manukane dodji mi na lejn? oces?
manukane dodji mi na lejn? oces?
trazim team u doti2 onako igram najvise invokera
primljen si
primljen si
ok, hvala
jel ti die dobro s njime?
najvise radim harras ili farmu u pocetku jer dizem quas s time i hp regen, onda kad nafarmam septer onda ownam crowd control, zatim ide bloodstone i refresher
najvise radim harras ili farmu u pocetku jer dizem quas s time i hp regen, onda kad nafarmam septer onda ownam crowd control, zatim ide bloodstone i refresher
Ma totalno sam skeptičan. Kad vidim invokera u pubu ljudi u velikoj većini fejlaju.
Ja osobno ne volim quas invokera igrat jer jednostavno ostale dvije kombinacije su zabavnije, iako quas exort invoker je najbolji po mom misljenu.
Pozdrav!
Malo mi je dosadio LoL pa sam odlucio isporbati Dotu2 i zasada mi se svida.
Imam samo jedno pitanje.
Moze li se nekako namjestiti da se kamera mice di ja stavljam miš( kao na LoL-u), a ne da moram sa tipkama micati. 
To me bas nervira, valjda dok se ne naviknem.
Pozdrav!
Imam samo jedno pitanje.
Moze li se nekako namjestiti da se kamera mice di ja stavljam miš( kao na LoL-u), a ne da moram sa tipkama micati. 
Lol prijatelju, nitko nepomiče kameru tipkama nego mišem. Neznam kako je u Lolu jer nisam igrao al ako hoćeš brzo na neki dio mape samo left click na taj dio na minimapi. A uobičajeno pomicanje kamere je kao i inače, pomicanje miša u krajeve.
Inače evo ide finale starladdera bo5 nth v fnatic - http://www.twitch.tv/tobiwandota?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.joindota.com
Pozdrav!
Imam samo jedno pitanje.
Lol prijatelju, nitko nepomiče kameru tipkama nego mišem. Neznam kako je u Lolu jer nisam igrao al ako hoćeš brzo na neki dio mape samo left click na taj dio na minimapi. A uobičajeno pomicanje kamere je kao i inače, pomicanje miša u krajeve.
Inače evo ide finale starladdera bo5 nth v fnatic - http://www.twitch.tv/tobiwandota?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.joindota.com
Ovako podebljano je i na Lol-u, to i ja pokusavam ovdje, ali se kamera ne pomice. Mogu je micati samo s tipkama ili stisnem scroll na mišu i povucem di zelim.
Pozdrav!
Imam samo jedno pitanje.
Ovako podebljano je i na Lol-u, to i ja pokusavam ovdje, ali se kamera ne pomice. Mogu je micati samo s tipkama ili stisnem scroll na mišu i povucem di zelim.
Probaj ovo: settings->game->interface and check edge pan on.
Evo sad radi, hvala. 
centaur armlet (iza hearta) vase misljenje?
Ako ideš na ekonomičnost armleta, ne bi baš trebao ići poslije 5k Gold skupog itema.
Ideš na Maelstrom haha.
Zna ko kad će izaći 6.78 il koja već nova verzija?
Zna ko kad će izaći 6.78 il koja već nova verzija?
Iduće sedmice.
Godišnji odlazak na Havaje je ove sedmice (i prošle).
ima neko zainteresiran za razmjene itemi??
imam duplikate za axa, W doctora, furiona, gondora, i wardove...
gdje redovito izlaze update notes? danas/sutra bi trebao novi update bit? koliko dana unaprijed objavljuju promjene prije same implementacije?
gdje redovito izlaze update notes? danas/sutra bi trebao novi update bit? koliko dana unaprijed objavljuju promjene prije same implementacije?
Čitaj postove.
Staff Valvea je na godišnjem odmoru na Havajima. Svake godine idu u ovo vrijeme paove sedmice nam updatea-.
ma pratim ove postove i sve to, imam i account na dota dev i pratim i druge stranice vezane na ovu temu, samo me cudilo sta nema nikakvih vijesti o updateovima, a u konacnici ni updatea.
nisam znao ovo za havaje, kud su nasli sad ic tamo u 4. mjesecu? XD
ma pratim ove postove i sve to, imam i account na dota dev i pratim i druge stranice vezane na ovu temu, samo me cudilo sta nema nikakvih vijesti o updateovima, a u konacnici ni updatea.
Tamo je uvijek ljeto. A Valve svim uposlenicima i njihovim familijama daje 7 dana godišnjeg odmora -sve plaćeno.
Tamo je uvijek ljeto. A Valve svim uposlenicima i njihovim familijama daje 7 dana godišnjeg odmora -sve plaćeno.
Nije ljeto nego je toplo xD.
jooooooooooj bugova sunce ti poljubim, mozes poginuti od melee udaraca koji lete dok si u invisu nista ne prekida, pudge kuka na bilo kojeg leteceg heroja te moze ispod mape i ne mozes ni mrdnuti ni poginuti >.< uzasssssss
sve u svemu, malo mi je spora u odnosu na onu iz wc3
bas spora :/
e jel igra tko necrija?? sad sam odigral par puta sa njime i heroj mi se čini totalno OP, a jako ga malo ljudi igraju.... bar po mom iskustvu...
jooooooooooj bugova sunce ti poljubim, mozes poginuti od melee udaraca koji lete dok si u invisu nista ne prekida, pudge kuka na bilo kojeg leteceg heroja te moze ispod mape i ne mozes ni mrdnuti ni poginuti >.< uzasssssss
Jesi ti onaj sta je neki dan imo rage fest na croatia chanellu?
Jesi ti onaj sta je neki dan imo rage fest na croatia chanellu?
huh? oO
Sigurno nisam ja, ne igram/budem na croatia chanellu gdje god da je :)
S nasim ljudima se ne igra, to su ovce. (bez uvrede molim vas)
Nije valjda da si Rikija igrao, a Kunkka te udario tidebringerom?
e jel igra tko necrija?? sad sam odigral par puta sa njime i heroj mi se čini totalno OP, a jako ga malo ljudi igraju.... bar po mom iskustvu...
E da, taj heroj.
Treba mu dosta farma, dakle, safelane ili mid. Ali, na midu ga svaki mid dominira, a svaki ga carry outcarryja. Iako ima dobar lane presence s aurom koja tjera ljude da povraćaju ipak... Što da kažem, ima li za njega mjesta?
Ne.