ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 425.586
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Da radi u svim mogućim kombinacijama. Ja imam armu II na steamu i OA sa neke 3će stranice gdje je u to vrijeme bilo najjeftinije. Samo se pripremite na udar po fps-u, čak i ti tamo sa 7850, igra je neoptimizirana do bola, ja vrtim igrivo tek na low, nažalost.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
SebaOS kaže...

Da radi u svim mogućim kombinacijama. Ja imam armu II na steamu i OA sa neke 3će stranice gdje je u to vrijeme bilo najjeftinije. Samo se pripremite na udar po fps-u, čak i ti tamo sa 7850, igra je neoptimizirana do bola, ja vrtim igrivo tek na low, nažalost.

Meni FPS pada iz nekog drugog razloga i nikako da otkrijem zbog kojeg.
Naime vrtim igru sve na max, iskljucim jedino shadow da lakse vidim po sumi i onaj AA i one stvari jer ne volim kad mi je sve na max, osjecam se koda je to previše pa makar i ne bilo.
Ugl. ponekad mi sve radi super i igra vrti normalno sa tim texture postavkama i sličnim na max. Ali ponekad mi igra tako gadno steka da je to nezamislivo, to je nemoguce igrat, ali stvarno nemoguce cak i kad spustim SVE na minimum i dalje nema razlike. Probao sam sa serverima od 1 do 100 igraca. Nema veze sa brojem igraca, nema veze sa pingom nit nemam pojma kojim logickim objasnjenjem.
Jednostavno ne razumijem zasto s vremena na vrijeme, igra odjednom tako gadno pocne stekat. I to mi ne radi na svim serverima, recimo na jednom steka, mozda na drugom nece a mozda i oce. Sad opet ne znam dal je do server, mislim da nije. Jer drugima radi normalno. Dali je do moje konfe? Sumljam, poduzeo sam sve živo da i sve je na minimumu ali nema razlike, kao što sam rekao ponekad radi perfektno i na maximumu.
Igra je prezbugana, ali to je free mod koji je tek izašo pa nikoga ne krivim, ali da se razumijemo opet me to nervira :P

14 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Bok ljudi!!!!

Ja sam novi na Forumu ArmA 2 je razlog moga logiranja igra mi je preeee strasna, he he he

ali imam problem!Hm...

Htio bih vas zamoliti ako mi mozete pomoci kako da nabavim i instaliram tu igru!

Mislim jel treba neka početna inst. igre da bih mogao staviti ostale nadogradje

ili kako .....Puno HVALA onima koji mi se odluce pomoci he he he Hvala dečki!!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Aglasis kaže...

Bok ljudi!!!!

Ja sam novi na Forumu ArmA 2 je razlog moga logiranja igra mi je preeee strasna, he he he

ali imam problem!Hm...

Htio bih vas zamoliti ako mi mozete pomoci kako da nabavim i instaliram tu igru!

Mislim jel treba neka početna inst. igre da bih mogao staviti ostale nadogradje

ili kako .....Puno HVALA onima koji mi se odluce pomoci he he he Hvala dečki!!!!

Puno brže bi ti bilo googlat ili pogledat 2-3 strane natrag u ovoj temi pa biš vidio da se to pitanja nonstop ponavlja.
Odi na Steam i kupi Arma 2 Combine Opeartions ILI Arma 2 Free + Arma 2 Operation Arrowhead.
Instaliraj ih, odi na dayz official website, skini i instaliraj.

Za detaljnije upute preporučam google, koji bi vam uvijek trebao bit prvo mjesto na kojem tražite

13 godina
neaktivan

Rijeseno prijatelju ima puno ljudi koji su spremni pomoci a ne kao neki mudr.

Vec sam bio na forumima prije i citao i googlao ali nisam nasao sve sto me zanimalo pa sam

dosao ovdje i nasla se osoba koja mi je sve fino objasnila privat tako da nije svima prob..

A.G.L.A.S.I.S
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 16:09 (Aglasis).
16 godina
neaktivan

@ Tox

Imaš original?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 20:38 (chsignal).
13 godina
neaktivan
chsignal kaže...

@ Tox

Imaš original?

Da, zašto?

16 godina
neaktivan

Zato što su to jedni od problema koji pate piratsku verziju. Budući da imaš original, reinstaliraj igru i to ti se više ne bi smjelo događati.

13 godina
protjeran
Aglasis kaže...

Rijeseno prijatelju ima puno ljudi koji su spremni pomoci a ne kao neki mudr.

Vec sam bio na forumima prije i citao i googlao ali nisam nasao sve sto me zanimalo pa sam

dosao ovdje i nasla se osoba koja mi je sve fino objasnila privat tako da nije svima prob..

U don't say?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 21:42 (bornasepic).
14 godina
ARMA II DayZ mod

Probao sam dayz , ne svidja mi se.

Ja sam mislio da ce bit neke interakcije izmedju igrača osim KOS-anja, jednom me jedan tip pitao jesam friendly , ja kazem da da ne pucaj, ubije me tip to je to.

Drugi put me snajpa tip kojeg nisam vidio,

treci put sa ledja me sa ak47 izreseta.

Jednom sam ubio tipa bez oruzja pa mi zao bilo.

Od zombija ne mozes umrijet ako imas imalo mozga, igra se svodi na gankanje.

Vjerovatno je u grupi bolje ali grupe donesene izvan igre mi ispadaju kao varanje jer samo ubijas tipove bez opreme koji nisu u grupi.

Premalo interakcije sa zombijima, prelagani su.

Prodajem ako neko oce za 80 kn nek mi se javi na PM

EDIT:prodano

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 17:20 (pozdravljudi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ja cijelo vrijeme gruntam da li uzeti Armu zbog ovog moda, pogotovo sad kad je na steamu 40% popust, ali ipak ništa od toga jer koliko vidim svuda su više manje negativni komentari nakon kraćeg igranja, a ARMA kao tip igre mi se ne sviđa...

Ali evo ipak kratka anketa za vas koji igrate:

12 DayZ me oduševio
4 DayZ me razočarao
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 23:07 (iggy).
16 godina
neaktivan

Prvi sljedeći put u konzumu kupujem nekoliko BIC upaljača..

Sve mogu naći, osim šibica!!

13 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Ja sam danas našao, u nekoj staroj kući.

Stručnjak za paranormalne pojave
16 godina
neaktivan
Unix kaže...
NightShadow kaže...

Ja sam danas našao, u nekoj staroj kući.

Search all old houses!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 20:36 (NightShadow).
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Sad sam se toliko prepao da je to nevjerovatno. Vozim po noći, gledam kontrole za svjetla u autu, upalim ih napokon i samo mi izleti zombi ispred auta. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unix kaže...

Sad sam se toliko prepao da je to nevjerovatno. Vozim po noći, gledam kontrole za svjetla u autu, upalim ih napokon i samo mi izleti zombi ispred auta. {#}

ajd reci lokaciju i koji server, da se spojimo i da te ubijemo;)

13 godina
neaktivan
acca kaže...
Unix kaže...

lzgr.zapto.org

port:2302

Come boyz, I haz M249 {#}

Popušili bi metak 5 min nakon spawna, imam dalekozor {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 22:39 (Unix).
16 godina
Unix kaže...
acca kaže...
Unix kaže...

lzgr.zapto.org

a sad simulirani privatni server?

13 godina
neaktivan
Unix kaže...
acca kaže...
Unix kaže...

lzgr.zapto.org

Sta te to zombi  napao dok si uzimao SS? xD
Slomljena noga i krvariš

13 godina
neaktivan

Ne, nego sam bio zedan pa sam gubio krv, neznam zasto je ostala ikona krvarenja jer sam dobio transfuziju .

14 godina
ARMA II DayZ mod

Jučer igramo frend i ja dost dugo i dođemo pred Devil's Castle. Ja mu kažem da sačeka da ja neš u options sredim i u žurbi umjesto "Options" kliknem "Respawn". {#} Fino buljim u "You are dead" i nikako da shvatim da nema povratka. Iskreno malo bezveze napravljeno da tako "jaka" opcija nema ni yes ni no prije izvršavanja. Klikneš i gotovo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Konačno sam našao šibice, ali mi je falio nož..

Zanimljivo kako ti uvijek fali baš ono što najviše trebaš :)

Ubilježio sam inače i prvi bandit kill..

Naletim na lika i tuče on zombije sjekirom.. Nisam pucao da ga ne pogodim sačmom.

I dođe do mene, čak sam mu dao jedne painkillere.

A zapravo sam ga se htio riješit..

I trčim ja od njega, trči on za mnom i tako dok nisam ušao u jedan štagalj da se sakrijem.

Ali na žalost nije protrčao kroz njega.. I odjednom sjekirom na mene..

Zgubio sam dosta krvi i morao potrošiti špricu morfija, ali sam bar na njemu našao nož koji mi je falio.

Phillip se zove, vidio sam poslije da je još par puta morao restartati.

Sad lutam šumom tražeći divljač da malo krv obnovim.

Uspio sam jednu kokoš upucat i pojest.

U osnovi sam zadovoljan sa opremom, alat (nož, sjekira, šibice) je tu za odlazak u šumu.

4 čuture i dvije konzerve bi trebale trajati jedno vrijeme, a našao sam i kartu i dalekozor..

Wichesterka sa 30ak metaka me još nije iznevjerila, makarov je u rezervi. Imam i nekoliko MP5 spremnika, ali sam strojnicu izgubio u glitchu..

Pronašao sam i poljsku bolnicu tako da imam 2 blood baga, epi, morfij i 2 aspirina.. I heat pack zlu ne trebalo.

Sad kad bih našao bolju torbu gdje bi mi kraj bio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 12:33 (NightShadow).
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Za torbe se uputi u supermarket, po mogućnosti na sjever. U krasnostavu smo se nas četvorica opremili alice packovima, a nakon što su ga dvojica izgubila još smo dva pokupili tamo. Ako naiđeš na šator napravi si negdje daleko kamp, da imaš backup ako te ubiju, sa oružjem, hranom i slično. 

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

To i je plan..

Naći torbu s kojom onda možeš svašta..

S ovom osnovnom stalno bacam stvari..

2-3 izvora hrane i 2-3 vode ti trebaju, 2-3 painkillera, 2-3 okvira i osnovni inventorij se brzo popuni..

Još treba 2 mjesta prazna ostavit za npr. drvo ili nešto novo što nađeš.

Kad nađem torbu, raidat opet bolnicu za više morfija i naći još jedno oružje..

Kad nađem šator negdje postaviti kamp sa opremom.

Budem probao onda tamo iako sam daleko, daleko na jugu.

Možda mi se putem posreći u deer štandovima..

Hvala!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 12:49 (NightShadow).
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ja sad imam M249 SAW sa 400 metaka, 2 cuture, ghillie suit koji sam nasao u elektrozavodsku u nekoj zgradi sa uredima, a u autu (GAZ) imam lee enfield sa metcima. Imam kompas, mapu, gps, šibice, nož, sat, flashlight. Full oprema :)
Samo sam negdje izgubio ruksak, vjerojatno sam ga zabunom izbacio iz inventorija, ali unutra je bilo 2-3 flarea i drvo, nista vazno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Konačno sam našao šibice, ali mi je falio nož..

Zanimljivo kako ti uvijek fali baš ono što najviše trebaš :)

Ubilježio sam inače i prvi bandit kill..

Naletim na lika i tuče on zombije sjekirom.. Nisam pucao da ga ne pogodim sačmom.

I dođe do mene, čak sam mu dao jedne painkillere.

A zapravo sam ga se htio riješit..

I trčim ja od njega, trči on za mnom i tako dok nisam ušao u jedan štagalj da se sakrijem.

Ali na žalost nije protrčao kroz njega.. I odjednom sjekirom na mene..

Zgubio sam dosta krvi i morao potrošiti špricu morfija, ali sam bar na njemu našao nož koji mi je falio.

Phillip se zove, vidio sam poslije da je još par puta morao restartati.

Sad lutam šumom tražeći divljač da malo krv obnovim.

Uspio sam jednu kokoš upucat i pojest.

U osnovi sam zadovoljan sa opremom, alat (nož, sjekira, šibice) je tu za odlazak u šumu.

4 čuture i dvije konzerve bi trebale trajati jedno vrijeme, a našao sam i kartu i dalekozor..

Wichesterka sa 30ak metaka me još nije iznevjerila, makarov je u rezervi. Imam i nekoliko MP5 spremnika, ali sam strojnicu izgubio u glitchu..

Pronašao sam i poljsku bolnicu tako da imam 2 blood baga, epi, morfij i 2 aspirina.. I heat pack zlu ne trebalo.

Sad kad bih našao bolju torbu gdje bi mi kraj bio.

Da ljudi su stvarno govna, mi smo bili u Baloti i neki lik trči lootat i ganja ga zombi, ubijemo zombija, i pustimo ga, mislili smo nema svrhe kad se tek spawno, pustit ćemo ga.
I ja se zatrčim prema njemu i pitam ga ako ima konzervu hrane jer mi je bilo crveno. Ja gledam okolo zbog zombija i lik u međuvremenu iz backpacka izvadi mp5 i raspali po meni.
Pa eto kakvo je čovjek govno. Na kraju sam ja njega ubio i on mene.

15 godina
neaktivan

Jedno pitanje, jer želim probati igru prije nego što kupim. Imali načina kako to učiniti(dayz mod ne arma 2 free)? Nešto tipa privatni server?

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...

Da ljudi su stvarno govna, mi smo bili u Baloti i neki lik trči lootat i ganja ga zombi, ubijemo zombija, i pustimo ga, mislili smo nema svrhe kad se tek spawno, pustit ćemo ga.
I ja se zatrčim prema njemu i pitam ga ako ima konzervu hrane jer mi je bilo crveno. Ja gledam okolo zbog zombija i lik u međuvremenu iz backpacka izvadi mp5 i raspali po meni.
Pa eto kakvo je čovjek govno. Na kraju sam ja njega ubio i on mene.

Da, ovaj lik je imao hrpu razne municije kod sebe, baš sam se iznenadio..

Kak je sa sjekirom mahao, mislio sam da se tek pojavio.

Ali morao sam se zamotat plus kad me sjekirom zahvatio sam pao sa stepenica u štaglju pa sam imao slomljene 2 kosti..

Tako dok sam se sredio, nestalo mu je tijelo, samo sam nož stigao dohvatit..

Nisam stigao vidjet ječ isto imao i neku pušku.

Da budem iskren, nisam mislio da će tako brzo truplo nestat?!

16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Vjerovatno se diskonektao ili nešto slično pa brže nestane. Jučer sam lootao prijatelja kojeg su ubili i to nakon jedno 2 sata u igri i taman je isto onda nestalo tijelo kad sam sve pokupio. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 13:27 (SebaOS).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice