The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.747
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: The Friendzone Club
Dex.pwn kaže...
A koja je svrha TDa onda 😆 haaha

Silvio_7Tech kaže...

Dal bi ja mogo vidjet te fotke? Dam ti privatni mail, samo mi pošalji.

Zar pratite i "privatne" poruke?

Molio bi vas da malo oladite stvarno ste dosadni jer gušite temu, mozda bi neki ljudi sa ovog foruma htjeli podijelit neke zanimljive priče snama, a ne iskorištavanje jedne te iste fore sa gepecima i slikama itd.. 

If you have nothing to lose, try.
12 godina
neaktivan
U jednoj trgovini radi jedna cura, cini mi se simpa i htio bi joj pric sto samo po sebi mi i nije neki problem, neg je problem sta nije nikad sama bila dok sam tamo prolazio i kupovao. Uvijek je ili s kolegicom ili sa nekom starijom zenom za koju mislim da joj je sefica. Koju mi taktiku predlazete, jer nekako mislim kad bi joj pred tom zenom uletio da bi dobio odjeb, dok na samo mozda i nebi.
14 godina
odjavljen
Nemoj na poslu uletavat. Gledaj da uletiš kad nije na poslu. Prati do kad joj smjena traje 😆
17 godina
Dex.pwn kaže...
Prati do kad joj smjena traje

Creepy as creepy can be...

Ajmo demokracija na djelu, jedna peticija:

Tko je za to da se Dexu da jedan crveni, tako da malo popusti i ostavi mjesta i drugima da pišu gluposti?

62 Za! (prava sam muškarčina)
2 Protiv! (papak sam i curica)
Gledam te!
17 godina
The Friendzone Club

I onda se čudite što ne možete naći curu... Ja se čudim što uopće imate prijatelje.

Rvat katolik!
11 godina
neaktivan
icip kaže...
U jednoj trgovini radi jedna cura, cini mi se simpa i htio bi joj pric sto samo po sebi mi i nije neki problem, neg je problem sta nije nikad sama bila dok sam tamo prolazio i kupovao. Uvijek je ili s kolegicom ili sa nekom starijom zenom za koju mislim da joj je sefica. Koju mi taktiku predlazete, jer nekako mislim kad bi joj pred tom zenom uletio da bi dobio odjeb, dok na samo mozda i nebi.

Ako sam dobro skužila(logika mi malo zakazuje zadnjih par dana) u pitanju su dvije žene koje se stalno motaju oko te tvoje, u tom slučaju ako ju već ne možeš ulovit nikad da je sama onda u akciju kreni kad je s kolegicom. Izbjegavaj trenutak kad je starija ženska tamo. Možda joj je šefica ili još gore mama pa si tek onda naebo 

Ili ukoliko si stalni gost/kupac tamo uvijek možeš prakticirat provjerenu metodu nabacivanja komplimenata i jednoj i drugoj, onako kroz šalu pa kasnije kad ti se počnu hihotat obje onda konkretiziraš s onom koja ti se sviđa. Cure vole takve budalaštine. Pogotovo ako joj je kolegica starija od nje onda će i ona ubacit koju dobru riječ za tebe. 

Veliki Brat kaže...

Creepy as creepy can be...

Ajmo demokracija na djelu, jedna peticija:

Tko je za to da se Dexu da jedan crveni, tako da malo popusti i ostavi mjesta i drugima da pišu gluposti?

Ja bi bila zadovoljna i kad bi se u prepucavanju s njim suzdržali od citiranja njegovih postova da ih ne moram čitat. Baš mi je dobro ovako u blaženom neznanju 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
14 godina
odjavljen
I onda kažete da ja gušim temu. Lol.... 😶
9 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...
I onda kažete da ja gušim temu. Lol.... 😶

Kako ti nije jasno da smaraš. Pa daješ savjete ljudima a sam nisi sposoban za normalnu konverzaciju s curom a kamoli naći jednu. Shvati čovječe da si u krivu kad ti tako govori 20 ljudi, a ne da stalno guraš svoje gluposti s double accountima. Molim admina/moda da reagira kako hoće - upozorenje, privremeno lockanje teme...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 11:22 (Prince-Arthas).
15 godina
The Friendzone Club

svi znamo koga ide

One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
odjavljen
Iskreno, ne trudim se puno. Ne trebaš biti profesionalni hvatač treba da shvatiš da ne bariš djevojku na poslu.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kupi neku cokoladicu, zajedno sa svime ostalim i kada budes odlazio, cokoladicu ostavi i reci joj da je za nju. 

I budes vidio reakciju, cure vole takve geste. Ako reakcija bude pozitivna, sljedeci put ju pitaj jel za kavu poslije smjene. 

A ako reakcija bude negativna, onda trazi drugu trgovinu. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan

E da ljudi slušaju tvoje savjete Dex, nebi ni bilo ljudi na svijetu

14 godina
odjavljen
glikoprotein kaže...

E da ljudi slušaju tvoje savjete Dex, nebi ni bilo ljudi na svijetu

Na svu sreću, ni tebe ne bi bilo

15 godina
neaktivan
leo_91 kaže...
win4crazzy kaže...

Kad stvarno dođe ljeto, nemojte joj odgovarati, tu i tamo samo, šaljite joj neke slike, većinom one koje će izazvati neku vrstu ljubomore i često spominjit cure itd, to ćete već vidjet usput...

Besplatno saljem originalne slike sa morskim motivima(nece vas ni google image search odat), uz malu naknadu vas i fotosopiram po slikama 

Vidim svima je ovo ljeto islo s curama, nitko se nije javio za slike. 
Nisam nista zaradio s ovim poslovnim planom 

12 godina
The Friendzone Club

Nemoj joj ulitavat, dodaj je na fejs bzvz cakulajte i onda kad sljedeci put dodes u butik lagano do nje nekin prijateljskin tonon i tako. .

Not funny dude
14 godina
odjavljen
TKScump kaže...

Nemoj joj ulitavat, dodaj je na fejs bzvz cakulajte i onda kad sljedeci put dodes u butik lagano do nje nekin prijateljskin tonon i tako. .

Totally legit.

Ako to napravi mala će mislit da je tip pi***ca i da se ne usudi pričat s njom.

Bitno je da cure imaju dojam da ste samouvjereni, ni jedna se neće naklonit papku koji jedva izusti nešto a dodaje na fejs. Manite se tih virtualnih gluposti, zbog fejsa i sličnog i jeste tu gdje jeste.

15 godina
leo_91 kaže...
leo_91 kaže...
win4crazzy kaže...

Kad stvarno dođe ljeto, nemojte joj odgovarati, tu i tamo samo, šaljite joj neke slike, većinom one koje će izazvati neku vrstu ljubomore i često spominjit cure itd, to ćete već vidjet usput...

Besplatno saljem originalne slike sa morskim motivima(nece vas ni google image search odat), uz malu naknadu vas i fotosopiram po slikama 

Vidim svima je ovo ljeto islo s curama, nitko se nije javio za slike. 
Nisam nista zaradio s ovim poslovnim planom 

pa čekaj malo, svaki početak je težak, uskoro će i sezona skijanja, meni će trebat jedna iz francuskih alpi 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
protjeran
Ova tema služi za razvijanje psihičkih bolesnika.Vidim da su neki u početku bili ne upućeni i na amaterskom nivou ali ovo se sad razvija u teški slučaj.

Još malo pa će postavljat svoje gole slike vamo.
This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Ova tema služi za razvijanje psihičkih bolesnika.Vidim da su neki u početku bili ne upućeni i na amaterskom nivou ali ovo se sad razvija u teški slučaj.

Još malo pa će postavljat svoje gole slike vamo.

To je u drugoj temi: Slike vašeg Harvera

12 godina
The Friendzone Club

Dex je tih nešto, bolje da provjerite gepeke, tavane i podrume u njegovoj okolici.

Not funny dude
12 godina
TKScump kaže...

Dex je tih nešto, bolje da provjerite gepeke, tavane i podrume u njegovoj okolici.

ne prizivaj vraga

14 godina
odjavljen
TKScump kaže...

Kad sam išao autom u Beli Manstir do Drakule na pecanje, vozio sam auto u rikvercu. Naravcno, znate što je bilo otvoreno, i tko je upadao....

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 16:53 (Dex.pwn).
16 godina
The Friendzone Club

ti sa svojim godinama mozes jedino bicikl vozit.

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
TKScump kaže...

Kad sam išao autom u Beli Manstir do Drakule na pecanje, vozio sam auto u rikvercu. Naravcno, znate što je bilo otvoreno, i tko je upadao....

Ko boga te molim ne spamaj ovu temu vise sa tom izlizano/prastarom forom koja je pobila dinosaure... Hvala

I am over 9000!!!
15 godina
neaktivan

Oš da te tužimo Miri da da ime i prezime da te prijavimo radi vožnje bez vozačke?

Ili hoćeš da svi misle da si tupan jer eto, kažeš idiotariju i onda odgovaraš?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
The Friendzone Club

Koji ste vi likovi, doživljavate klinca ozbiljno kao da je normalna odrasla osoba...

17 godina
Keops kaže...

Koji ste vi likovi, doživljavate klinca ozbiljno kao da je normalna odrasla osoba...

Ko fol pereš njih, a zapravo suptilno prcaš dexa, jel'da?  :D

Gledam te!
14 godina
odjavljen
Ispričavam se pradjede 😊
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Uglavnom, zadnjih par tjedana sam glavni na mortadeli i povezanim radovima (brat mi se ženi uskoro, pa mu sređujemo kuću tam gdje se udao ).

I jedva uspijem povremeno bacit oko na temu, i mislim si: wtf 

Ode sve u krasan k....

Lik vas trolla prejako.

Uglavnom, nebitno, počeo sam ovu poruku pisati prekjučer, i nisam uspio, ali barem bude ontopic roman , malo za promjenu.

Kaj da kažem, postao sam i službeni član ovog kluba, al uz jako dobre posljedice 

I tako priča kreće....

Sjećate li se možda one za koju me kolegica ddarknessfairyy zezala, ona udavača?

Uglavnom, bio ja na rođendanu njezine mlađe sestre (naravno, donio sam i tortu , podrazumijeva se, ipak sam ozbiljan frajer).

I kak to ide, ekipa se napije i raziđu se kućama oko 2, a mi baždareni se ne damo.

I tak mi počeli pričat o glupostima, i tak to, i najednom umor.

Sjedim ja na kauču i ona kraj mene i gledamo neki glupi film.

Veli ona: zima mi je, i legne si meni na rame i pokrije nas dekom. 

Ja taktički jednu pusu u obraz, i počne ona krmit.

I ja također, sve do nekih pola 6.

Uglavnom, digne se ona tad i nasmiješi mi se, ja ju zagrlim i krenem junački, a ona odmah: ruke k sebi i otjera me van 

Bilo to prije 2 tjedna.

I ne javlja mi se danima.

Sve do prošle srijede, javi se ona i pita jesam li opet za neku filmsku večer, a ja iskreno izgubio motivaciju i okllijevam.

Ali ipak, rekoh ok, i strpam ovaj put Stranger things na USB, rekoh ziher od silne napetosti i uzbuđenja bude malo omekšala.

I tak mi pogledamo cijelu seriju i ova i dalje ne trza.

Iskreno, dopizdilo mi, rekoh idem opet probat, i najednom sucess, baci se ona na mene čim sam ju pogledao i krene malo ljubakanja i tak to, sve dok nisam krenuo rukom prema dolje.

Veli ona: prestani, a ja navalim još žešće.

I počne se smijat, ali ne da.

Sad veli: sviđaš mi se, ali ne možemo biti ništa više od prijatelja (wtf, a malo prije skoro dala, jebeš logiku ).

Ja uvrijeđen odoh doma, i blokiram ju na svim messengerima, i pozive i sve ostalo.

Drugi dan zove sa sestrinog mobitela i komotno ju odjebem.

I bilo to tak do ove subote, bio sam pozvan na krstitke njezine nećakinje, naravno i ona tam.

Cijelo vrijeme me obletava i žica da idemo plesat (imam dvije lijeve) i odbijam ju.

Ne odustaje ona i donese cijeli jeger i popijemo ga za sat vremena.

Pitam ju jel se predomislila, a ona odmah pobijesni? i istrći van.

Bilo već dosta kasno, svi smo se napili, rekoh idem doma.

Izađem van, a ova me čeka cijelo vrijeme i čim je vidjela da izlazim zaleti se na nekog mlađeg lika s kojim je razgovarala i ode s njim iza neke kuće.

Ja joj pokažem srednji prst, a ona samo prati jel gledam kam ide.

Ja se odmah okrenul i otišao spavat u frendov auto.

Taman sam lego, prošlo možda 5 minuta, i kuca ona na prozor i plače se.

Otvorim šajbu i rekoh: jel ti ga bar dobro utrpo , a ona mi zvekne šamar.

Izađem van iz auta, i ova me hoće poljubit, a ja kažem: ne kupim otpatke za drugima i odem  rigat.

Ode ona u halu, a ja također po frenda da idemo doma,  i odem si uzet mineralnu da isperem okus rigotine.

I evo nje u skladištu, sjedi na gajbama i cmizdri, a ja velim: eto, sad vidiš kak je to.

I onda skužim da ne plače radi jebača ili mene, nego zato kaj je razbila mobitel  (instant karma).

I tvrdi da nije bilo ništa s likom, a i nije mirisala na fuk.

Nagne i ona mineralnu i počne bljuvat u vreću za smeće i pomirimo se.

Krenemo u salu, i njezine tete tamo, vide nas zajedno.

Ja se popravim gemištom s tetama, a ova meni u krilo.

Počnemo se zajebavat, sve ok, i još njena teta kaže da moram obećat da bude svršila bar tri puta (perverznost očito dolazi s godinama), a ja i ona se rukujemo za tu okladu i teta sječe .

Veli ona, danas ništa od toga, i ode.

Krenem ja van i ona čeka kod skladišta i veli mi da joj je zima, i uđemo unutra.

Dam joj ja jaknu i ona sjedne na gajbu, a ja kažem: sad je i meni zima i stisnem se kraj nje.

Nasmijala se, skine jaknu i sjedne mi u krilo a ja ga taman pridignuo da ju zaintrigira, ali ne žulja (pola-pola, za poštenje).

Pogleda me i kaže: baš je ovaj sudoper dobre visine, jelda?

Nasmijem se, ona počne laštit jarbol, krenem rukom u džep, vadim kondom i dižem ju gore u isti čas, i taman da se bacim u akciju i evo njezine stare, uleti i ošamari nas oboje i istjera van

Je.em ti sreću prokletu.

Ode ona s njima doma, i šalje pusu iz auta, a srećom stari joj bio mrtav pijan, pa se nismo potukli.

I normalno, drugi dan ju stara oprala, i sad sam opet friendzonan, ali s tendencijom na gore.

Ali, uglavnom, ako se tko sjeća početka priče,  one pozitivne posljedice.

Krenuo sam dalje piti od tuge, do pola 9, i još onda k frendu na cugu do 11, pa u kafić na kavu da se raztrijeznimo.

I tak me frend tješi, a frendica kaj tam radi sluša od njega priču i pozove me sa strane da nekaj popričamo.

Dođem s njom tam, a ona meni kaže da je već par godina zaljubljena u mene (sad kad se udala i ima dijete ), i dalje ne kužim zašto sad priznanje.

Uglavnom, nebitno, stvar je da ima sestru s kojom sam bio jedno vrijeme i koja je do nedavno bila zaručena, i skujemo dijabolični plan.

Cilj je da se raspekmezim pred ovom i kao razočaran odustanem od nje.

Slijedeći vikend idemo na još jednu feštu  i pred njom ću zabrijati sa sestrom od ove, da vidim reakciju.

Ak vidim da me i dalje doživljava, lako ću je stjerati u kut 

Uglavnom, ovak nešto dobro nisam doživio već desetak godina, ovo čisto iskonsko uzbuđenje radi toga da me neka ženska odbija bez valjanih razloga, osjećaj je stvarno VAU!!!!

Živjeli 

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

jbt sto sam se nasmijao 

[19xx]C3c1l
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice