Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 618.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

I zna li neko šta znači , kad se nemogu spojit na neki server pa mi javi Cannot connect to server becouse no or bad chalenge. Jeli to znači da još nisam dovoljno velik level da bi se spojio na taj server?

0 0 hvala 0
17 godina

Drugovi i drugarice cast mi je obavjestiti vas da se mocni Treyarch napokon smilovao udjeliti nama ono u cemo vec danima, tjednima. . ., uzivaju konzolasi! Da, stigao je novi map pack i na nase kante, naizad cemo i mi moci zaigrati nove mape te spasavati zivu glavu od nazi Zombi-a. Jedina prednost je, ono sto su konzolasi platili mi dobivamo dzaba. . . Smijeh

Brought to you by Intel:

http://www.callofduty.com/intel/215

Call of Duty 4 RULEZ :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ja skino taj patch 1.4 jel i sada kada udemu igru i u consoli napisem connect IP servera on ne reagira.. to komp nije dobro dresiran il ima jos koji patch?? PLS pomoc..

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Duty 5: world at war
Guster0123214 kaže...

Evo ja skino taj patch 1.4 jel i sada kada udemu igru i u consoli napisem connect IP servera on ne reagira.. to komp nije dobro dresiran il ima jos koji patch?? PLS pomoc..

To nema veze s dresurom tvog kompa, nego s tim sto nemas orginal. Meni na orginalu sve radi savrseno a ti ces morat pricekat da se napravi crack/fix koji ce ti omoguciti ulazak na "privatne" servere. Predlazem da nabavis org, ako pogledas unazad par postova naci ces stranicu gdje jeftino prodaju samo kljuceve, ako ne muci se s 2-3 privatna servera Smijeh
Call of Duty 4 RULEZ :D
16 godina
neaktivan

hh pa valjda ce izac ono ko sto je bilo codwawmp 1.3 private patch il tako nesto.. :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BASE93 kaže...

e nije mi jasno kako za 1.4 patch postoje cracked serveri a nemogu nikako nac multiplyer crack za 1.4 patch help me pls

ti za*ebavas ili?
www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo ja sam instalirao patch 1.4 i stalno me kickaje punkbuster. Kaže mi " RESTRICTION: corrupted File/memory [81407]". A koliko se ja sjećam jutros me nije kickao a to se isto događa još jednom frendu.

Pa ako znate ikako rješit ovaj problem molim vas da kažete. Hvala.

Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB @ 800 MHz Kingston Asus EN9600GT @ 750/1900/1000 WD 320GB Antec Sonata III Antec EarthWatts 500W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko je cijena igre CoD5 kod nas.....mislim original sa CD,kljucem........moze link gdje je najpovoljnije

16 godina
neaktivan

ZA POČETAK POZDRAV SVIM UVAŽENIM KOLEGAMA SA FORUMA!

NAIME, IMAM GORUĆI PITANJE, A ONO GLASI: SKINUO SAM CALL OF DUTY 4-ORKU I 5-ICU I VEĆ DUŽE VRIJEME SVE FUNKCIONIRA SAVRŠENO, SADA SE JAVILA POTREBA IGRANJA MULTIPLAYERA I CORPORATIVE ZA 5-ICU, NO NE IZLAZIM NAČINA DA JE POKRENEM.

MOLIO BIH CIJENJENE KOLEGE DA MI POMOGNU, UKOLIKO NETKO ZNA DA MI DETALJNO OPIŠE REDOSLIJED RADNJI, JER JA SAM POKUŠAO ALI NE IDE, ZATO PITAM VAS ZA POMOĆ, NARAVNO UZ VELIKO UNAPRIJED HVALA!

gladiator

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GLADIATOR kaže...

NAIME, IMAM GORUĆI PITANJE, A ONO GLASI: SKINUO SAM CALL OF DUTY 4-ORKU I 5-ICU I VEĆ DUŽE VRIJEME SVE FUNKCIONIRA SAVRŠENO, SADA SE JAVILA POTREBA IGRANJA MULTIPLAYERA I CORPORATIVE ZA 5-ICU, NO NE IZLAZIM NAČINA DA JE POKRENEM.

MOLIO BIH CIJENJENE KOLEGE DA MI POMOGNU, UKOLIKO NETKO ZNA DA MI DETALJNO OPIŠE REDOSLIJED RADNJI, JER JA SAM POKUŠAO ALI NE IDE, ZATO PITAM VAS ZA POMOĆ, NARAVNO UZ VELIKO UNAPRIJED HVALA!

i meni bi trebal pomoc s tim imam sve patcheve skinute znaci do 1.4 al nemogu uc niti na jedan krekirani server
amd6000 3.1ghz,seagate 320gb,ati4850 512ddr3
16 godina
GLADIATOR kaže...

Nemožeš zato šta ti je piratska verzija
AMD Athlon 64 X2 4800+ GeCube x1650 ddr3 512, PCI x16 2048 mb ASUS M2N-SLI
16 godina
neaktivan

Evo da vam kazem imam cod 5 kupio sam ga u austriji platio sam ga 49 eura dok je izaso igra je odlicna bar meni al nemojte uzimat igajte cracked servere evo isto vam je sami marty nobovi da nepricam dalje znaci sacekajte cod 6 i kupite to

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kero kaže...
GLADIATOR kaže...

Nemožeš zato šta ti je piratska verzija
ok
amd6000 3.1ghz,seagate 320gb,ati4850 512ddr3
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 23:29 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
dogman kaže...

Koliko je cijena igre CoD5 kod nas.....mislim original sa CD,kljucem........moze link gdje je najpovoljnije

Možeš kupiti samo CD-key:
200 kn - PTSP
193 kn - eNabava

Tu imaš digitalnu verzija igre/CD-key:
49,99 EUR - Steam
49,95 USD - direct2drive.com
34,95 USD - cdkey-game.com

Ako trebaš retail box platiti ćeš malo više..
375 kn - algoritam.hr
29,99 GBP - play.com

Pozdrav!
eNabava CEO
16 godina
neaktivan

http://www.bagdadcafe.se/e107_plugins/content/content.php?content.48

Tu  ti je rješenje za corrupted file memory 81407 tj. za  problem s patch-em 1.4

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 0:41 (wory).

0 0 hvala 0
17 godina

4ka se da bez brige....5ca jok!!!! Igrao sam od kolege na ključ.....ionako ne vrijedi baš puno....4ka i 2ka su puno jasnije i konkretnije odrađene!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

aj prati mi nekoj code key za igrava plaesa na becarovski@yahoo.com

16 godina
protjeran

evo tema i igra vode u dobrom smjeru znaci, svi znamo da su tri somice (888) sretan broj pa prema tome:

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz ljudi!

e ovako..iam problem. kad se zelim joinat na bilo koji server ona mi u konzoli napise nes ovako "Couldnt get any profile instances, are we logged on?".. to znaci da nisam online (valjda)...profil nikako nemogu kreirat (u konzoli pise neki error 704) a kad promijenim ime onda se samo u rank&challenges to promijeni, al ostanem offline. aj ljudi pls pomoc! imam patch 1.4

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

eh ovako iam problem sa CoD 5 install je i crack i sve i da pokrenem otvorise neka konzola i error sta da radim

Core2Duo 3.16 GHz,ECS P43T-A2 ,Buffalo 3 GB ram 800,ATI 4850 512 MB
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Svima vama sa problemima došao je spas, jer ja vičem na sav glasss Smijeh

Ajde ne budite smiješni....rekli su vam ljudi, barem oni normalni...ako vam se sviđa igra kupite je, i problemi nestaju!!

Teško da budete se igrali online đaba,barem sa 5com, tako da izdvojite 200kn za ključ i mir! Ako nemate prestanite plakat da vam ne radi, pa naravno da ne radi....što će tek biti kad izađe MW2??

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Wiz3m4n kaže...

Svima vama sa problemima došao je spas, jer ja vičem na sav glasss Smijeh

Ajde ne budite smiješni....rekli su vam ljudi, barem oni normalni...ako vam se sviđa igra kupite je, i problemi nestaju!!

Teško da budete se igrali online đaba,barem sa 5com, tako da izdvojite 200kn za ključ i mir! Ako nemate prestanite plakat da vam ne radi, pa naravno da ne radi....što će tek biti kad izađe MW2??

kad ozadje mw2 svi ce ga igrat (singleplayer) a onda multiplayer ali ce ga igrat 2 sedmice i ode cod4 na vrh ^^
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina

Ti mora da si jako zaljubljen u COD4 ili si neki novi Nostradamus, informacije koje su procurile o cod 6 iliti MW2 su tako šture da se nema što reći...ti vjerojatno znaš više od nasOsmijeh pa predviđaš totalni slom, mada bi trebao skakat od veselja jer igru ponovno radi Infinity Ward i biće to(barem se predviđa) pucačina na kvadrat, najbolja što će se igrati ove godine!

p.s. ako imaš kakav ingame trailer daj nam da i mi vidimoBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel igra neko Zombie Verrückt? Meni osobno izgleda malko teža od prve zombie mape... nas četvorica jedva do 11 levela dođemo 

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina
protjeran
Wiz3m4n kaže...

Ti mora da si jako zaljubljen u COD4 ili si neki novi Nostradamus, informacije koje su procurile o cod 6 iliti MW2 su tako šture da se nema što reći...ti vjerojatno znaš više od nasOsmijeh pa predviđaš totalni slom, mada bi trebao skakat od veselja jer igru ponovno radi Infinity Ward i biće to(barem se predviđa) pucačina na kvadrat, najbolja što će se igrati ove godine!

p.s. ako imaš kakav ingame trailer daj nam da i mi vidimoBelji se

ja samo dajem svoje misljenje, i da, naravno da svaki dan gledam na kalendar kad ce vise :S, nemoras biti takav :S
markbodin kaže...

Jel igra neko Zombie Verrückt? Meni osobno izgleda malko teža od prve zombie mape... nas četvorica jedva do 11 levela dođemo 

ne, kakva je igra? de mi send trailer, gameplay, de send trial ako je dobra igra na PM
16 godina
neaktivan

kupio sam cd key original, dl-o igru s neta sve patcheve, te naknatno upisoa cd key u multyplayer optiones, te kad me trazi da kreiram profil upisem ime i opet me prebaci nazad na upisivanje imena/nicka i tako u beskraj... ne moze se spojit na server valjda .... imam original cd key

bezveze bacenih 215 kn?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markbodin kaže...

Ja igram sa svojim frendom.
Ako se ne varam uz puno muke i truda došli smo do 15 levela.
Staza je pre teška i pre strašna što je super.
Ako hoćeš možemo zaigrat zajedno. Dodaj me na msn pa se dogovorimo(ako ga imaš).
msn:hrvoje.ivankovic@hotmail.com

p.s: radi mi multiplayer sa patchom 1.4

pozz
16 godina
neaktivan

ak neko oće igrat nazi zombie a ima hamači nek mi se javi na msn koi sam napisao gore

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako da koristim svoj Logitech RumblePad u ovom CoD-u?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kada instaliras CoD instalacija ce ti zatraziti da instaliras PunkBuster,ti klikni na yes i igra ce ti savrseno raditi.I ja sam imao isti problem!!!!!!!!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice