E ljudi,prijatelj mi je poceo imati problema sa igrom.Sve je sljakalo poprilicno u redu,ali u zadnje vrijeme,kao sto znate,pocelo je to kickanje iz igre iz cista mira.Ali sada je jos gore po njemu.Cim udje u server,igra ga izbaci vani.Pocelo mu je izbacivati nekakav error:cannot load the mini map i sl.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Server scumbag. Ode moje rezervno jazz odjelo. Taman kraftao backpak prebacio stvari i puče server.
Kakvi su to novi ludi spawnovi? juče me u vyboru stvorilo, poslje pogibije u gaćama i potkošulji
Kak dobijem gore u kutu temperature i fps ko na tvom ss?
Server scumbag. Ode moje rezervno jazz odjelo. Taman kraftao backpak prebacio stvari i puče server.
Kakvi su to novi ludi spawnovi? juče me u vyboru stvorilo, poslje pogibije u gaćama i potkošulji
Ja mislim da je to program GPU-Z ako se ne varam.
MSI afterburner
MSI afterburner
da. imaš nekih10,15 parametara koje možeš postaviti da pratiš. možeš snimati s njime, a ima i prerecord opciju kojom možeš ako si je upalio snimiti nešto što se desilo u recimo posljednje 2minute.
@Jonja
ja pratim samo dole desno crveni lanac da mi netko nebi iz grma iskočio
ja pratim samo dole desno crveni lanac da mi netko nebi iz grma iskočio
Na experimentalu nema više lanaca.
MSI afterburner
Taman jer imam MSI graficku.
Jel mogu dobiti report u kakvom je stanju sad igra?
Kupio sam ju prije par mjeseci i bila je potpuno prazna sa minimalno sadržaja. Još uvijek nije bilo implementirana većina sadržaja iz DayZ moda poput ubijanja, kuhanja i jedenja životinja, koja je meni najzabavniji dio igre:).
Da li su featursi napokon prerasli DayZ mod ili je igra još uvijek u ranom stadiju alfe?
Jel mogu dobiti report u kakvom je stanju sad igra?
Kupio sam ju prije par mjeseci i bila je potpuno prazna sa minimalno sadržaja. Još uvijek nije bilo implementirana većina sadržaja iz DayZ moda poput ubijanja, kuhanja i jedenja životinja, koja je meni najzabavniji dio igre:).
Da li su featursi napokon prerasli DayZ mod ili je igra još uvijek u ranom stadiju alfe?
Jesu, sve što si naveo (Ubijanje životinja, kuhanje, jedenje) je ubačeno u igru.
MSI afterburner
Taman jer imam MSI graficku.
mogu to sve NVIDA graficke koristit dobar je program i ja ga koristim
Decki igrao sam na privat serveru ovdje dayzdev.ru i sada odjednom mi pise da sam banovan i neki broj...kako da rjesim to?
Decki igrao sam na privat serveru ovdje dayzdev.ru i sada odjednom mi pise da sam banovan i neki broj...kako da rjesim to?
ha ha... ako imaš oriđiđi nikada nemoj igrati preko orginalne verzije na privatni serverima - ilegalni su. Nikako nemožeš, DayZ ti je banan!
Ima ko od ekipe da je mozda na moru u zadarskoj zupaniji?
Za dva dana idem doma ali se drugog opet vracam u Petrcane. Trenutno na Viru.
Igra mi kava, gemist ili piva.
ha ha... ako imaš oriđiđi nikada nemoj igrati preko orginalne verzije na privatni serverima - ilegalni su. Nikako nemožeš, DayZ ti je banan!
Ma nemam oridjidji nego skinuo sa tog gore linka sto sam okacio i samo sve pokrece, kako da igram sada? postojil neka caka da zaobidjem? ili da kupim jeftin key za tu igru...
Ma nemam oridjidji nego skinuo sa tog gore linka sto sam okacio i samo sve pokrece, kako da igram sada? postojil neka caka da zaobidjem? ili da kupim jeftin key za tu igru...
jeftinijeg ti nema nigdje, 30 dolara je svugdje
Ima ko od ekipe da je mozda na moru u zadarskoj zupaniji?
Za dva dana idem doma ali se drugog opet vracam u Petrcane. Trenutno na Viru.
Igra mi kava, gemist ili piva.
Lol svi su na Viru
Ima neko tu od vas da igra hardcore i ima acog za M4? Mogu dat full gear m4 bez acoga samo za taj fucking acog kojeg ne mogu nigdje nać.
jel zna sta sluzi ono lan kad udem na server list jeli se moze to igrat s fredovima
Ekipa ako ima netko tko igra na hardcoru a da ima acog na m4...nek me doda na STEAMU sve cu mu objasnit,,isplatit ce se ;)
jel zna sta sluzi ono lan kad udem na server list jeli se moze to igrat s fredovima
Da, al samo stisni join game na steamu i to je to.
.Ajd ekipa zar nitko ne igra hardcore ?
Ajd ekipa zar nitko ne igra hardcore ?
igra. ali se ne dupla. traži. hely crashevi se ne spawnaju više ali loot na njihovim mjestima da.
A kako ćeš prenositi hladnjak? U backpacku?
Ajd ekipa zar nitko ne igra hardcore ?
igra. ali se ne dupla. traži. hely crashevi se ne spawnaju više ali loot na njihovim mjestima da.
Ma koji lootevi se spawnaju.. , lol trazi??? pa gdje ces trazit ,jel si ti opce igro dayz??? Pa mapa je ogromna i da se spavnaju lootevi nema sanse da nadjes,a i mislim da krivo brijes jer nema looteva kao ni heli crasheva.
Inace najmanji problem je trazit al dok znas otprilike gdje.
A sto se tice duplanja tu ste na forumu svi andjeli kao nitko ne dupla a dok igram nema igraca koji me nije trazio da mu ne sduplam gear.
To je lik modao, nece to jos u igru, isto kao onaj sa helikopterima i avionima, ja mislim.