isto tako svi gledaju totse pa je lakše jeftine ifove uhvatiti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ovako...malo prvo da se pohvalim sinoc u toku dana mi je stigla ps4 i uz nju dve igrice ,od te dve naravno fifa 14....
Utisci:
1.velika razlika izmedju fifa 14 pc i fifa 14 ng
2. mana je jedina sto nisam navikao na veliki ekran da igram i sto moram da kupujem ps+ (al to nije sad bas neki problem)
3. i trece sto necu puno provoditi vremena u igranju al ok..juce se tako zapelo .....
Moj nick na ps4 je : Red_Star_1987
Velika razliku u korist pc verzije
sinoc sam dobio hazarda 88 u packu
i najlosiji je lm kojeg sam koristio...
pace koda mu je 80 a ne 89
shot mu je solidan..
pass mu je jako los
i sto mi je najgore nikad ne prelazi pola terena
uvijek clichy ide u napad a on ostane na poli terena koji k..
i ovih zadnjih par dana nemogu tekme dobit
mijenjam formacije,teamove,igrace i nista..
igraci promasuju zicere,pogresni passovi,spori igraci,golman nista ne brani
prvi put me je pogodio momentum i ispadam iz div 1 u div 4..
Eto ga... sad sjedit pred kompom da upecas nest'.
A gdje sjediš kad igraš?
Eto ga... sad sjedit pred kompom da upecas nest'.
A gdje sjediš kad igraš?
Na tvojoj glavi...
Jedno je igrat, a drugo je blejat u market koji ne radi 5h.
Vidim da se disconnect ekipa preselila i u KUP. Ponavlja se sve ko i prosle godine u ovo vrijeme. Da je na PC.u ne mogu igrat.
sinoc sam dobio hazarda 88 u packu
i najlosiji je lm kojeg sam koristio...
pace koda mu je 80 a ne 89
shot mu je solidan..
pass mu je jako los
i sto mi je najgore nikad ne prelazi pola terena
uvijek clichy ide u napad a on ostane na poli terena koji k..
i ovih zadnjih par dana nemogu tekme dobit
mijenjam formacije,teamove,igrace i nista..
igraci promasuju zicere,pogresni passovi,spori igraci,golman nista ne brani
prvi put me je pogodio momentum i ispadam iz div 1 u div 4..
Ja sam prije par dana uzeo hazarda i oduševljen sam. Zakačio sam mu hunter karticu i lik je brz kao strijela. Šut fantastičan a pass igra jako dobra. Uvijek mi je na pravom mjestu. Imao sam i onog prvog i ovaj je neusporedivo jača i bolja kartica. Igrao sam s njim 4-3-3(4) i 4-4-2(2) formaciju i u obje je podjednako dobar. U kojoj si ga formaciji i s kojom che karticom ti koristio?
Ako netko hoce neki Wager ili tekmu bacit neka se javi ili doda Draksides
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Na tvojoj glavi...
Vidim da se disconnect ekipa preselila i u KUP. Ponavlja se sve ko i prosle godine u ovo vrijeme. Da je na PC.u ne mogu igrat.
Ne znam zakaj si bezobrazan ako te lijepo pitam? Meni je trejdanje jednako zabavno kao i igranje. Više vremena provodim trejdajući nego igrajući. Sve je to dio futa i ako mi je zabavno ne vidim razlog zakaj ne bih sjedio ispred monitora i kratio si vrijeme igrajući ili trejdajući? . Market mi radi cijelo vrijeme pa ne znam o čemu pričaš? Teško ti je sjediti ispred monitora i trejdati a istovremeno plačeš da ne možeš niti igrati? Stvarno si u problemu...
Na tvojoj glavi...
Ne znam zakaj si bezobrazan ako te lijepo pitam? Meni je trejdanje jednako zabavno kao i igranje. Više vremena provodim trejdajući nego igrajući. Sve je to dio futa i ako mi je zabavno ne vidim razlog zakaj ne bih sjedio ispred monitora i kratio si vrijeme igrajući ili trejdajući? . Market mi radi cijelo vrijeme pa ne znam o čemu pričaš? Teško ti je sjediti ispred monitora i trejdati a istovremeno plačeš da ne možeš niti igrati? Stvarno si u problemu...
Brijem da ce cijeli Origin account na prodaju skupa sa BF 4... Ako je netko zainteresiran samo neka se javi.
Ma sry movie, hocu odigrati tekmu pa ne mozes niti u kupu odigrat.
Brijem da ce cijeli Origin account na prodaju skupa sa BF 4... Ako je netko zainteresiran samo neka se javi.
Ha, ha... ja nisam ni pokušao... od sinoć kao slijepac samo čučim u zasjedi i vrijebam. Kako sam se skarao. Prodao sam ujutro tri LB azpilicuete po 99k a sad ga ne mogu naći ispod stotke. Da sam znao mogao sam ih još jutros uzeti po 80k ali tko će znati da će mu cijena tijekom dana rasti a ne padati.. ujutro se nije uopće kupovao preko 100k a na bidanju po 80k si ih mogao uzeti koliko hoćeš..to su sada valjda na marketu ovi jutarnji... sad treba čekati nove packove pa da se pojave nove kartice.. uglavnom imam zanimaciju bez obzira kako sama igra radi...
Na tvojoj glavi...
Sime origin?
Primjetio si da izvlači s različitim acc i da je onda slagan filmić?. Tko zna koliko je packova otvorio s obzirom da na jednom acc ima preko 9 milja coinsa a na drugom preko 4 tisuće fifa pointsa. Od jednog do drugog izvučenog totsa potrošio je oko 400k coinsa
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Jel mi može ntko ako ima volje napraviti miješani squad između bundeslige i BPL-a.Htio bi jedino da je u njemu Yaya Toure ako je moguće.Ostalo po volji.Neka bude do 500k. :)
Ne kužim ove likove? Stave igrača na 3 dana s nebuloznom cijenom s kojom se neće prodati a u ta tri dana vrijednost će mu osjetno pasti. Danas je za njega mogao dobiti 250k a za tri dana možda neće dobiti niti 200k... dosadno mi pa baš pratim takve likove tako da nema neke fore već jednostavno aukcija propadne i onda lik stavi istu cijenu opet?
Jel mi može ntko ako ima volje napraviti miješani squad između bundeslige i BPL-a.Htio bi jedino da je u njemu Yaya Toure ako je moguće.Ostalo po volji.Neka bude do 500k. :)
http://www.futhead.com/14/squads/10459059/
Još ti 100k ostane pa šparaj za aguera....
Možda ti više odgovara ova formacija..
Skupljam za Schweinia imam 30k e sad se dvoumim skupit jos 20 ili otvorit ovaj TOTS pack, sta predlazete :D
Skupljam za Schweinia imam 30k e sad se dvoumim skupit jos 20 ili otvorit ovaj TOTS pack, sta predlazete :D
samo rokaj pakete :)
Lako mi je za tebe Sime :)
Lako mi je za tebe Sime :)
Sad sam otvorio par tih 25k plavih i dobio kitu :D
Hebiga, jedan dan hoce, drugi nece.
Jednom ce uletit Cristiano ili Messi pa cemo se oparit :D
Bog te cuo ali nismo mi te srece, krvavo sam se borio za ovih 30k sad da ih bacim samo tako.. sumnjam da bi 10 mogo vratit :D
Par packova je ok otvoriti ako imaš coinsa. Ako nemaš onda bolje malo trgovati pa podebljati budžet. Evo, malo sam se igrao pa si složio ove engleze. Više mi ništa ne treba. Možda promijenim oba bočna kad izađe tots bpl i to je to.. Matić i toure su mi nekako legli u sredini. Doduše odigrao sam samo dvije tekme pa nije neko mjerilo jer sve novo u ovoj igri funkcionira ispočetka... sad se još fokusiram pa da pojačam nijemce i kraj za ovu sezonu...
Par packova je ok otvoriti ako imaš coinsa. Ako nemaš onda bolje malo trgovati pa podebljati budžet. Evo, malo sam se igrao pa si složio ove engleze. Više mi ništa ne treba. Možda promijenim oba bočna kad izađe tots bpl i to je to.. Matić i toure su mi nekako legli u sredini. Doduše odigrao sam samo dvije tekme pa nije neko mjerilo jer sve novo u ovoj igri funkcionira ispočetka... sad se još fokusiram pa da pojačam nijemce i kraj za ovu sezonu...
Trejdo si do 2milje coinsa ?
http://www.futhead.com/14/squads/10470449/
Bolest koliko je napad OP... S ovima ja igram i jos imam Portugalce za fitness.
zašto ne? ja sam imao milju i po od trejda još oko nove godine, onda sam prodao sve coinse i acc sa fifom 
Ako misliš na ova dva dana naravno da nisam. Imao sam većinu ovih igrača a kupio samo ove tots kartice i tourea...
Kitu dobio, Baines, Shaqiri, Bender i Hermann, ebem ti packove i majku ...
Opet im web apps kašljuca. Vidim svoje kartice koje sam stavio na market. Mogao bih bidati sam svoju karticu...
Interesantno kako neki tipovi sa foruma dobijaju sve tekme po 5-0, ma baš. U ovoj igri jedino štimaju traineri, skripte i ostala "pomagala", a sve ostalo ne valja, pogotovo webb app.
Bilo bi dobro kad bi EA malo očistio po dvorištu, čisto onako da zarade plaću već jednom.