Slazem se sa J-maneom ali se ne slazem da WWII tematika ne valja! Razumijem da je to sve stvar ukusa, ali ja ju bas volim, i sve ostalo mi je jadno!
Tko zna možda CoD bude najbolja igra u povijesti gaminga.
Bilo bi super da stave rame uz rame za Hitlerom da ga imam pravo ubiti :)
Ali tako povijest nije napisana:(
LJUDI SLUZBENO IZLAZI CALL OF DUTY 8!!!!! pogledajte na stranici www.hahhahehzeznuosamvas.com!
nije ti smiješna fora fakat glupo
LJUDI SLUZBENO IZLAZI CALL OF DUTY 8!!!!! pogledajte na stranici www.hahhahehzeznuosamvas.com!
Tko zna možda CoD bude najbolja igra u povijesti gaminga.
Bilo bi super da stave rame uz rame za Hitlerom da ga imam pravo ubiti :)
Ali tako povijest nije napisana:(

Možda bi WWII bio i zanimljiv da je rađen još maštovitije, da ima bolja vozila, jedino će mi faliti sadašnje pljuce.
Ma WWll je isfuran previše....baš sam se navikao na ovo moderno i opet se sad avraćati u WWll baš i nije pametno....trebali su samo nastaviti u novom ruhu... ALi samo hrabro...vidjet ćemo šta će biti.....
avion i bombardirat ili bacat se iz aviona...
sada da ne nabrajam
:D
Evo danas se pojavilo nešto novih screenshota ( hint: novi su oni sa datumom 24.06 :) )
Pa grafika izgleda vrlo dobro, sad jos treba docekati igru i isprobati.
Pa grafika izgleda vrlo dobro, sad jos treba docekati igru i isprobati.
jeste li možda vidjeli ovo: http://www.gamespot.com/video/944197/6192904/call-of-duty-world-at-war-first-look-trailer-
jeste li možda vidjeli ovo: http://www.gamespot.com/video/944197/6192904/call-of-duty-world-at-war-first-look-trailer-
Podsjeća me na company of heroes i nekako mi grafika ne uljeva povjerenje, nekako je pre jednostavna, bar mi se čini, ali tek je igra u razvoju, baš bi me zanimao crysis u prvim mjesecima izrade.
Podsjeća me na company of heroes i nekako mi grafika ne uljeva povjerenje, nekako je pre jednostavna, bar mi se čini, ali tek je igra u razvoju, baš bi me zanimao crysis u prvim mjesecima izrade.
ww2 je isprobano dobra tema za fpsove ali je prozvakana vec 100 puta. svaki mjesec nova strategija/fps o ww2 i to sto je cod4 presao na modern warfare je odlican potez. e sad neznam kakvog smisla ima opet se vracat na ww2 :S
Britansko izdanje gaming časopisa gamesTM donjelo je pregršt novih detalja o novome nastavku megapopularne franšize Call of Duty. Punog naziva Call of Duty: World at War prema riječima proizvođača biti će nešto dosad neviđeno. Neprijatelj će biti potpuno strašan i moćan i pametan. U borbi će upotrebljavati taktike koje će nama igračima zagorčati život. Tako kažu bar.
Igra će po prvi puta u serijalu ponuditi sad već popularno co-op prelaženje igre, nova vozila i squad-based elemente (multiplayer). Igra će biti smještena na područje Pacifika.
Igra izlazi za PC, PS3, 360 i Wi a posebno je zanimljivo po navodima ljudi iz spomenutog časopisa, kako Wii verzija igre izgleda fantastično. Nijedna igra nikad nije bila bliže izgledom PS3 i X360 verziji. I za Wii je korišten CoD 4 engine koji bi trebao ovu igru na svim platformama učiniti grafički fantastičnom.
Ma WWll je isfuran previše....baš sam se navikao na ovo moderno i opet se sad avraćati u WWll baš i nije pametno....trebali su samo nastaviti u novom ruhu... ALi samo hrabro...vidjet ćemo šta će biti.....

Procitao sam da je netko napisao da izlazi za 2 god tj. kad se "zemlja dva puta okrene oko sunca)....
Igra izlazi 31.12.2008
Samo bi se osvrnuo na kukanje u vezi toga sto je CoD5 WWII.
Ajmo krenut od pretpostavke da je CoD4 kojim slucajem tematike WWII, a ne modern warfare. Znaci sve isto, engine, gamplay, ovo i ono, sto se hvali, samo da je tematika i oruzja i stimung WWII?? Opet bi ga mnoga vecina igrala i hvalila. Zasto? Zato jer bi i tako dobro ispao. Znaci, imamo dobru grafiku, dovoljno optimizovanu igru, jos samo fali dobar gamplay uz razuzdanu mastu, a predlozaka za teme, bojista i misije WWII ima mnogo, dodaj jos kao zacin dobar multiplayer i imas dobru igru. CoD2 bi se zaboravio..
Zasto odmah ako se radi o WWII se osudjuje na propast? Zato sto ste se zasitili? Ima mnogo, mnogo vise igara tipa modernog rata kao i rata buducnosti. A toga se niste zasitili??
Nezaboravimo da je CoD stekao slavu na temu WWII!
Ja uopce nekudim to sto je CoD4 moderni rat, dobro je ispao i rado ga igram, ali vise volim CoD2 (ljubav na prvi pogled) i veoma mi je drago sto je petica WWII.
Samo me jedna stvar brine, a to je da ga radi drugi tim, kako sam cuo, a ne Infinitywards. I ako igra ispadne losa (lose i nemastovite misije) to nece biti zbog WWII, nego zbog drugog tima (mislim da se zove Tryarchy-ispravite me ako grijesim) i njihove nemastovitosti da naprave dobru, zanimljivu i uzbudljivu igru.
Ako ce zasrat igru, zasrat ce je bila ona moderno ratovanje ili WWII.
Nece biti iz treceg lica ali zato su ubacili split screen opciju gdje ce vise igraca (mislim do 4) moci zajedno igrati misije.(a koji ce vrag PC-jasima split screen to se udovoljava konzolasima)
Ovo moze ispasti i odlican naslov ali i totalni propast, ja osobno svoje povjerenje predajem Infinity Ward-u jer su se dokazali s CoD2 i CoD4, II. svjetski rat mi je vise zamoran ali i to se moze progutati ako ispadne dobar multiyplayer, mislim da veliki dio PC korisnika single i ne zanima toliko, bar mene ne.. Jer sam ga presao u tjedan dana a multy igram svaki dan vec osam mjeseci.., ako zakazu u tome svi pocinimo kolektivno samoubojstvo i cekamo CoD6. I jos nesto navodno ce ubaciti vozila u sam gameplay te ce se moci bacacem plamena paliti trava i drvece, sve to zvuci sjajno ali dali je Treyarch u stanju sve to obaviti za godinu dana a da Infinity Ward nije. . .
http://www.gamespot.com/pc/action/callofduty5/index.html?tag=result;title;1
Nadam se da ce se moc mijenjat okolis kao u crysisu! Da se mogu rusit stabla, palit travu i tako to...
Britansko izdanje gaming časopisa gamesTM donjelo je pregršt novih detalja o novome nastavku megapopularne franšize Call of Duty. Punog naziva Call of Duty: World at War prema riječima proizvođača biti će nešto dosad neviđeno. Neprijatelj će biti potpuno strašan i moćan i pametan. U borbi će upotrebljavati taktike koje će nama igračima zagorčati život. Tako kažu bar.
Igra će po prvi puta u serijalu ponuditi sad već popularno co-op prelaženje igre, nova vozila i squad-based elemente (multiplayer). Igra će biti smještena na područje Pacifika.
Igra izlazi za PC, PS3, 360 i Wi a posebno je zanimljivo po navodima ljudi iz spomenutog časopisa, kako Wii verzija igre izgleda fantastično. Nijedna igra nikad nije bila bliže izgledom PS3 i X360 verziji. I za Wii je korišten CoD 4 engine koji bi trebao ovu igru na svim platformama učiniti grafički fantastičnom.
Citajuci postove gore primjetio ssam kako svi hvale CoD5 zbog grafike ali to je CoD4 engine tako da sve zasluge kao i sam temelj padaju Infinity Wardu pa bi trebali njima biti zahvalni sto uopce i ima CoD franšize po meni Treyarch je teska turba, selje koji su izdali CoD3 ekskluzivno za konzole i taj dan su za mene umrli, mogu oni ispolirat taj engine do krajnjih granica i to ce super ici na konzolama trece generacije a sto da rade vlasnici ne tako jakih PC-ja?!? CoD4 je jako optimizirana igra koja bez problema radi i na slabijim masinama, a imam osjecaj da ce CoD5 biti sve suprotno i da ce kroz njega sirokoj publici biti odaslana poruka kupujte konzole i ta sranja... Ma samo pogledajte spisak igara koje stoje iza Infinity-a a koje iza Treyarch-a i sve ce vam biti jasno. Svi koji znaju i malo mucnuti glavom skuzit ce da je Infinity za PC-jase puno bolji i sigurnij izbor ali sta je tu je.... P.S. WWII je toliko izlizan i vise prozvakan i dosadan i glup..., ubio sam toliko ljudi s Thompsonom da mi je muka vise od njega, ja sam za Modern Warfare ali tu se nista vise nemoze ucinit al ostaje nada za Call of Duty 6 i da cemo opet trckarati s MP5 u ruci...
ak vec rade WWII tematiku opet trebali bi napravit da si ti na strani njemacje vojske, al naravno da na kraju izgubi tvoja vojska, i bilo bi dobro da na kraju naprave da ti ostanes zadnji s hitlerom prije neg se ubije
Ne i to nije losa ideja, zasto svaku igru iz perioda II svjetskog rata moramo igrati iz perspektive onih praznoglavih amera i govorit usrano hua, curahee ili koje su vec sranje povikivali u to doba, pa i Njemacka je zarila i palila, bas bi bila fora iskoristiti blitzkrieg taktiku da se zauzme Poljska ili s Rusima trckarat po Staljingradu, pa nebi se pozalio ni da s Katanom ganjam neosisanog amera da mu napravim irokezu....
Ne i to nije losa ideja, zasto svaku igru iz perioda II svjetskog rata moramo igrati iz perspektive onih praznoglavih amera i govorit usrano hua, curahee ili koje su vec sranje povikivali u to doba, pa i Njemacka je zarila i palila, bas bi bila fora iskoristiti blitzkrieg taktiku da se zauzme Poljska ili s Rusima trckarat po Staljingradu, pa nebi se pozalio ni da s Katanom ganjam neosisanog amera da mu napravim irokezu....