- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mah, zao mi vas, i meni postalo vruće, sam u kući, skinia sve sa sebe, sjea na one male boce koje se stavljaju u "umjetni frižider" i to leeedeene, u gaćama, i uzeo fino leden komad lubenice, jes da ću fasovat prehladu, ali uživancija je
Kod mene je 25° C i nije mi vruće. Baš je ugodno.
Nemojte po netu gledat one ribe pa vam neće biti vruće.
Kod mene u sobi gdje je komp je 29.4C , baš ugodno, bolje je vani
Kod mene u sobi gdje je komp je 29.4C , baš ugodno, bolje je vani
kod mene 15°C
u mene 31.5°C gdje je komp, pretoplo je stvarno morat cu se ic bućnit u more i danas
Što si zid obložio bocama sa tekučim dušikom, ili si zaboravio termometru doliti žive ili promjeniti baterije
a dobro 30+ nisam siguran koliko al dobra sauna....
Što si zid obložio bocama sa tekučim dušikom, ili si zaboravio termometru doliti žive ili promjeniti baterije
ma jok, kad si napušen, tako se osjećaš
konju, sad u guzi imam 5°C (jer sjedim na ledu), a u onom naprijed 90°C, ubi me!
konju, sad u guzi imam 5°C (jer sjedim na ledu), a u onom naprijed 90°C, ubi me!
E pa da si čitao šta sam napisao i da ne želiš da ti bude vruće...nebi kliknuo na link. Al naravno, kako piše "18+"...ne čudim se da si kliknuo.. :D hehehe
E pa da si čitao šta sam napisao i da ne želiš da ti bude vruće...nebi kliknuo na link. Al naravno, kako piše "18+"...ne čudim se da si kliknuo.. :D hehehe
ne, nego mi dole u lijevom ćošku na neki način nije pisalo ništa, pa rekoh, baš da vidim, jesi grozan!
samo da napisem, koji je naxeem car ja nevjerujem; takva milina mi je citati njegove postove, point @ otkaz zbog natpisa na majci
samo da napisem, koji je naxeem car ja nevjerujem; takva milina mi je citati njegove postove, point @ otkaz zbog natpisa na majci
Sad sam procitao, fenomenalno je napisao post.
Zanimljiva je to tema i dalo bi se o njoj raspravljat mjesecima... samo što nije za ovaj forum. :)
Zanimljiva je to tema i dalo bi se o njoj raspravljat mjesecima... samo što nije za ovaj forum. :)
Kak sam vec rekel tu u Bircu trebalo bi tipu da medalju neku kaj je dosel tam s tom majicom u vladu, a baba jaga se normalno uzjogunila kad to ide nju i njezine kolege iz vlade tj kokosi bez mozga koji šufti do daske!
cool potpis
seneka, daj jednu rundu ovamo
Diste kuleri,sta ima?
ovako spor forum nije bio ni za vrijeme nadogradnje
ovako brz forum nije bio ni za vrijeme Jugoslavije
...pričaš gluposti...
Pozdrav ljudi... Šta se radi?
Ja eto, prvi put postam u Bircu... Možda se zarazim, ko sa nespavalicama...
ovako spor forum nije bio ni za vrijeme nadogradnje
Strasno, nemam volje ni spamat vise
ovako brz forum nije bio ni za vrijeme Jugoslavije
...pričaš gluposti...
valjda od vrućine..