Slaba je tvoja kanta za ovu igru.
ja neznam sto ti ocekujes i kakvav gameplay sa tom svom starom konfom , prodaj ovo sto imas i dodaj jos malo i s vremenom
za 4 keka se dat fino slozit solidan game rig
Imam pirat verziju prije nego sto kupim, cisto da znam kakva je i u sto se upustam, pa nikako ne mogu da namjestim na eng jezik!? stalno mi je na ruski, jeli moze pomoc, a bez da me popljuvate jer zelim ipak iskusati prije nego ju platim
Imam pirat verziju prije nego sto kupim, cisto da znam kakva je i u sto se upustam, pa nikako ne mogu da namjestim na eng jezik!? stalno mi je na ruski, jeli moze pomoc, a bez da me popljuvate jer zelim ipak iskusati prije nego ju platim
Imas u settingsima
Vjerovatno si instalirao ruski repack a oni pri instalaciji obično stave da se izabere ruski ili engleski jezik, obično je ruski default.
Nema ti druge nego ponovno instalirati igru.
Vjerovatno si instalirao ruski repack a oni pri instalaciji obično stave da se izabere ruski ili engleski jezik, obično je ruski default.
Nema ti druge nego ponovno instalirati igru.
a ima i verzija samo s ruskim. treba pazit
Ja sam odustao..Ne mogu se vise boriti s ovim g*vnom..A nedam 200 kn za ovakvo sta..Idem trazit neku drugu igru koju cu igrat..
a najbolje da si mislio igrat novije igre s tom " konficom "
Ja sam odustao..Ne mogu se vise boriti s ovim g*vnom..A nedam 200 kn za ovakvo sta..Idem trazit neku drugu igru koju cu igrat..
a najbolje da si mislio igrat novije igre s tom " konficom "
Asus x550jk?
45 fps na high
da a na kojoj rezi :)
da a na kojoj rezi :)
1366x768
Ta reza je najveca moguca na ovom laptopu.
Ma rijesio sam si. Skinio sam bio repack od 12 gb pa sam isao traziti u ovom od 30 gb da mi se skine samo eng jezik i kopiro te file-ove iz jednog u drugi pa mi se samo promjenilo ;)
Hvala
Rijesio sam sve.
Skinio am sve apdejteve i stavio krekove iz istih.
EDIT: zanemarite, nisam dobro razmislio
nije problem sve 5
ovo nije warez forum , tako da strogo je zabranjeno pitat tako nesto , editiraj post da ti neko nebi zaljepio zuti bzvz , dobronamjeno te upozoravam ...
taman napišem poruku i razmišljam vjerojatno je zabranjeno, hvala na upozorenju još sam novi na forumu :)
Evo igram na ps4 i oduševljen sam. Sama raznovrsnost i količina stvari u igri je čudo.
igram FC4 i zadovoljan sam... jest da je čista kopija trice sa još nekim sitnim dodatcima ali sve u svemu ok mi je... al ono što me još više fascinira je to što mi igra radi besprijekorno na ultra... nisam to očekivao... vidjet ćemo kako će AC unity šljakat čim pređem FC4...
Jel ovaj novi DLC samo coop, nema solo?
Jel ovaj novi DLC samo coop, nema solo?
Ima i solo.
Pozdrav ljudi,
Taman sam se iživio na far cry 3, njega vrtim na sve high i zadovoljan sam frame rateom. Sada se mislim kupiti FC4, pa me zanima samo dali bi mi to
preporucili s obzirom da imam vec vremešan stroj.
Q8200 @ 3GHz
8GB DDR2
HD4890 1GB
SSD
HD 5850 je minimalna a tvoja grafa nije daleko tak da će igra raditi, pitanje je na kakvim detaljima i koliko to tebe smeta
HD 5850 je minimalna a tvoja grafa nije daleko tak da će igra raditi, pitanje je na kakvim detaljima i koliko to tebe smeta
Mislim da nece ici,valja trazi DX11 i Shader Model 5.0,a HD 4890 je DX 10.1/SM 4.1.
Drugim rijecima mislim da ni ne mozes pokrenuti,a i da mozes,vjerojatno bi u redu islo na Low postavkama
da, izgleda si u pravu, igra podržava samo DX11 tako da HD 4890 neće moći ni pokrenuti bez obzira na to da ima dosta snage
da, izgleda si u pravu, igra podržava samo DX11 tako da HD 4890 neće moći ni pokrenuti bez obzira na to da ima dosta snage
koliko bi ova stvarcica pomogla, i sto mogu ocekivat ako je uzmem sto se tice postavki
koliko bi ova stvarcica pomogla, i sto mogu ocekivat ako je uzmem sto se tice postavki
http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-asus-geforce-gtx-750-ti-2gb-ddr5-d-sub-dvi-hdmi&option=artikl&id_artikl=051.803.964
http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/graficke-kartice/ati/xfx-r9-270a-cdfc/ ili dodaj jos 300 kn za dosta jacu http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/graficke-kartice/ati/r9_270x_gaming_2g/
Pazi na napajanje!
edit:http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/msi-r9-280x-oglas-14074860
da bubnem pitanje jer nisam u zadnje vrijeme pratio - jesu li sredili probleme s rezolucijom da se može igrat na punom ekranu 1280×1024 bez crnih crta
da bubnem pitanje jer nisam u zadnje vrijeme pratio - jesu li sredili probleme s rezolucijom da se može igrat na punom ekranu 1280×1024 bez crnih crta
Ja imam te crte na 1680x1050,ne mogu nikako maknuti.
Ubisoft to radi još od prvog Assassin's Creeda. Ako nemaš ekran 16:9 formata, imat ćeš crne trake.