Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 618.431
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Slazem se sa J-maneom ali se ne slazem da WWII tematika ne valja! Razumijem da je to sve stvar ukusa, ali ja ju bas volim, i sve ostalo mi je jadno!

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Duty 5: world at war
Radujem se WWII tematici zato jer volim realne igre želim proživjeti povijest,izmjeniti ju... razumijete kaj govorim :)
Tko zna možda CoD bude najbolja igra u povijesti gaminga.
Bilo bi super da stave rame uz rame za Hitlerom da ga imam pravo ubiti :)
Ali tako povijest nije napisana:(
17 godina
protjeran

LJUDI SLUZBENO IZLAZI CALL OF DUTY 8!!!!! pogledajte na stranici www.hahhahehzeznuosamvas.com!

Oh, by the way...

0 1 hvala 0
17 godina

nije ti smiješna fora fakat glupo

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2008 12:28 (unknown).
17 godina
neaktivan
Comfortably Numb kaže...

LJUDI SLUZBENO IZLAZI CALL OF DUTY 8!!!!! pogledajte na stranici www.hahhahehzeznuosamvas.com!

Jel stvarno ne mozes smislit nista bolje?! Sramota! 
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Radujem se WWII tematici zato jer volim realne igre želim proživjeti povijest,izmjeniti ju... razumijete kaj govorim :)
Tko zna možda CoD bude najbolja igra u povijesti gaminga.
Bilo bi super da stave rame uz rame za Hitlerom da ga imam pravo ubiti :)
Ali tako povijest nije napisana:(
 Slažem se što se tiče povjesti, ne baš mjenjati je ko i ti al, ok je više nego modern war. Osim dobrog engina što je netko već naveo,(što je je) taj Cod4 je teška tapija, najviše mi se nije svidjelo, što su igru promjenili skoro sto posto,od njenih izvornih korijena(nekom je to dobro meni nije) izbacili su su one genijalne crno bijele filmiće, što su krasili sve nastavke do tog 4, i tenkove su izbacili a, i to je bilo baš fora brijat, ma samo nek vrate WW2,(njemce,partizane i ostale) i nadamo se da će biti dobra, je ovo sve stoji da su uzeli neki drugi tim da radi igru a, ne infinity ward ko i dosad.Smijeh
17 godina
neaktivan
Comfortably Numb kaže...

Bilo bi dobro da je netko stvarno stisnuo link
Ozbiljno...
17 godina

Možda bi WWII bio i zanimljiv da je rađen još maštovitije, da ima bolja vozila, jedino će mi faliti sadašnje pljuce.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma WWll je isfuran previše....baš sam se navikao na ovo moderno i opet se sad avraćati u WWll baš i nije pametno....trebali su samo nastaviti u novom ruhu... ALi samo hrabro...vidjet ćemo šta će biti.....

d@le
17 godina
Bilo bi super da stave da možemo vozitit
avion i bombardirat ili bacat se iz aviona...
sada da ne nabrajam
:D
Viva la vida
17 godina

Evo danas se pojavilo nešto novih screenshota ( hint: novi su oni sa datumom 24.06 :) )

Novi Screenshoti

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

0 0 hvala 0
17 godina

Pa grafika izgleda vrlo dobro, sad jos treba docekati igru i isprobati.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Pa grafika izgleda vrlo dobro, sad jos treba docekati igru i isprobati.

Isprobati, isprobati..  nije sve u grafici. Ne bi bilo prvi puta da je grafika totalni eye-candy, a igrivost na nuli.
Nakon fenomenalne dvojke i četvorke ne znam može li ova 'petica' dorasti tome da uz vrhunsku grafiku ponudi i jednako dobar gameplay tj. igrivost i feeling. Skeptičan sam malo.
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
 Ne znam zasto, al ne svidja mi se bas. Cini mi se da ce bit jako linearno sve!
17 godina

Podsjeća me na company of heroes i nekako mi grafika ne uljeva povjerenje, nekako je pre jednostavna, bar mi se čini, ali tek je igra u razvoju, baš bi me zanimao crysis u prvim mjesecima izrade.

17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Podsjeća me na company of heroes i nekako mi grafika ne uljeva povjerenje, nekako je pre jednostavna, bar mi se čini, ali tek je igra u razvoju, baš bi me zanimao crysis u prvim mjesecima izrade.

U prvim mjesecima izrade? Zar ne bi ovo cudo trebalo izaci u ovo doba sljedece godine?
Uostalom engine vec imaju, najavili su da koriste lagano modificirani CoD4 engine, a garant su krenuli u izradu cim su vidjeli da CoD4 ima onako dobru prodju, tako da nije bas na pocetcima razvoja...
17 godina
neaktivan

ww2 je isprobano dobra tema za fpsove ali je prozvakana vec 100 puta. svaki mjesec nova strategija/fps o ww2 i to sto je cod4 presao na modern warfare je odlican potez. e sad neznam kakvog smisla ima opet se vracat na ww2 :SNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
J-man kaže...
unknown kaže...

Britansko izdanje gaming časopisa gamesTM donjelo je pregršt novih detalja o novome nastavku megapopularne franšize Call of Duty. Punog naziva Call of Duty: World at War prema riječima proizvođača biti će nešto dosad neviđeno. Neprijatelj će biti potpuno strašan i moćan i pametan. U borbi će upotrebljavati taktike koje će nama igračima zagorčati život. Tako kažu bar.

Igra će po prvi puta u serijalu ponuditi sad već popularno co-op prelaženje igre, nova vozila i squad-based elemente (multiplayer). Igra će biti smještena na područje Pacifika.

Igra izlazi za PC, PS3, 360 i Wi a posebno je zanimljivo po navodima ljudi iz spomenutog časopisa, kako Wii verzija igre izgleda fantastično. Nijedna igra nikad nije bila bliže izgledom PS3 i X360 verziji. I za Wii je korišten CoD 4 engine koji bi trebao ovu igru na svim platformama učiniti grafički fantastičnom.

Igra će biti smeećee! Ali ono teško... Nažalost svih nas... Razlog: pohlepni Activison je ponudia Infinity Ward-u (tim koji je napravia: COD1, COD2, i COD4 - sve same genijalne igre i srž COD serijala) da napravi COD5 u vremenskom roku od godine dana. Infinity Ward je to odbia jer su smatrali da se kvalitetni FPS ne može napraviti u toliko malo vremena... Nakon toga Activision odjebaje IW i predaje igru jedinom razvojnom timu koji je zasra COD serijal napravivši konzolaško govno - COD3...  Taj nastavak je bia toliko kvalitetan da PC ga nije uopće vidia... Iako je bio kao "ekskluziva" za konzole možete se kladiti da je ostvario izvrsne prodajne rezultate kao npr Gears of War i Halo da bi ga vidjeli na PC-iju.
Nadalje - Activision predaje engine COD4 ovim lapanima (kojima ne znam ime, niti želim pamtiti - i btw isti engine koji je napravila ekipa iz IW), i ovi na osnovu toga rade COD5. Naravno radnja je u WW2 jer ljudi više vole tu tematiku (čitaj to ovako: to je bia posljednji "pravedni" rat SAD-ea), a i glavni razlog je što igra također izlazi na više platformi (čitaj: više love). Danas sve igre koje izlaze su multiplatformske pa to nije neko bogohuljenje, ali ako uzmete reputaciju i iskustvo tima koji to radi imate recept za katastrofu... Još ako pratite vijesti uz COD5 kao i ja, 100% ste primjetili vijest da će COD5 možda biti iz trećeg lica - to vam je ta šema kad surađujete i imate svoj tim - nešto kao Gears of War, a sve u svrhu da se to prilagodi širim masama (čitaj: konzolaškim plitkim mozgovima = više love)... Na kraju rezultat će biti da će se konzolaši oduševiti novom prevlakom Gears of War-a na Pacifiku, a mi na PC-iju ćemo počiniti kolektivno ubojstvo - ili će se nas nekolicina smijati naivcima i čekati COD6...

p.s. možda se ovo sve čini arogantnim - nazivati igru smećem još u alpha verziji, ali virujte mi kad igrate igre ovoliko dugo kao ja (skoro pa 20godina) možete namirisat nadolazeće govno... Tako je bilo sa Hellgate London tako će biti i sa ovim naslovom... Volia bi da ispadnem totalna budala i da igra bude genijalna ali šanse za to su mizerne...
 U potpunosti se slazem sa tobom ,a najvise me smeta sta ako ce igra biti iz 3 lica ubit ce svu zar cod-a, a i ovako mi je vec ublio volju za codom 5 uopce tu igru ne cekam prebrzo bi dosla nakon coda 4, kolko vidim po ss i filmicima da ce biti skroz isto kao i cod 4 mislim engine i grafika mislim da nece biti bolja, a najvjerojatnije ce zahtjeva duplo jace strojeve pa se pitam za sta? to ce biti nesto tipa crysis samo grafika nista vise
17 godina
neaktivan
d_a_l_3 kaže...

Ma WWll je isfuran previše....baš sam se navikao na ovo moderno i opet se sad avraćati u WWll baš i nije pametno....trebali su samo nastaviti u novom ruhu... ALi samo hrabro...vidjet ćemo šta će biti.....

trebali mozda jesu....
al ipak im je lakse radit igru po vec odigranom scenariju iz proslost...............
pa nemreju ic u daljnju buducnost............
onda je to potpuno nerealna igra tipa hallo............
samo bez vanzica...................
kam ce dalje u buucnost........
pa sad su na rubu..................Iznenađen
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
odjavljen

Procitao sam da je netko napisao da izlazi za 2 god tj. kad se "zemlja dva puta okrene oko sunca)....

Igra izlazi 31.12.2008

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI(700-2200 MHz) // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1333 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo bi se osvrnuo na kukanje u vezi toga sto je CoD5 WWII.

Ajmo krenut od pretpostavke da je CoD4 kojim slucajem tematike WWII, a ne modern warfare. Znaci sve isto, engine, gamplay, ovo i ono, sto se hvali, samo da je tematika i oruzja i stimung WWII?? Opet bi ga mnoga vecina igrala i hvalila. Zasto? Zato jer bi i tako dobro ispao. Znaci, imamo dobru grafiku, dovoljno optimizovanu igru, jos samo fali dobar gamplay uz razuzdanu mastu, a predlozaka za teme, bojista i misije WWII ima mnogo, dodaj jos kao zacin dobar multiplayer i imas dobru igru. CoD2 bi se zaboravio..

Zasto odmah ako se radi o WWII se osudjuje na propast? Zato sto ste se zasitili? Ima mnogo, mnogo vise igara tipa modernog rata kao i rata buducnosti. A toga se niste zasitili??

Nezaboravimo da je CoD stekao slavu na temu WWII!

Ja uopce nekudim to sto je CoD4 moderni rat, dobro je ispao i rado ga igram, ali vise volim CoD2 (ljubav na prvi pogled) Smijeh i veoma mi je drago sto je petica WWII.

Samo me jedna stvar brine, a to je da ga radi drugi tim, kako sam cuo, a ne Infinitywards. I ako igra ispadne losa (lose i nemastovite misije) to nece biti zbog WWII, nego zbog drugog tima (mislim da se zove Tryarchy-ispravite me ako grijesim) i njihove nemastovitosti da naprave dobru, zanimljivu i uzbudljivu igru.

Ako ce zasrat igru, zasrat ce je bila ona moderno ratovanje ili WWII.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina

Nece biti iz treceg lica ali zato su ubacili split screen opciju gdje ce vise igraca (mislim do 4) moci zajedno igrati misije.(a koji ce vrag PC-jasima split screen to se udovoljava konzolasima)

Ovo moze ispasti i odlican naslov ali i totalni propast, ja osobno svoje povjerenje predajem Infinity Ward-u jer su se dokazali s CoD2 i CoD4, II. svjetski rat mi je vise zamoran ali i to se moze progutati ako ispadne dobar multiyplayer, mislim da veliki dio PC korisnika single i ne zanima toliko, bar mene ne.. Jer sam ga presao u tjedan dana a multy igram svaki dan vec osam mjeseci.., ako zakazu u tome svi pocinimo kolektivno samoubojstvo i cekamo CoD6. I jos nesto navodno ce ubaciti vozila u sam gameplay te ce se moci bacacem plamena paliti trava i drvece, sve to zvuci sjajno ali dali je Treyarch u stanju sve to obaviti za godinu dana a da Infinity Ward nije. . . Neodlučan

http://bashandslash.com/

http://www.gamespot.com/pc/action/callofduty5/index.html?tag=result;title;1

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2008 10:49 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nadam se da ce se moc mijenjat okolis kao u crysisu! Da se mogu rusit stabla, palit travu i tako to...

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
J-man kaže...
unknown kaže...

Britansko izdanje gaming časopisa gamesTM donjelo je pregršt novih detalja o novome nastavku megapopularne franšize Call of Duty. Punog naziva Call of Duty: World at War prema riječima proizvođača biti će nešto dosad neviđeno. Neprijatelj će biti potpuno strašan i moćan i pametan. U borbi će upotrebljavati taktike koje će nama igračima zagorčati život. Tako kažu bar.

Igra će po prvi puta u serijalu ponuditi sad već popularno co-op prelaženje igre, nova vozila i squad-based elemente (multiplayer). Igra će biti smještena na područje Pacifika.

Igra izlazi za PC, PS3, 360 i Wi a posebno je zanimljivo po navodima ljudi iz spomenutog časopisa, kako Wii verzija igre izgleda fantastično. Nijedna igra nikad nije bila bliže izgledom PS3 i X360 verziji. I za Wii je korišten CoD 4 engine koji bi trebao ovu igru na svim platformama učiniti grafički fantastičnom.

Igra će biti smeećee! Ali ono teško... Nažalost svih nas... Razlog: pohlepni Activison je ponudia Infinity Ward-u (tim koji je napravia: COD1, COD2, i COD4 - sve same genijalne igre i srž COD serijala) da napravi COD5 u vremenskom roku od godine dana. Infinity Ward je to odbia jer su smatrali da se kvalitetni FPS ne može napraviti u toliko malo vremena... Nakon toga Activision odjebaje IW i predaje igru jedinom razvojnom timu koji je zasra COD serijal napravivši konzolaško govno - COD3...  Taj nastavak je bia toliko kvalitetan da PC ga nije uopće vidia... Iako je bio kao "ekskluziva" za konzole možete se kladiti da je ostvario izvrsne prodajne rezultate kao npr Gears of War i Halo da bi ga vidjeli na PC-iju.
Nadalje - Activision predaje engine COD4 ovim lapanima (kojima ne znam ime, niti želim pamtiti - i btw isti engine koji je napravila ekipa iz IW), i ovi na osnovu toga rade COD5. Naravno radnja je u WW2 jer ljudi više vole tu tematiku (čitaj to ovako: to je bia posljednji "pravedni" rat SAD-ea), a i glavni razlog je što igra također izlazi na više platformi (čitaj: više love). Danas sve igre koje izlaze su multiplatformske pa to nije neko bogohuljenje, ali ako uzmete reputaciju i iskustvo tima koji to radi imate recept za katastrofu... Još ako pratite vijesti uz COD5 kao i ja, 100% ste primjetili vijest da će COD5 možda biti iz trećeg lica - to vam je ta šema kad surađujete i imate svoj tim - nešto kao Gears of War, a sve u svrhu da se to prilagodi širim masama (čitaj: konzolaškim plitkim mozgovima = više love)... Na kraju rezultat će biti da će se konzolaši oduševiti novom prevlakom Gears of War-a na Pacifiku, a mi na PC-iju ćemo počiniti kolektivno ubojstvo - ili će se nas nekolicina smijati naivcima i čekati COD6...

p.s. možda se ovo sve čini arogantnim - nazivati igru smećem još u alpha verziji, ali virujte mi kad igrate igre ovoliko dugo kao ja (skoro pa 20godina) možete namirisat nadolazeće govno... Tako je bilo sa Hellgate London tako će biti i sa ovim naslovom... Volia bi da ispadnem totalna budala i da igra bude genijalna ali šanse za to su mizerne...
 E pa ovo ti je odlican post, slazem se apsolutno sa svim. Danas se sve vrti oko love, a kvalitet je sve manje. Pogledaj samo COD1,2,4 i taj propalitet od COD-a COD3. I sad ti kreteni opet daju tim nekim krelcima da prave COD5, ne znam sta bi reko , teska pusiona. Takoder se nadam da ce COD5 biti odlican kao i ostali osim COD-a 3.
17 godina

Citajuci postove gore primjetio ssam kako svi hvale CoD5 zbog grafike ali to je CoD4 engine tako da sve zasluge kao i sam temelj padaju Infinity Wardu pa bi trebali njima biti zahvalni sto uopce i ima CoD franšize po meni Treyarch je teska turba, selje koji su izdali CoD3 ekskluzivno za konzole i taj dan su za mene umrli, mogu oni ispolirat taj engine do krajnjih granica i to ce super ici na konzolama trece generacije a sto da rade vlasnici ne tako jakih PC-ja?!? CoD4 je jako optimizirana igra koja bez problema radi i na slabijim masinama, a imam osjecaj da ce CoD5 biti sve suprotno i da ce kroz njega sirokoj publici biti odaslana poruka kupujte konzole i ta sranja... Ma samo pogledajte spisak igara koje stoje iza Infinity-a a koje iza Treyarch-a i sve ce vam biti jasno. Svi koji znaju i malo mucnuti glavom skuzit ce da je Infinity za PC-jase puno bolji i sigurnij izbor ali sta je tu je.... P.S. WWII je toliko izlizan i vise prozvakan i dosadan i glup..., ubio sam toliko ljudi s Thompsonom da mi je muka vise od njega, ja sam za Modern Warfare ali tu se nista vise nemoze ucinit al ostaje nada za Call of Duty 6 i da cemo opet trckarati s MP5 u ruci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ak vec rade WWII tematiku opet trebali bi napravit da si ti na strani njemacje vojske, al naravno da na kraju izgubi tvoja vojska, i bilo bi dobro da na kraju naprave da ti ostanes zadnji s hitlerom prije neg se ubijeOsmijeh

17 godina

Ne i to nije losa ideja, zasto svaku igru iz perioda II svjetskog rata moramo igrati iz perspektive onih praznoglavih amera i govorit usrano hua, curahee ili koje su vec sranje povikivali u to doba, pa i Njemacka je zarila i palila, bas bi bila fora iskoristiti blitzkrieg taktiku da se zauzme Poljska ili s Rusima trckarat po Staljingradu, pa nebi se pozalio ni da s Katanom ganjam neosisanog amera da mu napravim irokezu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Ne i to nije losa ideja, zasto svaku igru iz perioda II svjetskog rata moramo igrati iz perspektive onih praznoglavih amera i govorit usrano hua, curahee ili koje su vec sranje povikivali u to doba, pa i Njemacka je zarila i palila, bas bi bila fora iskoristiti blitzkrieg taktiku da se zauzme Poljska ili s Rusima trckarat po Staljingradu, pa nebi se pozalio ni da s Katanom ganjam neosisanog amera da mu napravim irokezu....

Smijeh E drug, znao sam da ces izvaliti provale!!

Nema rata do WWII, djaba vam prica!! Cool
17 godina

Evo svi zainteresirani mogu posjetiti oficijalnu stranicu

http://www.callofduty.com/login

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice