DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
DayZ (standalone)

E ljudi,prijatelj mi je poceo imati problema sa igrom.Sve je sljakalo poprilicno u redu,ali u zadnje vrijeme,kao sto znate,pocelo je to kickanje iz igre iz cista mira.Ali sada je jos gore po njemu.Cim udje u server,igra ga izbaci vani.Pocelo mu je izbacivati nekakav error:cannot load the mini map i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: DayZ (standalone)
letece_prase kaže...

Server scumbag. Ode moje rezervno jazz odjelo. Taman kraftao backpak prebacio stvari i puče server{#}

Kakvi su to novi ludi spawnovi? juče me u vyboru stvorilo, poslje pogibije u gaćama i potkošulji{#}

Kak dobijem gore u kutu temperature i fps ko na tvom ss?

13 godina
NEW_MAN kaže...
letece_prase kaže...

Server scumbag. Ode moje rezervno jazz odjelo. Taman kraftao backpak prebacio stvari i puče server{#}

Kakvi su to novi ludi spawnovi? juče me u vyboru stvorilo, poslje pogibije u gaćama i potkošulji{#}

Ja mislim da je to program GPU-Z ako se ne varam.

15 godina
NEW_MAN kaže...
letece_prase kaže...

MSI afterburner

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
NEW_MAN kaže...
letece_prase kaže...

MSI afterburner

da. imaš nekih10,15 parametara koje možeš postaviti da pratiš. možeš snimati s njime, a ima i prerecord opciju kojom možeš ako si je upalio snimiti nešto što se desilo u recimo posljednje 2minute. 

@Jonja

ja pratim samo dole desno crveni lanac da mi netko nebi iz grma iskočio{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 22:41 (letece_prase).
15 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

ja pratim samo dole desno crveni lanac da mi netko nebi iz grma iskočio{#}

Na experimentalu nema više lanaca.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
NEW_MAN kaže...
letece_prase kaže...

MSI afterburner

Taman jer imam MSI graficku.

13 godina
DayZ (standalone)

Jel mogu dobiti report u kakvom je stanju sad igra?

Kupio sam ju prije par mjeseci i bila je potpuno prazna sa minimalno sadržaja. Još uvijek nije bilo implementirana većina sadržaja iz DayZ moda poput ubijanja, kuhanja i jedenja životinja, koja je meni najzabavniji dio igre:).

Da li su featursi napokon prerasli DayZ mod ili je igra još uvijek u ranom stadiju alfe?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pozdravljudi kaže...

Jel mogu dobiti report u kakvom je stanju sad igra?

Kupio sam ju prije par mjeseci i bila je potpuno prazna sa minimalno sadržaja. Još uvijek nije bilo implementirana većina sadržaja iz DayZ moda poput ubijanja, kuhanja i jedenja životinja, koja je meni najzabavniji dio igre:).

Da li su featursi napokon prerasli DayZ mod ili je igra još uvijek u ranom stadiju alfe?

Jesu, sve što si naveo (Ubijanje životinja, kuhanje, jedenje) je ubačeno u igru.

1971- ∞
13 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
NEW_MAN kaže...
letece_prase kaže...

MSI afterburner

Taman jer imam MSI graficku.

mogu to sve NVIDA graficke koristit dobar je program i ja ga koristim 

Team32Ipe77
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Decki igrao sam na privat serveru ovdje dayzdev.ru i sada odjednom mi pise da sam banovan i neki broj...kako da rjesim to?

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." *
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
mejt kaže...

Decki igrao sam na privat serveru ovdje dayzdev.ru i sada odjednom mi pise da sam banovan i neki broj...kako da rjesim to?

ha ha... ako imaš oriđiđi nikada nemoj igrati preko orginalne verzije na privatni serverima - ilegalni su. Nikako nemožeš, DayZ ti je banan!

17 godina

Ima ko od ekipe da je mozda na moru u zadarskoj zupaniji?
Za dva dana idem doma ali se drugog opet vracam u Petrcane. Trenutno na Viru.
Igra mi kava, gemist ili piva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 19:58 (NEW_MAN).
16 godina
neaktivan
acca kaže...
mejt kaže...

ha ha... ako imaš oriđiđi nikada nemoj igrati preko orginalne verzije na privatni serverima - ilegalni su. Nikako nemožeš, DayZ ti je banan!

Ma nemam oridjidji nego skinuo sa tog gore linka sto sam okacio i samo sve pokrece, kako da igram sada? postojil neka caka da zaobidjem? ili da kupim jeftin key za tu igru...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." *
11 godina
neaktivan
mejt kaže...
acca kaže...
mejt kaže...

Ma nemam oridjidji nego skinuo sa tog gore linka sto sam okacio i samo sve pokrece, kako da igram sada? postojil neka caka da zaobidjem? ili da kupim jeftin key za tu igru...

jeftinijeg ti nema nigdje, 30 dolara je svugdje

xXxMLGxXx360noscopingscrubs0/24xXx
12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Ima ko od ekipe da je mozda na moru u zadarskoj zupaniji?
Za dva dana idem doma ali se drugog opet vracam u Petrcane. Trenutno na Viru.
Igra mi kava, gemist ili piva.

Lol svi su na Viru

1971- ∞
15 godina
DayZ (standalone)

Ima neko tu od vas da igra hardcore i ima acog za M4? Mogu dat full gear m4 bez acoga samo za taj fucking acog kojeg ne mogu nigdje nać.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

jel zna sta sluzi ono lan kad udem na server list jeli se moze to igrat s fredovima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Ekipa ako ima netko tko igra na hardcoru a da ima acog na m4...nek me doda na STEAMU sve cu mu objasnit,,isplatit ce se ;) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 15:11 (robert2828).

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

jel zna sta sluzi ono lan kad udem na server list jeli se moze to igrat s fredovima

Da, al samo stisni join game na steamu i to je to.

LoL acc THCJoshi
17 godina
DayZ (standalone)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

{#}

xXxMLGxXx360noscopingscrubs0/24xXx
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
DayZ (standalone)

.Ajd ekipa zar nitko ne igra hardcore ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 15:12 (robert2828).

0 0 hvala 0
13 godina
robert2828 kaže...

Ajd ekipa zar nitko ne igra hardcore ?

igra. ali se ne dupla. traži. hely crashevi se ne spawnaju više ali loot na njihovim mjestima da.

15 godina
DayZ (standalone)

Hebenica

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 16:21 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Hebenica

To nece nicemu sluzit dok ne dodaju private hive servere. Jer se ovi public resetiraju svako malo pa sve izgubis sta si stavio u tent.

12 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Hebenica

YUSSSSSSSSSSSSSS

1971- ∞
16 godina
DayZ (standalone)

A kako ćeš prenositi hladnjak? U backpacku?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
letece_prase kaže...
robert2828 kaže...

Ajd ekipa zar nitko ne igra hardcore ?

igra. ali se ne dupla. traži. hely crashevi se ne spawnaju više ali loot na njihovim mjestima da.

Ma koji lootevi se spawnaju.. , lol trazi??? pa gdje ces trazit ,jel si ti opce igro dayz??? Pa mapa je ogromna i da se spavnaju lootevi nema sanse da nadjes,a i mislim da krivo brijes jer nema looteva kao ni heli crasheva.

Inace najmanji problem je trazit al dok znas otprilike gdje.

A sto se tice duplanja tu ste na forumu svi andjeli kao nitko ne dupla a dok igram nema igraca koji me nije trazio da mu ne sduplam gear.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

To je lik modao, nece to jos u igru, isto kao onaj sa helikopterima i avionima, ja mislim.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 19:04 (Jonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice