BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 133.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
14 godina
Re: BF3 Squad Rush Turnir
Nema vise prijava. Zadnji dan je bio petak.
You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Opet smo izgubili :(

Ovi BUG-ovci su čiterčine žešće... ima li smisla uopće nastaviti sudjelovati u ovom turniru?

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 0:11 (Skilledžija).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ovi BUG-ovci su čiterčine žešće... ima li smisla uopće nastaviti sudjelovati u ovom turniru?

Hajde da su i oni dobili jednu.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

i namjerno su napravili da nash wallhacker za ovu prigodu stalno ispada... dno dna!!!

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Jebote kaj peče.... {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Naravno ima smisla nastaviti. Još 12 warova za odigrati.{#}

btw... i mi imamo 4 izgubljene, pa kaj sad

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 0:17 (Jack Sparrow).
16 godina
moderator
BF3 Squad Rush Turnir

HR.Squad Vs 19xx 3-1

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

HR.Squad Vs 19xx 3-1

ajd ajd, čestitam {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Blue Magnum Team vs Veri_speshl_bojs > 4:0

Good game,stvarno ste Special Boys {#}

4 0 hvala 0
16 godina
Dr_Furyo kaže...

Nestvarno pucate {#}

nismo vam mogli odbiti pera!

Otkrijte postavke kako na daljinu onako skidate {#}

I btw, VERY special boys {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 0:22 (Arabarran).
13 godina
ElektričnaOvca kaže...
pirat kaže...

HR.Squad Vs 19xx 3-1

ajd ajd, čestitam {#}

Moram se i ja pridružiti čestitkama na pobjedi i što je najvažnije čestitke na ferpleju.

To što će BUG-ovci učiniti za protivnika to će rijetko tko.

Pustili su našeg čitera da igra unatoč tome što ga je PB konstantno izbacivao i dao im do znanja da dečko ima WH.

Jbga, platio je unaprijed tri mjeseca pa da mu ne propadne lova ga koristi svaki put kad igra.

I još nešto... igraju k'o pravi muškarci... dakle, puškica u ruku i deri... eventualno pištolj i bomba.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Antrax je čiter!
Al Pirat je baš jučer dobio apdejt svog čita pa smo nekako uspjeli izvući pobjedu. Piratov je čit, inače, nešto najsofiaticiranije što se može nabaviti. Na klik miša ubacuje dodatne tikete i tiket bleed za difendere. Dobro nam je došao u rundi koju smo pobijedili s 1 preostalim tiketom.

Dobar ulog Piratče.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 0:39 (Danny_HR).
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Antrax je čiter!
Al Pirat je baš jučer dobio apdejt svog čita pa smo nekako uspjeli izvući pobjedu. Piratov je čit, inače, nešto najsofiaticiranije što se kože nabaviti. Na klik miša ubacuje dodatne tikete i tiket bleed za difendere. Dobro nam je došao u rundi koju smo pobijedili s 1 preostalim tiketom.

Dobar ulog Piratče.

Ja nabavljam samo najbolju robu.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Znam, i one muške prostitutke su bile vrhunske.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 0:41 (Danny_HR).
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Znaci,Danny ti jos nisi skinuo svoj čit?  Ili cekas da ti zajednica uplati pare? Jer,sumnjiv si mi sa onih 12/2...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arabarran kaže...
Dr_Furyo kaže...

Nestvarno pucate {#}

nismo vam mogli odbiti pera!

Otkrijte postavke kako na daljinu onako skidate {#}

I btw, VERY special boys {#}

Heavy Barrel (bez Foregripa uglavnom), kratki burstevi, po potrebi i single shot fire, gađati glavu, dobiti osjećaj nakon stotine sati igranja koliko na kojoj udaljenosti gađati iznad glave da se pogodi. Ja sam bio na Kobra sightu, a mislim da i većina tako igra. Iako znam da pitanje nije bilo prvenstveno namijenjeno meni. Još učim kako igrati.

Ako se sve poklopi, pogoditi i dobiti frag.

A je nas na Damavandu napatio onaj vaš sniper dok smo branili, napeto je bilo. Dobar meč.

14 godina
neaktivan
Ma nema sta, odlicno igrate. Zivce sam pogubio, prvi pocnem gadat i ja poginem. Nikak se nisam mogo sastat sam sa sobom :/

Nabacit cemo jos koju zabave radi nakon kaj se mi malo spraksamo i formiramo kao ekipa. Svi od reda smo se tek upoznali sa ovim modom igre..
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
Sale_ds kaže...
Ma nema sta, odlicno igrate. Zivce sam pogubio, prvi pocnem gadat i ja poginem. Nikak se nisam mogo sastat sam sa sobom :/

Nabacit cemo jos koju zabave radi nakon kaj se mi malo spraksamo i formiramo kao ekipa. Svi od reda smo se tek upoznali sa ovim modom igre..

A čuj, na te veće udaljenosti ti USAS baš i nije mogao pomoć {#}

Mi smo inače zajedno prvi puta igrali Damavand SQR jučer, ali dobro nam ide improvizacija, šta misliš?

Govorim u svoje ime, ali siguran sam da će se lako naći 4 MCovaca koji će rado odigrati Squad Rush za vježbu, i/ili nakon turnira, ako se nađe voljna ekipa s druge strane.

Sretno dalje!

14 godina
neaktivan
Usas je bio aktualan cca 30 sekundi lol isprobavao sam sve zivo al jednostavno nije bilo sanse. U prvoj rundi sam se uspio probit vama iza leda i lezao sam kraj ulaza u zgradu, arabarran se spawno na meni i nisam mu na vrijeme rekao da ostane lezat. Digo se i to je bilo to, pokosili ste njega i dvojica ste krenuli na mene... Samo sam se prekrizio, zazmirio i stisnuo pucanje al nije bilo sanse lol
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
I da, dobro vam ide improvizacija :D
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
Sale_ds kaže...
Usas je bio aktualan cca 30 sekundi lol isprobavao sam sve zivo al jednostavno nije bilo sanse. U prvoj rundi sam se uspio probit vama iza leda i lezao sam kraj ulaza u zgradu, arabarran se spawno na meni i nisam mu na vrijeme rekao da ostane lezat. Digo se i to je bilo to, pokosili ste njega i dvojica ste krenuli na mene... Samo sam se prekrizio, zazmirio i stisnuo pucanje al nije bilo sanse lol

Da, to se i meni događalo, tako su me razbijali da sam od jada pokušavao druge setupe...ali niš ne pali protiv takvih. Jednostavno ima osjećaj di je nišan, samo ga digne i gađa prsa glavu, ja se nikako natjerat na to, nikako se sjetit da treba prsa gađat, uvijek samo nacijaljm u tijelo i derem. Treba puno palente jesti :)

16 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Jel ima kakva žrtva za Verispešlbojse večeras iza 20h, pa na dalje??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moze i vise zrtvi kaj se mene tice...spreman sam za visestruko primanje veceras :D
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
Sale_ds kaže...
Moze i vise zrtvi kaj se mene tice...spreman sam za visestruko primanje veceras :D

Ooo, pa to moze lako uci u anal-e onda :)

14 godina
neaktivan
Uci ce u anale i ine otvore samo je pitanje kako i kome...ja sam dobrano podmazan tak da meni nije problem primit i vise njih odjednom...metaka naravno ;)
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
Sale_ds kaže...
Uci ce u anale i ine otvore samo je pitanje kako i kome...ja sam dobrano podmazan tak da meni nije problem primit i vise njih odjednom...metaka naravno ;)

Ovako nešto?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 11:56 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Tako nesto, a moze i deblje po potrebi, nije problem. Ljudi smo, dogovorit cemo se :D
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
Arabarran kaže...

Jel ima kakva žrtva za Verispešlbojse večeras iza 20h, pa na dalje??

Evo možemo mi odigrati oko 8-pol 9 najkasnije, u 22h imamo sa HR_Squad dogovoreno. Nauljeni Pingvini smo mi.

16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Koji  squad može u 11 večeras?  {#}

Very_spešl_boys?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 15:50 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Šef kaže...

Koji squad može u 11 večeras?

Mi možemo :)

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail: