BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 132.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
14 godina
neaktivan
Re: BF3 Squad Rush Turnir
hvala vam....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Ja neću!

Napuštam ovaj turnir, sve je prepuno toliko očitih čitera da ovo sve više nema smisla.

Vi ljepo uživajte u svom čiterskom turniru ako vas to veseli i na nepošten način boostajte svoj mizerni e-ego. Ako ikad odlučite igrati pošteno možda ćemo nešto i odigrati, do tad vas mogu samo žaliti.

Bijednici!

GZ jeote - HR_Basta | Dečki, dečki, UAV je u zraku, khm - MegaMass2000 | Ja sam spotao jednog - Dado_HR

9 2 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Ja neću!

Napuštam ovaj turnir, sve je prepuno toliko očitih čitera da ovo sve više nema smisla.

Vi ljepo uživajte u svom čiterskom turniru ako vas to veseli i na nepošten način boostajte svoj mizerni e-ego. Ako ikad odlučite igrati pošteno možda ćemo nešto i odigrati, do tad vas mogu samo žaliti.

Bijednici!

Mi imamo 0-3 i unatoč svemu se ne predajemo :P

Odigrajte još makar s nama meč... lijepo nas pustite da pobijedimo pa da makar tako uberemo koji bod :P

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
molim vas da netko odgovori na onaj post... Gore ... Jer koliko znam taj exploit ima samo mass 26 u kombinaciji sa dartom... Znaci jel 40mm shotgun plus underslung on ili of ?
13 godina
ceco22 kaže...
molim vas da netko odgovori na onaj post... Gore ... Jer koliko znam taj exploit ima samo mass 26 u kombinaciji sa dartom... Znaci jel 40mm shotgun plus underslung on ili of ?

Igraj bez šotgana k'o pravo muško i kraj.

Neće ti nitko odgovorit na to pitanje jer prave igrače takve stvari ne zanimaju i o njima ništa ne znaju :P

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
BF3 Squad Rush Turnir

Ajde Danny s nama navecher, da se pushKARAMO medjusobno i zabavimo ko poshten stari svijet!

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

0 0 hvala 0
14 godina
ceco22 kaže...
vidim da mi nije jos nitko odgovorio na ona dva prijasnja posta... Imam jos jedno pitanje: jesu igraci u squadu fiksni ili se mogu mjenjati? npr, nisam siguran da cemo se uvijek moci okupit zbog obaveza. Pa bi li mogao uskociti netko drugi umijesto nekoga iz squada koji je inace igrao....

Znači ako sam ja dobro shvatio ESL pravila...zabranjeni je M320 gl...buck i smoke su dopušteni.

Zabranjena je 26-tica u underslug kombinaciji (stand alone je dopuštena)

Na pitanje o zamjenama su ti dečki dali točne odgovore.

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
Zero2 kaže...
ceco22 kaže...
vidim da mi nije jos nitko odgovorio na ona dva prijasnja posta... Imam jos jedno pitanje: jesu igraci u squadu fiksni ili se mogu mjenjati? npr, nisam siguran da cemo se uvijek moci okupit zbog obaveza. Pa bi li mogao uskociti netko drugi umijesto nekoga iz squada koji je inace igrao....

Znači ako sam ja dobro shvatio ESL pravila...zabranjeni je M320 gl...buck i smoke su dopušteni.

Zabranjena je 26-tica u underslug kombinaciji (stand alone je dopuštena)

Na pitanje o zamjenama su ti dečki dali točne odgovore.

Sve ostale kombiancije su dopuštene.

17 godina
neaktivan
maggotmaster kaže...

Ajde Danny s nama navecher, da se pushKARAMO medjusobno i zabavimo ko poshten stari svijet!

Pirat organizuje. :)

Osim rokovnika ima i malu črnu knjižicu u koju upisuje popis imena koja nas buše pa ćemo nakon turnira zakucat na brojna vrata i zatražit zadovoljštinu.

GZ jeote - HR_Basta | Dečki, dečki, UAV je u zraku, khm - MegaMass2000 | Ja sam spotao jednog - Dado_HR
14 godina
neaktivan
hvala znaci u buck m320+ underslung je on... Bas smo tu diskusiju imali sa xXx kad smo radili mali trening....
P.s. Shotgun i je musko oruzje jer se sva borba odvija u cirka 10m... A pravi muskarci se bore prsa u prsa ili zadnjica u... ;)
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
maggotmaster kaže...

Osim rokovnika ima i malu črnu knjižicu u koju upisuje popis imena koja nas buše pa ćemo nakon turnira zakucat na brojna vrata i zatražit zadovoljštinu.

Aj Antraks sredi to s piratom, da damo dechkima po 1200 kuna da nas puste i u kitu. Poslije cemo se svima hvalit i bit face u kvartu i dobit po koje besplatno pivo i uzicat cigaretu pa ce se mozda i koja cura okrenit za nama. Onda ti, Antraks, prevarish zenu i preselish se kod mene i zapochnemo krasnu vezu punu osjecaja i dodira te posvojimo malu azijku koju cemo drzat u podrumu i pravit joj djecu. Zatim ce ona pobjec iz podruma, napisat knjigu o tome i obogatit cemo se ...HAJ FAJV

13 godina
Danny_HR kaže...

Dogovoreno, Maggot će vas bušit SKS-om, a vi kad ga ulovite, bušite ga s čim stignete :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
ceco22 kaže...
hvala znaci u buck m320+ underslung je on... Bas smo tu diskusiju imali sa xXx kad smo radili mali trening....
P.s. Shotgun i je musko oruzje jer se sva borba odvija u cirka 10m... A pravi muskarci se bore prsa u prsa ili zadnjica u... ;)

Shotgun u BF3 fight se odvija na do 40 metara...koliko sam ja dozivio :P

14 godina
neaktivan
40m jedino na Hc modu u to jako tesko... I tu ne mislim na ovaj usas... Kojeg od milja zovem bradley...
13 godina
ceco22 kaže...
40m jedino na Hc modu u to jako tesko... I tu ne mislim na ovaj usas... Kojeg od milja zovem bradley...

Ne zna on o čemu ti pričaš jer je on njubara po tom pitanju.

Ja mu moram sugerirati oružja i atačmente jer bi on inače igrao sa magnumom cijelo vrijeme.

Što se šotgana tiče... to je jadno oružje i ozbiljno mislim da se u warovima takva vrsta oružja ne treba koristiti.

Jadno je kad ti lik u waru uleti sa DAO i roka po tebi iza ćoška... odmah se naježim i sjetim svih onih jadnih njubara na khargu koji drugačije ne znaju skupiti 2 killa.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
ceco22 kaže...

Ne zna on o čemu ti pričaš jer je on njubara po tom pitanju.

Ja mu moram sugerirati oružja i atačmente jer bi on inače igrao sa magnumom cijelo vrijeme.

Što se šotgana tiče... to je jadno oružje i ozbiljno mislim da se u warovima takva vrsta oružja ne treba koristiti.

Jadno je kad ti lik u waru uleti sa DAO i roka po tebi iza ćoška... odmah se naježim i sjetim svih onih jadnih njubara na khargu koji drugačije ne znaju skupiti 2 killa.

Ostavi dechka na miru i ne raspravljaj se, idi se tamo nauljit da te lupam po dupetu s prenglijom!! PRONTO!!

16 godina
odjavljen
BF3 Squad Rush Turnir

je8iga decki, meni je pri kraju 2. runde prvo otkazao headset pa sam onda dobio black loading screen, pa restart pc - koje nije pomoglo. ali izgleda da su me vise sile natjerale na ovo jer cim je uskocio slackspace ste poceli dobivat po guzi... jesus saves!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
skank666 kaže...

je8iga decki, meni je pri kraju 2. runde prvo otkazao headset pa sam onda dobio black loading screen, pa restart pc - koje nije pomoglo. ali izgleda da su me vise sile natjerale na ovo jer cim je uskocio slackspace ste poceli dobivat po guzi... jesus saves!

Crnču...ovaj skank kad ćemo mi odigrat?

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen

sutra, veceras moram pogledat zadnje dvije epizode setajucih crnaca... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 11:25 (skank666).
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Underslung buck je užas, tako da ga nema smisla zabranjivati.{#}

Igrao sam jučer na turniru sa njim i oružje je blago rečeno nepredvidivo. Svaki put kad sam ga koristio opalila me extra navala adrenalina, jer sam se osjećao kao da igram ruski rulet.

Bruno i sknk su mi svjedoci, zna se desit da se zaletiš sa tim ekipi u prsa, opališ i uzme liku samo 30% energije, nekad uopće ne registrira, a nekad skineš dvojicu sa jednim shotom.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 11:29 (Vash).
16 godina
moderator
skank666 kaže...

sutra, veceras moram pogledat zadnje dvije epizode setajucih crnaca... 

Nemožemo sutra....možemo u četvrtak,petak...

Vash kaže...

Underslung buck je užas, tako da ga nema smisla zabranjivati.{#}

Igrao sam jučer na turniru sa njim i oružje je blago rečeno nepredvidivo. Svaki put kad sam ga koristio opalila me extra navala adrenalina, jer sam se osjećao kao da igram ruski rulet.

Bruno i sknk su mi svjedoci, zna se desit da se zaletiš sa tim ekipi u prsa, opališ i uzme liku samo 30% energije, nekad uopće ne registrira, a nekad skineš dvojicu sa jednim shotom.

Ajde Vash nabavi si čit ko svaki normalan čovjek i bit će bolje.{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 11:35 (pirat).
16 godina
odjavljen

onda se dogovori sa mojim PR managerom... mogu kad god osim veceras i sljedeceg tjedna kad moram u ZG na neka predavanja, blah.

16 godina
moderator
skank666 kaže...

onda se dogovori sa mojim PR managerom... mogu kad god osim veceras i sljedeceg tjedna kad moram u ZG na neka predavanja, blah.

U petak u 22:00?

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
skank666 kaže...

U petak u 22:00?

Mislim da ja neću moći.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
odjavljen
BF3 Squad Rush Turnir

sto se mene tice OK, cekaj sad druge da kazu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Hoće li večeras u 19:00h - 19:30h netko snama igrat? The Shabans.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 13:29 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ekipa vjerovatno imate slobodan termin 21:00 - 22:00 jer smo mi morali odgoditi meč, pa ako neko želi nek se ugura.

cya

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Ovaj tjedan ja jedino mogu u srijedu, a kao što vidim skanče ne može tako da ništa od toga.

Nešto mi se pari da će ovaj moj raspored biti ovakav par mjeseci.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
MegaMass 2000 kaže...

Ovaj tjedan ja jedino mogu u srijedu, a kao što vidim skanče ne može tako da ništa od toga.

Bojiš se a?

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Bojiš se a?

Naravno....

A to je zato jer sam mala {#}  .

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice