Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 619.783
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war

cuj ja idem uvijek svojom politikom !

torrent.. instaliraj, stavi patch najnoviji, stavi stvar koju nesmijem reć za patch, pokreni igru igraj malo.. ak ti se svidja, narucim od sardaxa/foxmana key za 150 kn i bujrum.

17 godina
neaktivan
Mislim da ovo sve više nema smisla. Totalni OT se ovdje odvija i u krajnjem slučaju nije fer jer ubija kompletnu temu.

Moj prijedlog je da se tema zaključa u cilju sprečavanja daljnjeg baljezganja ili da se svi posljednji OT komentari izbrišu pa da pokušamo očuvati koliko toliko normalnu raspravu o ovoj igri.
www.infinite-gamers.com
17 godina
moderator

Držite se teme!

Ako ne ide - ide tema pod lock!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala Miro.

Pa da nastavim o igri.

Jako sam zadovoljan izgledom ovog DLC-a. Sve mape izgledaju guba a posebno mi se dobra čini ova koja je smještena u Berlin.

Iako je jako zanimljiva i ova Subway, pogotovo za CTF mod. :)

A kaj se pak tiče nove mape za zombije. To je baš zakon, baš sam si mislio prije nekoliko tjedana da bi Asylum bila dobra mapa za zombije, kad ono, evo je.

Malo su doduše mijenjali koncept otvaranja vrata, ali dobro, srž zombija još je tu.

Jedva čekam, definitivno.

www.infinite-gamers.com

0 0 hvala 0
17 godina

Nije promjenjen samo koncept otvaranja vrata, nego ce sada zombie da izlaze iz zemlje, i koliko sam shvati cak i kroz citave zidove a ne kao prije kroz unaprijed predvidjene otvore, tako da ce biti nezgodo prisloniti ledja uza zid, i odbijati horde kada znas da te moze zgrabit netko poput Tyranta u Resident Evil :D

Isto tako, dodali su aparate gdje ce se moci kupovati/nabavljati perkovi ali ce ih se prvo morati aktivirati uz pomoc generatora. . .

Al iskreno, taj Nacht Der Untoten nebi trebao biti ni upola vazan koliko ostale MP mape o kojima nema ni rijeci u tekstu s Game Spot-a

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, nema baš, ali gledao sam neki video prilog sa novim mapama, ne sjećam se više gdje...

Evo nešto malo o mapama:

Nightfire
In "Nightfire," players take to the streets of a war-ravaged Berlin with only the flames of the burning city to expose the enemy.

Station
"Station" offers a bombed out underground train station littered with hidden passageways and destroyed subway cars.

Knee Deep
"Knee Deep" takes place on the island of Peleliu in a once tranquil village turned chaotic Japanese command center.

EDIT: evo našao sam video.

https://www.youtube.com/watch?v=pZGxTTYWrDU&feature=related

www.infinite-gamers.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 11:40 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Da, nema baš, ali gledao sam neki video prilog sa novim mapama, ne sjećam se više gdje...
 cod2 rules oldschool ftw i cod4 modern warfare.. cod5 ne valja u mp samo u sp :)
17 godina
neaktivan
DAXINHO146 kaže...
Danny_HR kaže...
 cod2 rules oldschool ftw i cod4 modern warfare.. cod5 ne valja u mp samo u sp :)
 Jako bitan i konstruktivan komentar.
www.infinite-gamers.com
17 godina
Danny_HR kaže...
DAXINHO146 kaže...
Danny_HR kaže...
 Jako bitan i konstruktivan komentar.
 A dobro o ukusima se ne raspravlja, Belji se  ali i ja osobno preferiram CoD 4 i Modern Warfare setting, ali i ovo je dobro za opustanje malo dok se iscekuje CoD MW2 . . .
16 godina

Primijetio sam da u zadnje vrijeme ljudi više kupuju Call of Duty 4 iako je Call of Duty 5 novija igra.

Pa nije valjda CoD5 Multiplayer toliko loš? Zombie mod mi se najviše sviđa u CoD5 - radije odigram CoD5 zombie killing spree :) nego Left 4 Dead.

P.S. Ako nekome treba originalni CD-key za CoD4, imam još 24 komada, a originalnih CD-keyeva za CoD5 imam još 15 komada - slobodno se možete javiti na email ili putem webstranice.

Pozdrav!

eNabava CEO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo ja sam tek jučer nabavio original cod 4 ( iako sam imao već godinu dana original cd key i onu verziju na kojoj sam samo singl player igrao, znate na koju verziju mislim  Smijeh) pa sam počeo igrat online i stvarno je odlična igra, em ima više servera, i to još hrvatskih koji su uvijek online ( što se nebi moglo reć za cod5 gdje ima jako malo hr servera i dosta iih je offline ) naravno teško je uspoređivat cod4 i cod 5 kad je cod 4 novije doba! Ali ipak ću sad malo zapostavit cod5 da bih mogao više igrat cod4Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
neaktivan

Koga zanima, izašao je trailer za novu mapu za zombije koja će izaći sa DLC-om.

Pogledajte video ovdje:

- KLIKNI ME <--

www.infinite-gamers.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 10:31 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prešao sam igru na veteran.Najbolji su mi zombiji na kraju. BTW kako da napravim downgrade na v 1.2?

nečitak ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war crack 1.3

Dali se da sredit cod5 multiplayer bez original cd-keya? Znam da se prije moglo ali sad su patchevi kolko sam cuo zeznuli dosta toga.

