Neće biti MSN - otvorili su je.
dobro jutroooo
Neće biti MSN - otvorili su je.
dobro jutroooo
...bože pomozi kaj je sad ovo...moram prestati pit'...
Edit: kad bi ispravljao sve svoje glupe postove imao bi pune ruke pa ću se zadržati na posljednjem...
Mislim ja na Vas. Nespavalice su open for spam! OFS
Jutro svima,, moram priznati da je jako dobro jutro, zadnji dan na poslu.. od sada malo duze spavanja..
Sta vi radite u ranim jutarnjim satima??
jooj... u sedam sati me probudio brat i još sada ne znam za sebe u potpunosti.
kvragu i mutavome jutru. treba mi nešto za buđenje. i to nešto jakoga.
uaaaah dobro jutro svima!
seneka, moze jedna kavica! sa slagom! sa secerom! bez mlijeka! a moze sa manje kofeina!
uaaaah dobro jutro svima!
seneka, moze jedna kavica! sa slagom! sa secerom! bez mlijeka! a moze sa manje kofeina!
e tako već može..šlaga trenutno nema..
eh puno ti hvala što si me razbudio kavicom i vodicom!!
prije ovog sam pisao postove brzinom od 2 minute, sada cu pisat brzinom od 30 sek ;)
sto bi LUXX rekao, clock si me xDD
thx
Dobro jutro. Evo castim vas doruckom.
hvala..ali ne znam šta je s tim burekom(naši susjedi to zovu pitom od sira.. ako se ne varam) u zadnje vrijeme..svuda su preslani,a to ne podnosim..
hvala..ali ne znam šta je s tim burekom(naši susjedi to zovu pitom od sira.. ako se ne varam) u zadnje vrijeme..svuda su preslani,a to ne podnosim..
haha na citatu se sada "vidi" slika, ali na slici su suncokret i nest crveno, haha, hvala ivo!
Pa fala. Joj što sam se sinoć najeo sirnice u gradu kod prijatelja
ovo je stvarno orginalno i otkačeno..
http://www.index.hr/video/film.aspx?id=7466
p.s.citirao bi prof.grudena(čije stavove često ne podržavam, ali zna iznenadit))-"budi normalan, bit ćeš poseban"
...dobro jutro...citiram seneku čije stavove često podržavam...
bok,di si dosad..bilo je interesantno..ono s onom" majicom" se gadno ispolitiziralo,što je bilo i za očekivat..
a fora je stara najmanje 10 godina..mogao je tip barem biti orginalniji,pa bi mu "skinuo kapu"..
...do sad sam spaval...moram si popušiti još koju da se razbistrim ili vratim u stanje normalne ošamućenosti...
a onda idem pregledati di se kaj pisalo i piše...
Dobro jutro...
Kako je spamerska ekipa jutros? Svi naoštrili prstiće i spremni za kidanje tipkovnica?? :D hehe
Ja lagano odradio sat i pol treninga, obavio doručak i sad na učenje. A je to!
..bilo je interesantno..ono s onom" majicom" se gadno ispolitiziralo,što je bilo i za očekivat..
...zato sam to i stavil samo u birc...
..bilo je interesantno..ono s onom" majicom" se gadno ispolitiziralo,što je bilo i za očekivat..
...zato sam to i stavil samo u birc...
stvarno si dobronamjeran
uh, suti, kvragu i škola i ko je izmisli!
stvarno si dobronamjeran
...heh...još sam uvjek uvređen kaj su mi zadnju temu Lock-ali pa "štrajkam"...
stvarno si dobronamjeran
...heh...još sam uvjek uvređen kaj su mi zadnju temu Lock-ali pa "štrajkam"...
to je u redu..ali tema je išla dugo,nemaš se šta žalit..
to je u redu..ali tema je išla dugo,nemaš se šta žalit..
...daj ne pi.di...imam se kaj žalit i žalim se...tema je još uvjek aktualna i trebala je ostat...a tebi i nekima
je trebalo dati kartone a ne zatvarati temu...
Dobro jutro.
Vidim da ste od zore u bircu. Očete biti i bad se uvede novi PDV?