ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 425.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
14 godina
ARMA II DayZ mod

Upravo sam krepao od gladi. Imao sam super opremu (kartu, kompas, 5blood packova, 5 painkillera, AKS Cobra, revolver), ali nikako nisam mogao naći hranu i piće, a frend nije bio online. Bio sam kod Chernogorska kad sam zadnji put jeo. Onda sam krenuo prema šumi i Baloti, prošao hrpu kuća i od hrane ništa. Od očaja sam čak i survivora upucao i na moju žalost nije imao ništa. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
Soapy kaže...

Upravo sam krepao od gladi. Imao sam super opremu (kartu, kompas, 5blood packova, 5 painkillera, AKS Cobra, revolver), ali nikako nisam mogao naći hranu i piće, a frend nije bio online. Bio sam kod Chernogorska kad sam zadnji put jeo. Onda sam krenuo prema šumi i Baloti, prošao hrpu kuća i od hrane ništa. Od očaja sam čak i survivora upucao i na moju žalost nije imao ništa. 

Trebao si zombije ubijat, oni dosta često imaju hranu. Pa otiđeš do marketa u Chernogorsku, ako tamo ne nađeš hranu onda si stvarno nesretnik :P

14 godina
Tox2401 kaže...
Soapy kaže...

Trebao si zombije ubijat, oni dosta često imaju hranu. Pa otiđeš do marketa u Chernogorsku, ako tamo ne nađeš hranu onda si stvarno nesretnik :P

U Chernogorsku sam uspio jedino pronaći 1 colu i 1 konzervu graha i onda su me zombiji počeli gonit pa sam moro van grada ić (nisam se vraćao jer sam išao tamo prema Komarovu gdje se frend jučer spawno). Uglavno gdje god sam došao samo prazne konzerve :(.

17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Imam par pitanje glede odlogiravanja sa servera. Da li sva oprema koju imaš na sebi u trenutku odlaska sa servera nestaje pa ju trebaš prije toga negdje pospremiti ili ostaje na tebi sljedeći put kad se opet logiraš te da li te kod svakog logiranja na sever baca random na mapu ili krećeš od točke gdje si zadnji put bio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iggy kaže...

Imam par pitanje glede odlogiravanja sa servera. Da li sva oprema koju imaš na sebi u trenutku odlaska sa servera nestaje pa ju trebaš prije toga negdje pospremiti ili ostaje na tebi sljedeći put kad se opet logiraš te da li te kod svakog logiranja na sever baca random na mapu ili krećeš od točke gdje si zadnji put bio...

Ako si živ i izlogiraš se, onda će ti se oprema sačuvati.. Spawnati ćeš se na istome mjestu, makar odabrao i različiti server..

Izuzev par mogućih glitcheva, naime čuo sam da sjekira može nestati, meni nije.

Prvih par spawnova nisam imao problema sa hranom, ali sad kad sam ozbiljnije se opremio i krenuo dublje u unutrašnjost, to mi je najveći problem..

Sad sam na jednoj konzervi i nadam se boljemu..

Ako ikada naprave zasebnu igru, nadam se da će se moći i bar malo živjeti od zemlje, jer prolazim hektare šuma, a nema niti jednog crvića za gricnuti..

Ako si imao frenda, onda si se trebao izlogirati i pričekati da on dođe..

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 15:00 (NightShadow).
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ne kužim probleme s hranom, nikad mi to nije bilo frka nego voda. Naiđem na kravu ili kozu svako malo, zakolješ ih, krava ti da 8 mesa, koza 4 ako se dobro sjećam. Kada se ide u lov sa jednom ili dvije krave opremimo cijeli kamp za par dana :D 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Ne kužim probleme s hranom, nikad mi to nije bilo frka nego voda. Naiđem na kravu ili kozu svako malo, zakolješ ih, krava ti da 8 mesa, koza 4 ako se dobro sjećam. Kada se ide u lov sa jednom ili dvije krave opremimo cijeli kamp za par dana :D 

Pa nemrem naći kozu niti kravu ni za lijek :)

Nađem čutura na bacanje čak ih još nisam ni pio jer uvijek između nađem neku limenku koju odmah strusim da ne krade mjesto..

Kakav dan, kakav dan ljudi moji!!

Trekam ja na sjever, nađem čeku kad u čeki ništa, još pri silasku padnem i iščašim nešto. S obzirom da sam mislio da je lom, drmnem zadnju špricu morfija..

Vidim da sam na zadnjoj limenci, rekoh moram u raid u neko mjesto.

Da skratim, prvo sam oko jedne izolirane kuće, umjesto očekivanog jednog, na kraju morao ubiti 5-6 zombija.

Onda sam našao štagalj oko kojeg sam ubio kokoš i još par zombija..  Ipak nisam se žalio jer sam našao još i konzervu.

Relativno sretan sa podmirenim potrebama, malo nadopunjenim zdravljem i zalihama (još sam našao i novi spremnik u štaglju) krenem nazad istim putem.

Kod one izolirane kuće, opet me dočekalo 4-5 zombija (respawn rate lol), a po nesreći nekako sam promjenio winchesterku na makarov i dok sam se izvukao pao sam ispod 4000 zdravlja..

I tako nastavim ja sjeverno, prilično deprimiran.

Cijelo vrijeme u potrazi za kozom ili ovcom, o kravi samo sanjam.

Učini mi se udesno da sam vidio ovcu pa se još sam sebi nasmijem kako sam počeo IRL halucinirati.

Kad sam se približio, ispala je bolja stvarnost od bilo kakve fatamorgane..

Kamp sa nekoliko šatora, a u njima opreme.. Oružja jedno 10ak razne vrste, valjda 30 šprica morfija, preko 20 blood packova, hrane, vode, antibiotika.. Još nekoliko sklopljenih šatora, preko 10 ghilie suitova i jedne šibice :D  Da nas je bilo 3-4, ne bi sve mogli ponijeti.

Po nesreći, na žalost, u kampu nije bio niti jedan jedini ruksak tako da sam bio ograničen sa svojim početnim.

Uglavnom sada imam M4SD sa 4 spremnika, ghilie suit, nv goggles, šator, 2 morfija + aspirin, 2 blood packa + pen, 3 čuture, 2 kuhana mesa + konzervu (naravno i gotovo puno zdravlje).

Ne brinite, ako su vlasnici negdje živi, ostalo im je dovoljno zaliha..

Life is good!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 16:38 (NightShadow).
14 godina
NightShadow kaže...
SebaOS kaže...

......Učini mi se udesno da sam vidio ovcu pa se još sam sebi nasmijem kako sam počeo IRL halucinirati.

Kad sam se približio, ispala je bolja stvarnost od bilo kakve fatamorgane..

Kamp sa nekoliko šatora, a u njima opreme.. Oružja jedno 10ak razne vrste, valjda 30 šprica morfija, preko 20 blood packova, hrane, vode, antibiotika.. Još nekoliko sklopljenih šatora, preko 10 ghilie suitova i jedne šibice :D  Da nas je bilo 3-4, ne bi sve mogli ponijeti.

Po nesreći, na žalost, u kampu nije bio niti jedan jedini ruksak tako da sam bio ograničen sa svojim početnim.

Uglavnom sada imam M4SD sa 4 spremnika, ghilie suit, nv goggles, šator, 2 morfija + aspirin, 2 blood packa + pen, 3 čuture, 2 kuhana mesa + konzervu (naravno i gotovo puno zdravlje).

Ne brinite, ako su vlasnici negdje živi, ostalo im je dovoljno zaliha..

Life is good!!

Kak se zove server?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 23:00 (Ivan_cno).
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Gdje se uopce ti satori mogu naci?Jesu oni random ili?

The king is back!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne gledam imena servera kad se spojim..

Ja više igram kao survival igru :)

Bear Grillys i te fore, samo bez BG..

Šatori su od drugih igrača, možeš ga postaviti i staviti tamo opremu koju nemreš nosit, ali ti se drugi igrači mogu njome poslužiti :)

Ako imaju sreće kao ja da nalete na njih ili ih loše postaviš :)

13 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Gdje se uopce ti satori mogu naci?Jesu oni random ili?

Nades ih po kucama i marketima. Odes negdje daleko na mjesto di niko ne ide. Postavis sator i imas kamp

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Vani je 1.62 patch za CO.

Multiplayer optimizations, security and server improvements
* Overall stability was improved with numerous tweaks and fixes
* Added new video options (Post-Process Anti-Aliasing, Alpha To Coverage)
* Additional AI improvements and numerous bug fixes
* Resolved issues with several training missions
* Added a lot of new script commands for content makers

2 0 hvala 1
15 godina
ARMA II DayZ mod

Postoji li kakav mod ili fix ili nešto...za probleme s ligtningom? Mislim na ono da je kad gledaš pod jednim kutom sve divno i svjetlo, ali ako samo malo pomakneš kut gledanja...smrači se... Stvarno mi to ide na sisu...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Postoji li kakav mod ili fix ili nešto...za probleme s ligtningom? Mislim na ono da je kad gledaš pod jednim kutom sve divno i svjetlo, ali ako samo malo pomakneš kut gledanja...smrači se... Stvarno mi to ide na sisu...

Nope, HDR voli divljati. {#}

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 18:43 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

To je namjerno tako napravljeno. Nije problem.

Probaj smanjiti HDR na najmanje i isključiti Post Processing. Ja neznam kad sam se zadnji put susreo s njim, vjerojatno zato što igram na srednjim postavkama.

14 godina
ARMA II DayZ mod

Danas krenuo iz Kamenke gdje sam se spawnao do Gvozdnog gdje se navečer sastajem s još 4 survivora (2 Hrvata, 2 stranca). U Kamenki sam našao sjekiru, pa krenuo prema Komarovu gdje sam računao na hranu i piće, ali ništa nisam našao. U Baloti sam našao AKS i 2 šeržera i trk do Černogorska gdje mi se konačno sreća malo pokazala, odmah našao hrane i pića (da sam došao par minuta kasnije odapeo bi od žeđi). Otišao do bolnice napunio ruksak, zatim do supermarketa i pošto su me lovili zombiji otišo u crkvu. I nije moglo bolje, u njoj sam našao veći ruksak (Alice backpack). Onda natrag u supermarket i bolnicu po još zaliha. Malo bježanja od zombija pa redom kroz Nadeždino, Stari Sobor (gdje sam uzeo još zaliha hrane i pića iz supermarketa), Kabanino, aerodrom gdje sam uspio nać 6 šeržera i Cobru koju sam zamjenio za AKS iz Balote. Onda malo lutanja dok nisam našao cestu koja vodi prema Grišinu i konačno stigo u Gvozdno. Navečer se nastavlja ali s ekipom {#}.

Plan puta Plan puta
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 18:57 (Soapy).

1 0 hvala 0
15 godina
Ranko Kukumar kaže...
Mr. Fugitive kaže...

To je namjerno tako napravljeno. Nije problem.

Probaj smanjiti HDR na najmanje i isključiti Post Processing. Ja neznam kad sam se zadnji put susreo s njim, vjerojatno zato što igram na srednjim postavkama.

HDR već je na normal, manje od tog ne ide... Ali ovaj Post Processing sam isključio i dosta se poboljšala situacija. Hvala {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Pozdrav ljudi,

Evo ja igram DayZ već jedno 10 dana i moram priznati da me igra oduševila.

Šta mislite da kreiramo Teamspeak kanal i da se nalazimo, "preživljavamo" skupa?  {#}

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Ja ne kužim koji je vrag vama ljudima. 

Na skoro svakoj stranici imate link od x fire grupe.

Kontaktirajte Ivana i igrat čete sa nama. 

Pogledajte malo stranice prije nego što pitate takve gluposti.

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Ja ne kužim koji je vrag vama ljudima. 

Na skoro svakoj stranici imate link od x fire grupe.

Kontaktirajte Ivana i igrat čete sa nama. 

Pogledajte malo stranice prije nego što pitate takve gluposti.

Oprosti, stvarno nisam listao čitav topic nego samo zadnje 3 stranice. 

13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

http://i.imgur.com/DOtON.jpg

hardcore dayZanje

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 16:36 (stormich50).

7 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
stormich50 kaže...

http://i.imgur.com/DOtON.jpg

hardcore dayZanje

Now, that I respect!

I possess a skill to google.
15 godina
ARMA II DayZ mod

Budući da sam sinoć pronašao mapu (po prvi put otkad igram DayZ), zanimlao me kako se koristi pa sam naletio na ovaj zodni tutorial:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

AJMEEEEEEE
Bili smo na prokletom NW airfieldu. Konektam se na server i počnem lootat, odmah nakon mene se spoji lik, i bio je online nekih 30 sec, TPa se hakerčina glupa do mene i raspali po meni. Problem je šta je imo isto oružje ko i ovaj frend koji se trebo connect nakon mene pa nisam odmah puco, mislio sam da se on spawno, i onda raspali po meni.
Imo sam sve moguće toolove osim GPSa, imo sam fenomenalnu opremu i tako me hacker sjebe. Pa j*bem mu sve {#}
Zašto takva đubrad postoji, zašto moraju kvarit igru svima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 1:25 (Tox2401).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ima neko problema sa texturom pri gledanju na neki military building u verziji 1.7.2.4
Ja i frend smo probali na više serveram, i textura se samo počne preljevat po ekranju kad se okrenemo prema nekom military buildingu. Recimo Balota Airstrip, Balota Deer stands, NW airfield, Stary Sobor Military camp itd...
Dogodi se ovo:
http://img51.imageshack.us/img51/9016/cdef8080ae7d405798bae66.png

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Kako me najjeftinije izade da dodem do Arma dayZmode ? 

Ja mogu dat i DOTA 2 za armu do Zmode.a.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

ma da, beta igru koja ce uskoro biti besplatna za sve i koji si dobio besplatno bi mjenjao za igru koju su ljudi platili 150kn... odmah hocu mjenjati

13 godina
ARMA II DayZ mod

Pa samo sam pito ako netko oce. 24$ je invite, a to je u rangu Bundlea na steamu. Sry, samo sam pito. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Pa samo sam pito ako netko oce. 24$ je invite, a to je u rangu Bundlea na steamu. Sry, samo sam pito. 

probaj njuškalo

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Heh i ja trazim da se netko mjenja sa mnom za moj mw3 steam acc, al tesko da cu nac nekog...

XFire: armin771 ; Origin: Archy_ba
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice