kada ce se CoD WAW moći ponovno igrati bez originalnog key-a?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sljedeci cetvrtak
sljedeci cetvrtak

sljedeci cetvrtak

Dajte ip od servera na kojim najviše igrate pa da možemo bacit koju zajedno.
Evo, baš sam neki dan nabavio ovu igru i mogu reći da sumnajm da se pređe za 5 sati kako ljudi pišu. Igram na najtežem lavelu (kao i svaku) i imam puno više od pet sati iza sebe a na sedmoj mapi sam od njih 14 (ili 15?). Lako je igru preći za 5 sati na svemu ispod najtežeg, ali kada moraš malo pomalo napredovat jer svaki izlet na čisto znači smrt (šta je meni mnogo realnije, jer nisu baš u ratu trčali ko muhe bez glave) oduži se tih "pet sati".
Nisam duuugo igro nešto sa tematikom WW2 tako da mi je ova igra baš legla..
Multiplayer COD IV - AMEN.
zasto ja sad kada imam spojen internet nemogu da igram codwaw a kada ga iskljucim ide normalno kako da to rijesim
de ljudi odgovorte potrebno mi je hitno
IMAM ISTI PROBLEM KO I NAX, TJ NEMOGU SA PATCHOM 1.3 POKRENIT CRACKIRANE SEVERE.JELI NETKO USPIO RIJEŠIT OVAJ PROBLEM? LJUDI POMAGAJTE VELIKI SAM OVISNIK O COD-U
ej jel moze pitanje.......jesi uspio igrat cod5 preko neta
meni nece nikako skinio sam sve patcheve......i stalno me izbacuje iz multiplayera zbog accounta,....hitno pomoc
ej jel moze pitanje.......jesi uspio igrat cod5 preko neta
meni nece nikako skinio sam sve patcheve......i stalno me izbacuje iz multiplayera zbog accounta,....hitno pomoc
auuu sorry, samo u listi izaberi cod 5 i sve ok... zbunio se, naviko na cod4 haha
i šta bi ja sad triba zaključit iz svega ovoga o0 ? More li se multiplayer igrat na patchu 1.3 bez originalnog Cod-a (tj cd key-a) ? Pokuša sam x fire i neradi. Šta mi još preostaje?
i šta bi ja sad triba zaključit iz svega ovoga o0 ? More li se multiplayer igrat na patchu 1.3 bez originalnog Cod-a (tj cd key-a) ? Pokuša sam x fire i neradi. Šta mi još preostaje?
De mi odgovote molim vas
De mi odgovote molim vas
De mi odgovote molim vas
Kaj nije ovo tema o COD:WAW?!?!
Jel čitate vi uopće?
Zašto pišete o 1.6, 1.7 i inim patchevima kada oni ne postoje za COD:WAW?
Kaj nije ovo tema o COD:WAW?!?!
Jel čitate vi uopće?
Zašto pišete o 1.6, 1.7 i inim patchevima kada oni ne postoje za COD:WAW?
Znači ne čitaš.
Čovjek pita za COD:WAW.

On isto poremećen , samo priča od Cod-u 4.
riješio sam problem....samo trebate kopirat u program files codwawmp_1.3_favorites crack i codwaw_1.3_lanfix (ovaj trebate preimenovat u CoDWaW tako da zamjeni postojeći crack). Nakon toga možete igrat i na Gareni a i možete igrat svoje favorite servere. Kakav Xfire kakvi li bakarači. Pozdrav.
Evo imam i ja problem.
Skinuo sam 1.2 patch, instalira i krekira ali nevalja. Nemogu uć ni u 1.1 ni u 1.2 servere a u multyplayeru mi na dnu piše da je verzija 1.0.1054 a kad pokrenem ipet instalaciju 1.2 patcha piše da je već instaliran.
Može neki savjet šta da radim??
snimi patch 1.3 i uradi ovo što sam gori naveo
Evo imam i ja problem.
Skinuo sam 1.2 patch, instalira i krekira ali nevalja. Nemogu uć ni u 1.1 ni u 1.2 servere a u multyplayeru mi na dnu piše da je verzija 1.0.1054 a kad pokrenem ipet instalaciju 1.2 patcha piše da je već instaliran.
Evo imam i ja problem.
je izašao 1.4 patch za waw?