Call of Duty serijal =) zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 2.190
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Call of Duty serijal =)

Ej bugovci, da vas pitam tko je već počeo štediti pare za novi Black Ops i dal ga kupujete bez obzira na njegovu cijenu i kvalitetu. Ko bude ako će se pojaviti preorder na Steamu to napraviti?

I tko je pravi fan Call of Duty serijala?Bogataš

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Call of Duty serijal =)

Ja sam skupio vec tako da,samo cekam

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 20:56 (damir1994).

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Call of Duty serijal =)
Bernard Huky Hux kaže...

Ej bugovci, da vas pitam tko je već počeo štediti pare za novi Black Ops i dal ga kupujete bez obzira na njegovu cijenu i kvalitetu. Ko bude ako će se pojaviti preorder na Steamu to napraviti?

O bože...

O bože....

O bože.....

O bože.......

Pa zašto je to toliko važno, doći če kad dođe :) Mislim zar je to tako važan događaj. I meni je cod jedan od najboljih FPS-ova ali ne odbrojavam dane do izlaska. Kada dođe igrat ću ga do tada bavim se drugim stvarima :)

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
neaktivan
Call of Duty serijal =)

Bolje te novce doniraj za gladnu djecu u hrvatskoj. Ne u Africi,nego u hrvatskoj. Pametnije iskoristen novac i neces se zivcirat.

Ajd molim vas zakljucajte ovaku debilanu od topica Smijeh

http://tridizajn.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 20:58 (thechosenfreak).
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
protjeran
thechosenfreak kaže...

Bolje te novce doniraj za gladnu djecu u hrvatskoj. Ne u Africi,nego u hrvatskoj. Pametnije iskoristen novac i neces se zivcirat.

Svako ima svoje muhe,tako da svako bira sta ce s svojim novcom.
A sto znaci da neko kupuje igru nemora znacit da ima novca puno i da je lako dosao do njega,!!!!! ZAPAMTI

17 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Pare se štede za neke druge stvari a sigurno će biti preko 250 kn.

Naravno da sam im fan, igrao sam sve, od 1 do mw2(6) a zadržao sam se na 2 mp a sada na 4 mp....

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 21:04 (Intel Skultrail).
16 godina
neaktivan
damir1994 kaže...
thechosenfreak kaže...

A sto znaci da neko kupuje igru nemora znacit da ima novca puno i da je lako dosao do njega,!!!!! ZAPAMTI

upravo tako, ja nisam bogati ali Call of Duty ću si priuštiti, jeste zato sam več počeo štedjeti!

Ovo je topic za Cod fanove a ne za Cod hate-reOsmijeh

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina
neaktivan
damir1994 kaže...
thechosenfreak kaže...

Lol. No hard feeling. Ali kad pocnes zaradivat u ovoj jadnoj zemlji bolje ces kupit tablete za smirenje i lake droge nego cod. ahahhahahahah

16 godina
protjeran
Bernard Huky Hux kaže.

upravo tako, a nisam bogati ali Call of Duty ću si priuštiti, jeste zato sam več počeo štedjeti!

Ovo je topic za Cod fanove a ne za Cod hate-reOsmijeh

Što bi se pametnog moglo u ovom topicu raspravljat :)

Mislim i ja volim cod meni je on super, al šta sada nije mi cod nešto najbolje u mome životu. Kada dođe drugi dio kupim ga odigram i kraj priče :)

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
protjeran
thechosenfreak kaže...
damir1994 kaže...
thechosenfreak kaže...

Lol. No hard feeling. Ali kad pocnes zaradivat u ovoj jadnoj zemlji bolje ces kupit tablete za smirenje i lake droge nego cod. ahahhahahahah

Pa Svage u svakoj drzavi ti trebaju tablete ako neces i neznas radit kako treba....
Sto zivim u BIH i znam da je sjebana drzava,ali mogu imati vise novaca nego drugi u HR koji zive u ZG.
A imam mogucnost za auto mehanicara-elektricara da zavrsim a i znam na pc diagnozu radit tu se sad kupe pare.
Tako da nepricam dalje

16 godina
odjavljen
Call of Duty serijal =)

Ja necu ni pokusavati igrati Black Ops. Nevolim igre gdje nema realnosti.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA] Fake_Alert se neslaze s ovim postom.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty serijal =)

Jao jao ljudi ja sam napravio topic o black opsu da vidim šta ljudi misle o igri dal će je kupiti šta očekuju od igre, dal je jedva čekaju, a vi odma u ovaj topic uplečujete Hrvatsku! Mislim OMFGŠutim to je Epic fa....

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Jao jao ljudi ja sam napravio topic o black opsu da vidim šta ljudi misle o igri dal će je kupiti šta očekuju od igre, dal je jedva čekaju, a vi odma u ovaj topic uplečujete Hrvatsku! Mislim OMFGŠutim to je Epic fa....

Epic fail kao i sto ce biti novi Cod. Smijeh Salim se.

No ipak nakon kupovine mw2 ne ocekujem nesto orginalno niti revolucionarno. Mene uglavnom multi zanima.

Nadam se da ce ga malo doradit, odnosno da ce barem malo smanjiti te brojne bonuse,killstreakove da ne lici vise na neke bonuse kada igram snake na mobu.

Ovoj igri fali malo forsiranja skilla i timskog rada barem na nekoj razini,a ne samo forsiranje score i streak. Previse lezi djeci i i casaul igracima.

No to je moje misljenje. I naravno nitko ne smije imati nista protiv mojega misljenja zato sto ja imam psihosomatskih poremecaja!!!

17 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Ej bugovci, da vas pitam tko je već počeo štediti pare za novi Black Ops...

To isto si mogao pitat u jednoj od tema o dotičnoj igri.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice