ak vec rade WWII tematiku opet trebali bi napravit da si ti na strani njemacje vojske, al naravno da na kraju izgubi tvoja vojska, i bilo bi dobro da na kraju naprave da ti ostanes zadnji s hitlerom prije neg se ubije
Evo s obzirom da se gospodin iznad ponasa kao da su ga platili iz Gameplaya da dodje na ovaj forum i da ih reklamira te na taj nacin nagovori nekoga da kupi navedeni magazin ja postam trailer pa uzivajte. . .
http://www.g4tv.com/xplay/videos/26702/All_Access_Call_of_Duty_World_At_War.html
Te savjetujem odlazak na http://www.callofduty.com/hub gdje cete saznati puno vise informacija o nadolazecoj igri nego u Gameplayu!!!
Evo s obzirom da se gospodin iznad ponasa kao da su ga platili iz Gameplaya da dodje na ovaj forum i da ih reklamira te na taj nacin nagovori nekoga da kupi navedeni magazin ja postam trailer pa uzivajte. . .
http://www.g4tv.com/xplay/videos/26702/All_Access_Call_of_Duty_World_At_War.html

Očekujuem da ovaj nstavak bude još bolji od COD 4.
Sve ispod toga će biti veliko razočaranje.

prema ign-u release date je 11. 11. '08.
COD4 je po igrivosti 1. put naprosto genijalan. Svaki slijedeći put ako do njega dođe je smeće. Igra je previše linearna.
Multiplayer je jako zabavan, ali samo u hardcore modu jer je u suprotnom igrica za djecu.
- Ne znam zasto, al ne svidja mi se bas. Cini mi se da ce bit jako linearno sve!
Kao i svaki COD... to ne znači da će single-player biti loš, ali da neće imati replay faktor - sigurno. Kao i svaki film uostalom.
Pogled iz trećeg lica s npr. nišanom iz prvog, uopće ne mora biti loša stvar ako to dobro izvedu.
Setting na Pacifiku može biti jako fino osvježenje.
Kao i svaki COD... to ne znači da će single-player biti loš, ali da neće imati replay faktor - sigurno. Kao i svaki film uostalom.
Da, ali igra u kojoj je smisao interaktivnost, izgubi jako puno. Film pogledaš više puta, ali gubiš napetost jer znaš razvoj događaja. Ako to izgubiš u igri, imaš sranje jer igra nema karakterizaciju likova, genijalnu priču...
avion i bombardirat ili bacat se iz aviona...
sada da ne nabrajam
:D
Zbog trailera imam blagi osjećaj da će bit 2 kampanje, možeš bit amer i japanac, japanci su bolesni, švabi im po fanatičnosti i atmosferi nisu ni do koljena. Kad ostanu bez municije i zaderu se BANZAIII!!!! samo mrtvi ameri ostanu poslije juriša... a amere prezirem pa jedva čekam.
To je valjda jedina stvar zbog koje bi htio zaigrat COD5 jer vam garantiram da će igra bit prosječna ili čak ispod toga, kakav je to COD koji ne radi IW??? COD3 je prema ostalim COD-ovima govno, baš onako ističe svoju namjenu: izmust pare iz konzolaša, koji gutaju sve, ali baš SVE, ljudi kojima je HALO 3 najbolja igra ikad... no comment.
Zamislite da naprave Cod 5 s Partizanima xD
Juris!!! Hehhehe :D
1. Single player iz bilo kojeg CoD-a je one time expiriance, znaci predjes uzivas i vise neigras. Linearno da ali napeto i genijalno to sto nema neku "prividnu" slobodu kretanja kao neke druge igre nije nedostatak jer to uvelike nadomjesta u kvaliteti same igre.
2. Multyplayer, naxeem hardcore mod je za malu djecu i likove koji nemaju nimalo osjecaja za taktiku, nego fino uzmu MG ili GL pa resetaju kroz zidove dok normalni mod ima balans oruzja i perkova. U najmanju ruku da je HARDCORE za profesionalce pa koristili bi ga na Clan Base-u i Pro Modu a ne ovaj standardni.
3. Call of Duty 5 ce imati dvije kampanje, jednu Americku na Pacifiku i Rusku, spominje se Berlin. Svi koji vole CoD4 osjecat ce se kao kod kuce jer se CoD5 i pravi na istom enginu te ce imati istu mehaniku sistem prekova rankova dodatke za oruzja i l. Ostaje UAV, umjesto Air Strike-a tu je barazna vatra topova. . .
Da, ali igra u kojoj je smisao interaktivnost, izgubi jako puno. Film pogledaš više puta, ali gubiš napetost jer znaš razvoj događaja. Ako to izgubiš u igri, imaš sranje jer igra nema karakterizaciju likova, genijalnu priču...
2. Multyplayer, naxeem hardcore mod je za malu djecu i likove koji nemaju nimalo osjecaja za taktiku, nego fino uzmu MG ili GL pa resetaju kroz zidove dok normalni mod ima balans oruzja i perkova. U najmanju ruku da je HARDCORE za profesionalce pa koristili bi ga na Clan Base-u i Pro Modu a ne ovaj standardni.
Ne, neigram na piratskim serverima. Igram za EUnet Clan Base. Orginalni streamovani serveri, isto tako CoD4 igram od njegovog izlaska i imao sam prilikuda probam sve i hardcore i rrazne druge modifikacije, ipak to vise dodje kao stvar ukusa ali kada igram na normalnom RANKED serveru gdje PAM-om nisu skinuli P90, GL Skorpion i slicne igrace dodje mi da poludim. Na HC covjek sa Skorpionom moze da ubije covjeka sa kraja na kraj mape. Ili kada neki lik uzme marty pa da si brzi gonzales nemozes mu pobjeci jer je damage toliko povecen. jedina zamjerka sto se mene tice je postojane radara na normalnom modu, trebali su to napraviti kao na HC ako ga zaradis aktiviras ako ne pojacaj slusalice pa osluskuj gdj ti je protivnik.
Jedva čekam vrtit ga na highu
Ne, neigram na piratskim serverima. Igram za EUnet Clan Base. Orginalni streamovani serveri, isto tako CoD4 igram od njegovog izlaska i imao sam prilikuda probam sve i hardcore i rrazne druge modifikacije, ipak to vise dodje kao stvar ukusa ali kada igram na normalnom RANKED serveru gdje PAM-om nisu skinuli P90, GL Skorpion i slicne igrace dodje mi da poludim. Na HC covjek sa Skorpionom moze da ubije covjeka sa kraja na kraj mape. Ili kada neki lik uzme marty pa da si brzi gonzales nemozes mu pobjeci jer je damage toliko povecen. jedina zamjerka sto se mene tice je postojane radara na normalnom modu, trebali su to napraviti kao na HC ako ga zaradis aktiviras ako ne pojacaj slusalice pa osluskuj gdj ti je protivnik.
Zamislite da naprave Cod 5 s Partizanima xD
Juris!!! Hehhehe :D

Procesor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz +
RAM: 512MB (XP) / 1GB (VISTA)
Hard Disk: 8 GB
Grafička: 256MB Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT ili bolje (Shader 3.0)
Evo došao sam do informacije da se radi COD6 a 5 još nije izašao
Da radi se Call of Duty 6 ali ga pravi Infinity Ward i vjerojatno ce biti Modern Warfare kao CoD4, stize nagodinu...
Procesor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz +
RAM: 512MB (XP) / 1GB (VISTA)
Hard Disk: 8 GB
Grafička: 256MB Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT ili bolje (Shader 3.0)
Da radi se Call of Duty 6 ali ga pravi Infinity Ward i vjerojatno ce biti Modern Warfare kao CoD4, stize nagodinu...
Meni se to prebrzo izlaženja call of duty franšiza nikako ne sviđa!
remek djelo nije samo ono koje ima dobru podlogu i dobre ideje,jer remek djelo kao što su Starcraft,diablo,GTA. Nisu ispljuvali nastavke svake godine već su pričekali da ih se ljudi zažele,kako bi zaradili više,ali napraviti nešto što su ljudi dugo čekali!
slazem se unknown pitanje kolko dobro u tako kratkom vremenu mogu igre ispas dobro
takve igre vise izgledaju kako patchevi a ne nova igra