weeky ne kuzim kaj se cudis
zakaj nebi bilo moguce to je cist normalna stvar
i cod4 provjerava key pa opet ima krekanih servera
To sad sto ti ne zelis vjerovat da ima to je druga stvar
dali ima interesa za hrv serverom dayz-a?
Samo tražim da mi se pokaže kako to radi jer me zanima. Mrzim kada netko upada sa u letima "Jesi lud, pa sve se može krekirat".
Poslao sam PM Unix-u već prije, nadam se da će javit pa da i ja probam tu verziju (moram izbrisat svoju Steam verziju pa opet instalirat).
Šta je potrebno?
Mislio sam ja, imam bolju konfu nego koja je minimum na njihovoj stranici. Jedino nemam dosta brz net. Da biš hosto treba ti 10 download, i 5 upload.
A server koji sam vidio da se može kupit kod jednoh hosting sitea je 10kn slot, a moraš kupit 50 slotova, znači 500kn mjesečno. Što je po meni previše
imam i ja ::) 7850, i5 3450, 4gb rama...i imam brzinu puno 2 megabajta po sekundi..
ma da se kupi server , jer mi nemamo brzinu neta potrebnu za tak nekaj..moram vidit koji je postupak instalacije pa bi uzeo dedi server i to pukno gore..
ma da se kupi server , jer mi nemamo brzinu neta potrebnu za tak nekaj..moram vidit koji je postupak instalacije pa bi uzeo dedi server i to pukno gore..
Ako to napraviš javi mi obavezno :)
Jedino se nadam da nećeš radit gluposti ko neki drugi serveri pa sva vozila sebi ukrast kad otvoriš server i slično.
Jedno pitanje, kad pokrenem Armu, nakon cca 2 min. router izgubi vezu sa internetom, nakon toga više ne radi ni IPTV (MaxTV) niti internet. To se događa i meni i prijatelju (on ima original Armu pa nije do toga, a i drugima sa c*ackanom se to ne događa). Oboje imamo Siemens Gigaset SX 763 router. Kao da se preoptereti router pa se jednostavno resetira. Googlao sam, ali sam našao samo druge ljude sa istim problemom, ne i riješenje problema.
Ovaj mod je postao sprdačina, ništa drugo nego open world deathmatch... Osnovna ideja moda je ok ali nema smisla furati priču sa zombijima kada je to obični shoot on sight deathmatch... zombiji su tu tek toliko da uspore početnike u naumu da ubiju što više survivora. Šteta jer je imao potencijala da bude interesantan i drugačiji, ovako uvelike podsjeća na dosadan Arma 2 PvP osakaćen u vidu sadržaja.
Ovaj mod je postao sprdačina, ništa drugo nego open world deathmatch... Osnovna ideja moda je ok ali nema smisla furati priču sa zombijima kada je to obični shoot on sight deathmatch... zombiji su tu tek toliko da uspore početnike u naumu da ubiju što više survivora. Šteta jer je imao potencijala da bude interesantan i drugačiji, ovako uvelike podsjeća na dosadan Arma 2 PvP osakaćen u vidu sadržaja.
ne nije... nađi ekipu pa češ vidjeti. Večina ljudi puca odmah jer je u strahu...ako vidiš lika ispred sebe s puškom sljedeće sekunde možeš ostati bez glave i opreme koju si skupljao satima, možda i danima pa većina ljudi tako reagira. Mi se zabavljamo već danima, imamo bus i bicikl i baš nam je fora. Odvozimo se okolo po gradovima, lootamo super markete, tražimo dodatna vozila i crashsiteove. Ako dođemo u urbanu ili malo bolje posječenu lokaciju počnu gađati po nama ali im pobjegnemo ili ih smaknemo. Uglavnom daleko od glupo deathmatcha.
ne nije... nađi ekipu pa češ vidjeti. Večina ljudi puca odmah jer je u strahu...ako vidiš lika ispred sebe s puškom sljedeće sekunde možeš ostati bez glave i opreme koju si skupljao satima, možda i danima pa većina ljudi tako reagira. Mi se zabavljamo već danima, imamo bus i bicikl i baš nam je fora. Odvozimo se okolo po gradovima, lootamo super markete, tražimo dodatna vozila i crashsiteove. Ako dođemo u urbanu ili malo bolje posječenu lokaciju počnu gađati po nama ali im pobjegnemo ili ih smaknemo. Uglavnom daleko od glupo deathmatcha.
Nisam upotrijebio riječi "glupi deathmatch", to si ti rekao.
Nije bitno kako ti igraš (ili tvoja ekipa) već na što se svodi gameplay, odnosno što igra/mod nagrađuje, to će odrediti kako će se dalje priča odvijati. Moraš priznati da DayZ poprilično dobro nagrađuje ubijanje suigrača. To je ako mene pitaš, recept za deathmatch.
Nisam upotrijebio riječi "glupi deathmatch", to si ti rekao.
Nije bitno kako ti igraš (ili tvoja ekipa) već na što se svodi gameplay, odnosno što igra/mod nagrađuje, to će odrediti kako će se dalje priča odvijati. Moraš priznati da DayZ poprilično dobro nagrađuje ubijanje suigrača. To je ako mene pitaš, recept za deathmatch.
Slažem se da je previše KoSa, ali jbg, ljudi se boje za svoju opremu. Realno gledajuć, ako osobu ne poznaješ znaš da će te ili ubit odmah, ili te uhvatit za 2-3 min nespremnog, ili ti nju. Samo je pitanje koji će prvi potegnut okidač, nije pitanje hoće li ga jer ga sigurno hoće, nego KAD će ga.
Zombiji više nisu nikakva prijetnja, kad se igrač uhoda u igru i ako je oprezan zombiji su sprdnja.
Baš sam to nedavno komentirao na službenom forumu. Trenutno se najviše "nagrađuje" ubijanje drugih igrača. Pa je na kraju krajeva logično da će većina ljudi tako i igrati. A rješavati to klasičnim putem, nekom vrstom kažnjavanja, ili pretvoriti DayZ isključivo u PvE je besmisleno jer bi se izgubila osnovna ideja iza ovog moda.
Uglavnom, ako Hall zbilja hoće ostvariti svoju viziju DayZ i unijeti u MP FPS emocije, mora još dosta poraditi na tome da nam suigrači ne predstavljaju mazge s opremom već ipak nešto malo više od toga.
Zašto bi netko ubijao zombije za can of pasta kad mogu mene maloprije ubit i dobit dmr sa 8 magova, m16a2, alice pack itd. :(
eto join sam grupu bio sam na ts-u pisao sam golubu pisao i drugim igracima na ts-u sam isto pisao nikakav odgovor nisam dobio nisam mogao da joinam channel na ts nemam pass
Jbt, jeli ovi na steamu planiraju stavit vise armu 2 na veci popust? Zavrsit ce summer sale -.-'
Planiraju ;)
9€ je operation arrowhead, a to je teoretski sve što vam treba :)
9€ je operation arrowhead, a to je teoretski sve što vam treba :)
ak tko igra samo s OA + arma2 free- dali je igrivo? briga me za grafiku( jedino ak se da raspoznati stvari :))
Igram ja tako, grafika okoliša je jednaka, teksture ljudi su smanjene. I kao takve su na razini call of dutyja ili malo lošije. nemaš brige...
Igram ja tako, grafika okoliša je jednaka, teksture ljudi su smanjene. I kao takve su na razini call of dutyja ili malo lošije. nemaš brige...
prek steama, jel tak?
prek steama, jel tak?
Tamo ti je i najbolje uzeti jer možeš preko steama skinuti ARMA II Free.
Pa imaš na jednom mjestu sve.
Zanimljiv mod igre, ali bez ekipe i VoIP servera to sve pada u vodu. Dosada i sl. Ovako s nekim survivat ne izgleda loše. Kao i minecraft. Tko još danas surviva u SP svijetu? :D
ljudi mogu li ja sada samo sa steama skinuti armu 2 free i kupiti armu 2 OA...to jest imam ja armu 2 original, ali sa poljskim keyem, pa kako da promjenim jezik...ili se to promjeni kada instaliram na tu poljsku verziju arme 2 dodatak, to jest operation arrowhead.
ljudi mogu li ja sada samo sa steama skinuti armu 2 free i kupiti armu 2 OA...to jest imam ja armu 2 original, ali sa poljskim keyem, pa kako da promjenim jezik...ili se to promjeni kada instaliram na tu poljsku verziju arme 2 dodatak, to jest operation arrowhead.
Skini ARMA 2 Free sa Steama i kupi OA na Steamu. I to je to. Bit će ti na engleskom.
Skini ARMA 2 Free sa Steama i kupi OA na Steamu. I to je to. Bit će ti na engleskom.
oke :) znaci nema nikakve razlike sto cu uzeti armu 2 free? grafika je nadam se dobra ako stavim sve na ultra
Grafika je dovoljno dobra kao i framerate čak i na srednjim postavkama.
oke, ajde super :) nego da ne kupujem za dzaba, jer ima hrvata da se skupite i pricate na ts naprijmer...jel igrate dosta cesto ili samo malo? glupo mi je samo bacati pare, jer sam nedavno kupio i BF3 i guild war 2 preord
Ja ću kupiti Operation Arrowhead sad na popustu, želim podržati developere s obzirom da mi se igra sviđa. Rijetko to radim, ali mislim da je ovo prava igra za to.