FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.700.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/players/14238/raffael/

Nije los, ako ne ode za kojih 350k, slozit ce se ekipa oko njega pa ce ga se kasnije proda.t..

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja sam spičio 250k i dobio  if Sokratisa, a nema ga u ovom Totw, bezveze.

Dobio još dva Dani Alvesa, i TOTS-nekog francuza.    

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 14
barcaINTER kaže...

Ja sam spičio 250k i dobio  if Sokratisa, a nema ga u ovom Totw, bezveze.

Dobio još dva Dani Alvesa, i TOTS-nekog francuza.    

Vratio ulozeno i jos nesto zaradio, pa to je ok...{#}

17 godina
FIFA 14

Super, otovorim tri packa po 15k i nazad dobijem nekih 10k.... i skužim da to ne vodi nikamo. Bolje coinse uložiti u web nego u packove

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

http://www.futhead.com/14/players/14238/raffael/

Nije los, ako ne ode za kojih 350k, slozit ce se ekipa oko njega pa ce ga se kasnije proda.t..

Budi sretan ako dobiješ pola od te cifre...

14 godina
FIFA 14

Igram cijeli dan fifu demo na ps4. U pocetku mi bila malo cudna igra i to najvise zbog kamere. Sad na poluvremenu Real:Bayern bacio dvije partije i sve sam vise odusevljeniji. Jedva cekam full verziju koju sam narucio.Odlican nogomet. tempo igre, animacije i udarci...zanima me da li i na fifa ima data pack pa da poprave neke face igraca i sl.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...

Igram cijeli dan fifu demo na ps4. U pocetku mi bila malo cudna igra i to najvise zbog kamere. Sad na poluvremenu Real:Bayern bacio dvije partije i sve sam vise odusevljeniji. Jedva cekam full verziju koju sam narucio.Odlican nogomet. tempo igre, animacije i udarci...zanima me da li i na fifa ima data pack pa da poprave neke face igraca i sl.?

Pa promijeni si kameru. Ta početna stvarno je bezveze, pogotovo ako nisi nikad s njom igrao..

17 godina
Encyanix kaže...

Pljacka ja isto if higuaina po kojoj logici? doso novi totw ja dobijem iz staroga.. jadnici

Ajd da se mijenjamo. Ja najjačeg igrača u tim packovima kojeg sam dobio je ronaldinho...

14 godina
Encyanix kaže...
MiNiMoY kaže...

otvorio 5 packova i dobio IF Higuain i IF Juanfran

Pljacka ja isto if higuaina po kojoj logici? doso novi totw ja dobijem iz staroga.. jadnici

Da oni nisu pogrijesili dobio bi NIF Higuaina, po cemu je to pljacka.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 14

Samo da velim da ovaj TOTS Raffael je katastrofa... Ima onako fin dodir kao kad igras sa Ronaldinhom i solidan udarac... ali taj šut je slab, strenght mu je boljka, takoder je i spor... uzas. Ali u 16m ne moze gol fulat, ako dode do lopte :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Ja sam probao TOTS Martineza.. po statsima izgleda bijesno a u igri katastrofa.. udarac teska banana brzina nikako 90.. oko 86  dribling manje vise ok al first touch je tipa spor moze ga on ljepo primit al je usporeno dok prima loptu.. i da sa glavom je odlican.. tj ima dobar skok.. sve u svemu katastrofa.. sad probao 2 tekme TOTS Matića i solidan je u obrani je dobar.. jos nisam bas isprobao skok igru.. al sto se tice napadckog dijela pomalo trom.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Ja sam probao TOTS Martineza.. po statsima izgleda bijesno a u igri katastrofa.. udarac teska banana brzina nikako 90.. oko 86  dribling manje vise ok al first touch je tipa spor moze ga on ljepo primit al je usporeno dok prima loptu.. i da sa glavom je odlican.. tj ima dobar skok.. sve u svemu katastrofa.. sad probao 2 tekme TOTS Matića i solidan je u obrani je dobar.. jos nisam bas isprobao skok igru.. al sto se tice napadckog dijela pomalo trom.

Ja ne kužim ekipu? Prodao sam već dva matića za 200k a kupio za 150k. Odu i istu sekundu kupim novog 50k jeftinije, samo treba okreniti desetak stranica na web appsu. Sad sam si uzeo trećeg i njega ću si ostaviti da ga isprobam. Ista stvar s Piszczekom. Dva sam ubo po 85k a prodao po 99k. Sad sam na bidanju odnio trećeg za 79k. Kaj su svi lijeni malo prolistati i kupiti jeftinije? Uzeo sam i cahilla za 200k, no mislim da to i nije bio neki posao. bojim se da će sutra pasti a da neću ovog stići utopiti...

14 godina
FIFA 14

Ma prije par sati su kupovali Jacksona Martineza za 450k a sada na bidanju ide za 250 buynow oko 290.

Padat ce to sve.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 1:27 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Ma padat ce kad nevaljaju nista... 

Cekaju se pravi TOTSi... a za te nitko nema coinsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ma padat ce kad nevaljaju nista... 

Cekaju se pravi TOTSi... a za te nitko nema coinsa.

Ne znam zašto tako misliš? Prošle godine su bili po pristupačnoj cijeni...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jbt., zalegao sam 100 000 krvavo zarađenih coinsa i dobio ama baš "NIŠTA" vrijedno spomena. Ne mogu vjerovati! Da sam barem dobio nekog/neke igrače na kojima mogu izvuču 50 000 coinsa. Sada sam kao crkveni miš, jer sam bio uvjeren da nešto mora uletjeti iz onih lijepo zapakiranih plavih packova.

Koliko god volio i bio ovisan o ovoj igri, toliko mi se gadi njen tvorac. Malo čudno ali jednostavno je tako.

Ali nema veze, imam ekipu i 2-3 kapitalca. Uspio sam uči u DIV1, iako mi je ostala još jedna tekma u DIV2, ali za titulu (bit će coinsa {#} ).

Nakon ostvarenog rezultata, odlučio sam malo stati na loptu dok se nepregrupiram, jer dobro znam što me očekuje. Jučer sam se malo odlučio opustiti uz seasons i prijateljske, i jednostavno se uvjerio da su ti modovi 120% više zaraženi "čudnim stvarima" nego recimo FUT.

U FUTU je momentum "mala maca" u odnosu na online seasons i online friendly. Ono što sam vidio i doživio jučer, mogu slobodno reči da sam uhvatio EA na djelu i prava je šteta što nemam snimak, pa da lijepo zakačim na forum da se vidi kako EA od nas radi magarce( da ne upotrjebim neki vulgarniji i bezobrazniji izraz). SABOTAŽA!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 8:15 (Anchor Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
Evo, Aguero proigrao. Složio novi tim s četiri "nova" igrača i odjednom se opet može igrati nogomet. Iako mi je postava dosta jadna svi obavljaju svoje zadaće.
Izgleda da ćemo svako malo komponirati nove timove. 6 pobjeda je sad u nizu iza ovih momaka.
Nabijem ja Ea-u koja je osmislila tako jadan režim u Fut-u.
Evo vam squada koji trenutno žari i pali.

Moram ti odati priznanje na nizu od 6 pobjeda, kada vidim tko ti drži sredinu u formaciji 4-4-2(2). {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 8:34 (Anchor Man).
17 godina
Anchor Man kaže...

Jbt., zalegao sam 100 000 krvavo zarađenih coinsa i dobio ama baš "NIŠTA" vrijedno spomena. Ne mogu vjerovati! Da sam barem dobio nekog/neke igrače na kojima mogu izvuču 50 000 coinsa. Sada sam kao crkveni miš, jer sam bio uvjeren da nešto mora uletjeti iz onih lijepo zapakiranih plavih packova.

Koliko god volio i bio ovisan o ovoj igri, toliko mi se gadi njen tvorac. Malo čudno ali jednostavno je tako.

Ali nema veze, imam ekipu i 2-3 kapitalca. Uspio sam uči u DIV1, iako mi je ostala još jedna tekma u DIV2, ali za titulu (bit će coinsa {#} ).

Nakon ostvarenog rezultata, odlučio sam malo stati na loptu dok se nepregrupiram, jer dobro znam što me očekuje. Jučer sam se malo odlučio opustiti uz seasons i prijateljske, i jednostavno se uvjerio da su ti modovi 120% više zaraženi "čudnim stvarima" nego recimo FUT.

U FUTU je momentum "mala maca" u odnosu na online seasons i online friendly. Ono što sam vidio i doživio jučer, mogu slobodno reči da sam uhvatio EA na djelu i prava je šteta što nemam snimak, pa da lijepo zakačim na forum da se vidi kako EA od nas radi magarce( da ne upotrjebim neki vulgarniji i bezobrazniji izraz). SABOTAŽA!!!

Ja sam brzo nakon potršenih 45k odustao od daljnjih otvaranja i počeo preprodavati tots igrače i u dva tri sata vratio izgubljeno i još pristojno zaradio. Zaboravi packove i ako hoćeš do bilo čega nema druge nego izgubiti par sati na web appsu... kaj se momentuma tiče, jučer sam na PS4 odigrao interesantnu tekmu koju sam izgubio 2-1. Kaj je liku golman sve branio, za ne povjerovati. Od 25 udaraca uspio sam zabiti 1 gol i to klasika u zadnjoj minuti. Lik je u svakom poluvremenu uspio po jednom doći do mojih 16m i naravno zabiti. Sve ostalo grčevita obrana i na kraju pobjeda. Je li to momentum ili jednostavno dobra dan golmana, tko će znati. Kad se gubi uvijek je momentum a kad se dobija ne razmišljaš o tome. U svakom slučaju nakon tekme sam se osjećao popišano..

11 godina
neaktivan
movie kaže...
Ja sam brzo nakon potršenih 45k odustao od daljnjih otvaranja i počeo preprodavati tots igrače i u dva tri sata vratio izgubljeno i još pristojno zaradio. Zaboravi packove i ako hoćeš do bilo čega nema druge nego izgubiti par sati na web appsu... kaj se momentuma tiče, jučer sam na PS4 odigrao interesantnu tekmu koju sam izgubio 2-1. Kaj je liku golman sve branio, za ne povjerovati. Od 25 udaraca uspio sam zabiti 1 gol i to klasika u zadnjoj minuti. Lik je u svakom poluvremenu uspio po jednom doći do mojih 16m i naravno zabiti. Sve ostalo grčevita obrana i na kraju pobjeda. Je li to momentum ili jednostavno dobra dan golmana, tko će znati. Kad se gubi uvijek je momentum a kad se dobija ne razmišljaš o tome. U svakom slučaju nakon tekme sam se osjećao popišano..

U mom slučaju nisam bio toliko donji. U te tri tekme koje sam odigrao: jedan poraz, jedna pobjeda i jedna nerješeno. Fazno je  u tome, što sam zamjetio neke stvari koje su bile baš očite tj., uhvatio sam ih na djelu. SABOTAŽA!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 11:30 (Anchor Man).
17 godina
Anchor Man kaže...

U mom slučaju nisam bio toliko donji. U te tri tekme koje sam odigrao: jedan poraz, jedna pobjeda i jedna nerješeno. Fazno je  u tome, što sam zamjetio neke stvari koje su bile baš očite tj., uhvatio sam ih na djelu. SABOTAŽA!!!

Sve je to meni jasno ali pokušavam sam sebe uvjeriti da na rezultat utjeće niz faktora na koje neki put ne mogu utjecati ma koliko bi to želio. Od čiste nesreće, pa sreće, pa lošeg dana, lošeg poteza i pogreške.

Jednostavno tu tekmu nisam mogao zabiti ma koliko sam bio konkretniji i bolji. I onda klasika, sljedeću tekmu liku utrpam 4 gola u prvih 20 min i lik izađe iz igre nakon primljenog četvrtog gola. Imao sam šut u tih dvadeset minuta 4 puta po golu i 4 gola? Jednostavno na neke stvari ne možeš utjecati i možeš ih zvati kako hoćeš..

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Sada sam igrao protiv tipičnog bpl 4-1-2-1-2 i forsirao je samo duge lopte na Eto'oa kojeg je u većini situacija nemoguće zaustaviti.

Vodio me 2-0 ali se pojavio Martinez koji je sa hat-trickom mi donio pobjedu.

Evo jedan njegov lijep gol nakon solo akcije

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/sladeCRO/2014/video/189396933

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Spiskao coinse na sve 15k packove u nadi da ću nešto dobiti ali došao je samo IF sterling,kojeg mi je 50k žao prodavat,neka bude u mojim BPL,ako zagusti odlazi. Vidim,ima grupa na faceu FUT,i likovi masovno dobivaju TOTS-e neki ih dobio 5,pa nemreš vjerovat,i još uz njih 2 IF...ja odkad dobio TOTY lahma nista,sada cuvam,skupljam coinse za sljedece,ima ko kaj viska? :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
izvone kaže...

Spiskao coinse na sve 15k packove u nadi da ću nešto dobiti ali došao je samo IF sterling,kojeg mi je 50k žao prodavat,neka bude u mojim BPL,ako zagusti odlazi. Vidim,ima grupa na faceu FUT,i likovi masovno dobivaju TOTS-e neki ih dobio 5,pa nemreš vjerovat,i još uz njih 2 IF...ja odkad dobio TOTY lahma nista,sada cuvam,skupljam coinse za sljedece,ima ko kaj viska? :P

Nemoj se žalit, barem to.Ja otpočetka kad je fifa izašla nisam dobio ni jednog dobrog igrača.Najbolji mi je bio Navas koji dođe nekih 20k ako se ne varam.Otvorio sam sveukupno za oko 500k packove i ovo je najbolje.

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
13 godina
Bruno_K!ng kaže...
izvone kaže...

Nemoj se žalit, barem to.Ja otpočetka kad je fifa izašla nisam dobio ni jednog dobrog igrača.Najbolji mi je bio Navas koji dođe nekih 20k ako se ne varam.Otvorio sam sveukupno za oko 500k packove i ovo je najbolje.

Nisi jedini... 

Jedino dobro u dvije godine je TOTS Raffael i neki francuz prosle godine i Aguero... Dani Alves i ostalo necu niti spominjat jer se redovito kidaju van.

17 godina
izvone kaže...

Kako rekoh, coinse uloži na market i imat ćeš duplo a sada nemaš ništa. Ja od jučer, nakon što sam otvorio tri 15k packa trgujem i do danas sam zaradio da sada ima besplatno tots matića i tourea. Da sam nastavio otvarati packove danas ne bih imao ništa... jutros je azpilicueta išao kao vruće kifle. Sve sam ih frknuo i sad nemam niti jednog da ga malo probam a u međuvremenu mu cijena skočila pa se više ne isplati s njim trgovati jer se ne može naći povoljno. Ista stvar s cahillom... ostao sam i bez njega, no za dan dva bit će opet dobrih ponuda.. samo treba sjediti ispred računala..

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 14:52 (movie).
13 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Kako rekoh, coinse uloži na market i imat ćeš duplo a sada nemaš ništa. Ja od jučer, nakon što sam otvorio tri 15k packa trgujem i do danas sam zaradio da sada ima besplatno tots matića i tourea. Da sam nastavio otvarati packove danas ne bih imao ništa... jutros je azpilicueta išao kao vruće kifle. Sve sam ih frknuo i sad nemam niti jednog da ga malo probam a u međuvremenu mu cijena skočila pa se više ne isplati s njim trgovati jer se ne može naći povoljno. Ista stvar s cahillom... ostao sam i bez njega, no za dan dva bit će opet dobrih ponuda.. samo treba sjediti ispred računala..

POkenjalo te na marketu i to je to. 

Ja prodajem Alabu za 15k pa ga nitko nece. Toliko o tome. Market je cista sreca jer ne radi. 

16 godina
FIFA 14

Movie kako da uložim u market,trading? Jer em nemogu nać nikog na webapsu jer ne radi prodajem neke svoje i nikako da prodam,ako imaš koji savjet daj,i u PM ako ti je lakše :D Ma ja sam ovisam o tim packovima,kad sam vidil lahma TOTY,IF buffon i streling bio sam izvan sebe xD još gledam onog youtubera,pobro totse koda se dijele zabadava

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ja prodajem Alabu za 15k pa ga nitko nece. Toliko o tome. Market je cista sreca jer ne radi. 

Koga danas interesira alaba? Ova dva dana samo trgujem s totsima jer trenutno samo to ljude interesira. Jučer sam od 19h pa do 1 poslije ponoći sjedio i tražio povoljne prilike i preprodavao te nastavio danas ujutro. Kakav alaba u ove dane. Spremi ga u klub i čekaj kraj a počni trgovati s onim što ljude danas interesira...

17 godina
izvone kaže...

Movie kako da uložim u market,trading? Jer em nemogu nać nikog na webapsu jer ne radi prodajem neke svoje i nikako da prodam,ako imaš koji savjet daj,i u PM ako ti je lakše :D Ma ja sam ovisam o tim packovima,kad sam vidil lahma TOTY,IF buffon i streling bio sam izvan sebe xD još gledam onog youtubera,pobro totse koda se dijele zabadava

Kako sam rekao šimi, danas se ne prodaju nif kartice. Ovih dana možeš prodati i zaraditi samo na tots karticama. Jednostavno sjediš i čekaš povoljnu priliku. Zgrabiš i preprodaš. To je sva filozofija za koju ti samo treba strpljenje, slobodno vrijeme i nešto coinsa...

13 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Kako sam rekao šimi, danas se ne prodaju nif kartice. Ovih dana možeš prodati i zaraditi samo na tots karticama. Jednostavno sjediš i čekaš povoljnu priliku. Zgrabiš i preprodaš. To je sva filozofija za koju ti samo treba strpljenje, slobodno vrijeme i nešto coinsa...

Eto ga... sad sjedit pred kompom da upecas nest'. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice