FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FIFA 15

TRADE

fabregas ima injury prone trait

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2014 0:11 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

znam da je injury prone, al bas da se u 2 od 3 utakmice ozljedi nije mi bas normalno, a sto se tice tog traida nije mi bas nesto islo, na kraju bi opet u minusu zavrsio, gledao sam par videa na youtube i prema njima pokusavao ali kao sto sam rekao nije bas islo...

ako se nekom da mi malo bolje to objasni u inbox bilo bi super :)

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Treca divizija, 1 utakmica do druge, ako pobijedim iden ako ne ostajem u drugoj. Gubim 2-0, u 89 zabijem za 3-2 i dobijem sve, a jehbeni EA mi neizracuna bodove i sve ostane isto kako je bilo i prije te utakmice.

Izivcirao sam se sada uhh... Koje sam srece sad cu izgubit jbm ti EA

Marioo16

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
ovako imam pitanje kakav mi procesor treba da bi pokrenuo fifu 15, imam sledece konfiguracije
HD 6870 1GB DDR5
4 GB RAM
maticna asus m4n68t-m-le-v2
nuri
11 godina
neaktivan
FIFA 15

kupim jos 4 premium gold packa i nisam NITI JEDNOG rare gold igraca dobio, znaci apsolutno nula paketici!!!!!!

EDIT: zasad 7 premium gold packova zaredom bez rare gold igraca {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2014 17:19 (bRNZ_CRO).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Jedno pitanje za squad koji imam, naime probao sam ovu taktiku 4-2-2-2 i dosta mi se svida. Defenzivno je jaka a bome i ofenzivno su stalno 4 igraca u napadu no muci me drugi cam. Imam mertensa ali mi se jednostavno ne svida jer je premalen i svaka visoka lopta prode preko njegove strane. 

Dali bi bilo ok mozda pogbu gurnut na cam i marchisia na cdm , drugo sam gledao da bi kupio jamesa r. jer je stvarno zvijer , imao bi link sa ibarbom i 6 chem e sad isplati li se to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toninho kaže...

Jedno pitanje za squad koji imam, naime probao sam ovu taktiku 4-2-2-2 i dosta mi se svida. Defenzivno je jaka a bome i ofenzivno su stalno 4 igraca u napadu no muci me drugi cam. Imam mertensa ali mi se jednostavno ne svida jer je premalen i svaka visoka lopta prode preko njegove strane. 

Dali bi bilo ok mozda pogbu gurnut na cam i marchisia na cdm , drugo sam gledao da bi kupio jamesa r. jer je stvarno zvijer , imao bi link sa ibarbom i 6 chem e sad isplati li se to?

Ja bih probao sa Callejonom

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
13 godina
neaktivan
FIFA 15

90+ minuta, idem sam na prazan gol jer mu je golman bio na skoku, moj igrač se na 11m od gola uhvati za nogu, ali njegov igrač ukliže i zabije autogol, u trenutku kada je lopta letila u mrežu sudac svira kraj, na kraju kada trebam primit coinse jer sam osto u 4. diviziji mene izbaci sa servera...

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

tolko me ovi živciraju što kupe ibarba, cuadrada i gervinha i lete po terenu ko muve bez glave, toliko da i sam razmišljam da ih kupim i počmem letat tako, možda bi se manje sekirao (nebi ja riječi rekao da takva ekipa zna spojit više od tri dodavanja i da igraju ljepo, neg ja ih derem u posjedu prilikama i ljepotom igre, vidim da su nemoćni, al što ću kad on gleda di su ti šprinteri i mos ga hebat)  ...probao sam mijenjat formacije, igram smireno od noge do noge i u slučaju gubljenja lopte na protivničkoj polovici on opali samo kontru meni obrana stoji na centu i nema šanse da ih stignem, a u slučaju da i zabijem gol on kreće s centra ko katapultiran i u pola milisekunde mi je pred golmanom i zabija...netko ce rec sve je to nogomet i ekipa koja napada i ima posjed rizikuje da pobere kontru il da ne pobjeđuje uvjek bolji, što je dijelom i u pravu al ne na ovaj način kako je ekipa koja je radila fifu zamislila...čak sam i probao igrat tako leteći ko muva i zbilja se lakše pobjeđuje al i kad pobijedim na taj način nemam osjećaj one satisfakcije više osjećaj da sam cheatao... uglavnom bit igre je kupit brze igrače i sve si napravio...i čast momcima koji uspiju takvim igračima stat na žulj, ja im evo ne znam stat pa moram negdi frustracije iznest{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2014 16:18 (zaki23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ja si protiv takvih volim stavit na counter u onim taktikama, dosta igraca mi ostane iz lopte i ne srljaju naprijed bezveze

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Malo po malo, dođe i Diego Costa. Sada imam dvije ZVIJERI u napadu. U mom klubu Benteke ima status "Božanstva" još od prošle sezone. Za sada je odigrao 187 tekmi i zabio 173 gola.

http://i.gyazo.com/1592b74dbf83e6d26022724c4efe84fe.png

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15
moze li mi neko pomoci hitno mi treba koja je graficka bolja za fifu 15 hd 7770 ili hd 6870
nuri

0 0 hvala 0
11 godina
fcultras123456 kaže...
moze li mi neko pomoci hitno mi treba koja je graficka bolja za fifu 15 hd 7770 ili hd 6870

HD 7770

10 godina
neaktivan
FIFA 15
hvala puno :)
nuri

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
još da pitam koji procesor bi odgovarao za fifu 15 imam maticnu asus m4n68t-m-le-v2
nuri
15 godina
neaktivan

amd phenom , athlon

švšvš
10 godina
neaktivan
AMD Athlon II Quad-Core X4 640, 3GHz
HD7770 1GB
4GB rama
hocu li moci :9
nuri
11 godina
fcultras123456 kaže...
AMD Athlon II Quad-Core X4 640, 3GHz
HD7770 1GB
4GB rama
hocu li moci :9

Koju matičnu imaš? I s koliko love raspolažeš?

10 godina
neaktivan
FIFA 15
asus m4n68t-m-le-v2
ove sve konfiguracije trenurno imam osim procesora,ehh sad mislio sam kupiti ovaj quad core 650 sad ne znam je li dovoljno dobar za fifu 15
nuri

0 0 hvala 0
11 godina
fcultras123456 kaže...
asus m4n68t-m-le-v2
ove sve konfiguracije trenurno imam osim procesora,ehh sad mislio sam kupiti ovaj quad core 650 sad ne znam je li dovoljno dobar za fifu 15

Budući da sam na mobitelu i da ne raspolažem svim mogućim i informacijama kao na kompu, možeš li pogledati podržava li tvoja matična AMD Phenom II X4 960T?
10 godina
neaktivan
FIFA 15
podrzava
nuri

0 0 hvala 0
11 godina
fcultras123456 kaže...
podrzava

Imas poruku od mene...
15 godina
zaki23 kaže...

Znam kako ti je, eto ja upao u 3 diviziju i mogu rec da vecu grupa idiota nisam dugo vec vidio. 90% tekmi se svodi na l1+trokut, dolaze mi ljudi sa timovima 60-ak chemistry sa biabyaniem, abumeyangom, ramosom i ibarbom i samo napucava ako prode jedna lopta 1v1 ide na golmana. Znaci  igram x a imam po 70% posjeda i 5+ suteva vise u okvir pa nista od toga. Da mi je barem vidjet koliko pretrce ti igraci u tekmi jedno 30km im ne gine konstantno samo sprint se drzi, totalni uzas ja neznam koji kreteni to rade u EA da nisu mogli ovo predvidjet ali svaka im cast dokazuju iz naslova u naslov da su stvarno majsotri kad treba nesto shebat. 

Da se razumijemo i ja imam ibarba i teveza naprijed i dodajem im u for ali to kao zadnja opcija ako nemgou izradit akciju i napravit visak na nekoj strani...stvarno tuzno, da ne govorim o djecici sa 1.5+M ekipama pa mu obranim 3 penala u tekmi...

14 godina
toninho kaže...
zaki23 kaže...

Znam kako ti je, eto ja upao u 3 diviziju i mogu rec da vecu grupa idiota nisam dugo vec vidio. 90% tekmi se svodi na l1+trokut, dolaze mi ljudi sa timovima 60-ak chemistry sa biabyaniem, abumeyangom, ramosom i ibarbom i samo napucava ako prode jedna lopta 1v1 ide na golmana. Znaci  igram x a imam po 70%....

http://www.futhead.com/15/squads/6311869/

Evo moja ekipa, nije teško pretpostaviti koji tim favoriziram :D. 

Ali ista priča, kako volim barcelonu tako volim i takav stil igre, mislim da još nikad nisam naišao na nekog ko bi imao veći posjed od mene. Jednostavno uživam igrati nogomet, od noge do noge, radit akcije i tako malo po malo izgradit priliku za gol, nemam neke brzance iako je pedro zaista opasan, svi imaju dobar dribling pa nekako na taj način uspijem stvorit čovjeka viška i šansu za gol.

Također igra, "strategija" velike ogromne većine mojih protivnika se svodi na brzance kojima samo bace dugu loptu koju oni hvataju i onda se teško zaustavljaju. Mogu reći da sam relativno uspješan, trenutno sam u 4. diviziji, zadnjih par utakmica baš nisam imao sreće pa nisam siguran hoću li uspjeti doći u 3. no kada zabijem prvi gol onda me teško pobjede jer nemam pritisak da moram zabit pa još povećam posjed i bilo je par utakmica kada sam dobio 2-0 ili 3-0 a protivnik nije imao apsolutno nikakve šanse. Iako ovakav stil igre kakav je trenutno "in" u fifi ne ide u prilog nama romantičarima :D, to čini užitak pobjede nad takvim još većim.

Volio bih dovesti ja xavija ili barem nekog iz velike trojke barce u napadu, ali nema se para. Većinu utakmica igram protiv ljudi koji imaju skuplju momčad, valjda je to do packova, ja sam kupio jedan tek tako i prodao sve igrače iz njega, nije bilo neke sreće u tom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 6:08 (Hazar).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Spremao sam se da odustanem, ali jednostavno ne mogu, sve dok ne osvojim DIV1 kao i prošle sezone.

Tko me ima među frendovima, vidjet će da sam apsolutni rekorder po broju odigranih tekmi i sve što sam zaradio je bilo isključivo igrajuči.

Konačno ima udarnu postavu za online seasons koju odmaram poslije svake tekme igrajuči offline seasons.

Ne znam što točno znači ovo sa polupraznim stadionom, ali sa nizom pobjeda on je sada pun kao šibica i moji igrači za vrijeme tekme lete po terenu (ne stoje kao telad, kako to veli kolega movie), a vratar brani sve i svašta. Redovno se igram sa INSTRUKCIJAMA, iako mi često znaju otkazati meč jer im je mrsko čekati dok sve naštimam, što govori o kakvim se igračima radi.

Kao što je kolega Hazar napisao u prethodnom postu, jednostavno treba malo uživati, stati na loptu, nešto odigrati tj., razmišljati na nogometni način i onda će sve doći na svoje.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 9:49 (interblueNick).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Ako je neko za UT match ili obican nek me doda na origin.
mislavmaric7 

0 0 hvala 0
13 godina
toninho kaže...
zaki23 kaže...

Znam kako ti je, eto ja upao u 3 diviziju i mogu rec da vecu grupa idiota nisam dugo vec vidio. 90% tekmi se svodi na l1+trokut, dolaze mi ljudi sa timovima 60-ak chemistry sa biabyaniem, abumeyangom, ramosom i ibarbom i samo napucava ako prode jedna lopta 1v1 ide na golmana. Znaci  igram x a imam po 70% posjeda i 5+ suteva vise u okvir pa nista od toga. Da mi je barem vidjet koliko pretrce ti igraci u tekmi jedno 30km im ne gine konstantno samo sprint se drzi, totalni uzas ja neznam koji kreteni to rade u EA da nisu mogli ovo predvidjet ali svaka im cast dokazuju iz naslova u naslov da su stvarno majsotri kad treba nesto shebat. 

Da se razumijemo i ja imam ibarba i teveza naprijed i dodajem im u for ali to kao zadnja opcija ako nemgou izradit akciju i napravit visak na nekoj strani...stvarno tuzno, da ne govorim o djecici sa 1.5+M ekipama pa mu obranim 3 penala u tekmi...

isto sam u diviziji 3 imam vjerovatno bolju ekipu od tebe(krumpao sam se s paketicima) ali iskreno ako se neznas obraniti od l1 trokuta i takvih igraca onda stvarno imas srece sto si dosao tako daleko..
da se razumijemo i ja mrzim takve likove sto nemaju ideju i nabijaju lopte i nije mi gust igrati protiv njih ali isto tako nevolim takve kao ti 70% lopte a od toga je dobra vecina dodavanje stoperima i bekovima po obrani..

15 godina
FIFA 15

Ma nije se preveli problem branit, nesto prode vecina toga ne ali neznam koji je gust sa svojih 30m napucat loptu pa ako prode prode... ja osobno se prevacujem sa boka na bok dodam beku koji pretrci naprijed pa ili vratim u sredinu ako je bok pun ili pretrcim naprijed pa ubacaj, ali ugl pokusavam sebi napravit akciju kakva mi je nekako smislena u stvarnom nogometu da ima neku glavu i rep. 

Takoder one fore starta sa centra su malo op zaletis se ko manijak predes 3 igraca i slobodan sut imas. Treba samo malo podesit koliko koji igrac moze po tekmi sprintat i sve bi se sredilo jer nebi mogo cijelu tekmu samo trcat u sprintu moralo bi se malo i kombinirat inace bi pri kraju bio izmoren da nemoze ni trcat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

da li postoji nacin da mi frend posalje igraca ili coinse na pc verziji?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

ej ekipa sori jedno glupo pitanje

šta kad kupujem fifu ovdje https://www.g2a.com/fifa-15-origin-cd-key-preorder-global.html?adid=FIFA15&id=50&gclid=Cj0KEQjw_byiBRCu9qm5lc28ufgBEiQAWq-ta-vNmvwDzpNrjUUXOwjPg1z7GHOhAYw93XLekOpKhGMaAgUM8P8HAQ, ja dobijem samo cd key ili cijelu igru?? ne kužim nisam nikad preko ovoga uzimao igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice