Nemoj je na mašinsko pranje, jer može otići slika.
Kak to misliš "pranje"?
Nemoj je na mašinsko pranje, jer može otići slika.
Kak to misliš "pranje"?
Kak to misliš "pranje"?
Dečec, šta ti nije jasno?
Pravi muškarci i gejmeri ne peru šalicu, kao ni tipkovnicu a na kraju krajeva - ni sebe!
Pere žena stari, al ti to ne znaš ;)
Pravi muškarci i gejmeri ne peru šalicu, kao ni tipkovnicu a na kraju krajeva - ni sebe!
Pere žena stari, al ti to ne znaš ;)
I ja sam uvijek mislio da se to samo pere
Kako nem peru se ali samo ljevu stranu, kao što je to pirat napravio. To je pravi primjer modernog gamera. Ja si pak perem samo desnu stranu.
A nasty se pere cijeli jer je žena sam je to priznao sad malo prije, zato je napisao da ti to neznaš jer nisi žena kao on.
A nasty se pere cijeli jer je žena sam je to priznao sad malo prije, zato je napisao da ti to neznaš jer nisi žena kao on.
Fak, provalili ste me. Idem sad na HC, jer mi ništa drugo ne preostaje, tamo ću se samoubiti.
..negdje sam procitao da "pro gejmeri" peru samo polovicu tijela
fak je...kasnim za kuky-em
Fak, provalili ste me. Idem sad na HC, jer mi ništa drugo ne preostaje, tamo ću se samoubiti.
u duhu samoubica, zasto uz tolike animacije koje je napravio, DICE nije napravio i par njih za suicide. recimo izvadis pistolj i pucas si u sljepoocnicu? ili probodes si nozem trbuh? ili aktiviras granatu i legnes na nju?
Kako nem peru se ali samo ljevu stranu, kao što je to pirat napravio. To je pravi primjer modernog gamera. Ja si pak perem samo desnu stranu.
..negdje sam procitao da "pro gejmeri" peru samo polovicu tijela
fak je...kasnim za kuky-em
Tako je dečki,shvatit ćete kad vam status bude PRO kao meni.
u duhu samoubica, zasto uz tolike animacije koje je napravio, DICE nije napravio i par njih za suicide. recimo izvadis pistolj i pucas si u sljepoocnicu? ili probodes si nozem trbuh? ili aktiviras granatu i legnes na nju?
Pobunili bi se vjernici, jer bi govorili da to nije u duhu religije :D
Ja bi volio da nakon pogibije ima više animacija, a ne uvijek ona ispružena ruka. Isto mi fali da se mišem klikne da se dozove medic.
Fak, provalili ste me.
A zato stalno sjediš u tenku i buksaš se reconom negdje daleko od svih, zato da te ne skužimo.
Da znaš bilo mi je sumnjivo što u tenku sijediš prekriženih nogu, sad mi je sve jasno.
ima kakvih novosti vezano za hr ligu? mislim točni datum početka ili još bolje prijava?
A zato stalno sjediš u tenku i buksaš se reconom negdje daleko od svih, zato da te ne skužimo.
Da znaš bilo mi je sumnjivo što u tenku sijediš prekriženih nogu, sad mi je sve jasno.
Ej, gušt je uzeti recon, postaviti soflam i onda u tenku guided shellom rokati na svoje spotanje :D
Kome treba tim?
Btw, tata je u top 500 sa SKS-om.
Ej, gušt je uzeti recon, postaviti soflam i onda u tenku guided shellom rokati na svoje spotanje :D
Kome treba tim?
Btw, tata je u top 500 sa SKS-om.
ovaj tata je 261. sa g3a3 :D i SKS je i prije meni bio majka XD
ovaj tata je 261. sa g3a3 :D i SKS je i prije meni bio majka XD
Čestitke. Ma mi tate znamo kako treba ovu djecu šamarati. Oni će isto biti uspješni kad narastu kao mi.
Ja nisam ni znao za SKS dok nisam pogledao onaj video. Onda sam skužio da ga imam, došao sa PWP. xD
Ali ne koristim onaj setup sa silencerom, već samo ruski red dot+grip.
Probao sam dart sa G3+HB, bilo me sramota onda igrati kad sam vidio šta radi.
ovaj tata je 18. sa magnumom :).
Ipak je moj najveci :D
Kaj najveći klitoris je tvoj?
Knife&Pistol čiterske pi*ke ne računamo.
Nmoj da te REXom utucem onda kad cemo igrat XD salim se
Kaj najveći klitoris je tvoj?
Imam ja saroliku kolekciju :).
https://twitter.com/#!/zh1nt0/status/194362579097894912
vidiš to se i meni desilo na mom videu,i kad ga ideš gledat piše ograničeni sadržaj plus da nije podržan za moju zemlju??? kako to riješiti???
vidiš to se i meni desilo na mom videu,i kad ga ideš gledat piše ograničeni sadržaj plus da nije podržan za moju zemlju??? kako to riješiti???
Mozes promjeniti pjesmu u samome Youtube editoru,ne trebas ponovo uploadati,izaberes pjesmu ili ti oni ponude vremenski priblizno dugu kao i tvoj video...dosta brzo i sve ti pise.
Nazalost u mome slucaju nema smisla mjenjati pjesmu,jer onda cjeli video nema smisla!
Šta nisu ispravili onaj bug sa neranjivosti neprijatelja?
Nikad mi se prije to nije događalo, ali prošli vikend sam 2-3 puta naletio na neranjive likove.
Puška, pištolj, bomba, ništa ih ne ranjava, ali zato i dalje padaju od noža.
Šta nisu ispravili onaj bug sa neranjivosti neprijatelja?
Nikad mi se prije to nije događalo, ali prošli vikend sam 2-3 puta naletio na neranjive likove.
Puška, pištolj, bomba, ništa ih ne ranjava, ali zato i dalje padaju od noža.
I ex je bija u trećen licu i niko ga nije ubija čak je i snima taj dio ima na jubito-u...