Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 618.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war
HarryPlopper kaže...

ak vec rade WWII tematiku opet trebali bi napravit da si ti na strani njemacje vojske, al naravno da na kraju izgubi tvoja vojska, i bilo bi dobro da na kraju naprave da ti ostanes zadnji s hitlerom prije neg se ubijeOsmijeh

Pa u Opposing Frontsu je napravljena njemacka kampanja, mogla bi se i u CoD-u.   
E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
U časopisu gameplay je eksluziva o toj igri friško iz Londona i po onome što sam proćitao mogu samo nacrtati ovaj osmijeh iako on ne objasnjava svu sreću kada sam proćitao eksluzivu. :)
Viva la vida
17 godina

Evo s obzirom da se gospodin iznad ponasa kao da su ga platili iz Gameplaya da dodje na ovaj forum i da ih reklamira te na taj nacin nagovori nekoga da kupi navedeni magazin ja postam trailer pa uzivajte. . .

http://www.g4tv.com/xplay/videos/26702/All_Access_Call_of_Duty_World_At_War.html

Te savjetujem odlazak na  http://www.callofduty.com/hub gdje cete saznati puno vise informacija o nadolazecoj igri nego u Gameplayu!!!

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 20:44 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Evo s obzirom da se gospodin iznad ponasa kao da su ga platili iz Gameplaya da dodje na ovaj forum i da ih reklamira te na taj nacin nagovori nekoga da kupi navedeni magazin ja postam trailer pa uzivajte. . .

http://www.g4tv.com/xplay/videos/26702/All_Access_Call_of_Duty_World_At_War.html

ma nije Smijeh ali ja čtam njega od prvih brojeva pa ono... otkad je bio još PSX!!!
Viva la vida
17 godina
neaktivan

Novi intervju je objavljen sa dvama članovima razvojnog time za COD:WAW.

Pročitajte ga ovdje. Belji se

www.infinite-gamers-com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Očekujuem da ovaj nstavak bude još bolji od COD 4.

Sve ispod toga će biti veliko razočaranje.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Captain Mitchel kaže...

Slazem se...tako su rekli i u Gameplayu ;)
Leadtek WinFast PX8600GTS 256MB GDDR3 AMD Athlon 64 x2 4200+@2.2GHz Abit KN9 nForce 570 Ultra 2x1 GB 800MHz Kingmax Hitachi 250GB 8MB cache SM206BW Logitech MX518
17 godina
natan13 kaže...
Captain Mitchel kaže...

Slazem se...tako su rekli i u Gameplayu ;)

Pa nemora biti bolji od CoD4, nek bude u rangu s njim u  igrivosti, zanimljivosti, zahtjevnosti i dobar u multiplayeru i ja sretan! Ako bude jos bolji, nije zgorega Smijeh

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan

prema ign-u release date je 11. 11. '08.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

COD4 je po igrivosti 1. put naprosto genijalan. Svaki slijedeći put ako do njega dođe je smeće. Igra je previše linearna.

Multiplayer je jako zabavan, ali samo u hardcore modu jer je u suprotnom igrica za djecu.

- Ne znam zasto, al ne svidja mi se bas. Cini mi se da ce bit jako linearno sve!

Kao i svaki COD... to ne znači da će single-player biti loš, ali da neće imati replay faktor - sigurno. Kao i svaki film uostalom.

Pogled iz trećeg lica s npr. nišanom iz prvog, uopće ne mora biti loša stvar ako to dobro izvedu.

Setting na Pacifiku može biti jako fino osvježenje.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2008 20:15 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Kao i svaki COD... to ne znači da će single-player biti loš, ali da neće imati replay faktor - sigurno. Kao i svaki film uostalom.

Ja ne znam za tebe, al ako je film dobar ja ga bez beda pogledam više puta... analogija: 0 bodova.
17 godina
neaktivan

Da, ali igra u kojoj je smisao interaktivnost, izgubi jako puno. Film pogledaš više puta, ali gubiš napetost jer znaš razvoj događaja. Ako to izgubiš u igri, imaš sranje jer igra nema karakterizaciju likova, genijalnu priču...

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Bilo bi super da stave da možemo vozitit
avion i bombardirat ili bacat se iz aviona...
sada da ne nabrajam
:D
Oooo to bi bio hit. Mogao bi Rockstar napravit neku takvu igru GTA:WW2 Pacific... I moglo bi se jest u kantini u bazi i te fore
17 godina

Zbog trailera imam blagi osjećaj da će bit 2 kampanje, možeš bit amer i japanac, japanci su bolesni, švabi im po fanatičnosti i atmosferi nisu ni do koljena.  Kad ostanu bez municije i zaderu se BANZAIII!!!!  samo mrtvi ameri ostanu poslije juriša...   a amere prezirem pa jedva čekam.

To je valjda jedina stvar zbog koje bi htio zaigrat COD5 jer vam garantiram da će igra bit prosječna ili čak ispod toga, kakav je to COD koji ne radi IW???  COD3 je prema ostalim COD-ovima govno, baš onako ističe svoju namjenu:  izmust pare iz konzolaša, koji gutaju sve, ali baš SVE, ljudi kojima je HALO 3 najbolja igra ikad...  no comment.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Zamislite da naprave Cod 5 s Partizanima xD

Juris!!! Hehhehe :D

Leadtek WinFast PX8600GTS 256MB GDDR3 AMD Athlon 64 x2 4200+@2.2GHz Abit KN9 nForce 570 Ultra 2x1 GB 800MHz Kingmax Hitachi 250GB 8MB cache SM206BW Logitech MX518

0 0 hvala 0
17 godina

1. Single player iz bilo kojeg CoD-a je one time expiriance, znaci predjes uzivas i vise neigras. Linearno da ali napeto i genijalno to sto nema neku "prividnu" slobodu kretanja kao neke druge igre nije nedostatak jer to uvelike nadomjesta u kvaliteti same igre.

2. Multyplayer, naxeem hardcore mod je za malu djecu i likove koji nemaju nimalo osjecaja za taktiku, nego fino uzmu MG ili GL pa resetaju kroz zidove dok normalni mod ima balans oruzja i perkova. U najmanju ruku da je HARDCORE za profesionalce pa koristili bi ga na Clan Base-u i Pro Modu a ne ovaj standardni.

3. Call of Duty 5 ce imati dvije kampanje, jednu Americku na Pacifiku i Rusku, spominje se Berlin. Svi koji vole CoD4 osjecat ce se kao kod kuce jer se CoD5 i pravi na istom enginu te ce imati istu mehaniku sistem prekova rankova dodatke za oruzja i l. Ostaje UAV, umjesto Air Strike-a tu je barazna vatra topova. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da, ali igra u kojoj je smisao interaktivnost, izgubi jako puno. Film pogledaš više puta, ali gubiš napetost jer znaš razvoj događaja. Ako to izgubiš u igri, imaš sranje jer igra nema karakterizaciju likova, genijalnu priču...

Nedavno sam opet prešao CoD1 i CoD2 SP(ono kad su puštali Združenu braću na telki, lupilla me nostalgija malo) i nije mi bilo dosadno iako sam oba prešao bar dva puta prije, s vremenom zaboraviš stvari, pogotovo ako igraš s ovećim vremenskim razmacima. CoD4 sam prešao samo jednom(i samo neke misije na hardend i veteran još jednom) ali vrlo vjerojatno ću ga kad-tad opet odigrati. Naravno da nije fora igrat ispočetka čim završiš, ali zato postoji multiplayer da ubije vrijeme između ;)

Enivej, ako ti je replay value single playera glavni seling point, da te razveselim: CoD:WaW će imati kooperativni mod do 4 igrača, s tim da prema onome što kažu neće samo nabacivati   više ljudi za klati što više igrača igra, nego će neprijatelji mjenjati taktiku ovisno o tome koliko igrača igra, teoretski kad igra jedan bit će više jurišanja i bliske borbe, a kad igra više ljudi postavljat će zasjede, snajperi i napucavat će se i daljinski. Sad, kako će to u konačnici izgledati i kolko to spada pod single player, to je druga priča :)

P.S. Šuška se da će umjesto pozivanja air strikea u multiplayeru biti "Smithers, release the hounds", pa čak da je SP krajnje očajan MP bi se igrao samo zbog toga :) 
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

2. Multyplayer, naxeem hardcore mod je za malu djecu i likove koji nemaju nimalo osjecaja za taktiku, nego fino uzmu MG ili GL pa resetaju kroz zidove dok normalni mod ima balans oruzja i perkova. U najmanju ruku da je HARDCORE za profesionalce pa koristili bi ga na Clan Base-u i Pro Modu a ne ovaj standardni.

2. Ne budi smiješan. Takozvani "sprayeri" na koje ti misliš, jako loše završavaju u HC modu jer ginu k'o budale. Ti vjerojatno igraš na piratskim serverima, ali ja SCRIM u klanu igram već jako dugo i igra se službeno isključivo HC.
Naravno, bez GL-a i P90 (i naravno zračnog napada i helikoptera).
Normal mod sa HUD-om, healthovima, radarima i sl. to je za dječicu.
dekstroza kaže...
naxeem kaže...

Nedavno sam opet prešao CoD1 i CoD2 SP(ono kad su puštali Združenu braću na telki, lupilla me nostalgija malo) i nije mi bilo dosadno iako sam oba prešao bar dva puta prije, s vremenom zaboraviš stvari, pogotovo ako igraš s ovećim vremenskim razmacima. CoD4 sam prešao samo jednom(i samo neke misije na hardend i veteran još jednom) ali vrlo vjerojatno ću ga kad-tad opet odigrati. Naravno da nije fora igrat ispočetka čim završiš, ali zato postoji multiplayer da ubije vrijeme između ;)

Enivej, ako ti je replay value single playera glavni seling point, da te razveselim: CoD:WaW će imati kooperativni mod do 4 igrača, s tim da prema onome što kažu neće samo nabacivati   više ljudi za klati što više igrača igra, nego će neprijatelji mjenjati taktiku ovisno o tome koliko igrača igra, teoretski kad igra jedan bit će više jurišanja i bliske borbe, a kad igra više ljudi postavljat će zasjede, snajperi i napucavat će se i daljinski. Sad, kako će to u konačnici izgledati i kolko to spada pod single player, to je druga priča :)

P.S. Šuška se da će umjesto pozivanja air strikea u multiplayeru biti "Smithers, release the hounds", pa čak da je SP krajnje očajan MP bi se igrao samo zbog toga :) 
Čuj, meni je SP uvijek bio dosadan drugi put. Eventualno poneka misija u COD4 i to je to. SP odigram tek toliko jer je dobar taj prvi put.
Što se tiče MP-a, zabava je vrhunska!

17 godina

Ne, neigram na piratskim serverima. Igram za EUnet Clan Base. Orginalni streamovani serveri, isto tako CoD4 igram od njegovog izlaska i imao sam prilikuda probam sve i hardcore i rrazne druge modifikacije, ipak to vise dodje kao stvar ukusa ali kada igram na normalnom RANKED serveru gdje PAM-om nisu skinuli P90, GL Skorpion i slicne igrace dodje mi da poludim. Na HC covjek sa Skorpionom moze da ubije covjeka sa kraja na kraj mape. Ili kada neki lik uzme marty pa da si brzi gonzales nemozes mu pobjeci jer je damage toliko povecen. jedina zamjerka sto se mene tice je postojane radara na normalnom modu, trebali su to napraviti kao na HC ako ga zaradis aktiviras ako ne pojacaj slusalice pa osluskuj gdj ti je protivnik.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2008 0:41 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedva čekam vrtit ga na highu

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ne, neigram na piratskim serverima. Igram za EUnet Clan Base. Orginalni streamovani serveri, isto tako CoD4 igram od njegovog izlaska i imao sam prilikuda probam sve i hardcore i rrazne druge modifikacije, ipak to vise dodje kao stvar ukusa ali kada igram na normalnom RANKED serveru gdje PAM-om nisu skinuli P90, GL Skorpion i slicne igrace dodje mi da poludim. Na HC covjek sa Skorpionom moze da ubije covjeka sa kraja na kraj mape. Ili kada neki lik uzme marty pa da si brzi gonzales nemozes mu pobjeci jer je damage toliko povecen. jedina zamjerka sto se mene tice je postojane radara na normalnom modu, trebali su to napraviti kao na HC ako ga zaradis aktiviras ako ne pojacaj slusalice pa osluskuj gdj ti je protivnik.

Pa normalno je da su te stvari zabranjene. Martyr = insta ban čak i u regularnoj neobaveznoj igri na serveru. P90, GL, DE, Scorp, gaymores, martyr, deep penetration, MG's osim 60-tke.. sve je to zabranjeno. Od perkova čak imaš jako malo... oružje, reload i još neke sitnice.
17 godina
neaktivan
natan13 kaže...

Zamislite da naprave Cod 5 s Partizanima xD

Juris!!! Hehhehe :D

Slazem se...jos da tita vidimoNamigiva
Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..
17 godina
Za samo nekoliko mjeseci stiže nam novi nastavak CoD franšize, tek godinu dana nakon mega-uspješnog Modern Warfarea. Svi, dakako, željno iščekujemo igru jer želimo vidjeti kako će sve to ispasti, hoće li Treyarch ispuniti svoje najave i naša očekivanja. Iako dosta toga još trebamo vidjeti da bi donijeli svoj sud, za grafičku stranu igre nemamo nikakvih briga. World at War rađen je na istom engineu kao i Modern Warfare, engineu koji je imao odličnu grafiku i još bolju optimizaciju. Danas smo dobili i minimalne zahtjeve za igru koji su zaista zadovoljavajući s obzirom na Treyarch-ove najave da nas čeka vizualni spektakl. Dake, minimalni zahtjevi su sljedeći:

Procesor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz +
RAM: 512MB (XP) / 1GB (VISTA)
Hard Disk: 8 GB
Grafička: 256MB Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT ili bolje (Shader 3.0)
I will first use google,before asking stupid questions.
17 godina
neaktivan

Evo došao sam do informacije da se radi COD6 a 5 još nije izašao

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da radi se Call of Duty 6 ali ga pravi Infinity Ward i vjerojatno ce biti Modern Warfare kao CoD4, stize nagodinu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
unknown kaže...
Za samo nekoliko mjeseci stiže nam novi nastavak CoD franšize, tek godinu dana nakon mega-uspješnog Modern Warfarea. Svi, dakako, željno iščekujemo igru jer želimo vidjeti kako će sve to ispasti, hoće li Treyarch ispuniti svoje najave i naša očekivanja. Iako dosta toga još trebamo vidjeti da bi donijeli svoj sud, za grafičku stranu igre nemamo nikakvih briga. World at War rađen je na istom engineu kao i Modern Warfare, engineu koji je imao odličnu grafiku i još bolju optimizaciju. Danas smo dobili i minimalne zahtjeve za igru koji su zaista zadovoljavajući s obzirom na Treyarch-ove najave da nas čeka vizualni spektakl. Dake, minimalni zahtjevi su sljedeći:

Procesor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz +
RAM: 512MB (XP) / 1GB (VISTA)
Hard Disk: 8 GB
Grafička: 256MB Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT ili bolje (Shader 3.0)
 u opste nije zahtjevan,moci ce vecina uzivati u visokim detaljima i odlicnoj grafici,ali samo se nadam da ce i igrivost biti na tom nivou kao i grafika
gamer for life
17 godina
BORN kaže...

D3ViL kaže...

Da radi se Call of Duty 6 ali ga pravi Infinity Ward i vjerojatno ce biti Modern Warfare kao CoD4, stize nagodinu...

Jer vi te vaše tvrdnje i insinuacije možete potvrditi?
Ali bilo bi glupo da tako brzo izlazi nvi CoD4 jednostavno im je cilj zarada a ne
kvalitetna igra.Bojim se da će šestica biti promašaj.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
BORN kaže...

D3ViL kaže...

Jer vi te vaše tvrdnje i insinuacije možete potvrditi?
Ali bilo bi glupo da tako brzo izlazi nvi CoD4 jednostavno im je cilj zarada a ne
kvalitetna igra.Bojim se da će šestica biti promašaj.
 Ja imam jak osjecaj da ce skoro svi sljedeci CODovi bit promasaji! Ne znam zasto, ali imam jako los predosjecaj!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Meni se to prebrzo izlaženja call of duty franšiza nikako ne sviđa!

remek djelo nije samo ono koje ima dobru podlogu i dobre ideje,jer remek djelo kao što su Starcraft,diablo,GTA. Nisu ispljuvali nastavke svake godine već su pričekali da ih se ljudi zažele,kako bi zaradili više,ali napraviti nešto što su ljudi dugo čekali!

16 godina
neaktivan

slazem se  unknown pitanje kolko dobro u tako kratkom vremenu mogu igre ispas dobro

takve igre vise izgledaju kako patchevi a ne nova igra

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice