Nakon mnogo vremena pokrenem malo igru i nakon 5 minuta hoda nabasam na nešto živo ali to nije bio čovjek. Mislio sam da se može uzeti meso kad ono ništa.
Može Kuky al treba ti nož da ostrugaš meso s njega.
Nakon mnogo vremena pokrenem malo igru i nakon 5 minuta hoda nabasam na nešto živo ali to nije bio čovjek. Mislio sam da se može uzeti meso kad ono ništa.
mozes uzet meso da imas noz
Jesu li oni išta updateali? Jesu ubacili ragdoll u stable?
Kaj bilo kakav ili neki posebni? Imao sam u backpacku onaj obični kuhinjski, ali nisam probao
Kaj bilo kakav ili neki posebni? Imao sam u backpacku onaj obični kuhinjski, ali nisam probao
Noz, bajonet, maceta samo moras imat equipano u ruci i dobijes opciju.
Treba ti kuhinjski
Pozz,zanima me gdje se jos moze kupiti DayZ Standalone osim Steam-a?I da li bi radio DayZ preko mobilnog interneta?
Pozz,zanima me gdje se jos moze kupiti DayZ Standalone osim Steam-a?I da li bi radio DayZ preko mobilnog interneta?
hmmm na raznim stranicama,ali ide uvijek preko steama ako te to zanima zbog niže cijene možda,nećeš se baš usrećiti svugdi se kreće isto barem mislim neka me isprave ako griješim
svojevremeno sam naletio i kupio na ebay-u za 25$
OK,a sta mislite o mobilnom internetu?Znaci one pakete preko Iphone-a?Da li bi preko takve vrste neta,DayZ radio normalno?
OK,a sta mislite o mobilnom internetu?Znaci one pakete preko Iphone-a?Da li bi preko takve vrste neta,DayZ radio normalno?
Prijatelju, DayZ SA ne radi normalno ni sa standardnim, a ti pitaš za mobilni internet.
On tu spominje Iphone. Jel' se šali s tim? Ne znam, možda ga nisam skužio.
Nisam igricu igrao vec nekoliko mjeseci pa me zanima jel ima kakvih bitnijih promjena sto se tice same igrivosti i zombija.
Ja se redovno prek tetheringa svog SGS3 igram kad sam negdi na putu a u hotelu je los Wifi.
Cak sam tri mjeseca u stanu igral prek telefona kad sam cekal na ADSL i sve je radilo savrseno.
Onda si Endiju sad i odgovorio na pitanje.
Ja se redovno prek tetheringa svog SGS3 igram kad sam negdi na putu a u hotelu je los Wifi.
Cak sam tri mjeseca u stanu igral prek telefona kad sam cekal na ADSL i sve je radilo savrseno.
E to.To me zanimalo,bas taj tetheringa,znaci oni paketi od T COM-a i sl.Nego sam mislio da ce imati velikih problema ili cak i neigrivo radi zahtjevnosti igre.Ali ako je tako kako ti kazes,onda mu se isplati igrat.Hvala na odg.
It's happening
Nisam na T-Comu nego u Austriji na Drei i kad imam 3G sve radi ko podmazano. Upali neku pucacinu i igraj online, ako ne lagira onda niti DayZ ne bude lagiral.
Dobro,ugl zna mu skociti ping visoko u CS GO.Ali relativno brzo se vrati u normalu.A dayz je dosta spora igra,tako da nevjerujem da ce mu raditi neki problem,ako mu skoci na par sekunda ping.
Jel bude dayZ na nekom popustu na steamu, vidim da je sad 24€, il jel ga ima di jeftinije
Jel bude dayZ na nekom popustu na steamu, vidim da je sad 24€, il jel ga ima di jeftinije
nema ti ga nigdje jeftinije koliko ja znam.....bio je na ovim ljetnim popustima 1€ jeftinije ali mislim da ti to ne čini neku razliku
ja bih rekao da ga ni 14kn neće spasit...ali eto ako ima nesto za 14kn moze posluziti heh
Ljudi bacite pogled, nesto slicno spoju Minecrafta i DayZ.. A i ne lici toliko na Minecraft, nego je to jedina stvar koja je uopce usporediva s ovime..
Ima bandite, heroje, razna oruzja, loot system.. Nema svrhe da vam ja sad prepricavam, pogledajte sami
http://store.steampowered.com/app/304930/
E da, zaboravih bitnu stvar, besplatna je! I imati ce puno vise igraca posto je Pewdiepie napravio video o igri
Ljudi bacite pogled, nesto slicno spoju Minecrafta i DayZ.. A i ne lici toliko na Minecraft, nego je to jedina stvar koja je uopce usporediva s ovime..
Ima bandite, heroje, razna oruzja, loot system.. Nema svrhe da vam ja sad prepricavam, pogledajte sami
http://store.steampowered.com/app/304930/
E da, zaboravih bitnu stvar, besplatna je! I imati ce puno vise igraca posto je Pewdiepie napravio video o igri
48mb
gg
Cak i nakon ovog zadnjeg update-a,vidim razliku u zombijima.Npr,vise nema da propadaju u zemlju ako odes na kat.Sada te prate do gore.Znaci mogu se penjat po stepenicama.Za sada mogu reci,da je napokon pocela igra dobivati dobre update-ove.Nadam se da ce tako nastaviti.GG BOHEMIA