- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Opet smo izgubili :(
Ovi BUG-ovci su čiterčine žešće... ima li smisla uopće nastaviti sudjelovati u ovom turniru?
Ovi BUG-ovci su čiterčine žešće... ima li smisla uopće nastaviti sudjelovati u ovom turniru?
Hajde da su i oni dobili jednu.
i namjerno su napravili da nash wallhacker za ovu prigodu stalno ispada... dno dna!!!
Jebote kaj peče....
Naravno ima smisla nastaviti. Još 12 warova za odigrati.
btw... i mi imamo 4 izgubljene, pa kaj sad
HR.Squad Vs 19xx 3-1
ajd ajd, čestitam
Blue Magnum Team vs Veri_speshl_bojs > 4:0
Good game,stvarno ste Special Boys
Nestvarno pucate
nismo vam mogli odbiti pera!
Otkrijte postavke kako na daljinu onako skidate
I btw, VERY special boys
HR.Squad Vs 19xx 3-1
ajd ajd, čestitam
Moram se i ja pridružiti čestitkama na pobjedi i što je najvažnije čestitke na ferpleju.
To što će BUG-ovci učiniti za protivnika to će rijetko tko.
Pustili su našeg čitera da igra unatoč tome što ga je PB konstantno izbacivao i dao im do znanja da dečko ima WH.
Jbga, platio je unaprijed tri mjeseca pa da mu ne propadne lova ga koristi svaki put kad igra.
I još nešto... igraju k'o pravi muškarci... dakle, puškica u ruku i deri... eventualno pištolj i bomba.
Al Pirat je baš jučer dobio apdejt svog čita pa smo nekako uspjeli izvući pobjedu. Piratov je čit, inače, nešto najsofiaticiranije što se može nabaviti. Na klik miša ubacuje dodatne tikete i tiket bleed za difendere. Dobro nam je došao u rundi koju smo pobijedili s 1 preostalim tiketom.
Dobar ulog Piratče.

Al Pirat je baš jučer dobio apdejt svog čita pa smo nekako uspjeli izvući pobjedu. Piratov je čit, inače, nešto najsofiaticiranije što se kože nabaviti. Na klik miša ubacuje dodatne tikete i tiket bleed za difendere. Dobro nam je došao u rundi koju smo pobijedili s 1 preostalim tiketom.
Dobar ulog Piratče.
Ja nabavljam samo najbolju robu.
Znaci,Danny ti jos nisi skinuo svoj čit? Ili cekas da ti zajednica uplati pare? Jer,sumnjiv si mi sa onih 12/2...
Blue Magnum Team vs Veri_speshl_bojs > 4:0
Good game,stvarno ste Special Boys
Nestvarno pucate
nismo vam mogli odbiti pera!
Otkrijte postavke kako na daljinu onako skidate
I btw, VERY special boys
Heavy Barrel (bez Foregripa uglavnom), kratki burstevi, po potrebi i single shot fire, gađati glavu, dobiti osjećaj nakon stotine sati igranja koliko na kojoj udaljenosti gađati iznad glave da se pogodi. Ja sam bio na Kobra sightu, a mislim da i većina tako igra. Iako znam da pitanje nije bilo prvenstveno namijenjeno meni. Još učim kako igrati.
Ako se sve poklopi, pogoditi i dobiti frag.
A je nas na Damavandu napatio onaj vaš sniper dok smo branili, napeto je bilo. Dobar meč.
Nabacit cemo jos koju zabave radi nakon kaj se mi malo spraksamo i formiramo kao ekipa. Svi od reda smo se tek upoznali sa ovim modom igre..

Nabacit cemo jos koju zabave radi nakon kaj se mi malo spraksamo i formiramo kao ekipa. Svi od reda smo se tek upoznali sa ovim modom igre..
A čuj, na te veće udaljenosti ti USAS baš i nije mogao pomoć
Mi smo inače zajedno prvi puta igrali Damavand SQR jučer, ali dobro nam ide improvizacija, šta misliš?
Govorim u svoje ime, ali siguran sam da će se lako naći 4 MCovaca koji će rado odigrati Squad Rush za vježbu, i/ili nakon turnira, ako se nađe voljna ekipa s druge strane.
Sretno dalje!

Da, to se i meni događalo, tako su me razbijali da sam od jada pokušavao druge setupe...ali niš ne pali protiv takvih. Jednostavno ima osjećaj di je nišan, samo ga digne i gađa prsa glavu, ja se nikako natjerat na to, nikako se sjetit da treba prsa gađat, uvijek samo nacijaljm u tijelo i derem. Treba puno palente jesti :)
Jel ima kakva žrtva za Verispešlbojse večeras iza 20h, pa na dalje??

Ooo, pa to moze lako uci u anal-e onda :)

Jel ima kakva žrtva za Verispešlbojse večeras iza 20h, pa na dalje??
Evo možemo mi odigrati oko 8-pol 9 najkasnije, u 22h imamo sa HR_Squad dogovoreno. Nauljeni Pingvini smo mi.
Koji squad može u 11 večeras?
Very_spešl_boys?
Koji squad može u 11 večeras?
Mi možemo :)