koji su best itemi za dooma ja obicno uzmem radiance i specter al nezz sto jos uzet..??
Uzmes jos i assault cuirass i ako stignes heart
koji su best itemi za dooma ja obicno uzmem radiance i specter al nezz sto jos uzet..??
Uzmes jos i assault cuirass i ako stignes heart
Phase Boots i Bottle ili Arcane Boots pa Shadow Blade, nakon toga Vail of Discord i Shiva's/Rod of Atos.
Uzmi si Kobold Auru i gankaj, a možeš i Ghost slow.
Ako si mid imat ćeš level prednosti i sa 2 lvl-a u Level Death možeš gankati Lvl5 igrače (zbog množitelja).
Phase Boots i Bottle ili Arcane Boots pa Shadow Blade, nakon toga Vail of Discord i Shiva's/Rod of Atos.
Ako si mid imat ćeš level prednosti i sa 2 lvl-a u Level Death možeš gankati Lvl5 igrače (zbog množitelja).
Zasto? zasto shadow, zasto vail ili atos?
Glavno pitanje zasto gankati sa herojem koji je durable carry?
Vec imas slow sa 2 moci, a i ti si brzi, pretpostavimo da ces imati i phase boots, sta ce ti vise brzine ili usporavanja?
Ne zelim se praviti pametan, ali radiance + assalut cuirass je tank i jos ako uspijes heart, mozes stati izmedu 5 heroja i dobro se drzati
2 puta mi je poruku napisalo :S
Zasto? zasto shadow, zasto vail ili atos?
Glavno pitanje zasto gankati sa herojem koji je durable carry?
Vec imas slow sa 2 moci, a i ti si brzi, pretpostavimo da ces imati i phase boots, sta ce ti vise brzine ili usporavanja?
Ne zelim se praviti pametan, ali radiance + assalut cuirass je tank i jos ako uspijes heart, mozes stati izmedu 5 heroja i dobro se drzati
Ok, znam i ja za tog Dooma. Ovdje sam ga tako igrao. Forcestaff je kupljen na kraju umjesto bootsa da izbacujemo ljude iz baze. To je jungle Midas.
Jednostavno imam osjećaj da Doom gubi protiv svih dobrih carryja.
Gluposti, vail je potpuno beskoristan na doomu..
Ovaj build:
Boots of Travel, Assault Curiass, BKB ( ovisi kakav tim oni imaju ) , Hand of Midas to kasnije prodaš, i sada ostali itemi ovisi o protivnickom teamu, mozes ici na Shivu ili Hex ili Linken Sphere , ili ako imate dovoljno supporta na : MKB,ABYSSAL, RADIANCE
Gledam ga u 6-7/10 matcheva. Protivnički team mi ga i u all randomu dobije. Prvi put ga ja uzmem evo kaj se dogodi http://dotabuff.com/matches/157016334. Uvijek ga pickaju među zadnjima kad već pickat i onda mi se ne da repickat. Al mislim da ak se ovak nastavi s njim da ću samo Medusu igrat. http://dotabuff.com/matches/101609538 Jedan stariji game di sam samo za PL-a pickao Medusu. Ne kužim zašto su mu Agi growth digli na 4.2, to je jednostavno smiješno.
Svaki dan izmolim 3 Zdravo Marijo da ovaj Phantom Lancer dobi nerf. To je postalo nepodnošljivo.
U mid matchmakingu ga nitko nikad ne picka.
I nikad ga ne bude u random draft iz nekog razloga.
Ako neki početnici nisu vidjeli jednu od najboljih scena u DotA ikada, evo izvolite:
Evo i 1000FPS (usporeno):
Usporeni teamfight izgleda kao rađanje novog univerzuma.
Boots of Travel, Assault Curiass, BKB ( ovisi kakav tim oni imaju ) , Hand of Midas to kasnije prodaš, i sada ostali itemi ovisi o protivnickom teamu, mozes ici na Shivu ili Hex ili Linken Sphere , ili ako imate dovoljno supporta na : MKB,ABYSSAL, RADIANCE
Doom prirodno ima dobar farm, a Vail je koristan manje-više uvijek.
Danas sam pickao Dooma protiv Weavera. Dobio 2 killa kao solo offlaner. Ipak smo izgubili.
Doom kao Carry jednostavno ne radi, a Radiance je toliko smiješan item da mi se ne govori o tome. Svakako ga prodaš kasnije, zašto ga kupujuš uopšte?
Danas sam pickao Dooma protiv Weavera. Dobio 2 killa kao solo offlaner. Ipak smo izgubili.
Doom kao Carry jednostavno ne radi, a Radiance je toliko smiješan item da mi se ne govori o tome. Svakako ga prodaš kasnije, zašto ga kupujuš uopšte?
pa normalno da poboljas farm u woodu zato ga kupis do 12 stignes napravit midas i radijaciju u woodu s doomom
vidim da nekuzis kako vail uopce djeluje...
Ako kupis hand of midas do 10. min, isplatit ces ga do 25. a oko 40 min ces imate full invertory pa ga onda prodas i kupis neki bolji item..
a kupis ga zato sto ti daje attack speeda i golda.. i brzo se isplati..
a po cemu je radiance smiješan item?? +60 dmga i 45 dmg/sec + 2. spell od dooma to ti je 75 dmg/sec ...
i bas gledam taj tvoj game sa doomom, 69 lasthita u 33 min.. i onda se cudis sto ste izgubili
^da ovo je prilično low level game, 1 carry ima preko 100 creepova i to u vrijeme kad ih treba imat i 200. Barem su itemi većinom ok.
i bas gledam taj tvoj game sa doomom, 69 lasthita u 33 min.. i onda se cudis sto ste izgubili
Loš meč, svi su bili loši.
Doom prirodno ima dobar farm? nema ako mu support to ne omoguci.
Jel znas sta Vail radi? Vail je koristan Eartshakeru, Tideu i slicnim herojima, gdje je velik magic damage, ne kuzim sta ce radti na doomu? Mislim nije lose, ali mislim da je samo za dooma to bacanje para.
moras shvatitit da je doom tenk, znaci da stoji u sredini i mlati oko sebe, i da ga tako treba buldati. Radiance smjesan item?
Evo ti doom carry http://dotabuff.com/matches/157783257
ja sam ga supportao sa Tideom dok nije ufarmao radiance i hand of mindas, a to je bilo nekih 10 min. pa onda opet reci da doom nije dobar
Edit za ovu poruku iznad: I protivnicki tim je bio los, ne mogu se ni oni pohvaliti last hitovima, ja mislim da je tu kriv shadow blade ;)
Ma dobar je doom, ali tesko da postoji jedan određeni build za tog heroja. Treba se prilagoditi, nekad je shadow blade fora, a nekad i nije (ako imaš drugog invis heroja u timu). Nekad je dobar mass armor, nekad brzi hex, a nekad radi. Sve ovisi o protivnicima.
Edit za ovu poruku iznad: I protivnicki tim je bio los, ne mogu se ni oni pohvaliti last hitovima, ja mislim da je tu kriv shadow blade ;)
Jednastavno ne znam igrati i ne mogu se s tim pomiriti više.
Ima nas 7-8 u ekipi i uvijek smo skupa. Dobijemo jedino ako se netko diskonektuje ili ako su užasno loši. Ponekad ako nam se bolji igrač priduži.
Jednostavno imam osjećaj da nemam utjecaj na igru, mislim, uvijek radim što mi se kaže. Ne igram petog ni prvog igrača. Uvijek idem gdje mi kažu i uvijek izgubimo.
Budući da ja mogu sam dobiti lane u 90% slučajeva, uvijek radimo trilane. Oni gore uvijek zabrljaju, carry nam nema farm, a 2 supporta budu level 2 nakon 10 minuta (što je pogotovo loše ako imaju visok utjecaj mid game). Nikad ne raspravljamo o tome u čemu smo pogriješili i često nam igrači ne znaju igrati svoje heroje.
Ako mi farmamo, protivnički tim krene early 5manDOTO i srede nas. Ako krenemo 5manDOTO dok oni farmaju uvijek netko zabrlja i pobiju nas. Carry nam je uvijek underfarman, mid nam uvijek izgubi lane, supportovi se konstantno žale da nemaju farma.
Možda je i to općenito raspoloženje ne valja. Konstantno se ljudi žale. Jednostavno, ako trebam farmati, a ne mogu, odem iz tog lejna. Ako sam solo protiv duala znam da ga dobijam samo ako sam u XP rangeu i ne umirem. A ako koji slučajem zamoliš supporta za flying da možeš crowati prije 15-te minute, spremi se da čuješ I STILL NEED MY BOOTS, a tip nije ni dewardao niti išta. Četvrti igrač ne zna naći farm i uvijek završi s toliko malo farma da jedva ima bracer.
Najgore je kad si loš, znaš da si loš i uvijek ćeš biti loš. Ne mogu to promijeniti.
ma evo meni je nakon par rundi doom ok i obicno bildam phase boots specter radiance i onaj armor koji se dobio od hypnotisea e sad zanima me koje su vam najbolje pasivne meni je najjace kad uzmem od lava onog 30% veci dmg i 20% za kritican udarac od 200% sad gledam ove hands of midas izgledaju zanimljivo al nezz zas bi mi to trebalo ak imam onu prvu magiju..??
i zanima me na kojem principu radi onaj lvl mnozitelj jel skuzio sam da mi zna razlicito dmg lupat po herojima..
ima tko zainteresiran za match, preko lobby 5v5, danas oko 22:30. moze i preko skype-a tko zeli
snipera i DR treba izbacit ili ih oslabit....
Sniper nije OP, možda mu je range OP (150 veći od tower rangea). Jako malo efektivan early-mid game, nemoguće farmati s njim itd.
Drow s druge strane, na 15 minuta radi 200dmg (parafrazirano) i ima enorman slow.
Ma sniper je katastrofalan heroj.
Od danas clan IXDL Lige :D
Ima dosta poznatih imena: Liquid Bulba, Liquid Mike, Merlini, Kurok itd...
Pojasni malo šta to znači. Hoćeš ti sad s njima često igrati?
Od danas clan IXDL Lige :D
Ima dosta poznatih imena: Liquid Bulba, Liquid Mike, Merlini, Kurok itd...
Pojasni malo šta to znači. Hoćeš ti sad s njima često igrati?
da, inhouse liga...
kako si usao u tu ligu..??
i da ima li ekipe mozda da se dogovorimo za neki match onak bzvz opusteni bez vrijedjanja izlazenja i slicno cisto "for fun"..??
da, inhouse liga...
Merlini je upravo rekao da za ulazak u tu ligu treba imati preko 55% winrate s prekio 200 winova.
Kako si ti upao?