FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 14

moze ekipa do 70-80k

0 1 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 14
miikaa77 kaže...
Pezer kaže...

Ljudi, nekoliko pitanja za vas...

Nisam previse "iskusan" sa online igranjem, tocnije te metode oko FUTa, iako zapravo nemam ni volje ici u to zarađivanje coinsa xD...

Kupio sam fifu od covjeka i docekala me solidna ekipa(Bundesliga) uz pobjede sam si skupio i kupio Hummelsa,Boatenga,Pisczeka,Kubu,Mandzu itd.

Uglavnom evo ekipe:

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=k1fVIiJJnK4mX:pc

Valjda je dobar link, zanima me jel imate neke preoporuke za druge igrace ili te Chemistry style za neke igrace...

najvise me zanima imam Boatenga i Draxlera, ali razmisljam recimo o Kroosu, kakav je na toj poziciji i po vama ko bi bio najbolji za LM poziciju? sad igram sa Farfanom, Elia mi nije nesto, ne znam koga dovesti, za Reusa para nikad nece bit haha...

Osobno mislim da sam sastavio najbolje sto se moze, ne racunajuci igrace koji kostaju preko 15k haha...

Zelja mi je Alaba sto prije i onda bi ta ekipa bila taman...

Sto mislite i dajte savjete oko chemistry style za igrace

Gundogana na CAM definitivno, probo sam i Diega i Draxlera i Mkhitaryana momak je za klasu bolji od sve trojice, ima nevjerovatnu lakocu i dribling, tesko mu se uzima lopta, sastav mi je slican ko u tebe samo su lijevo Alaba i Reus, na stoperima mjenjam Hummelsa i Dantea u spicu Lewa i Aubameyang i desno Kuba i Shaqiri koji mi nevjerovatno odgovara vise nego Kuba i izgleda mi brzi iako mu je brzina 88 a u ovoga 93, takodje jako dobar i precizan sut, hebeno dobar dribbling i nije ga bas lako otresti u duelu, nadam se da sam ti malo pomogo, isprobaj ih par ;) 

ok hvala, ja obozavam Kubu :D lijevo krilo mi je desnjak koji ide na sut, a desno za nabacaje haha, uzeo sam sad Kroosa pa cu njega malo isprobati na CAM, obrana mi je zasad odlicna i ovakva, imam BOatenga 83 i dobro je, treba skupit para za Alabu, to ce bit brzo, jedino za Reusa necu imat nikad, a slaba ponuda lijevih krila...

btw. ljudi koliko bi mi trebalo zajebavanja oko preprodaje igraca ili cega vec dakle da zaradim coinse da bi si mogao priustit neku gold Premiership ekipu, dakle nesto u vrijedno kao ova BUndesliga, dakle ne sad Suarez,Rooney, koji kostaju pun k :D nego igraci do 10k :D ni ne znam koliko mi vrijedi ova ekipa hahah

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Imas Perisica i Guardada na LM poziciji, oba su dost dobra

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

moze ekipa do 70-80k

http://www.futhead.com/14/squads/9884694/

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
16 godina

Nemogu opisati kolko jedva čekam da se riješim nekih stvari u životu i opustim uz par sati fifa-e na dan. 

Eto kako sam odlučio napravit momčad (Španjolski mladi perspektivni-odlični igrači) , samo još stavljam Thiaga u sredinu.

Prodati aktualnu talijansku momčad i malo se mučit - guštat sa mladićima (još ću isprobati par igrača i dodati u tim) {#}

4 1 hvala 0
13 godina
matekws kaže...

Nemogu opisati kolko jedva čekam da se riješim nekih stvari u životu i opustim uz par sati fifa-e na dan. 

Eto kako sam odlučio napravit momčad (Španjolski mladi perspektivni-odlični igrači) , samo još stavljam Thiaga u sredinu.

Prodati aktualnu talijansku momčad i malo se mučit - guštat sa mladićima (još ću isprobati par igrača i dodati u tim) {#}

Stavi Bartru i Pedra pa da bude full spanjolska ekipica. Ja sam nesto slicno probao sa all around igracima, ali nisam uspio chemistry poslozit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
matekws kaže...

Blago tebi ako se možeš opustiti uz FIFU, vjerojatno si prvi čovjek kojeg sam vidio da to može :D

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Znaci ako branim kolegu i napišem post u kojem tražim nove ljude za pro club, post se izbriše u roku 15 minuta bez ikakvog razloga, nit je OT, nit sam ikoga vrijedjao. Onda cu drugi put stavit 15 accounta koje sam ukrao drugim ljudima i mogu bit siguran da modovi nece nista napravit barem pola dana, ili cu prodavat autobuyer i opet nikom ništa. Smijeh

Još jednom, ko hoce neka se prijavi za pro club, i tko misli da je dovoljno dobar za top 10 klubova svijeta neka dodje na try out. PM ovdje na forumu

5 1 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Daj neko link one stranice gdje onaj opisuje igraca na razlicitim pozicjama, dakle ono Aubameyang RW/RM itd.?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

0 0 hvala 1
13 godina
FIFA 14

To on racuna prema ocjenama za tu poziciju ili kako ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

koliko sam skuzio on ti ode na creation center i tamo ti napravi igraca sa istim statsima i onda ti pise koliko na kojoj poziciji ima..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 20:28 (Encyanix).
13 godina
Encyanix kaže...
SimeKZ kaže...

koliko sam skuzio on ti ode na creation center i tamo ti napravi igraca sa istim statsima i onda ti pise koliko na kojoj poziciji ima..

Zanimljivo... I, jel imas kakvog utjecaja na gameplay ? 

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Encyanix kaže...
SimeKZ kaže...

Zanimljivo... I, jel imas kakvog utjecaja na gameplay ? 

Naravno!

Mnogima je Aubameyang bolji na rw nego na rm recimo!

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Meni su proradili price filteri, jel i vama tako? Napokon :D

EDIT: kaze mi kolega da već par dana rade, malo kasnim :D 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 22:40 (antiljano27).

1 0 hvala 1
13 godina
antiljano27 kaže...

I dalje je u banani kad nece pokazati sve igrace ili slicno tome... 

11 godina
neaktivan
FIFA 14

ima li ovdje mozda CROzvone

dobru tekmu odigrali u div 1

1 1 hvala 0
16 godina
kerobob kaže...

Taj sam,nisam te skužio,mislim da je bio neki crokico,al mislim da je to netko drugi sa foruma,podsjeti me koja je reza bila odigrao sam puno :D 

11 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Odlično! Baš sam mislio malo u šoping, poslije kraćeg perioda štednje. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 9:19 (Anchor Man).
11 godina
neaktivan
izvone kaže...
kerobob kaže...

Taj sam,nisam te skužio,mislim da je bio neki crokico,al mislim da je to netko drugi sa foruma,podsjeti me koja je reza bila odigrao sam puno :D 

portugalci sa INF rojo

pomalo nezasluzeno si dobio 3-2

16 godina
kerobob kaže...
izvone kaže...
kerobob kaže...

portugalci sa INF rojo

pomalo nezasluzeno si dobio 3-2

Ja sam imao engleze? Sječam se,je ti si imao više udaraca ja više posjed,i moj gol je pao u 80 i nekoj? :D Sjećam se da je prvih 20 minuta štekalo ako se ne varam..onda je krenulo kak se spada...

11 godina
neaktivan

da :D

tvoj golman je branio cudesa

16 godina
FIFA 14

Istina,al da si vidio tekmu prije neuera,lik s dva napadača sam na mene i obrani jednom odbije se drugom i obrani i drugom...tebi čeh skinuo finese sa 20 metara ako se ne varam :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Svima koji nisu, preporučavam da probaju tandem Eder-Ibarbo. Nevjerojatni su, ali i zabavni za koristit. Eder je meni najbolji napadač u ovogodišnjem FUT-u.

Sada skupljam pare i napravit ću si silver skill squad i malo zabavljat sa skillanjem. 

0 0 hvala 0
13 godina
SladeCRO kaže...

Svima koji nisu, preporučavam da probaju tandem Eder-Ibarbo. Nevjerojatni su, ali i zabavni za koristit. Eder je meni najbolji napadač u ovogodišnjem FUT-u.

Sada skupljam pare i napravit ću si silver skill squad i malo zabavljat sa skillanjem. 

Eder je bomba, a Ibarbo dobro igra samo kad je na drugoj strani... 

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Znači upravo sam odigrao najretardiraniju igru FIFE di je momentum bio toliko očit da bi ga i slijepac vidio.

Na HT-u 1-0 za protivnika, naravno zabio je odbijanac, statistika: ja 15 šuteva/14 u okvir, on 1 šut/1 u okvir

Na poluvremenu ubacim Remya i Pata. Pogodili su minimalno 6 prečki, od toga je Remy na PRAZAN gol glavom pogodio 3 puta prečku.

Pato 1v1 s golmanom, pređem sa shot-fake mu golmana i napunim polovicu prve kockice i Pato promaši cijeli gol.

Završna statistika: ja 24 šuta/22 u okvir, on 2 šuta/2 u okvir.

Nakon ove utakmice mi se zgadila FIFA za cijeli život...

0 1 hvala 0
16 godina
SladeCRO kaže...

Znači upravo sam odigrao najretardiraniju igru FIFE di je momentum bio toliko očit da bi ga i slijepac vidio.

Na HT-u 1-0 za protivnika, naravno zabio je odbijanac, statistika: ja 15 šuteva/14 u okvir, on 1 šut/1 u okvir

Na poluvremenu ubacim Remya i Pata. Pogodili su minimalno 6 prečki, od toga je Remy na PRAZAN gol glavom pogodio 3 puta prečku.

Pato 1v1 s golmanom, pređem sa shot-fake mu golmana i napunim polovicu prve kockice i Pato promaši cijeli gol.

Završna statistika: ja 24 šuta/22 u okvir, on 2 šuta/2 u okvir.

Nakon ove utakmice mi se zgadila FIFA za cijeli život...

Nemoguće da si imao 22 u okvir od 24 ako si pogodio u prvom poluvremenu 1 van okvira, u drugoj polovici 6 prečki (koliko znam, spojnica se računa van okvira) + Pato promašio gol. 

Sorry :( 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 15:39 (matekws).
15 godina
FIFA 14

Jao SladeCro zguzio si se u diviziji protiv mene s onom smijesno ekipom, ali meni baš neide....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Jao SladeCro zguzio si se u diviziji protiv mene s onom smijesno ekipom, ali meni baš neide....

Teška je tekma bila, ali eto uspio sam nekako zavuči onaj gol. Ali dosta si očito igrao, samo si napucavao air-ballove kad si mogao, pa ono.

11 godina
neaktivan
matekws kaže...

Nemoguće da si imao 22 u okvir od 24 ako si pogodio u prvom poluvremenu 1 van okvira, u drugoj polovici 6 prečki (koliko znam, spojnica se računa van okvira) + Pato promašio gol. 

Sorry :( 

Hvala matematičaru.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice