I zna li neko šta znači , kad se nemogu spojit na neki server pa mi javi Cannot connect to server becouse no or bad chalenge. Jeli to znači da još nisam dovoljno velik level da bi se spojio na taj server?
Drugovi i drugarice cast mi je obavjestiti vas da se mocni Treyarch napokon smilovao udjeliti nama ono u cemo vec danima, tjednima. . ., uzivaju konzolasi! Da, stigao je novi map pack i na nase kante, naizad cemo i mi moci zaigrati nove mape te spasavati zivu glavu od nazi Zombi-a. Jedina prednost je, ono sto su konzolasi platili mi dobivamo dzaba. . .
Brought to you by Intel:
Evo ja skino taj patch 1.4 jel i sada kada udemu igru i u consoli napisem connect IP servera on ne reagira.. to komp nije dobro dresiran il ima jos koji patch?? PLS pomoc..
Evo ja skino taj patch 1.4 jel i sada kada udemu igru i u consoli napisem connect IP servera on ne reagira.. to komp nije dobro dresiran il ima jos koji patch?? PLS pomoc..

hh pa valjda ce izac ono ko sto je bilo codwawmp 1.3 private patch il tako nesto.. :D
e nije mi jasno kako za 1.4 patch postoje cracked serveri a nemogu nikako nac multiplyer crack za 1.4 patch help me pls
Evo ja sam instalirao patch 1.4 i stalno me kickaje punkbuster. Kaže mi " RESTRICTION: corrupted File/memory [81407]". A koliko se ja sjećam jutros me nije kickao a to se isto događa još jednom frendu.
Pa ako znate ikako rješit ovaj problem molim vas da kažete. Hvala.
Koliko je cijena igre CoD5 kod nas.....mislim original sa CD,kljucem........moze link gdje je najpovoljnije
ZA POČETAK POZDRAV SVIM UVAŽENIM KOLEGAMA SA FORUMA!
NAIME, IMAM GORUĆI PITANJE, A ONO GLASI: SKINUO SAM CALL OF DUTY 4-ORKU I 5-ICU I VEĆ DUŽE VRIJEME SVE FUNKCIONIRA SAVRŠENO, SADA SE JAVILA POTREBA IGRANJA MULTIPLAYERA I CORPORATIVE ZA 5-ICU, NO NE IZLAZIM NAČINA DA JE POKRENEM.
MOLIO BIH CIJENJENE KOLEGE DA MI POMOGNU, UKOLIKO NETKO ZNA DA MI DETALJNO OPIŠE REDOSLIJED RADNJI, JER JA SAM POKUŠAO ALI NE IDE, ZATO PITAM VAS ZA POMOĆ, NARAVNO UZ VELIKO UNAPRIJED HVALA!
NAIME, IMAM GORUĆI PITANJE, A ONO GLASI: SKINUO SAM CALL OF DUTY 4-ORKU I 5-ICU I VEĆ DUŽE VRIJEME SVE FUNKCIONIRA SAVRŠENO, SADA SE JAVILA POTREBA IGRANJA MULTIPLAYERA I CORPORATIVE ZA 5-ICU, NO NE IZLAZIM NAČINA DA JE POKRENEM.
MOLIO BIH CIJENJENE KOLEGE DA MI POMOGNU, UKOLIKO NETKO ZNA DA MI DETALJNO OPIŠE REDOSLIJED RADNJI, JER JA SAM POKUŠAO ALI NE IDE, ZATO PITAM VAS ZA POMOĆ, NARAVNO UZ VELIKO UNAPRIJED HVALA!
Evo da vam kazem imam cod 5 kupio sam ga u austriji platio sam ga 49 eura dok je izaso igra je odlicna bar meni al nemojte uzimat igajte cracked servere evo isto vam je sami marty nobovi da nepricam dalje znaci sacekajte cod 6 i kupite to
Koliko je cijena igre CoD5 kod nas.....mislim original sa CD,kljucem........moze link gdje je najpovoljnije
http://www.bagdadcafe.se/e107_plugins/content/content.php?content.48
Tu ti je rješenje za corrupted file memory 81407 tj. za problem s patch-em 1.4
4ka se da bez brige....5ca jok!!!! Igrao sam od kolege na ključ.....ionako ne vrijedi baš puno....4ka i 2ka su puno jasnije i konkretnije odrađene!
aj prati mi nekoj code key za igrava plaesa na becarovski@yahoo.com
pozz ljudi!
e ovako..iam problem. kad se zelim joinat na bilo koji server ona mi u konzoli napise nes ovako "Couldnt get any profile instances, are we logged on?".. to znaci da nisam online (valjda)...profil nikako nemogu kreirat (u konzoli pise neki error 704) a kad promijenim ime onda se samo u rank&challenges to promijeni, al ostanem offline. aj ljudi pls pomoc! imam patch 1.4
eh ovako iam problem sa CoD 5 install je i crack i sve i da pokrenem otvorise neka konzola i error sta da radim
Svima vama sa problemima došao je spas, jer ja vičem na sav glasss
Ajde ne budite smiješni....rekli su vam ljudi, barem oni normalni...ako vam se sviđa igra kupite je, i problemi nestaju!!
Teško da budete se igrali online đaba,barem sa 5com, tako da izdvojite 200kn za ključ i mir! Ako nemate prestanite plakat da vam ne radi, pa naravno da ne radi....što će tek biti kad izađe MW2??
Svima vama sa problemima došao je spas, jer ja vičem na sav glasss
Ajde ne budite smiješni....rekli su vam ljudi, barem oni normalni...ako vam se sviđa igra kupite je, i problemi nestaju!!
Teško da budete se igrali online đaba,barem sa 5com, tako da izdvojite 200kn za ključ i mir! Ako nemate prestanite plakat da vam ne radi, pa naravno da ne radi....što će tek biti kad izađe MW2??
Ti mora da si jako zaljubljen u COD4 ili si neki novi Nostradamus, informacije koje su procurile o cod 6 iliti MW2 su tako šture da se nema što reći...ti vjerojatno znaš više od nas pa predviđaš totalni slom, mada bi trebao skakat od veselja jer igru ponovno radi Infinity Ward i biće to(barem se predviđa) pucačina na kvadrat, najbolja što će se igrati ove godine!
p.s. ako imaš kakav ingame trailer daj nam da i mi vidimo
Jel igra neko Zombie Verrückt? Meni osobno izgleda malko teža od prve zombie mape... nas četvorica jedva do 11 levela dođemo
Ti mora da si jako zaljubljen u COD4 ili si neki novi Nostradamus, informacije koje su procurile o cod 6 iliti MW2 su tako šture da se nema što reći...ti vjerojatno znaš više od nas pa predviđaš totalni slom, mada bi trebao skakat od veselja jer igru ponovno radi Infinity Ward i biće to(barem se predviđa) pucačina na kvadrat, najbolja što će se igrati ove godine!
p.s. ako imaš kakav ingame trailer daj nam da i mi vidimo
Jel igra neko Zombie Verrückt? Meni osobno izgleda malko teža od prve zombie mape... nas četvorica jedva do 11 levela dođemo
kupio sam cd key original, dl-o igru s neta sve patcheve, te naknatno upisoa cd key u multyplayer optiones, te kad me trazi da kreiram profil upisem ime i opet me prebaci nazad na upisivanje imena/nicka i tako u beskraj... ne moze se spojit na server valjda .... imam original cd key
bezveze bacenih 215 kn?
ak neko oće igrat nazi zombie a ima hamači nek mi se javi na msn koi sam napisao gore
Kako da koristim svoj Logitech RumblePad u ovom CoD-u?
Kada instaliras CoD instalacija ce ti zatraziti da instaliras PunkBuster,ti klikni na yes i igra ce ti savrseno raditi.I ja sam imao isti problem!!!!!!!!!