ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 425.028
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
15 godina
ARMA II DayZ mod

Znač kad se igra ovo treba originalna arma? Neš mi je kolega pričo kak je on skino i da se DayZ igra free?

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
4ucker kaže...

Zašto grafika na tim slikama izgleda tako divno, a gledajući DayZ videe, dobijem dojam da je iz pretprošlog stoljeća.

Pa prvi uvjet je naravno da sve postavke staviš na najviše što ne mogu baš svi. Pogotovo dok u isto vrijeme u pozadini snimaju video. Moraš imati i orignalnu verziju Arme 2. Jer recimo ArmA 2 Free ne dolazi s teksturama najviše rezolucije i ne dopušta da neke stvari digneš na maksimum. A mislim da neke stvar ovise i o serveru na kojem igraš, npr. maksimalni dopušteni view distance.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
leobugi kaže...

Znač kad se igra ovo treba originalna arma? Neš mi je kolega pričo kak je on skino i da se DayZ igra free?

DayZ je free... Arma 2 CO nije, a treba ti da bi igrao DayZ.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Run Forrest Run!

Stručnjak za paranormalne pojave
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

ako neko igra i hoce drustvo pm me..

0 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

Nabrijavam se već neko vrijeme na ovaj mod i napokon kupim Armu, ali sve mi šteka u 3PM.
Sve detalje sam stavio na low, visibility na najmanje, ali još i uvijek dalje se svakih 10ak sekundi igra smrzne i onda odmrzne za isto toliko sekundi.
Probao sve žive kombinacije, ali još i dalje ništa od rješenja.
Pomoć?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Najvjerojatnije ti je komp preslab za armu 2

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
andre_delambre kaže...

Nabrijavam se već neko vrijeme na ovaj mod i napokon kupim Armu, ali sve mi šteka u 3PM.
Sve detalje sam stavio na low, visibility na najmanje, ali još i uvijek dalje se svakih 10ak sekundi igra smrzne i onda odmrzne za isto toliko sekundi.
Pomoć?

Koja konfiguracija?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Zanima me zna li netko koje portove trebam otvoriti na routeru za DayZ server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
andre_delambre kaže...

Pomoć?

Koja konfiguracija?

Meni isto odvratno šteka na nekim medium/high-ish postavkama sa relativno novim računalom, pa sam jučer smanjio sve na low osim AA koji je valjda normal i igra radi na 45-60 frameova po šumi i slično. Najgore moguće je bilo snajperom gledat blizu u travu što je davalo fantastičnih 8 frameova, sada i to stoji na koliko toliko zadovoljavajućih 30 i par. Kako god, igra je super loše optimizirana, ne znam tko ju je ikako mogao igrati 2009/2010 :/

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jedno pitanje, jako važno. Dok igram Armu 2 nakon par minuta mi router izgubi vezu sa internetom. Pukne veza i piše u router configurationu "Line loopback". To se događa samo u Armi i prije se nije događalo. Gdje je problem i što da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Meni isto odvratno šteka na nekim medium/high-ish postavkama sa relativno novim računalom, pa sam jučer smanjio sve na low osim AA koji je valjda normal i igra radi na 45-60 frameova po šumi i slično. Najgore moguće je bilo snajperom gledat blizu u travu što je davalo fantastičnih 8 frameova, sada i to stoji na koliko toliko zadovoljavajućih 30 i par. Kako god, igra je super loše optimizirana, ne znam tko ju je ikako mogao igrati 2009/2010 :/

Chernarus je zahtjevan do bola. Meni sve žive ostale mape (dodatne, ne uključene u igru) rade najmanje 2x brže nego Chernarus.

Kada je igra izašla skoro je nitko nije mogao igrati, što zbog bugova, što zahtjevnosti. Probaj pokrenuti Utes pa ćeš vidjeti koliko bolje radi.

14 godina
Mr. Fugitive kaže...
andre_delambre kaže...

Pomoć?

Koja konfiguracija?

Intel® Core™2 Duo Processor T6600 2.2 Ghz

4 GB

Ati Mobility Radeon HD 4650 1 GB

U procesoru je problem, rajt?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 12:30 (andre_delambre).
15 godina
andre_delambre kaže...
Mr. Fugitive kaže...
andre_delambre kaže...

Pomoć?

Koja konfiguracija?

Intel® Core™2 Duo Processor T6600 2.2 Ghz

4 GB

Ati Mobility Radeon HD 4650 1 GB

U procesoru je problem, rajt?

Ha da...proc je dvojezgren - velik hendikep za Armu 2. A i takt na kojem radi je sićušan.

U grafe laptopa se baš ne kužim...tu će se netko drugi morati uključiti.

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Napokon sam našao oružje, iz neke kućice u kojoj sam se skrivao sam na brzinu istrčao, počela su me ganjati dva zombija koja sam na prijevaru zatvorio u crkvu (pošto hodaju u građevinama, ja sam dotrčao do oltara, čekao da mi se pribiliže, a onda sam pobjegao prema vratima i zatvorio ih). Sad sam u fire stationu, našao sam AK-47 sa municijom i par empty soda canova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unix kaže...

Napokon sam našao oružje, iz neke kućice u kojoj sam se skrivao sam na brzinu istrčao, počela su me ganjati dva zombija koja sam na prijevaru zatvorio u crkvu (pošto hodaju u građevinama, ja sam dotrčao do oltara, čekao da mi se pribiliže, a onda sam pobjegao prema vratima i zatvorio ih). Sad sam u fire stationu, našao sam AK-47 sa municijom i par empty soda canova.

netrebaš nam to pojašnjavati :D tako se gube zombiji u dayzu... prebježiš jednostavno kroz zatvoreni prosto. Btw empty cosda canovi su beskorisni 

13 godina
neaktivan
acca kaže...
Unix kaže...

netrebaš nam to pojašnjavati :D tako se gube zombiji u dayzu... prebježiš jednostavno kroz zatvoreni prosto. Btw empty cosda canovi su beskorisni 

Šta ih se ne može napuniti?

Može mi netko reći zašto su zombiji prošli kroz zatvorena vrata? Bio sam u fire stationu i 2 zombija su prošla kroz zatvorena crvena vrata. Tako sam se prepao da me zabolila gu*ica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 19:24 (Unix).
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Zato što su puni bugova pa trče kroz vrata i zidove, penju se na kat bez ičega i slično. Empty soda canove možeš korsitit jedino da distractaš zombije ili da razbiješ prozor od bolnice pa uđeš u nju, što će ti oboje bit beskorisno kasnije jer kad dođeš jednom do stary sobora ne moraš se brinit za oružje i metke :D

0 0 hvala 0
16 godina
SebaOS kaže...

Zato što su puni bugova pa trče kroz vrata i zidove, penju se na kat bez ičega i slično. Empty soda canove možeš korsitit jedino da distractaš zombije ili da razbiješ prozor od bolnice pa uđeš u nju, što će ti oboje bit beskorisno kasnije jer kad dođeš jednom do stary sobora ne moraš se brinit za oružje i metke :D

ma kakav novy sobor, prođeš kroz elektro/cherno i naoružaš se do vrata s alice packom, hranom za 5 mjeseca i medicinskim stvarima te potražiš crash site za neki sexy weapon

15 godina
ARMA II DayZ mod
League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
ARMA II DayZ mod

Gangsteri, ne? {#}

gangsta gangsta
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 23:38 (acca).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Igra se dosta brzo pohvata, a ako vam nikako ne ide, uz par prijatelja za čuvat leđa sve skupa postaje i prelagano. 

5 tentova sa prikazanim sadržajem jednog. Ostali su medicinski, za jelo, za piće, za sranja i jedan backup. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Igra se dosta brzo pohvata, a ako vam nikako ne ide, uz par prijatelja za čuvat leđa sve skupa postaje i prelagano. 

5 tentova sa prikazanim sadržajem jednog. Ostali su medicinski, za jelo, za piće, za sranja i jedan backup. 

Ljudi pomozite trazim vec 2 noci neku ekipu da mogu sa njom skupa igrati arma2 DayZ volio bih pocetnik sam iskreno da kazem ali brzo ucim imam 24godine i volio bih moje slobodno vrijeme provoditi sa nekim u navedenoj igrici

13 godina
neaktivan
Svaki dan netko trazi partnera, pa umjesto da cekate da se vas kontaktira, kontaktirajte vi druge. Pa ja kad sam poceo vec drugi dan sam imo 3 grupe s kojima sam mogo igrat, 2 engleske i jedna nasa. I vratite se par stranica natrag, tamo imate link za xfire grupu, i raspitajte se u njoj ko bi igro, uvijek je netko online.
14 godina
http://www.xfire.com/communities/dayzbsq/ po ne znam koji puta. Ima nas 14 od kojih nas povremeno igra 5 6 odnosno aktivnije. Javite se tox-u borni ili golubu u grupi (ako ste unutra)ako zelite zaigrati. ili jednostavno meni. Tko od novih zeli neka ostavi join app pa cu ga prihvatiti. Vidimo se u dayzu
14 godina
http://www.xfire.com/communities/dayzbsq/ po ne znam koji puta. Ima nas 14 od kojih nas povremeno igra 5 6 odnosno aktivnije. Javite se tox-u borni ili golubu u grupi (ako ste unutra)ako zelite zaigrati. ili jednostavno meni. Tko od novih zeli neka ostavi join app pa cu ga prihvatiti. Vidimo se u dayzu
14 godina
13 godina
protjeran
SebaOS kaže...

Na kojem serveru igraš?

I ostalima:

Uđite u grupu i pridružite se našoj maloj ekipi;)

Imamo dosta oružja i prevoznih sredstava za sve tako da....

13 godina
neaktivan
Borna privlacis bandite xD
16 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Primate li nas, koji ubijamo za opremu, i zbog krvi?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice