Što donosi update?
http://dotadb.gameguyz.com/news/suspected-patch-6-82-change-log-.html
vjerojatno ovo
Što donosi update?
http://dotadb.gameguyz.com/news/suspected-patch-6-82-change-log-.html
vjerojatno ovo
Gleda sad ESL ny. Navi vs Team secret. Ddosalo navi tim, morali ggat, jer im je samo hvost osta u igri.
Gleda sad ESL ny. Navi vs Team secret. Ddosalo navi tim, morali ggat, jer im je samo hvost osta u igri.
A da nije Ragequit
Dvi partije zaredom ? Da rage 100%
Bogati koliko su promjenili u ovome patchu.
Oni to pokušavaju provuci LoL igrace tako što mjenjaju mapu da slici LoLu??
Minjaju polozaj roshana da bi smanjili prednost Direa kod ulaska u pit.
Dark Seer
Uglavnom za sada sto sam vidio znacajno:
Bloodseeker
Removed from Captain's Mode
Phantom Lancer
Removed from Captain's Mode
Legion Commander
Enabled in Captain's Mode
Terrorblade
Enabled in Captain's Mode
Riki
Permanent Invisibility is now a basic ability
Blink Strike is now an Ultimate and can target Spell Immune
Zato sto smo svi obozavali direanje roshana i kampanje ispred fontante. + reddit je vristao za te promjene vec mjesecima. Nitko ne komentira novi AP u rankedu.
Ovo sam čekao.
:^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D :^D
Btw. ovaj Charge of Darkness na 12 sekundi je bolesno odrađen (u negativnom smislu).
Riki će stvarno biti agilan do bola od ovog updatea. Skoči ovdje, skoči tamo.
Nova runa nema smisla.
Svenov Aghagnim upgrade je imba.
Phantom Lancer će biti teži za uhvatiti nego ikad prije.
Tinker faktički netaknut, a ni Void nije previše izgubio (neće se toliko osjetiti).
Weaverov Geminate napad može procati primjerice Desolator (meni se sviđa, volim ga igrati, bit će more annoying). Shikuchiu smanjen damage na prva tri levela.
Windrunneričin Windrun traje sekundu više.
Bottle i Blink Dagger su skuplji. Bottle = 650 = novih 700 golda / Blink Dagger = 2150 = novih 2250 golda
Novi item - Crimson guard (imho genijalan za semi-carry Svena, Axea, Abaddona etc. etc.)
Kurir ima 90 sekundi COOLDOWN NA FULL SPEEDU!!!!!111!11 ALI JE UJEDNO I BRŽI ZA PREKO 100 WTFFFFWFFWWF?????upitnik
Sad postoji tzv. Spell Immunity (lol).
Sve u svemu, ništa u ničemu. Ja relativno hepi.
Tinker faktički netaknut, a ni Void nije previše izgubio (neće se toliko osjetiti).
Kako nije "previše" izgubio? Sad će lupati heroje tipa PA, sa namrštenom facom
Kako nije "previše" izgubio? Sad će lupati heroje tipa PA, sa namrštenom facom
Kroz velik dio mete i same poante pikanja Voida, on je bio tu da dodijeli u early-mid game-u okej količinu štete neprijatelju, te da pripremi svoj tim van ljubičaste pukotine u vremenu na ranged razaranje, te interruptanje nekog channel spella, hvatanje za zagarantiran kill itd. itd.
Pub game-ovi su drugo.
U meču koji je balansiran, Void će imati MKB za svaku pa i jednu Phantom Assassin ili Brewmastera.
Već vidim Legion Commander kao heroja koji će biti novi Wraith King u meti. Blademail / Blink / Mjollnir + što već dopadne ovisno o situaciji = annoying gg.
Edit numero duo: stvarno ne razumijem ovaj kancerogeni rejdž okomljen na promjene mape. Sada će biti više opcija za juke, oprez na novom nivou, a offlaner će imati malo više mjesta za učiniti nešto po pitanju skupljanja potencijalno propalog exp-a (što se Dire strane tiče).
Tinkera su malo usporili u farmanju jer ne moze vise stackat velike mobove.
Dosta su promjenili kolicinu love koja ce se vrtit. Sad i suportovi mogu dit nafarmani ako ubiju koga nafarmanog.
Dosta su promjenili kolicinu love koja ce se vrtit. Sad i suportovi mogu dit nafarmani ako ubiju koga nafarmanog.
+ BKB napravis, uletis u March i izbijes ga...
Tako da tinker ce sada otpasti..
A bas sam sinoc gledao 2GD patch analizu, pro igraci kazu da je sada Venomancer najjaci. i da ce biti u Top5 pickova
+ BKB napravis, uletis u March i izbijes ga...
Tako da tinker ce sada otpasti..
A bas sam sinoc gledao 2GD patch analizu, pro igraci kazu da je sada Venomancer najjaci. i da ce biti u Top5 pickova
Blink, ulti i crkni lik. Toliko o njemu, lol.
Šta bi moglo biti ovo "monumental change", ako rade na grafičkom apdejtu, bolje neka ne rade.
Mene je nekako ova nova runa malo "uplasila", bojim se da ce invoker biti op sa plus exp and gold. hom i nova runa svako 2 minute, tk oce to zaustaviti...
Ostatak patcha idem sada pogledati
Mene je nekako ova nova runa malo "uplasila", bojim se da ce invoker biti op sa plus exp and gold. hom i nova runa svako 2 minute, tk oce to zaustaviti...
rune wars....
Kada si zadnji put vidio Invokera s runom?
ne mora imati bottle da bi pokupio runu....
A u pubovima cesto vidim invokera sa bottle
50(+5 min) xp svake dvije min nije nista monumentalno, veca je stvar sto ziher imas punu bocu gdje god da otisao (ako ti naravno, netko ne contesta).
ne mora imati bottle da bi pokupio runu....
A u pubovima cesto vidim invokera sa bottle
Krivo si me shvatio, razlog zato što ljudi ne kupuju bocu na njemu je da je on heroj s 280 movespeeda i 600 hpa sa skoro nikakvom rune controlom.
sve fanove hrvatskog tima maleni ormari gaming objavjestavam da je njihov omiljeni tim prosao kvalifikacije za 3 ligu!
http://www.joindota.com/en/leagues/matches/76209-maleni-ormari-gaming-vs-amerikan-kotka
sve fanove hrvatskog tima maleni ormari gaming objavjestavam da je njihov omiljeni tim prosao kvalifikacije za 3 ligu!
http://www.joindota.com/en/leagues/matches/76209-maleni-ormari-gaming-vs-amerikan-kotka
Da nije bilo Le FWM stand in sa 30 kileva po prosjeku ne bi bilo trece lige !
A vi prestanite spamat o patchu i promjenama jer pisete gluposti 90% stvari ovdje povraca mi se sta citam koliko niste u pravu.
A vi prestanite spamat o patchu i promjenama jer pisete gluposti 90% stvari ovdje povraca mi se sta citam koliko niste u pravu.
clap clap
Daj banaj neko opet ovog jazvca plz.
Dobro, prestat ćemo. Forum nije napravljen za rasprave.
Ja igram dosta invokera u uvijek kupujem bottle, jer jednostavno treba mi ta mana i taj mid survavibility.