Prvi film koji će režirati umjetna inteligencija v

poruka: 9
|
čitano: 4.268
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prvi film koji će režirati umjetna inteligencija v".
11 godina
protjeran

Sukob dvije paradigme. Tako je bilo i nekada kada su se robotizirala proizvodnja. Mnogi su ostali bez posla.

Dns imamo i radnike, te strojeve na kojima rade ljudi.

Tako će biti i sa ovim. Bude bilo AI filmova, klasičnih filmova, hibrida, te klasičmnih filmova sa velikim utjecajem AI. 

Neki će izgubiti posao. Tako je to u povijesnoj tekmi. Bilo je feuda, dok feudalizam nije propao.

Publika će imati najveći utjecaj. TV, film, nije unišito klasični radio, kao ni knjigu.

Tko će zamijeniti Old Shatterhanda ili John Wayne? Nitko. Međutim, novo generacije koje stasaju, koje su odgojene na mobitelima, digitalnom sadržaju, biti će dobra publika za AI/ML.

Što si manje obrazovan, pogodniji si kao potrošač. To ne mora biti nužno loše, al te više košta.

Mac
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

vec vidim rekordno niske ocjene,ne nuzno sto je los nego sto se zna da je AI

ovo je propala investicija 

Svemirski mega car
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 mjeseci

Eto nove kategorije za Zlatnu malinu: najgori AI generirani fotorealistični live-action film 

0 0 hvala 0
7 godina
Re: Prvi film koji će režirati umjetna inteligenci
matkoGSi kaže...

Ne mora znaciti, ljudi su poprilicno sadomazohisti. 

Za primjer. Idu na samonaplatne blagajne, a ne misle da time doprinose tome da neki ostaju bez posla. Slicno ce biti i s ovime. 

Uostalom, danas se ukus srozao, tako da nema brige. Svi zaradjuju, sto nakaradnije to bolje. Dekadencija.

14 godina
SamoPitam3 kaže...
matkoGSi kaže...

Za primjer. Idu na samonaplatne blagajne, a ne misle da time doprinose tome da neki ostaju bez posla. Slicno ce biti i s ovime. 

Uostalom, danas se ukus srozao, tako da nema brige. Svi zaradjuju, sto nakaradnije to bolje. Dekadencija.

Ja idem na samonaplatnu blagajnu jer ne želim da teta prodavačica vidi da kupujem kondome a ne da netko ostane bez posla.

11 godina
protjeran

@Command Prompt

Ako si partneri međusobno vjeruju, nema potreba za plastikom.

Kondomi su jedno veliko zlo, koje spreačva da božji spermić stvore novi život.

Mada je sex sam po sebi prljava i sasvim nepotrebna ljudska aktivnost. Bar kod vas heteroseksualaca.

Mac
14 godina
Command Prompt kaže...
SamoPitam3 kaže...
matkoGSi kaže...

Ja idem na samonaplatnu blagajnu jer ne želim da teta prodavačica vidi da kupujem kondome a ne da netko ostane bez posla.

Zanimljivo, uopće nisam razmišljao o tome da šaljem nekog na burzu korištenjem naplatne blagajne, premda se neprekidno vrte oglasi za blagajnicama i nikad ih dosta, više sam išao na samonaplatnu jer je prazna, a na redovnoj stoji 20 ljudi od kojih jednom ne prolazi kartica, a on ne vjeruje kako, drugi nema karticu ni sitnog, ova mu nema za izvratiti, četvrta baka plaća režije i to traje vječno, peti neće platiti jer cijena nije ista kao na polici, a šesti traži cigarete žbljunhil svjetloplavi široki kratki, nikakve druge neće ni pod razno jer bi mu eksplodirala jetra na prvom dimu i onda ova mora otvoriti svih deset ormarića na svim blagajnama. Kondome ne kupujem jer sam imao neugodnu situaciju kad ova nije mogla očitati barkod pa je kriknula preko cijelog dućana Mari na drugom kraju "Mareeee, koja je šifra za kondome.."?..."Kojeeee...", "Ove skroz maleeee, najmanje za one s malim..." (Zemljo otvori se) i onda milfara iza mene veli "5824, sljedeći tjedan su na popustu". Od tada uzmem uvijek jedan paketić XXL koji stavim na početak, a ove normalne iza.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2025 22:31 (ante_etna).
12 mjeseci
Više puta sam doživio da je duže trajalo sa tim samoposlužnim blagajnama i onim glupim vagama očitaj, čekaj , stavi, čekaj,... Jednom uzeli neku vreću krumpira te problemi pa zovi blagajnicu pa niti ona nije mogla. Ili čekaš nekog pa nikad da završi pa dok metne karticu,... a blagajnice kao zmajevi na brzinu riješe puna kolica. OK kad je prazno i imaš neke jednostavne artikle.

Ali da, to je jedan od načina smanjena broja radnika.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
14 godina
Sirotanovic kaže...
Više puta sam doživio da je duže trajalo sa tim samoposlužnim blagajnama i onim glupim vagama očitaj, čekaj , stavi, čekaj,... Jednom uzeli neku vreću krumpira te problemi pa zovi blagajnicu pa niti ona nije mogla. Ili čekaš nekog pa nikad da završi pa dok metne karticu,... a blagajnice kao zmajevi na brzinu riješe puna kolica. OK kad je prazno i imaš neke jednostavne artikle.

Ali da, to je jedan od načina smanjena broja radnika.

Bilo je i meni, imaš pivo čak i bezalkoholno, čekaj verifikaciju premda imam godina s kojima imam pravo popiti kompletan Badel u jednom satu, pa vaga pokaže gram drugačije zvoni alarm, ipak puno manje čekanja nego na klasičnoj. Mislim da smanjenje broja radnika na blagajnama nije problem jer kod mene u selu u Euro-Spinu zapošljavaju Nepalce koji su na privremenom dopustu s doživotne robije i oni se radije vrate u zatvor nakon dva dana rada tamo, razgovor za posao nije moguć jer ovaj tko ispituje ne zna jezik ispitanika, uglavnom čim se pojaviš tamo, primljen si odmah premda imaš krvavi nož u rukama i osam policijskih auta s rotirkama iza sebe koji te traže tako da nisu samonaplatne blagajne problem nego vjerojatno plaće i druge stvari.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice