Dead Island

poruka: 596
|
čitano: 109.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dead Island

Bacio sam thugu mačetu i nisam mogao vjerovati di mu se zapiknula, evo pa pogledajte: {#}{#}{#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Dead Island
Izgleda da mu se sviđa, samo što nije svršio.

---

Stigao sam u grad, ovdje je puno teže. Sve je prepuno zombija, inficiranih a i preživjela ekipa nije pretjerano sretna kad vas vidi pa i oni pucaju na vas. :)

Definitivno je dosta teže nego Act 1.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Izgleda da mu se sviđa, samo što nije svršio.

---

Stigao sam u grad, ovdje je puno teže. Sve je prepuno zombija, inficiranih a i preživjela ekipa nije pretjerano sretna kad vas vidi pa i oni pucaju na vas. :)

Definitivno je dosta teže nego Act 1.

Cekaj ACT III

Ajde ljudi ima ko save za malo povise navedene uvijete? Molim vas {#} Po mogucnosti da ima u malo modified itema (ja imao shock machete, sickle, neki noz, Wand Police pendrek, Poison double blade, Nail BaseballBat, nail stick...)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 19:09 (Mitsuoka).
17 godina
neaktivan
Dead Island

Evo, vidim da su počeli već sa prank editiranjem igre {#}

Moj PC  
16 0 hvala 3
16 godina
Dead Island

ovo izgleda kao dragon ball{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ljudi ima li tko save tamo na dijelu gdje se skupi ope domorodca pa nadalje, u onome sam seocu kada kaze - probat cemo bez borbe, a tamo butcher... problem je autosave jer sam morao hitno izac, a vec sam ih sve ubio sa rageom, ali kada sam opet usao oni tu ali ragea nema :( sva oruzja sam potrosio i sada ne mogu nista {#}

Ja sam dosao do chaptera 13, tacnije 78% main questa.. Donio sam doktoru uzorke krvi iz plemena, i odradio sam 1 od 2 side questa u labu dok cekam doktora da zavrsi.

Mogu ti uploadati ako hoces.

15 godina
neaktivan
Ja taman dosao do otvora za put u dzunglu (Jungle)... btw ima jedan trik, ako vam trebaju novci ili samo zelite umnoziti svoje najjace oruzje xD. Equipajte ga, pogledajte u pod, stisnite RMB, pa LMB i brzo nakon toga Backspace. Ispred vas ce se stvoriti dva ista oruzja :D. Onda ta 2 pretvorite u 4, pa 8, 16, i recimo da se jedno prodaje za 2k, imate 30ak tisuca u par minuta :). Ja ovako rjesavam bossove, sakrijem se, poduplam neke jake nozeve i samo resetam :).
15 godina
neaktivan
P.S. mozda je popravljeno s patchevima u origonalu, ja igram khm verziju :).
15 godina
neaktivan
Dead Island

Jer zna netko hoće se igra moći kupiti preko base hosta?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...
Mitsuoka kaže...

Ljudi ima li tko save tamo na dijelu gdje se skupi ope domorodca pa nadalje, u onome sam seocu kada kaze - probat cemo bez borbe, a tamo butcher... problem je autosave jer sam morao hitno izac, a vec sam ih sve ubio sa rageom, ali kada sam opet usao oni tu ali ragea nema :( sva oruzja sam potrosio i sada ne mogu nista {#}

Ja sam dosao do chaptera 13, tacnije 78% main questa.. Donio sam doktoru uzorke krvi iz plemena, i odradio sam 1 od 2 side questa u labu dok cekam doktora da zavrsi.

Mogu ti uploadati ako hoces.

ajde moze i to. hvala {#} to je blizu toga ^^

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

ajde moze i to. hvala {#} to je blizu toga ^^

Eto ga na PM.

Edit: Evo konacno sam stigao do posljednjeg chaptera.. Jos 2 misije do kraja, po mojim pretpostavkama (92%).

Sutra cu se "natjerati" da to rijesim, zanima me kraj price mada je vecina otkrivena, nisam ove posljednje chaptere s nekim extra  gustom igrao. Razbilo se ono s pocetka, prisutna je velika monotonija, ali eto kad sam dogurao skoro do kraja i ovo cu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 2:51 (anabolicaa).
16 godina
Dead Island
U zombi igrama je monotonija uvijek tu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Island

Dali je moj komp dovoljno jak za ovu igru?Jer nakon pet minuta igre mi se ugasi komp....

Mainboard : BIOSTAR Group NF520-A2 TE

Chipset : nVidia nForce 520

Processor : AMD Athlon 64 X2 5200+ @ 2700MHz

Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )

Video Card : ATI Radeon HD 4800 Series

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trebao bi bit. Al ti se možda grije, pa ga malo pogledaj i počisti od prašine.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Dead Island

Ja lagano po gradu sad rješavam questove. Moram priznati da je dosta teže. Uvijek ih je hrpa na jednom mjestu tak da se treba šuljati okolo.

I jel to baš uvijek mora "čitav svijet" ovisiti o mom junaku? {#} Svi nešto trebaju baš od mene.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Eto ga na PM.

Steta sta je sa crnkinjom, ako ima netko sa SamB-om bio bih zahvalan :D

BTW kako imas onako malo para... ja sam tu imao oko 13000$ a bas bi malo modao wepone {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 9:30 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Ja lagano po gradu sad rješavam questove. Moram priznati da je dosta teže. Uvijek ih je hrpa na jednom mjestu tak da se treba šuljati okolo.

I jel to baš uvijek mora "čitav svijet" ovisiti o mom junaku? {#} Svi nešto trebaju baš od mene.

A tko bi htio igrat s običnim likom koji sjedi u onom svjetioniku i čeka tebe da mu doneseš konzerve na primjer, to je dosadno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Dead Island

Ja više uopće skoro nit ne trošim oružja na obične zombije neg ih izdvajam koliko mogu jednog po jednog pa ih šakatam dok ne krepaju, tak da ne moram trošit brdo love na popravke. E al najjača mi je šema kad ih utapam u bazenima, hahaha!! On se krene dignut, a ja ga samo šutnem i čekam da se utopi pa tak 2-3 puta za redom. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dead Island

Evo dobio sam nekakve dijamante, sad me zanima dali će mi oni trebati za neštu poslje ili ih mogu prodati?

btw, što znače oružja kad su zelena, žuta,plava, ljubičasta itd. ? I dali je netko našao two-handed oružje u igri ili se to mora nešto iskombinirati?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 10:22 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Minoza kaže...

. E al najjača mi je šema kad ih utapam u bazenima, hahaha!! On se krene dignut, a ja ga samo šutnem i čekam da se utopi pa tak 2-3 puta za redom. {#}

taman sam to htjeo komentirat... to utapljanje zombija :/ al nije to ko utapljanje ribe?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Evo dobio sam nekakve dijamante, sad me zanima dali će mi oni trebati za neštu poslje ili ih mogu prodati?

btw, što znače oružja kad su zelena, žuta,plava, ljubičasta itd. ?

Služit će ti za craftanje jakih oružja ( trebat će ti i baterija ), ako se budeš zahebavao s onim skullovima.

Boje isto pokazuju kvalitetu i/ili rijetkos oružja, znam da je narančasta najjača, pa ljubičasta, dalje neznam.

Zar veslo nije two handed

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 10:29 (thuglife).
16 godina
Dead Island

Ah da vidiš jest,skroz krivo sam napisao, ja sam mislio dali je netko našao neko akimbo(dual wield) oružje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ah da vidiš jest,skroz krivo sam napisao, ja sam mislio dali je netko našao neko akimbo(dual wield) oružje?

Nemože, nažalost ne postoji.

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
anabolicaa kaže...

Eto ga na PM.

Steta sta je sa crnkinjom, ako ima netko sa SamB-om bio bih zahvalan :D

BTW kako imas onako malo para... ja sam tu imao oko 13000$ a bas bi malo modao wepone {#}

Hahah kakvom crnkinjom ?

Sa SamB-om je + sto sam jos tu imao sve full modane weapone, napunjeno oruzje i 8k casha mozda..

Edit:

Presao sam igru, igra ima 18 chaptera ( neko se raspitivao ), s tim sto je to ustvari 16, 17. i 18. chapter se odrade za 5 min. Kraj je manje vise bio ocit nakon dolaska u Act IV, nije bilo tesko zakljuciti ishod. Sta da kazem na kraju, solidna igra, s tim sto je prebrzo postala monotona. Svidja mi se ajmo reci nelinearnost, ili bi to nazvao bugovima ( :/ ), jer sam mnoge dijelove jednostavno mogao presprintati ili zaobici pomocu nekakvih skakanja po kutijama i slicno. Eh, da li su to sad developerski propusti ili jednostavno je ostavljena ta mogucnost, ne znam. Uglavnom, mislim da se isplati nabaviti igra, em zbog lijepe grafike, em zbog dobre optimizacije, em zbog zabave u co-opu koji je puno puno zanimljiviji od singlea. U singleu se jednostavno covjek smori od samoce i player against world efekta. Solidno, ali nista revolucionarno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 12:57 (anabolicaa).
15 godina
neaktivan
Postoji dual wield oruzje, zove se bokser :) na svaku ruku po jedan xD.
14 godina
neaktivan

Vidjeces kasnije kako katane rezu hihihihi.. Posebno u posljednjem actu one sa 1k damagea :)

16 godina
Dead Island

Evo i mojih nekoliko ss-ova LINK

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dead Island

najbolje mi je kad uzmem onu macetu sa strujom i onda dođu tojica na mene i kad ubijam zadnjeg napravi slow motion i polako se vidi kako mu otpili glavu i jos dok tjelo ne padne jednom ga udari po trbuhu i odsjece ga xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...
Hahah kakvom crnkinjom ?

Sa SamB-om je + sto sam jos tu imao sve full modane weapone, napunjeno oruzje i 8k casha mozda..

Je SamB falija san jer mi je na prvi pogled izgledalo da su ruke mrsavije...

Niti jedno oruzje nije modano (ili je samo jedno) i ima 333$

BTW zatvoren san u neku prostoriju iz koje ne mogu izac o.O

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 15:48 (Mitsuoka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice