- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gasi tu odvratnu cigaru na jutro na prazan želudac.... nema nist goreg.
Dobro vam jutro djevojcice i djecaci
....mmm...ima li tko da zna smuckati nesicu il moram sama?
Jeste se odmorili?
gasi tu odvratnu cigaru na jutro na prazan želudac.... nema nist goreg.
...u jutro na prazan želudac nema ništ goreg od...biti u društvu sa nepušaćem...
Jurra,a sta si ti to smuckao??? Morati cu te poduciti osnovama dobre nesice
Jurra,a sta si ti to smuckao??? Morati cu te poduciti osnovama dobre nesice
...super...jedva čekam da me počmeš podučavati osnovama...ali prije bi mogla pustiti
neku dobru muziku...ja sam totalno zbunjen i ništ' mi ne pada na pamet...osim možda
...ali to ti se ne bude sviđalo...
...hmm...mada mislim da osnove mozemo preskociti,nisi neuk i odmah na korak dva....hahaha.....
....meno jutros
pase.......hmm...mada mislim da osnove mozemo preskociti,nisi neuk i odmah na korak dva....hahaha.....
....meno jutros
pase.......super je to pjesma...skoro sam zaspal dok sam ju slušal, cjelu noć sam bio u crkvi pa...
nego sjetil sam se
......ma smijem ti ispričat...ali za to bi mi trebale noći i noći s tobom...
...ma smijem ti ispričat...ali za to bi mi trebale noći i noći s tobom...
O zavodniče.. :D
jutro svima, evo prehlađen sam zbog jučerašnih: bio gol u gaćama u klimatiziranom stanu do daske ;) na max, LG, :), zatim, sjedio na ledu, jeo ledenu lubenicu, breskve, grožđe, em sam pio vodu iz frižidera, al eto, jučer je bilo fino i uživancija, a sad, čekamo...
P.S ja bih jedan čaj protiv prehlade
jutro svima, evo prehlađen sam zbog jučerašnih: bio gol u gaćama u klimatiziranom stanu do daske ;) na max, LG, :), zatim, sjedio na ledu, jeo ledenu lubenicu, breskve, grožđe, em sam pio vodu iz frižidera, al eto, jučer je bilo fino i uživancija, a sad, čekamo...
P.S ja bih jedan čaj protiv prehlade
to te sfuckala ona razlika temperatura (5 C - 90 C)... hehehehe
jutro, iako to više i nije jutro... već je podne
Dobro jutro ljudi. Šta se radi? Šta ima novog?
instalira drakensang imam sad šta igrat...
bok,vidim da nema nikog osim jurre, pa sam navratil na čašicu spama
Dobar dan ljudi, evo i mene probudio sam se Spremao stvari za put jučer (danas) do 4 ujutro.
Dobar dan ljudi, evo i mene probudio sam se Spremao stvari za put jučer (danas) do 4 ujutro.
Bok, kad ides na more ?
Hola ljudi. Opet imam smiješan bug u Crysis Warheadu. Umjesto metaka pucam patke i ostalu perad. Sada idem malo skidati zakrpe
Bok, kad ides na more ?
Sutra ujuto idem u vukohebnu Nema me negdje mjesec dana, ali vjerovatno ću se javiti preko vip kartice ako sredim vezu između moba i laptopa
heh, di ćeš paolo...
Hola ljudi. Opet imam smiješan bug u Crysis Warheadu. Umjesto metaka pucam patke i ostalu perad. Sada idem malo skidati zakrpe
Bok svima kaj se dela, to ti je tak kad si kupil igricu u Konzumu pokraj pasteta i praska ko ti kriv sad fuckaj ga!
Bok, kad ides na more ?
Sutra ujuto idem u vukohebnu Nema me negdje mjesec dana, ali vjerovatno ću se javiti preko vip kartice ako sredim vezu između moba i laptopa
Kaj bus delal u Vukohebni ides mozda na nase neslano more tu ili kaj koji je aražman u pitanju zapravo!