Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.219.186
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
191x7 kaže...

Većeras me je igra toliko izj*b*pip_ala da mi došlo da sve porazbijam i odem u samostan, hebo ih Dice i EA i Battlefield i ona slonica što je danas svoje mladunće htjela ubit da ih je*pip.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/68956692/252024139/

Sve, doslovno sve krivo. Hitreg. Nemoš zid metkom pogodit a kamo li pokretnog protivnika. I onda još ne padaju od 530 metaka. Da ispucaš u model igrača sve što imaš 3 puta i on je živ jer je frajer šta GRK ili koji q?!

I onda još padaš ko mlada krava pod bikom. A tim, tim rusha ko da po kifle trče. Hebo te igraj igru ko da s jajima u đepu trčiš, ne zuji ko muva bez glave. Panjevi. Pa se nakalemi i neki haxor mamu mu j***.

Ima li još ko osjećaj da je cijeli gaming otišao kvragu?!

A bas sam te htio u chat pitati. Stojis ispred mene, ne reagiras, taknem tipku i mrtav si.

Slijedeci susret, skaces, pucas, netko te dodirne metkom, ti mrtav.

I opet naletis na mene, i sredim te s pistoljem...

Onda sam skuzio da nesto ne stima. :)

P.S. Antivirus imam onaj Microsoftov.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 0:48 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ma kakvo pivce kad mi nešt tak na pokvaren način pili živce. Rakija.

Koji antivirus koristite?! Imam osjećaj da mi Bitdefender Free mrda igru, a ni Avast nije nešt bolji...

Microsoft Defender, free i sasvim dovoljan. Ja veceras nisam trosio puno metke vise sam ih kupio, ali zato su pojedini naletili na njih :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Većeras me je igra toliko izj*b*pip_ala da mi došlo da sve porazbijam i odem u samostan, hebo ih Dice i EA i Battlefield i ona slonica što je danas svoje mladunće htjela ubit da ih je*pip.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/68956692/252024139/

Sve, doslovno sve krivo. Hitreg. Nemoš zid metkom pogodit a kamo li pokretnog protivnika. I onda još ne padaju od 530 metaka. Da ispucaš u model igrača sve što imaš 3 puta i on je živ jer je frajer šta GRK ili koji q?!

I onda još padaš ko mlada krava pod bikom. A tim, tim rusha ko da po kifle trče. Hebo te igraj igru ko da s jajima u đepu trčiš, ne zuji ko muva bez glave. Panjevi. Pa se nakalemi i neki haxor mamu mu j***.

Ima li još ko osjećaj da je cijeli gaming otišao kvragu?!

Zato san ja i odusta od tog sra*a. Pun mi je qrac wannabe pro, cheatera, fixeva, njubara, idiota vakih, nakih da ne nabrajan dalje. Napraviš uninstall i nema živciranja oko retardirane igre i svih retardiranih ljudi koji idu uz istu {#}.

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Dečki ima li koga na serveru trenutno? Htio bih odigrat rundu-dvije
Battlelog: niceguyjohnny
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Abstract kaže...

Nula bodova.

Odoh i ja.

Laku noc.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Abstract kaže...

Nula bodova.

Odoh i ja.

Laku noc.

Eh, ništa onda.

Lijepe snove želim! (no homo)

Battlelog: niceguyjohnny
13 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
zdenko1991 kaže...

Koja si ti faca zdenko, ti si moj idol!

Nema posta u kojem ti sebe ne ističeš kao jednog od najboljih ako ne i najboljeg u svijetu tako svemoćnog kompetitivnog igranja. 

Ti si bar 1% bolji od svih njih jelda?

Ne , ima puno boljih od mene. Moja poanta je da je najlosiji tamo bolji od tebe. Tamo sam ja prosjecan igrac nista vise nista manje.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

Neznaš što znači tryhard? Čudno jer si ti tryhard :)

Za nekoga tko se kreće u svijetu competetive igranja, čudno da ne znaš.

I što se tiče pušaka, ako Dice napravi dobar posao, neće postojati to go gun, nego ćeš morati za svaku mapu odabrati optimalnu pušku, ali ti već znaš, jer si tryhard. 2stronk for us, eh zdenko?

Ajde eod, bolno je raspravljati sa tobom, jer netko kome treba dodatna prikolica samo za ego mi je smiješan.

Koji si ti smijesan mali covjeculjak ahhaha. Pa jel ces napisat sta je tryhard ili ne? Uvijek ce postojati to go gun. Pa nni m16 nije za sve mape pa ga opet svi koriste jel tako? cqc gubi od aeka famas, na daljinu od g3a3 i ak-a. Ovo eod necu ni komentieat. Nije pitanje mog ega nego je stvar sto lupas gluposti da me glava boli. Pogle sta ai napisao za m16. Pa boze sa sad nerfaju m16 u bf3 svi ce imat aeka ali svi. Jer ga je lako kontrolirat i onda nema puske koja ce joj parirat. Jel to tvoj mali mozgic more razumijet, ili ces opet komentirat mene ego il sta ja znam. 

14 godina
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

Možda kužiš Bf nešto malo bolje od ostalih...ali nevjerovatno mi je da ni ti ni ljudina nemožete shvatiti da 99% ljudi ovje boli rac za komp...komp..kompe.....koooompetitivno igranje i 1%.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 7:39 (Zero2).
12 godina
protjeran
Zero2 kaže...
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

Možda kužiš Bf nešto malo bolje od ostalih...ali nevjerovatno mi je da ni ti ni ljudina nemožete shvatiti da 99% ljudi ovje boli rac za komp...komp..kompe.....koooompetitivno igranje i 1%.

A tko je rekao da sam ja nabrijan na kompe...blablabla igranje. to je bio sam nacin na koji sam ja igrao igru isto kao sto si i ti igrao public i nevidim u cemu je problem.

13 godina
BFBeast kaže...

A tko je rekao da sam ja nabrijan na kompe...blablabla igranje. to je bio sam nacin na koji sam ja igrao igru isto kao sto si i ti igrao public i nevidim u cemu je problem.

Problem je u tome što ste nam se ti i Zdenko više popeli na vrh glave s pro ESL spikama.

Igraj ti kako hoćeš, to nije moj problem i nikada neće biti, ali ne gnjavi po forumu ekipu koju za to boli kita.

Kužiš sad?!

Ne zanima me ESL, ne zanima me Zdenko i ne zanima me jel on najbolji ili osrednji igrač i ne zanima me jel Dado bolji od najlošijeg na ESL-u.

[19xx] 4ntraks
17 godina
ceco22 kaže...

Microsoft Defender, free ...

Hoćeš reći bolje ništa nego išta?

Twitter: @191x7
12 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
BFBeast kaže...

Problem je u tome što ste nam se ti i Zdenko više popeli na vrh glave s pro ESL spikama.

Igraj ti kako hoćeš, to nije moj problem i nikada neće biti, ali ne gnjavi po forumu ekipu koju za to boli kita.

Kužiš sad?!

Ne zanima me ESL, ne zanima me Zdenko i ne zanima me jel on najbolji ili osrednji igrač i ne zanima me jel Dado bolji od najlošijeg na ESL-u.

Primljneo na znanje, ali ja neznam kada sam nekom dosadivao o esl spiki i govorio da sam ja najbolji na svijetu. nadi mi post gdje sam to napisao i imas cevape i pivo od mene.

16 godina
Ti imas previse akaunta da se nađe sve što si napisao..
14 godina
Battlefield 3

Momci jos uvijek na istoj temi.. ? {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
BFBeast kaže...

Primljneo na znanje, ali ja neznam kada sam nekom dosadivao o esl spiki i govorio da sam ja najbolji na svijetu. nadi mi post gdje sam to napisao i imas cevape i pivo od mene.

Ma ti si još dobar, al Zdenac, on je dosadan k'o stjenica.

Ne zanima nas ESL i bok.

[19xx] 4ntraks
13 godina
DadoZG kaže...
Ti imas previse akaunta da se nađe sve što si napisao..

Dado, molim te da se smiriš.

Vrati se u zen mode i pjevaj mmmmmmmmmmmmmmm :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

Evo opet ti. Jel ja pricam o eslu ili o puskama? Daj citajte sa razumijevanjem. Ja sam rekao da ce esl igraci prvi naci to go gun, iako to ne mora nuzno biti statisticki najjaca puska. Ah sad igrao ti esl ili ne, uvijek ces naletit na nekog ko igra. Uglavnom moja poanta je da je nemoguce optimizirat  oruzja na nacin da svako ima drukcija svojstva. Zasto vi ostali pisete o egu eslu i skillu neznam. Ja samo tvrdkm da je optimizacija, koju tako hvalite, nemoguca.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
BFBeast kaže...

Kužiš sad?!

Da ali ti i vas 3 koje nezanima niste forum. Isto tako mene ne zanima public, pa jel si me vidio da ikad vrijedam pub heroa kao xfactora, kao onaj nas sra stavlja montaze. Ili je bosanas ili srbin nezz, uglavnom si vidio da ja to radim. Okej ne zanima te preskocis post, neznam zasto provodis vrijeme uopce komentiranjem neceg sta te ne zanima?

13 godina
neaktivan
i te kako je moguća ako se ne igra sveto trojstvo bazar-siena-metro. lol da ego, pa sinek ti si ovdje stvaljao svaki tjedan neki video i objasnjavo kako pro igraci igraju gdje gle cuda ti imas glavnu ulogu.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemojte mi Zdenka...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

8 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nemojte mi Zdenka...

Pa necitaju ljudi opce kaj pisem. Da napisem gle bijel bmw, oni bi, ma daj ti i  i esl, i pro spike pa lol. Pa evo danny sta ti mislis, jel je moguce napravit balans takav kakav oni kazu. 

13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
i te kako je moguća ako se ne igra sveto trojstvo bazar-siena-metro. lol da ego, pa sinek ti si ovdje stvaljao svaki tjedan neki video i objasnjavo kako pro igraci igraju gdje gle cuda ti imas glavnu ulogu.

Pa jel ste plakali cheater? Jel ste trazili videe? U cemu je problem?

13 godina
Battlefield 3

Zdenko, ajmo mi to k'o ljudi riješit.

1 vs 1

Kad te dobijem više nemaš pravo pisat o ESL-u na BUG forumu.

Ako slučajno ti dobiješ, ja odlazim s foruma zauvijek.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mene osobno zanima esl,pub i sve ostalo,neka se pise o svemu,zato i je forum da procitamo sta nas zanima

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
Blade Runner31 kaže...

Mene osobno zanima esl,pub i sve ostalo,neka se pise o svemu,zato i je forum da procitamo sta nas zanima

Imaš ESL forum pa tamo laprdaj o ESL-u.

Ovdje se priča o BF3 i samo tome.

Osim u iznimnim slučajevima o nekim drugim stvarima.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Laprdat mozes jedino ti,ja razgovaram

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
Blade Runner31 kaže...

Laprdat mozes jedino ti,ja razgovaram

Thats your opinion man.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Blade Runner31 kaže...

Ovdje se priča o BF3 i samo tome.

Osim u iznimnim slučajevima o nekim drugim stvarima.

Skiledzija. Balans oruzja nije bf?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kaj uopće pitaš zdenko kad valjda i sam shvaćaš da je to nemoguće.

uvijek će biti neka top puška i onda će ekipa plakat kao i za m16a3.

a takvi vajneri su mi najjači, oni čak niti sa m16a3 neznaju igrat ali glavno da kenjaju kako je ta puška OP.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
9 1 hvala 4
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice