ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 425.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
protjeran
Re: ARMA II DayZ mod
4ucker kaže...
Ivan_cno kaže...
http://www.xfire.com/communities/dayzbsq/ po ne znam koji puta. Ima nas 14 od kojih nas povremeno igra 5 6 odnosno aktivnije. Javite se tox-u borni ili golubu u grupi (ako ste unutra)ako zelite zaigrati. ili jednostavno meni. Tko od novih zeli neka ostavi join app pa cu ga prihvatiti. Vidimo se u dayzu

Primate li nas, koji ubijamo za opremu, i zbog krvi?

Dok ne ubiješ nas i dok podjelimo loot koj dobiješ da;)

16 godina
ARMA II DayZ mod

ako dirnete moj bicikl slijedi metak u glavu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 13:31 (acca).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Samo jedno upozorenje vama koji nam se joinate.

Možete uzimati loot ali pitajte. Ako primjetimo da nešto nedostaje a da niste pitamo 

morat čemo uzet te iteme na silu{#}

Također vas nečemo odmah odvesti do kampa tj do mjesta gdje držimo oružje i opremu nego čemo vas

ostavljati u elektru prije nego se dissconectamo.

Nakon nekog vremena čemo vas dovesti do kampa.

Vozila u kojima ima opreme se smiju voziti samo uz dopuštenje i uz pratnj nekog od 

starijih članova grupe:

Ivan

acca

Ja 

Tox

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Bitno da ja imam snajper uza se i pun bag bloda jela pica morfija i metaka :D e da i revolver :P Moramo naci jos neko vozilo osim busa i bicikla. Pikiram heli :D

13 godina
neaktivan
Po meni bi trebali selit se na drugi server. Ovaj u zadnje vrijeme vise offline nego online...
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

ako ce biti sada akcija ne steamu za armu 2 OA ili CO kupiti cu, pa cemo igrati :)

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dobro je acca reko, arma 2 co je i bez popusta cijelo vrijeme u top sellerima
14 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...
Dobro je acca reko, arma 2 co je i bez popusta cijelo vrijeme u top sellerima

da vidio sam, ali je 20€, to mi je malo previse jer je igra vec dosta stara, a i ceka se izlazak arme 3...tako da zbog samog dayz-a mi se neda...ima li koji khmm nacin za igrati dayz, na crackanim serverima ili samo sa frendovima...

16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

ne. Imaš operation arrowhead za 10.5€ na gamesrocket, mi smo svi kupili i radi. 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

pa oce li raditi ako imam armu2 free i onda OA...ima li kakvih razlika, nego kada je arma 2 placena verzija?

13 godina
neaktivan
Razlika ti je samo u grafici
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

I to samo u texture packovima ljudi kolko sam skontao. Grafika okoliša je jednaka. Nije vrijedno 11€

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

I to samo u texture packovima ljudi kolko sam skontao. Grafika okoliša je jednaka. Nije vrijedno 11€

Moguće, ne znam

13 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Nije istina, ja igram c*ackanu igru sa frendovima na c*ackanim serverima. Neću pisati kako jer nije po pravilima.

Stručnjak za paranormalne pojave
14 godina
neaktivan
Unix kaže...

Nije istina, ja igram c*ackanu igru sa frendovima na c*ackanim serverima. Neću pisati kako jer nije po pravilima.

Lažeš, to nije moguće.

a) ARMA provjerava svakih nekoliko minuta online je li tvoj CD key ispravan (što je NEMOGUĆE fejkati - imaju u bazi sve keyeve i ako tvoj key nije u bazi, ispadaš).

b) Zaštita protiv moodanaj .exe fajlova je prejaka - Isto se projerava online i uključuje se FADE (također i za prvi slučaj).

DayZ nije moguće igrati offline sa prijateljima na internetu. Stoga, nema šanse da izbjegneš provjeru i zaštitu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 16:08 (Ranko Kukumar).
14 godina
Ranko Kukumar kaže...
Unix kaže...

Lažeš, to nije moguće.

a) ARMA provjerava svakih nekoliko minuta online je li tvoj CD key ispravan (što je NEMOGUĆE fejkati - imaju u bazi sve keyeve i ako tvoj key nije u bazi, ispadaš).

b) Zaštita protiv moodanaj .exe fajlova je prejaka - Isto se projerava online i uključuje se FADE (također i za prvi slučaj).

DayZ nije moguće igrati offline sa prijateljima na internetu. Stoga, nema šanse da izbjegneš provjeru i zaštitu.

Ja sam viđao na six launcheru servere gdje je u imenu pisalo "NO CDKEY" ali ti serveri su na black listi. E sad kakvi su to serveri ne znam. 

13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Unix kaže...

Lažeš, to nije moguće.

Postoje krekani serveri, imaš negdje listu. Oni su official banani, tj. na black listi, ali možeš igrat na njima. Samo su više bugani i zaostaju

14 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...

Samo su više bugani i zaostaju

Više zbugani? S obzirom koliko je FADE intezivan sumnjam uopće da je igrivo.

13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Tox2401 kaže...

Samo su više bugani i zaostaju

Više zbugani? S obzirom koliko je FADE intezivan sumnjam uopće da je igrivo.

Ja imam kućni server na kojem igramo nas 5, sa isključenim BattleEyeom i ne šteka ni meni ni njima.

14 godina
neaktivan
Unix kaže...

Ja imam kućni server na kojem igramo nas 5, sa isključenim BattleEyeom i ne šteka ni meni ni njima.

Kakav "kućni" server? Imaš LAN ili imaš hostan dedicated server na server računalu?

13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Unix kaže...

Kakav "kućni" server? Imaš LAN ili imaš hostan dedicated server na server računalu?

Hostan server na kućnom računalu. Nije LAN.

14 godina
neaktivan
Unix kaže...

Misliš na lokalni server - I opet kako uopće to radi kada je otvoren pristup internetu i igra provjerava CD Key i checksum fajlova.

Blokirao si neke portove ili?

14 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Ja sam viđao na six launcheru servere gdje je u imenu pisalo "NO CDKEY" ali ti serveri su na black listi. E sad kakvi su to serveri ne znam. 

DayZ radi na sljedećem principu: Ti kada se prvi put spajaš, i praviš profil soldiera on je ujedno registriran za tvoj jedinstveni CD Key. Dakle, praktički, tvoje napredovanje u igri i pozicije se uvijek spremaju i vežu uz tvoj key.

To što vidiš su modani serveri koji ne rade na ovom principu, a ne na principu omogućavanja igranja piratske verzije. I dalje ne vidim kako će tehnički zaobići zaštitu čak i bez toga. Opet se CD key provjerava.

13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Unix kaže...

Misliš na lokalni server - I opet kako uopće to radi kada je otvoren pristup internetu i igra provjerava CD Key i checksum fajlova.

Blokirao si neke portove ili?

Nisam ništa blokirao, skinuo sam DayZ server sa *neka stranica*, neznam jeli nešto promijenjeno unutra vezano za to. Ne osjećamo nikakav utjecaj FADEa, niti na početku, niti nakon 2 sata igre.

13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Ivan_cno kaže...

DayZ radi na sljedećem principu: Ti kada se prvi put spajaš, i praviš profil soldiera on je ujedno registriran za tvoj jedinstveni CD Key. Dakle, praktički, tvoje napredovanje u igri i pozicije se uvijek spremaju i vežu uz tvoj key.

To što vidiš su modani serveri koji ne rade na ovom principu, a ne na principu omogućavanja igranja piratske verzije. I dalje ne vidim kako će tehnički zaobići zaštitu čak i bez toga. Opet se CD key provjerava.

Pa kad znaš tako puno o sistemu na kojem radi, onda smo mi jbt svi ludi i pukli. Bolje da potražimo pomoć jer smo ćoravi i glupi. Msm ono što smo mi igrali po takvim private serverima koji imaju vlastite baze i nemaju battleye, mora da smo halucinirali. Stari moj, zahvaljujući tebi imam drugi pogled na svijet i već sam si rezerviro kod doktora.

14 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...

Pa kad znaš tako puno o sistemu na kojem radi, onda smo mi jbt svi ludi i pukli. Bolje da potražimo pomoć jer smo ćoravi i glupi. Msm ono što smo mi igrali po takvim private serverima koji imaju vlastite baze i nemaju battleye, mora da smo halucinirali. Stari moj, zahvaljujući tebi imam drugi pogled na svijet i već sam si rezerviro kod doktora.

Šta si ti pio?

LOL

13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Ozbiljno govori.

Imaš servere kao što je eu-40 koji nisu spijeni sa hivom (glavnim serverom) i na

njima imaš character koj vrijedi samo za taj server.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Tox2401 kaže...

Šta si ti pio?

LOL

Ništa nisam pio, nego se divim kako si uporan :)
Mislim realno gledajuć nema stvari koja se ne može crackat na ovom svijetu, samo je pitanje vremena. Govorili su za PS3 da je neprobojan pa gledaj ga sad...
Ako čovjek kaže da igra sa piratkom na svom serveru, onda igra sa piratkom na svom serveru. Pa nemoj mu govorit da je nemoguće ako on to radi...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 10:40 (Tox2401).
14 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...

Mislim realno gledajuć nema stvari koja se ne može crackat na ovom svijetu, samo je pitanje vremena. Govorili su za PS3 da je neprobojan pa gledaj ga sad...
Ako čovjek kaže da igra sa piratkom na svom serveru, onda igra sa piratkom na svom serveru. Pa nemoj mu govorit da je nemoguće ako on to radi...

Ja tražim da mi se tehnički objasni kako je to moguće, za mene rečenica "ne postoji na ovom svijetu nešto što se ne može crackirati" nije logički ispravna u onom kontekstu kojeg ja tražim i kao takvu odbacujem je.

Postoji hrpetina igara online koje se NE MOGU crackirati. Shvaćaš li rečenicu NE MOGU? Rijetke igre se mogu samo online igrati sa ukradenim kopijama.

Ili argumentiraj i pojasni mi ili nemoj me prozivati raznim pridjevima.

13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Tox2401 kaže...

Ja tražim da mi se tehnički objasni kako je to moguće, za mene rečenica "ne postoji na ovom svijetu nešto što se ne može crackirati" nije logički ispravna u onom kontekstu kojeg ja tražim i kao takvu odbacujem je.

Postoji hrpetina igara online koje se NE MOGU crackirati. Shvaćaš li rečenicu NE MOGU? Rijetke igre se mogu samo online igrati sa ukradenim kopijama.

Ili argumentiraj i pojasni mi ili nemoj me prozivati raznim pridjevima.

Nisam te nikad mislio uvrijedit i nadam se da se nisi, ovo ti ozbiljno kažem... Jer mi vrijeđanje ljudi nije nešto što volim radit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 10:59 (Tox2401).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice