sto se tice mene i ove moje, otisli smo prosli tjedan i na drugu cugu, isto lijepo pricali, zajebavali se, bili nekih sat i pol-2 na cugi. van ipak nismo isli jer ona je isla u bec za vikend a ni meni se nije dalo nigdi u subotu. vjerojatno cemo ovu ic nekud, moramo se dogovorit. u petak polazem vozacki pa sam joj reko da ako polozim idemo nazdravit na sto je potrvrdno odgovorila kao naravno moze. ovaj put bi ju odveo na cugu pa onda poslije neka lagana setnja pa cemo vidit gdje to vodi jel. imam i sljedeci vikend rodendan, slavim doma pa si razmisljam dal ju pozvat il ne. malo mi je mozda glupo jer bit ce nas 20 iz ekipe(i cure i decki) al ona ne pozna nikog tako da neznam kolko bi to mozda narusilo atmosferu opustenosti i mene i ostatka.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Druga je ta s pićem.
mislim da je u zadnje vrijeme hrpa 17-18 godisnjaka okupirala temu. a to mislim jer po postovima vi ko da ste u zadnje vrijeme pogledali jedno 50 americkih filmova u kojima nakon prve cuge velis curi e imam auto, ajmo se jebat. to tako nejde nit bi trebalo ic osim ako nejdes s namjerom "pojebi pa se vise nikad ne javi". i to je super, al s ovom curom ne zelim to napravit.
mislim da je u zadnje vrijeme hrpa 17-18 godisnjaka okupirala temu. a to mislim jer po postovima vi ko da ste u zadnje vrijeme pogledali jedno 50 americkih filmova u kojima nakon prve cuge velis curi e imam auto, ajmo se jebat. to tako nejde nit bi trebalo ic osim ako nejdes s namjerom "pojebi pa se vise nikad ne javi". i to je super, al s ovom curom ne zelim to napravit.
Ne gledam baš filmove takvog tipa. To je zezancija bila
...u kojima nakon prve cuge velis curi e imam auto, ajmo se jebat. to tako nejde nit bi trebalo ic....
Ide, ide, itekako... ovisno samo o kontinentu na kojem pitas...
A kako bi 'trebalo' ici - pa nemoj sad suditi i osudjivati, razliciti ljudi traze razlicite stvari, na kraju krajeva svi blentavno ganjaju srecu?
...u kojima nakon prve cuge velis curi e imam auto, ajmo se jebat. to tako nejde nit bi trebalo ic....
A kako bi 'trebalo' ici - pa nemoj sad suditi i osudjivati, razliciti ljudi traze razlicite stvari, na kraju krajeva svi blentavno ganjaju srecu?
Na kraju krajeva svaki hetero ganja rupu. Bez obzira bila ona a zadnjoj klupi, klupi u parku ili gdje već.
Na kraju krajeva svaki hetero ganja rupu. Bez obzira bila ona a zadnjoj klupi, klupi u parku ili gdje već.
Svatko ganja rupu, samo ovisi koju...
Sad znam da su moji frendovi još i dobri
pa kad si ti taj frend
evo moj update za onu curu sta radi u trgovini (ako se ne sjecate kliknite nadporuka), ugl. prije 15-ak dana sam joj bio priso, taman je uhvatim samu i pocnemo pricati , i tako malo pricamo dok nije ulatio jedan kupac, i jos kuupuje 100 godina, nikad otic.. nakon sta je otiso jos par rijeci prozborimo i onda odem.. nisam je htio tad odmah na kavu zvat. dolazio sam jos par puta al nikad je nisam u smjeni ulovio i odlucim ju na fejs dodat, ona prihvati ja se javim i dogovorimo se za kavu.
i evo jucer bili, nesto vise od sat vremena trajalo, nije bilo nikakvih neugodnih tisina, mislim da je dobro proslo. sta predlazete kad bi bilo dobro ju opet zvat? inace se dop na fejsu cijelo vrijeme otkad sam ju dodo, al uvijek u nekim vecim razmacima.. uvijek opsirnije odgavara i salje uvijek neke smajlice, no ipak nemogu procjenit jel zagrijana za mene
Smajlice (i one naljepnice) zakonom zabranit!
evo moj update za onu curu sta radi u trgovini (ako se ne sjecate kliknite nadporuka), ugl. prije 15-ak dana sam joj bio priso, taman je uhvatim samu i pocnemo pricati , i tako malo pricamo dok nije ulatio jedan kupac, i jos kuupuje 100 godina, nikad otic.. nakon sta je otiso jos par rijeci prozborimo i onda odem.. nisam je htio tad odmah na kavu zvat. dolazio sam jos par puta al nikad je nisam u smjeni ulovio i odlucim ju na fejs dodat, ona prihvati ja se javim i dogovorimo se za kavu.
i evo jucer bili, nesto vise od sat vremena trajalo, nije bilo nikakvih neugodnih tisina, mislim da je dobro proslo. sta predlazete kad bi bilo dobro ju opet zvat? inace se dop na fejsu cijelo vrijeme otkad sam ju dodo, al uvijek u nekim vecim razmacima.. uvijek opsirnije odgavara i salje uvijek neke smajlice, no ipak nemogu procjenit jel zagrijana za mene
Poznata mi je ta priča sa smajlićima. Majku im jebem, tko ih izmisli'!
Ako je cura normalna, ne trebaš nikakve igrice sa dopisivanjem. Makar to dopisivanje je penis. Nema onoga, zoveš curu van tad i tad i nađete se, nego stalno neki kontakt. Nije to to.
Ja bih poruke koristio samo za dogovaranje dejta, ne bih se dopisivao. Sada nemoš' prekinuti. Šta, nemojte se dopisivati do sutra popodne, sutra popodne joj se javi, zovni ju van u petak navečer i sljedeći kontakt neka vam bude uživo.
pa kad si ti taj frend
Nisi valjda zamjenio inzulin s heroinom?
pa kad si ti taj frend
Najjače mi je kad dex stisne TD na dobru foru na vlastiti račun :D
ipak nemogu procjenit jel zagrijana za mene
A što bi cura trebala, skinut se čim te vidi? Zovi ju van i produljite tu ugodnu netišinu. Zaboravite te "ne želim ju forsat" fore, ako cura ne osjeti vibru da vam je napeta, otićići će nekom s kim ju osjeti.
Budem napisao ono što sam obećao.
https://www.reddit.com/r/croatia/comments/58cw3d/lovac_tra%C5%BEi_pomo%C4%87/
cijeli thread je zlato
ja se sad molim da je istina sto taj prica i da stvarno ode se nac snjom. bit ce zanimljivo vidit rasplet ovog.
koja koincidencija, krca ja vidim
Umirem....

koja koincidencija, pa ja vidim sebe u tebi sa nekih 9-10 godina
Čekaj, vidiš sebe u njemu?
Ili sam nekaj krivo pročitao...

koja koincidencija, pa ja vidim sebe u tebi sa nekih 9-10 godina
Čekaj, vidiš sebe u njemu?
Ili sam nekaj krivo pročitao...
znao sam da ce tako zavrsit hahahahahahaahahhaha
I još k tome u njemu s 9-10 godina....
Pedobear is back...

Kuda idu ove generacije, umjesto da hebu i muče oni ne hebu i ne muče
Nešto me hebe. Zašto je ona cura dobila crvenjaka?