To mi je i frendica rekla. Kada joj se decko javlja cesto, postane svakodnevica i nije joj zanimljiv vise.
To mi je i frendica rekla. Kada joj se decko javlja cesto, postane svakodnevica i nije joj zanimljiv vise.
Sjećam se onih dogovora s curama za kavu poslije škole i to pod satom, pa ko ne isključi tonove nayebo je
Ijuuuj koliko sam puta letila sa sata zbog toga. Neki profesori su mi već unaprijed uzimali mobitel da ne padnem u napast
Mi smo u srednjoj imali internet u učionici koji smo mi uredno koristili samo za gluposti. Pa se onda pod odmorom nasjedačiš da provjeriš poruke na iskrici i ne odlogiraš se a onda profesorica iz povijesti tvoje budalaštine prebaci na projektor tako da cijeli razred vidi
Al kad gledaš bilo nam je jednostavnije nego današnjim generacijama. Nismo bili toliko opterećeni nekim imaginarnim pravilima pa je bila normalna stvar tražit nečiji broj preko autobusnog stakla ili prilaziti u kafiću i tražiti broj. A i na internetu nam je bilo lakše. Malo ljudi je imalo internet pa nije ni bilo toliko luđaka. Mogao si bez straha laprdat po raznim chat&date stranicama a danas sve ludo. Prije si se bez beda mogao registrirat, blebetat s nekim, nać se i ako ništa drugo upoznao si nekog novog i zanimljivog. A sad ebate registriram se na interpals kao stranica za internacionalnu komunikaciju i učenje jezika a ono od 40 poruka 38 ih u sebi sadrži zahtjeve za cyber sex ili slike muških tintilinića
A sad ebate registriram se na interpals kao stranica za internacionalnu komunikaciju i učenje jezika a ono od 40 poruka 38 ih u sebi sadrži zahtjeve za cyber sex ili slike muških tintilinića
Suosjećam, kolegice....
Znam kako ti je, tak i ja kad god otvaram neku stranicu, odmah mi sa strane neke zgodne tete unutar 3 km od mene nude sex i prezentiraju mi svu raskoš svog tijela.
Mislim, znam da me sve žene žele, ali tko im je javio da baš na tim stranicama obitavam?
Pitanja, pitanja....
(vjerovatno NSA i iluminati)
A sad ebate registriram se na interpals kao stranica za internacionalnu komunikaciju i učenje jezika a ono od 40 poruka 38 ih u sebi sadrži zahtjeve za cyber sex ili slike muških tintilinića
Mislim da si malo pobrkala loncice, to ti je nova metoda ucenja stranih jezika..Vamos chica, quítate los pantalones, dame tetas ..
Za razliku od tebe nisam psihopat haha..I ne kontam koji je tvoj problem da stalno mi odgovaras na poruke.
Za razliku od tebe nisam psihopat haha..I ne kontam koji je tvoj problem da stalno mi odgovaras na poruke.
Očito se želi osladiti tvojim cvjetićem...
Ne guzi se ni pod razno dok je on u blizini....
Suosjećam, kolegice....
Znam kako ti je, tak i ja kad god otvaram neku stranicu, odmah mi sa strane neke zgodne tete unutar 3 km od mene nude sex i prezentiraju mi svu raskoš svog tijela.
Mislim, znam da me sve žene žele, ali tko im je javio da baš na tim stranicama obitavam?
Pitanja, pitanja....
(vjerovatno NSA i iluminati)
Nebi vjerovao ali i meni isto tete zamamnih oblina tancaju po desnoj strani ekrana.
Hoće to kad previše visiš po stranicama za odrasle
Mislim da si malo pobrkala loncice, to ti je nova metoda ucenja stranih jezika..Vamos chica, quítate los pantalones, dame tetas ..
Možda ja ne želim učiti španjolski pa onda ta njegova poruka nema željeni učinak. Mislim ono bilo bi kulturno bar pozdravit i pitat a onda se bacit na skidanje hlača.
Ali ima tu i špijunaže....
Sve znaju o nama ti reklamni serveri.
Npr., kako to da ista reklama za povećanje penisa (ona kaj nudi više izbora) frendu ponudi redom: 18, 22, 25, 32 cm, a kod mene krene od 27, pa 29, pa 32 cm.
Dedukcijom (i indukcijom) smo došli do zaključka da uvijek ponudi od prve slijedeće cijelobrojne vrijednosti....
A kak oni znaju točno moju trenutnu vrijednost(+-5mm)?
Špijunaža, velim ja, špijunaža....
ne vjerujem ja ništa tim oglasima sa strane, meni izbacilo da je maja 1km u blizini, ja do maje odma, sav se ponado misleći da ću dobit.. i jesam, al prijavu za uznemiravanje
ne vjerujem ja ništa tim oglasima sa strane, meni izbacilo da je maja 1km u blizini, ja do maje odma, sav se ponado misleći da ću dobit.. i jesam, al prijavu za uznemiravanje
Nije to to dok ne dobiješ zabranu prilaženja na 50 metara...
Ali ima tu i špijunaže....
Sve znaju o nama ti reklamni serveri.
Npr., kako to da ista reklama za povećanje penisa (ona kaj nudi više izbora) frendu ponudi redom: 18, 22, 25, 32 cm, a kod mene krene od 27, pa 29, pa 32 cm.
Dedukcijom (i indukcijom) smo došli do zaključka da uvijek ponudi od prve slijedeće cijelobrojne vrijednosti....
A kak oni znaju točno moju trenutnu vrijednost(+-5mm)?
Špijunaža, velim ja, špijunaža....
Mene bi na tvom mjestu više brinulo to što vas dvoje (pre)često uspoređujete veličine, da ti nebi štogod uletilo pri idućoj usporedbi
Nema tu nikakvog usporedivanja, bez brige...
Samo mi je posudio laptop dok je moj bio u defektu, a nije pobrisao history i account, i bez brige, znam da ti voliš toplu braću, ali nas dvojica smo ti nekaj najdalje od toga, friends for life...
Premda, kužim da žene u svemu vide seksualne konotacije, nije ti za zamjerit...
Nema tu nikakvog usporedivanja, bez brige...
Samo mi je posudio laptop dok je moj bio u defektu, a nije pobrisao history i account, i bez brige, znam da ti voliš toplu braću, ali nas dvojica smo ti nekaj najdalje od toga, friends for life...
Premda, kužim da žene u svemu vide seksualne konotacije, nije ti za zamjerit...
rugala se sova sjenici
Uglavnom, žena tog frenda i kad vidi rampu na pružnom prijelazu se narajca....
A onda smo mi muški perverznjaci....
Neki dan mi išli na ribičiju, i počela kiša padat, zovemo nju da dode autom po nas.
Ona dode i gladi mjenjač strastveno, nije skužila da vidimo....
Pa ti reci da su muški seksualno ugroženi....
...
jok nismo meni žena sa bananom ili sladoledom predstavlja problem
...
Očito još nisi pronašao svoje unutarnje ja, ali ono neovosvjetovno....
Na ovaj način zapravo njima ideš na ruku, doživljavaju te samo kao komad mesa koji služi zadovoljenju njihove pohote.
Ali, mi muškarci smo iznad toga!!!!
#Peeonhertoshowdominance
P.S.ovo je napisao moj alter ego: Ned Flanders....
I da, nakon dan i pol, ona se javlja.
Sad imam onaj temptation da joj odgovorim, makar mislim da ne bih trebao.
Seen baci i onda kad pita zašto si seenao nabaci nešto da pokažeš kako si odlučan i da te može izgubit i da imaš još 10 žena s kojima se dopisuješ
Seen baci i onda kad pita zašto si seenao nabaci nešto da pokažeš kako si odlučan i da te može izgubit i da imaš još 10 žena s kojima se dopisuješ
... ili ga jednostavno izvadi van. Pa nek seena ona mami doma. Dokaz
I meni
Dragi Lastane jesam li normalna?
Hehehe, ako živiš u gradu, veliki problem....
Nama na selu je puno lakše, sjenici, kukuruza (sad je zadnja prilika, još malo pa nestalo), neki žbunj, itd.
Premda je meni najbolje usred bijela dana bilo iza spomenika žrtvama antifašističke borbe, trpam ja i odmah salutiram crvenoj zvijezdi iznad mene
Groblje isto ok po danu, ak ima prostoriju s krematorijem ili za držanje trupala, daje veliki + za uzbuđenje, premda nekima ne pada ni slučajno na pamet, ne znam zašto...
ako imas auto onda na neki lokalni fukodrom
Ovisi odakle si. Mi iz okolice Vinkovaca to riješavamo ili doma ili kod lovačkih domova. Šuma, ptičice cvrkuću, nigdje nikog.
Ovisi odakle si. Mi iz okolice Vinkovaca to riješavamo ili doma ili kod lovačkih domova. Šuma, ptičice cvrkuću, nigdje nikog.
U to ne spadaju Kunjevci?
A ako neki voajer skrivećki škica, samo mu vikne: di si bio 'devesprve