Igra se sama apdejta? nisam primjetio nikakav update do sada!!
da
kolko znam nema nikakvih updateova :) osim squadsa koje ti provjerava prije svakog online matcha :)
da
kolko znam nema nikakvih updateova :) osim squadsa koje ti provjerava prije svakog online matcha :)
da
preko eadm se updejta..
da
preko eadm se updejta..
da apdejtalo bi da ima sta apdejtat :D
zasto ekipa izlazi kada gubi?
zasto ekipa izlazi kada gubi?
zasto ekipa cheata? zasto ekipa whinea za svaku pi*dariju?
jel se nekome dogodilo da eadm smanji posto igre kad se skida??..meni je več pet puta napravio.:SSS
jel se nekome dogodilo da eadm smanji posto igre kad se skida??..meni je več pet puta napravio.:SSS
ne znam u čemu je tvoj problem s eadm-om. meni su se je i bad company 2 i fifa 11 skinuli bez ikakvih problema.. nisam gledao svakih pet minuta u njega i zbrajao postotke.. bokte upali to preko noci, odi spavati i kad se probudis baci tekmu.
ne znam u čemu je tvoj problem s eadm-om. meni su se je i bad company 2 i fifa 11 skinuli bez ikakvih problema.. nisam gledao svakih pet minuta u njega i zbrajao postotke.. bokte upali to preko noci, odi spavati i kad se probudis baci tekmu.
cijelo vrijeme nešto..skida došao mi je do 100% i piše 6.1 bg of 5.4?!?!...
BOGU hvalaa gotvoo jee.:D
Je li netko možda skužio kako promjena kapetana tima utječe na igru? Je li svejedno ko je kapetan?
Uf, od kako je Tores došao u Čelzi, sve pet.
Igram sada 4:4:2.
Tores i Drogba u napadu.
Anelku sam zamenio sa Toresom.
Cech
Ivanović, Alex, Terry, Cole
Ramires, Essien, Lampard, Malouda
Drogba Torres
A ja takve kao ti kantam sa palermom ko iz .....
Pa možeš ti mene "kantati" sa bilo kojim timom ako znaš dobro da igraš, te dobro da razvijaš akciju i napade.
To ne osporavam :)
Ono na šta sam mislio je da mi je sa Torresom mnogo bolje nego pre.
Nisam rekao da sam sada najjači.
Uzmi jadan klub i igraj. Tako se uči kako se igra. Nema mi ništa slađe nego kad mi dodje neko sa realom,brazilom ,barcom i u poluvremenu izađe iz igre :D
Puno bolji ćeš bit ako igraš sa slabijima.Nema golova sa 40 metara i slaloma među igračima.Sve akcije moraš izradit i onda je to to :D
Skužio sam kako da svaka tekma radi preko gamerangera
Ne znam dal je već napisao netko al evo..
Uglavnom, ne smijete pokrenut igru dok se arena u pozadini ne počne kretat, za to vrijeme namještajte formaciju ili samo čekajte..
Za sad mi je svaka utakmica radila tako.
od obih tko ima orginal..imam pitanje..dali netko zna jel možda se može kreirat nekakav turnir online..ili bila što slično?!
od obih tko ima orginal..imam pitanje..dali netko zna jel možda se može kreirat nekakav turnir online..ili bila što slično?!
To bi i ja volio znati
Brijem da ne :/
Brijem da ne :/
ja dok sam u online lobies kreirao match..pisali mi je nesto vezano uz ligu i kup..sada nezna..:S
Nova izdara scoreboard-a premier lige..by FIFA INFINITY
http://www.fifa-infinity.com/?p=1111
svi vi koji imate orginal obavezno napravite back up..
I POŽELITE MI SREĆU JER FIFA INFINITY TRAŽI TKZ"NOVOG RADNIKA"ZA GRAFIČKE DODATKE..PA SAM POSLAO ZAHTJEV..NADAM SE DA ČE PROĆI;))))
^ I like it :)
Jedva čekam transfer update :D
kada bi trebao doci transfer update?
Što je sve dostupno za igru u "online" načinu?
Uspijevam odigrati samo prijeteljske utakmice i imam manje od 30 sekundi vremena da odaberem sastav (tako i moj ljudski protivnik s druge strane) inače mi igra sama dodijeli tim koji je uvijek isti (onaj koji sam namjestio u "default", a tamo je Hrvatska-Slovenija).
Što je sve dostupno za igru u "online" načinu?
Uspijevam odigrati samo prijeteljske utakmice i imam manje od 30 sekundi vremena da odaberem sastav (tako i moj ljudski protivnik s druge strane) inače mi igra sama dodijeli tim koji je uvijek isti (onaj koji sam namjestio u "default", a tamo je Hrvatska-Slovenija).
To kada ti dođe na biranje timova pritisneš tipku Y (na xbox controlleru ili odgovarajuću na tipkovnici) i onda možeš birati koji god tim hoćeš.
upravo dobio nekog lika koji je 23 level a ja 13 dobio ga s liverpoolom 8:1..nevjerojatna tekma..:DD online naravno;)
To kada ti dođe na biranje timova pritisneš tipku Y (na xbox controlleru ili odgovarajuću na tipkovnici) i onda možeš birati koji god tim hoćeš.
Znam za to, nego može li se igrati Liga prvaka ili Svjetsko prvenstvo, mislim na takvo natjecanje gdje se neke grupe mogu složiti i sl.?
Znam za to, nego može li se igrati Liga prvaka ili Svjetsko prvenstvo, mislim na takvo natjecanje gdje se neke grupe mogu složiti i sl.?
u singlu ili online?
Online.
Bilo kakvo natjecanje može li se igrati?
Jer igram samo prijateljske.
Online.
Bilo kakvo natjecanje može li se igrati?
Jer igram samo prijateljske.
ima championship pro club..tak nesto..napravis svog vitualnog igrača i lub..i onda igraš..tako nešto..
dečki svi vi koji imate orginal..napravite be a pro playera..i aj sam i napravio sam BUG ekipu i igramo ligu..svi zajedno u jednome klubu..pa javite se na PP za daljne informacije!