Ej bugovci, da vas pitam tko je već počeo štediti pare za novi Black Ops i dal ga kupujete bez obzira na njegovu cijenu i kvalitetu. Ko bude ako će se pojaviti preorder na Steamu to napraviti?
I tko je pravi fan Call of Duty serijala?
Ej bugovci, da vas pitam tko je već počeo štediti pare za novi Black Ops i dal ga kupujete bez obzira na njegovu cijenu i kvalitetu. Ko bude ako će se pojaviti preorder na Steamu to napraviti?
Ja sam skupio vec tako da,samo cekam
O bože...
O bože....
O bože.....
O bože.......
Pa zašto je to toliko važno, doći če kad dođe :) Mislim zar je to tako važan događaj. I meni je cod jedan od najboljih FPS-ova ali ne odbrojavam dane do izlaska. Kada dođe igrat ću ga do tada bavim se drugim stvarima :)
Bolje te novce doniraj za gladnu djecu u hrvatskoj. Ne u Africi,nego u hrvatskoj. Pametnije iskoristen novac i neces se zivcirat.
Ajd molim vas zakljucajte ovaku debilanu od topica 
Bolje te novce doniraj za gladnu djecu u hrvatskoj. Ne u Africi,nego u hrvatskoj. Pametnije iskoristen novac i neces se zivcirat.
Svako ima svoje muhe,tako da svako bira sta ce s svojim novcom.
A sto znaci da neko kupuje igru nemora znacit da ima novca puno i da je lako dosao do njega,!!!!! ZAPAMTI
Pare se štede za neke druge stvari a sigurno će biti preko 250 kn.
Naravno da sam im fan, igrao sam sve, od 1 do mw2(6) a zadržao sam se na 2 mp a sada na 4 mp....
A sto znaci da neko kupuje igru nemora znacit da ima novca puno i da je lako dosao do njega,!!!!! ZAPAMTI
upravo tako, ja nisam bogati ali Call of Duty ću si priuštiti, jeste zato sam več počeo štedjeti!
Ovo je topic za Cod fanove a ne za Cod hate-re
Lol. No hard feeling. Ali kad pocnes zaradivat u ovoj jadnoj zemlji bolje ces kupit tablete za smirenje i lake droge nego cod. ahahhahahahah
upravo tako, a nisam bogati ali Call of Duty ću si priuštiti, jeste zato sam več počeo štedjeti!
Ovo je topic za Cod fanove a ne za Cod hate-re
Što bi se pametnog moglo u ovom topicu raspravljat :)
Mislim i ja volim cod meni je on super, al šta sada nije mi cod nešto najbolje u mome životu. Kada dođe drugi dio kupim ga odigram i kraj priče :)
Lol. No hard feeling. Ali kad pocnes zaradivat u ovoj jadnoj zemlji bolje ces kupit tablete za smirenje i lake droge nego cod. ahahhahahahah
Pa Svage u svakoj drzavi ti trebaju tablete ako neces i neznas radit kako treba....
Sto zivim u BIH i znam da je sjebana drzava,ali mogu imati vise novaca nego drugi u HR koji zive u ZG.
A imam mogucnost za auto mehanicara-elektricara da zavrsim a i znam na pc diagnozu radit tu se sad kupe pare.
Tako da nepricam dalje
Ja necu ni pokusavati igrati Black Ops. Nevolim igre gdje nema realnosti.
Jao jao ljudi ja sam napravio topic o black opsu da vidim šta ljudi misle o igri dal će je kupiti šta očekuju od igre, dal je jedva čekaju, a vi odma u ovaj topic uplečujete Hrvatsku! Mislim OMFG
to je Epic fa....
Jao jao ljudi ja sam napravio topic o black opsu da vidim šta ljudi misle o igri dal će je kupiti šta očekuju od igre, dal je jedva čekaju, a vi odma u ovaj topic uplečujete Hrvatsku! Mislim OMFG
to je Epic fa....
Epic fail kao i sto ce biti novi Cod.
Salim se.
No ipak nakon kupovine mw2 ne ocekujem nesto orginalno niti revolucionarno. Mene uglavnom multi zanima.
Nadam se da ce ga malo doradit, odnosno da ce barem malo smanjiti te brojne bonuse,killstreakove da ne lici vise na neke bonuse kada igram snake na mobu.
Ovoj igri fali malo forsiranja skilla i timskog rada barem na nekoj razini,a ne samo forsiranje score i streak. Previse lezi djeci i i casaul igracima.
No to je moje misljenje. I naravno nitko ne smije imati nista protiv mojega misljenja zato sto ja imam psihosomatskih poremecaja!!!
Ej bugovci, da vas pitam tko je već počeo štediti pare za novi Black Ops...
To isto si mogao pitat u jednoj od tema o dotičnoj igri.