Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.958.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

da, inhouse liga...

Merlini je upravo rekao da za ulazak u tu ligu treba imati preko 55% winrate s prekio 200 winova.

Kako si ti upao?

55% pobjeda i 3 supporta od igraca koji su vec u ligi, ili igras trial match i ako budes dobar upadnes u ligu, ali rijetko tko igra trial matcheve, a jos rijeđe netko prođe, jako su strogi u žiriju :D 

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

55% pobjeda i 3 supporta od igraca koji su vec u ligi, ili igras trial match i ako budes dobar upadnes u ligu, ali rijetko tko igra trial matcheve, a jos rijeđe netko prođe, jako su strogi u žiriju :D 

Pa da, to me i zanima. Je li onaj acc s kojim si igrao sa mnom smurf acc?

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

ne

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

ne

50,27% winrate.

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

ne

50,27% winrate.

ili igras trial match i ako budes dobar upadnes u ligu, ali rijetko tko igra trial matcheve, a jos rijeđe netko prođe, jako su strogi u žiriju :D 

netrebas imati uopce 55% pobjeda...  i njih nije briga kakve statistike imas, nego kako igras..

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 23:32 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

netrebas imati uopce 55% pobjeda...  i njih nije briga kakve statistike imas, nego kako igras..

Ja sam samo ljubomorni kreten.

Edit:

Btw. sviđa mi se što kao Furion ne kupiš kurira i odeš da pomažeš QoP na mid lane (i ideš Midas umjesto Dagon za ganking Furiona). Dual mid je zabavan.

Gledao sam i Lanaya mid. Nemam riječi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 22:30 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

kako si usao u tu ligu..??
i da ima li ekipe mozda da se dogovorimo za neki match onak bzvz opusteni bez vrijedjanja izlazenja i slicno cisto "for fun"..?? 

Nema dovoljno ekipe na ovom forumu da se uradi 5v5.

Nema dovoljno takvih Hrvata koji igraju DotA da se napravi 5v5 bez vrijeđanja, leavanje i slično.

Osobno, osim s sir Infernom, Manukaneom i mojim prijateljem s kojim sam u Q većinu vremena, mrzim igrati s našim ljudima. Prvo, ne znaju engleski (i ja sam se par puta obrukao što se toga tiče), drugo, konstantno govore naš jezik iako to smeta svima ostalim.

13 godina
neaktivan

ja ne vrijedjam i znam ok engleski i imam ekipu za igranje nas 4 oi sad bas smo igrali sa 3 srbina i uopce se nismo svadjali ni nista u vezi rata bas smo se zajebavali...ja mislim da to sve starije generacije tjeraju na mrznju neku i hejt

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Lc_syntax_ kaže...

ja ne vrijedjam i znam ok engleski i imam ekipu za igranje nas 4 oi sad bas smo igrali sa 3 srbina i uopce se nismo svadjali ni nista u vezi rata bas smo se zajebavali...ja mislim da to sve starije generacije tjeraju na mrznju neku i hejt

...

Bro, to je demagogija.

17 godina
Dota 2

Novi heroj:

Sto se tice nasih i igara sve je njima zajebancija :S

sve je ono pa igramo se sta se ljutis, ako se netko zeli samo "igrati" tj. nonsalantno setanje po mapi nemojte me zvati da igramo, ako cemo igrati igrat cemo kako treba.

Nisam ja sada neki posebno dobar igrac, ali kad vidim da ljudi ne znaju irati bez autoatacka muka mi dode.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Dota 2

a steta ako postoji mogucnost da nas se skupi bilo bi super onak jedan vikend bacimo rundu kad svima pase bez skaypa i icega al normalno nek bude sad ok runda ane da u 25 min zavrsimo..:D

ps nemoraju bit sam hrvati samo da nebude nacionalizma i slicno..:)

inace jel se zna kad ce taj heroj otprilike bit igriv..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

itko za jedan single draft ??  dodajte me na steamu: gagy1011   

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dodaj mene: uznemirex ,nisam neki pro ali nisam ni njubara ,imam tek oko 150 meceva ,ali se trudim ,poboljsavam,ne ragem itd
13 godina
neaktivan
Dota 2

NTH Spectre pick.

Najljepša cura u DotA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel to samo i ja il je bristelback dosta sitan?

15 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

uopce ne izgleda ko neki tank

13 godina
neaktivan
ton7 kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Zato jer se njegovo tenkanje temelji na dmg reductionu njegovih bodlji.

15 godina
Onjegin kaže...
ton7 kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Zato jer se njegovo tenkanje temelji na dmg reductionu njegovih bodlji.

ne kuzim tog heroja, nemam nikakv dmg, pogotovo ako ga se ne dira. jednostavno ga ignoriras u fajtu i trpis njegov slabasan aoe dmg, igrao sam dosta ovih dana protiv njega i totalno mi je smijesan. pravim se da ga ne vidim :) ako ga dobijem u line.u, magic stick mi je na 15 punjenja konstantno :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

ne kuzim tog heroja, nemam nikakv dmg, pogotovo ako ga se ne dira. jednostavno ga ignoriras u fajtu i trpis njegov slabasan aoe dmg, igrao sam dosta ovih dana protiv njega i totalno mi je smijesan. pravim se da ga ne vidim :) ako ga dobijem u line.u, magic stick mi je na 15 punjenja konstantno :)

U ozbiljnim kompetatvnim mecevima nikad nije vidio svjetla. Jednostavno nema burst kao neki drugi keriji. Magina opali mantu i pojede supporta. Dok bristle treba da se setka oko njih par minuta.

13 godina
neaktivan
Arxi kaže...
smiglcro kaže...

U ozbiljnim kompetatvnim mecevima nikad nije vidio svjetla. Jednostavno nema burst kao neki drugi keriji. Magina opali mantu i pojede supporta. Dok bristle treba da se setka oko njih par minuta.

U DotA WC3 bio je potpuno banan sa turnira (ne od strane timova, vec od strane organizatora).

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

U DotA WC3 bio je potpuno banan sa turnira (ne od strane timova, vec od strane organizatora).

To je bilo prije 6 godina. Kad se aegis mogao kupiti lol.

13 godina
neaktivan
Dota 2

BB-a još uvijek nisam probao, jedino u HoN-u gdje je bio broken zadnji put kad sam pokrenuo igru. Trebao je jedan item i nemos ga ubit nikako. Tu baš i nije neš posebno jak. Čisto je annoying više nego koristan. Možda u određenom lineupu može bit counter (undying), nemam pojma za sad. Zato Tuska obožavam igrat, nisam nikad igrao dotu 1 i sad mi je nešto skroz novo i zanimljivo :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sa ac i hearthom dosta jako udara(ako se nastacka slow) ,a i pasivna nije za bacit.. jedino sam se razocaro u dizajn

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Sa ac i hearthom dosta jako udara(ako se nastacka slow) ,a i pasivna nije za bacit.. jedino sam se razocaro u dizajn

Baš je dobar design, šta pričaš?

Filozofija tenka: u timu su Drow, Lycan, Bristle (tenk), Shadow Deamon i Windrunner.

Nikad, ali nikad nitko ne udara tenka, ili prvo brzinski ubiješ supporte ili se obrušiš na dmg dealere. Pa nisu DotA igrači retardi da ubijaju onog koji ima najviše HP-a, prima najmanje dmg-a, ali i ne predstavlja opasnost jer nema nikakav dmg.

Btw.

Koji STR hero ne udara jako s HoT i AC?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 14:45 (Onjegin).
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

io.

15 godina
neaktivan
Arxi kaže...
Onjegin kaže...

io.

Al zato je jedan od najboljih supportova u igri trenutno.

13 godina
neaktivan
6BoosteR9 kaže...

Al zato je jedan od najboljih supportova u igri trenutno.

Ne bih IO nazvao supportom.

Broken je hero, ali treba previše itema da bi bio ward bitch.

16 godina
neaktivan
Cuj nebi nazvao supportom... pa wisp je first ban u CM-u :D
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Baš je dobar design, šta pričaš?

Filozofija tenka: u timu su Drow, Lycan, Bristle (tenk), Shadow Deamon i Windrunner.

Nikad, ali nikad nitko ne udara tenka, ili prvo brzinski ubiješ supporte ili se obrušiš na dmg dealere. Pa nisu DotA igrači retardi da ubijaju onog koji ima najviše HP-a, prima najmanje dmg-a, ali i ne predstavlja opasnost jer nema nikakav dmg.

Btw.

Bolje mi je izgledao u originalnoj doti.. a ako lo nije support onda neznam sta je

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Bolje mi je izgledao u originalnoj doti.. a ako lo nije support onda neznam sta je

Pogrešno sam se izrazio.

Jest support što se tiče stojanja u laneu i ostavljanja last hitova. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice