Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 619.780
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war

kada ce se CoD WAW moći ponovno igrati bez originalnog key-a?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

sljedeci cetvrtak

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

sljedeci cetvrtak

hehehehe....da, taj pada na 5ti četvrtak u mjesecu, a svaki 5ti četvrtak se zna da Mara na placu djeli jaja, a Activision/TT nema zaštitu, te se fura lepo, znaš kakoBelji se

Znači svi na servere u Četvrtak...CyANamigiva
e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2200, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
16 godina
protjeran
Wiz3m4n kaže...
AA-d00d kaže...

sljedeci cetvrtak

hehehehe....da, taj pada na 5ti četvrtak u mjesecu, a svaki 5ti četvrtak se zna da Mara na placu djeli jaja, a Activision/TT nema zaštitu, te se fura lepo, znaš kakoBelji se

Znači svi na servere u Četvrtak...CyANamigiva
 nemojte molim vas da nebude preopterećenje. meni za ljubav nemojte.
Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
16 godina

Dajte ip od servera na kojim najviše igrate pa da možemo bacit koju zajedno.

Intel Q6600 @ 3,0 + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT WD 320GB Antec Sonata III 500
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bilo bi dobro da navedeš koja se dvojica prepucavaju. Ako sam ja među njima, onda sljedi odjava. Prati malo (s)izgoreo, pogledaj njegov trajni link i reci mi na čiju mamu misli? I kome je pomogao? Zašto imam osjećaj da sam sam na ovom forumu kad nekome treba konkretna pomoć? Pozdrav, Kalea.
17 godina

Evo, baš sam neki dan nabavio ovu igru i mogu reći da sumnajm da se pređe za 5 sati kako ljudi pišu. Igram na najtežem lavelu (kao i svaku) i imam puno više od pet sati iza sebe a na sedmoj mapi sam od njih 14 (ili 15?). Lako je igru preći za 5 sati na svemu ispod najtežeg, ali kada moraš malo pomalo napredovat jer svaki izlet na čisto znači smrt (šta je meni mnogo realnije, jer nisu baš u ratu trčali ko muhe bez glave) oduži se tih "pet sati".

Nisam duuugo igro nešto sa tematikom WW2 tako da mi je ova igra baš legla..

Multiplayer COD IV - AMEN.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zasto ja sad kada imam spojen internet nemogu da igram codwaw a kada ga iskljucim ide normalno kako da to rijesim Plač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

de ljudi odgovorte potrebno mi je hitno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war crack 1.3
tomo87 kaže...

IMAM ISTI PROBLEM KO I NAX, TJ NEMOGU SA PATCHOM 1.3 POKRENIT CRACKIRANE SEVERE.JELI NETKO USPIO RIJEŠIT OVAJ PROBLEM? LJUDI POMAGAJTE VELIKI SAM OVISNIK O COD-U

pa ako si tako veliki ovisnik onda kupi ORIGINAL.
Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
siri kaže...

ej jel moze pitanje.......jesi uspio igrat cod5 preko neta

meni nece nikako skinio sam sve patcheve......i stalno me izbacuje iz multiplayera zbog accounta,....hitno pomoc

trebash imat i xfire, ako imash xfire, cod5, i sve patcheve od 1. do zadnjeg i nemoze ti onda je problem u igrici ili u loshem cracku (trazish patcheve) a ako nemash xfire:

i stavljaj servere sa:

uzivaj :D

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
Bes7 kaže...
siri kaže...

ej jel moze pitanje.......jesi uspio igrat cod5 preko neta

meni nece nikako skinio sam sve patcheve......i stalno me izbacuje iz multiplayera zbog accounta,....hitno pomoc

trebash imat i xfire, ako imash xfire, cod5, i sve patcheve od 1. do zadnjeg i nemoze ti onda je problem u igrici ili u loshem cracku (trazish patcheve) a ako nemash xfire:

i stavljaj servere sa:

uzivaj :D

hmm neznam bas da se moze igrat cod 5 na serverima od cod-a 4 lol
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
16 godina
protjeran

auuu sorry, samo u listi izaberi cod 5 i sve ok... zbunio se, naviko na cod4 haha

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i šta bi ja sad triba zaključit iz svega ovoga   o0   ? More li se multiplayer igrat na patchu 1.3 bez originalnog Cod-a (tj cd key-a) ? Pokuša sam x fire i neradi. Šta mi još preostaje?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tomo87 kaže...

i šta bi ja sad triba zaključit iz svega ovoga    o0    ? More li se multiplayer igrat na patchu 1.3 bez originalnog Cod-a (tj cd key-a) ? Pokuša sam x fire i neradi. Šta mi još preostaje?

Da kupiš original.
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
16 godina
neaktivan

De mi odgovote molim vas

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tomo87 kaže...

i šta bi ja sad triba zaključit iz svega ovoga   o0   ? More li se multiplayer igrat na patchu 1.3 bez originalnog Cod-a (tj cd key-a) ? Pokuša sam x fire i neradi. Šta mi još preostaje?

iz ovoga zakljucit: 1. kupi original
                              2. instaliraj patcheve 1.4 1.6 1.7 i prati daljnje upute koje sam ti poslao preko privatne
Devi7 kaže...

De mi odgovote molim vas

ne budi uporan, dobit ces odgovor
16 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
tomo87 kaže...

iz ovoga zakljucit: 1. kupi original
                              2. instaliraj patcheve 1.4 1.6 1.7 i prati daljnje upute koje sam ti poslao preko privatne
Devi7 kaže...

De mi odgovote molim vas

ne budi uporan, dobit ces odgovor

Ispravak. Netrebaš instalirati 1.4 jer 1.6 sadrži sve prijašnje
Ojla!
16 godina
protjeran
Red Devil kaže...

nije ispravak, ja pokusao prvo 1.6 prije 1.4 ali nije mogao, kaze da patch 1.4 was not found
17 godina
neaktivan

Kaj nije ovo tema o COD:WAW?!?!

Jel čitate vi uopće?

Zašto pišete o 1.6, 1.7 i inim patchevima kada oni ne postoje za COD:WAW?

I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Kaj nije ovo tema o COD:WAW?!?!

Jel čitate vi uopće?

Zašto pišete o 1.6, 1.7 i inim patchevima kada oni ne postoje za COD:WAW?

dijete pita...
17 godina
neaktivan

Znači ne čitaš.

Čovjek pita za COD:WAW.

I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
Red Devil kaže...

nije ispravak, ja pokusao prvo 1.6 prije 1.4 ali nije mogao, kaze da patch 1.4 was not found
 Hehe LOL Cool 1.6 sadrži sve prijašnje... To si ti možda krivog skinuo :)

Ček malo, o kojem cod-u mi pričamo?
Ojla!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 14:40 (Red Devil).
16 godina
protjeran
Red Devil kaže...
Bes7 kaže...
Red Devil kaže...

Hehe LOL Cool 1.6 sadrži sve prijašnje... To si ti možda krivog skinuo :)
 ja neigram cod5 waw, jaranu nije islo...
16 godina
neaktivan

On isto poremećen , samo priča od Cod-u 4.

riješio sam problem....samo trebate kopirat u program files  codwawmp_1.3_favorites crack i codwaw_1.3_lanfix (ovaj trebate preimenovat u CoDWaW tako da zamjeni postojeći crack). Nakon toga možete igrat i na Gareni a i možete igrat svoje favorite servere. Kakav Xfire kakvi li bakarači.  Pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 15:43 (tomo87).

0 0 hvala 0
16 godina

Evo imam i ja problem.

Skinuo sam 1.2 patch, instalira i krekira ali nevalja. Nemogu uć ni u 1.1 ni u 1.2 servere a u multyplayeru mi na dnu piše da je verzija 1.0.1054 a kad pokrenem ipet instalaciju 1.2 patcha piše da je već instaliran.

Može neki savjet šta da radim??

Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT @ 740/1850/1000 WD 320GB Antec Sonata III 500
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

snimi patch 1.3 i uradi ovo što sam gori naveo

0 0 hvala 0
17 godina
RePlaY kaže...

Evo imam i ja problem.

Skinuo sam 1.2 patch, instalira i krekira ali nevalja. Nemogu uć ni u 1.1 ni u 1.2 servere a u multyplayeru mi na dnu piše da je verzija 1.0.1054 a kad pokrenem ipet instalaciju 1.2 patcha piše da je već instaliran.

instaliraj xfire... javi  se meni na pm dati cu ti svoj xfire pa cu ti oko 22 navecer objasnit sta trebas napravit ..
16 godina
toxic kaže...
RePlaY kaže...

Evo imam i ja problem.

instaliraj xfire... javi  se meni na pm dati cu ti svoj xfire pa cu ti oko 22 navecer objasnit sta trebas napravit ..
 Ok, imam već xfire poslat ću ti ga na pm.
Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT @ 740/1850/1000 WD 320GB Antec Sonata III 500
17 godina
neaktivan

je izašao 1.4 patch za waw?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice