Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed V
Marijano22 kaže...
-zip- kaže...

Procurili su screenshotovi za AC:Unity

Daj link, ja ih ne mogu naći. {#}

Evo jedva sam pronašao ponovno. {#}

Battlelog: D3XT3R_HR
12 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Ma ovo je najobičniji teaser trailer, CGI, nema šanse da je ovo ingame, možda za 10ak godina bude ovako ali sad još ne.

Ma nije CGI. Teksture kasne malo pa je zato vidan pop in a na kraju ljudi stoje unutar giljotine u drvu.

Za ljude su isto samo upotrebljena 2-3 modela koja su C/P okolo.

Ako bi bio CGI onda nebi bilo tih problema. Ovo izgleda kao na brzo napravljen trailer jer su morali odgovoriti na leak.

11 godina
protjeran
Firefox72 kaže...
Reanimator kaže...

Ma ovo je najobičniji teaser trailer, CGI, nema šanse da je ovo ingame, možda za 10ak godina bude ovako ali sad još ne.

Ma nije CGI. Teksture kasne malo pa je zato vidan pop in a na kraju ljudi stoje unutar giljotine u drvu.

Za ljude su isto samo upotrebljena 2-3 modela koja su C/P okolo.

Ako bi bio CGI onda nebi bilo tih problema. Ovo izgleda kao na brzo napravljen trailer jer su morali odgovoriti na leak.

Daj saberi se, običan CGI

17 godina
Assassin's Creed V

ajmo anketa da se ne svadjamo bzvz {#}

2 CGI
8 nije CGI
14 koga briga bitan je gameplay!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassin's Creed V

Svi koji misle da je CGI su ili sljepi ili imaju nekakav hate prema Ubisoftu.

1. Očigledan aliasing u nekim scenama.

2. Očigledan texture pop in na zgradi na kraju ulice. 0:29 u traileru.

3. Hood mu clipa skroz odječu. 0:48 u traileru.

4. Ljudi stoje u giljotini prolaze skoz drvo. 0:52 u traileru.

Nije to nikakav CGI.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 14:00 (Firefox72).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Firefox72 kaže...

Svi koji misle da je CGI su ili sljepi ili imaju nekakav hate prema Ubisoftu.

1. Očigledan aliasing u nekim scenama.

2. Očigledan texture pop in na zgradi na kraju ulice. 0:29 u traileru.

3. Hood mu clipa skroz odječu. 0:48 u traileru.

4. Ljudi stoje u giljotini prolaze skoz drvo. 0:52 u traileru.

Nije to nikakav CGI.

CGi, naravno da je, no traljavo i nabrzaka napravljen, s obzirom da je igra leakana pa su vjerojatno nabrzaka napravili

15 godina
neaktivan
Assassin's Creed V
"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 16:48 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassin's Creed V

Witcher III je igra za razilku od igrice Arse Creed...

I poljaci su u stanju isporučit vrhunsku grafiku za razliku od Ubifracuzanasoft...

Moj PC  
0 14 hvala 0
17 godina

praviti razlike izmedu treceg witchera i ac 5 je nerealno jer obje igre jos nisu izasle.

ako cemo vec pravit razlike onda uzmimo witcher 2 vs ac4. obje igre u su 3rd person. witcher 2 je rpg sa fludinim combat sistemom a ac4 je action advanture sa rpg elementima. naglasak u witcheru 2 je combat i koliko-toliko nekakav free roam, u ac4 free roam na vrhuncu uz naglasak na parkour (penjanje, skakanje itd). i jedna i druga igra imaju vrhunski story. sto se tice grafike mislim da witcher 2 tu ima prednost iako mi grafika uopce nije toliko bitna. doduse moram priznat da vise gledam detalje neko okolis (primjerice izgled opreme na edwardu/geraltu).

mislim da je ac limitiraniji od witchera 2 po pitanju layouta jer u ac-u se trude da izgled igre daje neku vrstu realisticne refleksije sa stvarnim svijetom (bez obzira sto se radnja zbiva u proslosti, developeri se trude da to izgleda onako kako je izgledalo prije) dok u witcheru je free for all jer masta radi svasta.

e sad koja je igra kvalitetnija... ja bih dao prednost witcher-u buduci da volim rpg-ove i nacin sa vise izbora u prici koju sam igrac odabire, ali to ne znaci da ac nema kvalitetu. ubio sam xy sati u black flag i bio mi je gust igrat i jednu i drugu igru.

It's not who u are, it's who u know.
11 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Witcher III je igra za razilku od igrice Arse Creed...

I poljaci su u stanju isporučit vrhunsku grafiku za razliku od Ubifracuzanasoft...

O čem ti pričaš čovječe, AC franšiza je megauspješna pa koliko god neki nastavak bio loš, bit će isplativ......SIGURNO. I dok su u ACu bilokojem nastavku ipak limitirani jer nastoje prenijeti stvarne događaje u Witcheru imaju potpunu slobodu i mogu izmisliti da npr Geralt leti i nitko ne bi ništa rekao, to bi bio dio priče/gameplaya ili štojaznam dok u ACu nemogu dodijeliti glavnom protagonistu moć letenja jer da to naprave već bi vidjeli po forumima valove pljuvanja, hejtanja, "šta ste napravili od ove igre, fantasy rpg" i slične komentare. I ovaj komentar da eto npr AC4 nema vrhunsku grafiku..........jesi li ti možda jutros jeo gljive ludare?

15 godina
neaktivan
Assassin's Creed V

AC je automatizirano sranje, da pojasnim :

Pogledajte prvo i osnovno borbu. Jednostavno je prelagana i automatizirana da jednostavno ne možeš poginut u igri. Neprijatelji čekaju u redu da se sami na bodu na mač. Penjanje isto tako, kao i hodanje po rubovima gdje jednostavno ne možeš past jer je sve automatizirano.

Kad sam zaigro Prince od Perzije ginuo sam u borbi ko lud, i kad se penješ baš moraš pazit inače padaš jer nije automatizirano.

Jedino šta valja su pomorske bitke.

Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
Assassin's Creed V

Assassins creed je popularan zbog svojih core gameplay elemenata ( parkour/climing, open world, story i sl.) i razumljivo je da će ti elementi ostat kolko/tolko isti iz serijala u serijal. Da Ubisoft odluči da promjeni nešto u vezi AC (barem core gameplay elemenata) dobili bi ogroman backslash od community-a. Igra ima velik fanbase i očigledno je da ljudima ne smetaju samo marginalne promjene u novijim naslovima AC-a. Meni lično je dovoljan novi setting, story, weapons/inventions i time period sa core elementima iz prošlih nastavaka. A ovaj unity će izać taman kad  budem kupovo novi PC tako da se veselim tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Assassin's Creed V

ma priča u cjelini, grafika sve je to ok, ali sama borba nakon što se par puta izvrte finishi i svi pokreti postane dosadna, monotona i samo smetnja. pola glavnih misija je dosadno i nemaštovito tipa u trojci/četvorci ostajanje neprimjećen u radijusu sluha. još bi bilo ok da se sve ne svodi na trčanje od grma do grma i čekanje da likovi prođu pored i odparlaju svoje.

i sigurno trebaju poraditi na težini. ubaciti stupnjeve, napraviti rework borbe, bilo što... u četvorci jedino gdje me igra zadržala je borba protiv ona 2 legendary broda blizanca (jedan sa crnim, jedan sa bijelim jedrom)

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 21:28 (stickman1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

AC je automatizirano sranje, da pojasnim :

Pogledajte prvo i osnovno borbu. Jednostavno je prelagana i automatizirana da jednostavno ne možeš poginut u igri. Neprijatelji čekaju u redu da se sami na bodu na mač. Penjanje isto tako, kao i hodanje po rubovima gdje jednostavno ne možeš past jer je sve automatizirano.

Kad sam zaigro Prince od Perzije ginuo sam u borbi ko lud, i kad se penješ baš moraš pazit inače padaš jer nije automatizirano.

Jedino šta valja su pomorske bitke.

Pa da se imalo razumiješ u AC shvatio bi da je "core" cijele franšize i svakog nastavka story a ne combat ili gameplay u cijelosti, ovo zadnje je bez obzira koliko dobro/loše izgledalo ipak sekundarno-

15 godina
neaktivan
Assassin's Creed V

je moš mislit AC se igra zbog priče a ne zbog gameplaya {#}

I priča je otišla kjarcu nakon AC II...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

je moš mislit AC se igra zbog priče a ne zbog gameplaya {#}

I priča je otišla kjarcu nakon AC II...

Dobro očito je da si hejter i da si došao ovdje pljuvat ajd sad mrš iz teme

13 godina
neaktivan
Assassin's Creed V

Ti si očito fan, i voliš igru i došao si je hvalit. Aj sad mrš iz teme

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Lopoc kaže...

Ti si očito fan, i voliš igru i došao si je hvalit. Aj sad mrš iz teme

Gdje ju hvalim? Ajd citiraj me gdje ju hvalim

15 godina
neaktivan
Reanimator kaže...
Praetorian1 kaže...

Pa da se imalo razumiješ u AC shvatio bi da je "core" cijele franšize i svakog nastavka story a ne combat ili gameplay u cijelosti, ovo zadnje je bez obzira koliko dobro/loše izgledalo ipak sekundarno-

http://www.2beauty.com.br/blog/wp-content/uploads/2014/01/ZPRvdmE.gif

"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
15 godina
neaktivan
Assassin's Creed V

Navodno novi ss iz novog AC-a...još se vodi rasprava oko toga da li je art ili je pak fake i uopće nije vezan za AC??

Izvor

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 21:38 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassin's Creed V

Meni osobno izgleda kao art work.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Assassin's Creed V

Ako se pogledaju objekti na desnoj strani ulice (klikunti na sliku u članku radi uvećanja), fokus je vrlo mekan. Definitivno ima stvari koje upućuju na crtež, ili na potpuno drugi engine, tako da mislim da je vrlo malo verovatno da je ovo screenshot iz AC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Assassin's Creed V

Ja taman jucer poceo igrat AC 4:Black Flag (kupljen) i sada citam vec izlazi petica, pa kad prije xD

Prodajem GTX 550TI GS, AMD A8-3870k i Gigabyte maticnu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skillzor69 kaže...

Ja taman jucer poceo igrat AC 4:Black Flag (kupljen) i sada citam vec izlazi petica, pa kad prije xD

Kad se štanca ko luda igra. A dok budale pardon igrači kupuju AC igre, zato ćemo i dobivat godišnje 3 AC igre {#}

11 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Skillzor69 kaže...

Kad se štanca ko luda igra. A dok budale pardon igrači kupuju AC igre, zato ćemo i dobivat godišnje 3 AC igre {#}

Ja kupio AC jedinicu za PS3 i jucer Black Flag tako da od mene nisu puno zaradili

Prodajem GTX 550TI GS, AMD A8-3870k i Gigabyte maticnu
12 godina
neaktivan
Skillzor69 kaže...
Praetorian1 kaže...
Skillzor69 kaže...

Ja kupio AC jedinicu za PS3 i jucer Black Flag tako da od mene nisu puno zaradili

od mene dobili 12 eura za 4 AC igre ;) steam saleovi (prve 4 ofc :))

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
11 godina
neaktivan
Skillzor69 kaže...
Praetorian1 kaže...
Skillzor69 kaže...

Zznaci trebali bi prestat kupovat igre? Jer ce manjak novaca sigurno potaknut developere da rade kvalitetnije igre...

15 godina
neaktivan
Assassin's Creed V

Pa da se AC serijal ne prodaje tako dobro, sigurno nebi opstao. Sad ti zaključi zašto se štanca svake godine 15 AC-ova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Assassin's Creed V

http://assassinscreed.ubi.com/en-US/news/confirmation.aspx

btw molim modove da preimenuju ovu temu u Assassin's Creed: Unity

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pa da se AC serijal ne prodaje tako dobro, sigurno nebi opstao. Sad ti zaključi zašto se štanca svake godine 15 AC-ova...

Ako ti kokoš prestane nest jaja, ne hraniš je više. Glavu na panj, i po novu kokoš {#}.

Jedini način na koji će oni poboljšat igre je da oni to odluče svojom voljom.  

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 23:29 (UOG-Atlas).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice