Dobro jutro.
Vidim da ste od zore u bircu. Očete biti i kad se uvede novi PDV?
ispravio sam ti bad u kad..tek onda ćemo visit tu..
Dobro jutro.
Vidim da ste od zore u bircu. Očete biti i kad se uvede novi PDV?
ispravio sam ti bad u kad..tek onda ćemo visit tu..
Dobro jutro.
Vidim da ste od zore u bircu. Očete biti i bad se uvede novi PDV?
...ti sigurno pišeš sa nogama...kad si umjesto slova "k" stisnul slovo "b"...
Glupa tipkovnica....
Pa kada si zec pa imaš šape pa se shebeš (ipak je od B do K 5cm)
jutar... piše se dobro je to...
na laptopu je 3
na laptopu je 3
Nije nego 2 cm
A koliki ti je promjer šape, 5cm negdje, eto riješeno
A koliki ti je promjer šape, 5cm negdje, eto riješeno
Budem si ja kupio ovo za svoje šape kad prođe kriza.
Evo i u vemilu.
Isti vrag kao moja, samo što ova svijetli (a to je super kada je mrak u sobi). I moli boga da dobiješ sa HRV rasporedom tipki, jer ja sam dobio engleski raspored (nemam š, đ, ž, č, ć i još neke razlike kada se stisne Shift)
Fala
Evo opet paklene vrućine (barem kod mene) evo jedna runda za sve forumaše i moderatore neka se osvježe Živili!
...Živili!...
uhh, dosadno, a i nos mi se začepia, seneka, ponestalo mi je kapi za očepljavanje nosa, evo ti 7 kuna, odi mi u apoteku uzmi "benil 0,5 promila kapi za nos" ljubi te tvoj banned
Jel vas ubija vrucina?
Eto slucajno sam danas otkrio zamjenu za Nero. Program je free i jednostavan. Zove se BurnAware.
Jel vas ubija vrucina?
Eto slucajno sam danas otkrio zamjenu za Nero. Program je free i jednostavan. Zove se BurnAware.
auh znam program, ja ga otkrio surfanjem, počelo preko googla, kad sam imao problem sa nerom, i ne, ovamo je vrijeme prekrasno, djelomice oblačno, a nije ni vruće ni hladno! neg je... mlakO!
Da, pogotovo komp mi grije noge, užas. Sve sam vratio na normalne frekvencije i pojačao brzinu ventova, ali je jednostavno prevruće
Meni klima na jedno 25 pa izdrzavam. Bio sam jutros na brzinu do grada i vratio se sav oznojen.
Meni klima na jedno 25 pa izdrzavam. Bio sam jutros na brzinu do grada i vratio se sav oznojen.
oh pa vi klime imate... a di ću ja sirotinja...otvori ponistre napravi promaju i guštaj
hehe, zato meni ne treba klima
@makić - preporuka
kupi si tri ventilatora i stavi ih oko sebe, skloni onaj poklopac što zatvara kućište, jer i ta vrućina ubija!
i dakako, ako nemaš za ventilatore, uhvati se nekih vrata i otvraj zatvaraj brzo! ili si nabavi lepezu!
@makić - preporuka
kupi si tri ventilatora i stavi ih oko sebe, skloni onaj poklopac što zatvara kućište, jer i ta vrućina ubija!
i dakako, ako nemaš za ventilatore, uhvati se nekih vrata i otvraj zatvaraj brzo! ili si nabavi lepezu!
De ne slušaj ga... To ti samo trošak..
Odi na plažu. Zbari neku čehinju, poljakinju, švabicu, mađarku, ŠVEĐANKU (double breasted :D )... što god voliš. (A možeš i sve) Dovedi u stan i nek ti plešu i tako prave promaju.. :D
Ukoliko ne voliš da plešu, mogu i svojom odjećom mahati i tako hladiti sve prisutne... Mada sumnjam da bi to ilo od neke "hladne" koristi pošto ti temperaturan dastično porasla za 10-15 stupnjeva.. :D hehehe
Dobar dan svima,kak je?
uhvati se nekih vrata i otvraj zatvaraj brzo!
Pa to ga neće ohladit, nego ugrijat.
I sa vremenom će mu spast vrata... :D
@makić - preporuka
De ne slušaj ga... To ti samo trošak..
Odi na plažu. Zbari neku čehinju, poljakinju, švabicu, mađarku, ŠVEĐANKU (double breasted :D )... što god voliš. (A možeš i sve) Dovedi u stan i nek ti plešu i tako prave promaju.. :D
Ukoliko ne voliš da plešu, mogu i svojom odjećom mahati i tako hladiti sve prisutne... Mada sumnjam da bi to ilo od neke "hladne" koristi pošto ti temperaturan dastično porasla za 10-15 stupnjeva.. :D hehehe
čuuj ne slušaj me, nek si otvori kućište, nek turi bose noge između onih ventilatora i užitak, al, eto vidiš, našli smo neku manu u liquid cooling ;)
ma jok, isprobaj ti pa vidi, ali lagaaano, nemoj brzo, ne pripremaš se za maraton
baš ti hvala, znaš li da mi vlaga u zraku začepljava nos, jer sam sinuse sje*ao, pa vidiš jbt, ljudi od vrućine vrata pootvarali!, a sparina isto tako začepljava
I sa vremenom će mu spast vrata... :D
ma jok, jest da ako mu ispadnu iz ruke, stiže murja na vrata zbog muke, ali ako su blindo vrata kao meni, neće otpast
Najbolji način vam je: Skinuti pogon i motor sa nekog glisera i upaliti motor na maks i staviti propeler da puše u sobu. Kada se fino vrti propeler na 3000RPM i ima protok zraka od 10 kubika u minut onda je to pravo hladilo
Najbolji način vam je: Skinuti pogon i motor sa nekog glisera i upaliti motor na maks i staviti propeler da puše u sobu. Kada se fino vrti propeler na 3000RPM i ima protok zraka od 10 kubika u minut onda je to pravo hladilo
da, ajd nam posudi onaj svoj yamaha
Ma to je slabo i dimi jako. Posutidi ću vam Makiću Volvo Pentu (275 konja)
Prvo si napisao brzo, sad kažeš ne brzo...
Aj se odluči pa nam reci.