17 godina

Imam orginal igru i sad pitanje je staviti 1.3 patch ili ne?   Vidim da se ljudi nesto zale???

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
17 godina
neaktivan

pa ako su ti serveri na 1.3 onda ces morati patchati

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Izašao je već imam ga ja i ako ti treba mogu ti ga prodati pouzećem (poštom) za 150 kn.Smijeh

16 godina
protjeran
Ako ti treba mogu ti prodati call of duty 5. javi mi se na mail prodaja74@gmail.com
17 godina
neaktivan

zabranjeno je baviti se na forumu kupo-prodajom...

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kažu da će krajem 2009 ili početkom 2010 izaći Call of Duty 6

To jest Call of Duty: Moder Warfare 2!!!!!!

16 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Imam orginal igru i sad pitanje je staviti 1.3 patch ili ne?   Vidim da se ljudi nesto zale???

Pa igraj Singleplayer!
Ja sam igra u igraonici pa
mi je bilo super! Bolje od multyplayera!
16 godina
protjeran
Dominik COD kaže...
Dermentor kaže...

Pa igraj Singleplayer!
 potpisujem
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
Bes7 kaže...
Dominik COD kaže...
Dermentor kaže...

Pa igraj Singleplayer!
 potpisujem
 He he he, ko kaze da je SP bolji od MP sigurno ga nije ni probao :D SP se prijedje za 2 dana a MP se igra godinama. Imal kakvih vjesti u vezi patcha 1.4 i novih mapa za CoD 5 kad nam stizu na PC?
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
  Imal kakvih vjesti u vezi patcha 1.4 i novih mapa za CoD 5 kad nam stizu na PC?
 Dolazi nam 19 03 2009.
 Ja mislim tri nove mape za mp i jedna za zombi mod. 
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
16 godina
neaktivan

ej jel moze pitanje.......jesi uspio igrat cod5 preko neta

meni nece nikako skinio sam sve patcheve......i stalno me izbacuje iz multiplayera zbog accounta,....hitno pomoc

siri
16 godina
siri kaže...

ej jel moze pitanje.......jesi uspio igrat cod5 preko neta

meni nece nikako skinio sam sve patcheve......i stalno me izbacuje iz multiplayera zbog accounta,....hitno pomoc

To je zato jer imaš piratsku igru.
Probaj igrat preko xfire-a ili garene 
Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
17 godina
xxxxx kaže...
To je zato jer imaš piratsku igru.
Probaj igrat preko xfire-a ili garene 
 POGREŠAN ODGOVOR!!!

evo što trebaš učiniti,

4- start mp game. click cancel, no, cancel to making online account.
will not work if you creat a profile
[You can change your name in Multiplayer options.]

5-find server list, add by IP to favorites:

6. connect to server and play

nadam se da sam pomogao..
ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!
17 godina
duledule kaže...
Ako ti treba mogu ti prodati call of duty 5. javi mi se na mail prodaja74@gmail.com
 Ljudi moji kakvih trolova ovdje ima....mali je spržio na dual layer dvd igru i prodaje je sa piratskim ključem za 150kn šaljući je poštom......sva sreća da sam ga kontaktirao telefonom prije kakvih konkretnijih koraka...ne nasjedajte na gluposti....molim moderatore da utječu na ovakve trollove na forumu.....makar je mali i ima samo rekao bi 13 u guzici nije mu opravdanje!
e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2200, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...
duledule kaže...
 Ljudi moji kakvih trolova ovdje ima....mali je spržio na dual layer dvd igru i prodaje je sa piratskim ključem za 150kn šaljući je poštom......sva sreća da sam ga kontaktirao telefonom prije kakvih konkretnijih koraka...ne nasjedajte na gluposti....molim moderatore da utječu na ovakve trollove na forumu.....makar je mali i ima samo rekao bi 13 u guzici nije mu opravdanje!
 trollina i pol.. nevjerovatno.
17 godina
neaktivan

Evo malo novog infa.

DLC neće izaći kada je bilo najavljeno jer će izaći zajedno sa 1.4 patchem.

Evo što kaže J.D. o patchu:

Hi all,

Just a quick update to the PC Patch 1.4 status. This is the patch which will include the DLC Map Pack 1 content, as well as address a few issues with the game.

Items Addressed:
* IWD / dedicated server anomalies (the people this effects will know what I mean by this)
* “Tank Lag” with logfile enabled
* Improvements to the MP spawn logic
* Autobalance functionality in various game modes

A complete list of change will be posted when the patch releases. We are working as quickly as possible to get this patch and DLC out as soon as possible.

Regards,
-JD

Lijepo je vidjeti nekakve znakove napretka. Iako, iskreno, meni je COD:WAW dobar ovakav kakav jest, i najdraži mi je COD do sada. Ali svaki pomak na bolje ili fix je dobrodošao.

Jedva čekam.

U međuvremenu pogledajte nekoliko videa:

Nightfire demo:
http://www.gamespot.com/xbox360/acti...fire-demo?hd=1

Nightfire gameplay movie:
http://www.gamespot.com/xbox360/acti...lay-movie?hd=1

Station demo
:
http://www.gamespot.com/xbox360/acti...tion-demo?hd=1

Station gameplay movie:

Knee Deep demo
:
http://www.gamespot.com/xbox360/acti...deep-demo?hd=1

Knee Deep movie:

Povrati u rijeku pasji skote Pojedi novac i reci HVALA TI ŽIVOTE!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 8:57 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice