DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: DayZ (standalone)
Jack Sparrow kaže...

Nakon mnogo vremena pokrenem malo igru i nakon 5 minuta hoda nabasam na nešto živo ali to nije bio čovjek. Mislio sam da se može uzeti meso kad ono ništa.

Može Kuky al treba ti nož da ostrugaš meso s njega.

šumski put je bio ravan.
17 godina
Ima ko da trenutno igra i da je u blizini NWA?
11 godina
Jack Sparrow kaže...

Nakon mnogo vremena pokrenem malo igru i nakon 5 minuta hoda nabasam na nešto živo ali to nije bio čovjek. Mislio sam da se može uzeti meso kad ono ništa.

mozes uzet meso da imas noz

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

yy

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jesu li oni išta updateali? Jesu ubacili ragdoll u stable?

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dreammaker kaže...

Kaj bilo kakav ili neki posebni? Imao sam u backpacku onaj obični kuhinjski, ali nisam probao{#}

17 godina
Jack Sparrow kaže...
dreammaker kaže...

Kaj bilo kakav ili neki posebni? Imao sam u backpacku onaj obični kuhinjski, ali nisam probao{#}

Noz, bajonet, maceta samo moras imat equipano u ruci i dobijes opciju. 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
dreammaker kaže...

Treba ti kuhinjski

1971- ∞
12 godina
DayZ (standalone)

Pozz,zanima me gdje se jos moze kupiti DayZ Standalone osim Steam-a?I da li bi radio DayZ preko mobilnog interneta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Pozz,zanima me gdje se jos moze kupiti DayZ Standalone osim Steam-a?I da li bi radio DayZ preko mobilnog interneta?

hmmm na raznim stranicama,ali ide uvijek preko steama ako te to zanima zbog niže cijene možda,nećeš se baš usrećiti svugdi se kreće isto barem mislim neka me isprave ako griješim 

Team32Ipe77
13 godina
Endymon kaže...

svojevremeno sam naletio i kupio na ebay-u za 25$

12 godina
DayZ (standalone)

OK,a sta mislite o mobilnom internetu?Znaci one pakete preko Iphone-a?Da li bi preko takve vrste neta,DayZ radio normalno?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 10:29 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Endymon kaže...

OK,a sta mislite o mobilnom internetu?Znaci one pakete preko Iphone-a?Da li bi preko takve vrste neta,DayZ radio normalno?

Prijatelju, DayZ SA ne radi normalno ni sa standardnim, a ti pitaš za mobilni internet. {#}

battlelog: BucoKTM
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 11:24 (BucoKTM).
17 godina
Meni rade sve igre prek mobilnog interneta samo ovisi kakav je signal i tako to.
11 godina
neaktivan

On tu spominje Iphone. Jel' se šali s tim? Ne znam, možda ga nisam skužio.

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nisam igricu igrao vec nekoliko mjeseci pa me zanima jel ima kakvih bitnijih promjena sto se tice same igrivosti i zombija.

0 0 hvala 0
17 godina
BucoKTM kaže...

Ja se redovno prek tetheringa svog SGS3 igram kad sam negdi na putu a u hotelu je los Wifi.

Cak sam tri mjeseca u stanu igral prek telefona kad sam cekal na ADSL i sve je radilo savrseno.

11 godina
neaktivan

Onda si Endiju sad i odgovorio na pitanje.{#}

12 godina
NEW_MAN kaže...
BucoKTM kaže...

Ja se redovno prek tetheringa svog SGS3 igram kad sam negdi na putu a u hotelu je los Wifi.

Cak sam tri mjeseca u stanu igral prek telefona kad sam cekal na ADSL i sve je radilo savrseno.

E to.To me zanimalo,bas taj tetheringa,znaci oni paketi od T COM-a i sl.Nego sam mislio da ce imati velikih problema ili cak i neigrivo radi zahtjevnosti igre.Ali ako je tako kako ti kazes,onda mu se isplati igrat.Hvala na odg.

15 godina
DayZ (standalone)
Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Nisam na T-Comu nego u Austriji na Drei i kad imam 3G sve radi ko podmazano. Upali neku pucacinu i igraj online, ako ne lagira onda niti DayZ ne bude lagiral.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 17:14 (NEW_MAN).
12 godina
DayZ (standalone)

Dobro,ugl zna mu skociti ping visoko u CS GO.Ali relativno brzo se vrati u normalu.A dayz je dosta spora igra,tako da nevjerujem da ce mu raditi neki problem,ako mu skoci na par sekunda ping.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DayZ (standalone)

Jel bude dayZ na nekom popustu na steamu, vidim da je sad 24€, il jel ga ima di jeftinije

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IVAN3539 kaže...

Jel bude dayZ na nekom popustu na steamu, vidim da je sad 24€, il jel ga ima di jeftinije

nema ti ga nigdje jeftinije koliko ja znam.....bio je na ovim ljetnim popustima 1€ jeftinije ali mislim da ti to ne čini neku razliku 

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
13 godina
neaktivan

ja bih rekao da ga ni 14kn neće spasit...ali eto ako ima nesto za 14kn moze posluziti heh {#}

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 1:17 (Ipe77).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Dobili smo malo bolje zombije na experimentalu ( 

). Nije savršeno, ali je velik pomak od onoga što je prije bilo {#}

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

5 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ljudi bacite pogled, nesto slicno spoju Minecrafta i DayZ.. A i ne lici toliko na Minecraft, nego je to jedina stvar koja je uopce usporediva s ovime..

Ima bandite, heroje, razna oruzja, loot system.. Nema svrhe da vam ja sad prepricavam, pogledajte sami

http://store.steampowered.com/app/304930/

E da, zaboravih bitnu stvar, besplatna je! I imati ce puno vise igraca posto je Pewdiepie napravio video o igri

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 12:41 ($Mikulich$).

1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Ljudi bacite pogled, nesto slicno spoju Minecrafta i DayZ.. A i ne lici toliko na Minecraft, nego je to jedina stvar koja je uopce usporediva s ovime..

Ima bandite, heroje, razna oruzja, loot system.. Nema svrhe da vam ja sad prepricavam, pogledajte sami

http://store.steampowered.com/app/304930/

E da, zaboravih bitnu stvar, besplatna je! I imati ce puno vise igraca posto je Pewdiepie napravio video o igri

48mb

gg

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 12:44 (bjong).
12 godina
tonchy kaže...

Dobili smo malo bolje zombije na experimentalu ( 

). Nije savršeno, ali je velik pomak od onoga što je prije bilo {#}

Cak i nakon ovog zadnjeg update-a,vidim razliku u zombijima.Npr,vise nema da propadaju u zemlju ako odes na kat.Sada te prate do gore.Znaci mogu se penjat po stepenicama.Za sada mogu reci,da je napokon pocela igra dobivati dobre update-ove.Nadam se da ce tako nastaviti.GG BOHEMIA {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice