- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koja glupa rasprava. igrajte sta vam se igra.
jedan videjo od Brejka
kak znam kad ce se server resetirat?
kak znam kad ce se server resetirat?
na 99% servera još uvijek nikako
Sjekira u glavu, fino je to .
Tako je, ne dozvoli da te itko zaj...... Nego, hvala Bogu da je završila rasprava o 1. i 3. licu.
probaj barem dopuzat do iznad černa postoje dvije bolnice možda tamo pronađeš morfij ili drvene štapove pa ih kombiniraj sa ragsom.
ili ak baš nemožeš pronaći ništa daj nick od steama i ak je netko tamo blizu nek se spoji na tebe , reci točno di se nalaziš pa nek ti pomogne.(ja nemogu na poslu sam :D)
Neznam jeli idalje funkcionira, a jesi probao promijeniti server? To meni kosti popravi, mozes se i na isti spojit.
eto nick je: mariuchi101
pa ako je netko blizu a da nije drumski razbojnik nek se javi..
imaš dobrog loota?
onda ti neću "pomoči"...
što se desi sa stvarima koje ostaviš negdje? npr skinem sve sa sebe i ostavim negdje u šumi i odem do grada i ubiju me golog. vratim se na server i odem u šumu po stvari, hoće li još one biti tamo*
što se desi sa stvarima koje ostaviš negdje? npr skinem sve sa sebe i ostavim negdje u šumi i odem do grada i ubiju me golog. vratim se na server i odem u šumu po stvari, hoće li još one biti tamo*
Da, dok se server ne resetira, naravno pod uvjetom da se vratis na isti server.
Svako malo mi se pojavljuje No massege receved for... Sta da radim?
Svako malo mi se pojavljuje No massege receved for... Sta da radim?
Server te je izbacio/resetirao se.Moras se ponovno logirati ili promijeniti server.
Pozdrav hebači i hebačice, evo i mene na dayz SA,
pa se vidimo preko nišana ili ćemo svi zajedno držati se za rukice i brati mak,.....
pa se vidimo preko nišana ili ćemo svi zajedno držati se za rukice i brati mak,.....
A čikoji ti je Steam name?
A čikoji ti je Steam name?
LuX_CRO, svagđe mi je takav njik,....
A rekli su da će biti droge i tih sranja, pa sigurno ćemo moći kuvati koji dop i onda ga upotrijebiti za određene osobe zamisli ići u berbu gljiva, nu što bi vidili boje,....
A rekli su da će biti droge i tih sranja, pa sigurno ćemo moći kuvati koji dop i onda ga upotrijebiti za određene osobe zamisli ići u berbu gljiva, nu što bi vidili boje,....
Breaking bad roleplay.
U DayZ-u.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOuuooooOOOOoooUuOOO
Drug dealer in Elektro...
Drug dealer in Elektro...
evo ih Lux
Evo gužvi..
https://twitter.com/rocket2guns/status/433716915354079234
(skoro vise playera neg zombija)
Evo gužvi..
https://twitter.com/rocket2guns/status/433716915354079234
(skoro vise playera neg zombija)
Premalo loota za toliko playera. Svaki spawn je uz obalu i tamo je uvik sve lootano. Serveri se tribaju češće resetirat ili da pojačaju loot i postave ga random. Ovako svaki player već zna di može nać oružje, hranu, piće. Bilo bi, baren po mom mišljenju masu zanimljivije.