The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.485.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
The Friendzone Club

sto se tice mene i ove moje, otisli smo prosli tjedan i na drugu cugu, isto lijepo pricali, zajebavali se, bili nekih sat i pol-2 na cugi. van ipak nismo isli jer ona je isla u bec za vikend a ni meni se nije dalo nigdi u subotu. vjerojatno cemo ovu ic nekud, moramo se dogovorit. u petak polazem vozacki pa sam joj reko da ako polozim idemo nazdravit na sto je potrvrdno odgovorila kao naravno moze. ovaj put bi ju odveo na cugu pa onda poslije neka lagana setnja pa cemo vidit gdje to vodi jel. imam i sljedeci vikend rodendan, slavim doma pa si razmisljam dal ju pozvat il ne. malo mi je mozda glupo jer bit ce nas 20 iz ekipe(i cure i decki) al ona ne pozna nikog tako da neznam kolko bi to mozda narusilo atmosferu opustenosti i mene i ostatka.

14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
Kad sam pročitao da ćeš položit, pada mi samo jedna kombinacija. Pogledaj moju profilnu.
Druga je ta s pićem.
16 godina
The Friendzone Club

mislim da je u zadnje vrijeme hrpa 17-18 godisnjaka okupirala temu. a to mislim jer po postovima vi ko da ste u zadnje vrijeme pogledali jedno 50 americkih filmova u kojima nakon prve cuge velis curi e imam auto, ajmo se jebat. to tako nejde nit bi trebalo ic osim ako nejdes s namjerom "pojebi pa se vise nikad ne javi". i to je super, al s ovom curom ne zelim to napravit.

14 godina
odjavljen
mar123 kaže...

mislim da je u zadnje vrijeme hrpa 17-18 godisnjaka okupirala temu. a to mislim jer po postovima vi ko da ste u zadnje vrijeme pogledali jedno 50 americkih filmova u kojima nakon prve cuge velis curi e imam auto, ajmo se jebat. to tako nejde nit bi trebalo ic osim ako nejdes s namjerom "pojebi pa se vise nikad ne javi". i to je super, al s ovom curom ne zelim to napravit.

Ne gledam baš filmove takvog tipa. To je zezancija bila

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

...u kojima nakon prve cuge velis curi e imam auto, ajmo se jebat. to tako nejde nit bi trebalo ic....

Ide, ide, itekako... ovisno samo o kontinentu na kojem pitas...

A kako bi 'trebalo' ici - pa nemoj sad suditi i osudjivati, razliciti ljudi traze razlicite stvari, na kraju krajeva svi blentavno ganjaju srecu?

You need another death just to have a life to save - you need a master just so you can beg - you need a light just because you're so afraid - now bow, and learn to be a good slave...
14 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...
mar123 kaže...

...u kojima nakon prve cuge velis curi e imam auto, ajmo se jebat. to tako nejde nit bi trebalo ic....

A kako bi 'trebalo' ici - pa nemoj sad suditi i osudjivati, razliciti ljudi traze razlicite stvari, na kraju krajeva svi blentavno ganjaju srecu?

Na kraju krajeva svaki hetero ganja rupu. Bez obzira bila ona a zadnjoj klupi, klupi u parku ili gdje već.

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Deus ex machina kaže...
mar123 kaže...

Na kraju krajeva svaki hetero ganja rupu. Bez obzira bila ona a zadnjoj klupi, klupi u parku ili gdje već.

Svatko ganja rupu, samo ovisi koju...

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Svatko ganja rupu, samo ovisi koju...

True that....

P.S. jedan lik kaj je išao sa mnom u srednju je za okladu "obradio" palmu s rupom u trupcu pred turistima 

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen

Sad znam da su moji frendovi još i dobri

15 godina
Dex.pwn kaže...

pa kad si ti taj frend

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan

evo moj update za onu curu sta radi u trgovini (ako se ne sjecate kliknite nadporuka), ugl. prije 15-ak dana sam joj bio priso, taman je uhvatim samu i pocnemo pricati , i tako malo pricamo dok nije ulatio jedan kupac, i jos kuupuje 100 godina, nikad otic.. nakon sta je otiso jos par rijeci prozborimo i onda odem.. nisam je htio tad odmah na kavu zvat. dolazio sam jos par puta al nikad je nisam u smjeni ulovio i odlucim ju na fejs dodat, ona prihvati ja se javim i dogovorimo se za kavu.

i evo jucer bili, nesto vise od sat vremena trajalo, nije bilo nikakvih neugodnih tisina, mislim da je dobro proslo. sta predlazete kad bi bilo dobro ju opet zvat? inace se dop na fejsu cijelo vrijeme otkad sam ju dodo, al uvijek u nekim vecim razmacima.. uvijek opsirnije odgavara i salje uvijek neke smajlice, no ipak nemogu procjenit jel zagrijana za mene

11 godina
The Friendzone Club

Smajlice (i one naljepnice) zakonom zabranit!

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
15 godina
neaktivan
icip kaže...

evo moj update za onu curu sta radi u trgovini (ako se ne sjecate kliknite nadporuka), ugl. prije 15-ak dana sam joj bio priso, taman je uhvatim samu i pocnemo pricati , i tako malo pricamo dok nije ulatio jedan kupac, i jos kuupuje 100 godina, nikad otic.. nakon sta je otiso jos par rijeci prozborimo i onda odem.. nisam je htio tad odmah na kavu zvat. dolazio sam jos par puta al nikad je nisam u smjeni ulovio i odlucim ju na fejs dodat, ona prihvati ja se javim i dogovorimo se za kavu.

i evo jucer bili, nesto vise od sat vremena trajalo, nije bilo nikakvih neugodnih tisina, mislim da je dobro proslo. sta predlazete kad bi bilo dobro ju opet zvat? inace se dop na fejsu cijelo vrijeme otkad sam ju dodo, al uvijek u nekim vecim razmacima.. uvijek opsirnije odgavara i salje uvijek neke smajlice, no ipak nemogu procjenit jel zagrijana za mene

Poznata mi je ta priča sa smajlićima. Majku im jebem, tko ih izmisli'!

Ako je cura normalna, ne trebaš nikakve igrice sa dopisivanjem. Makar to dopisivanje je penis. Nema onoga, zoveš curu van tad i tad i nađete se, nego stalno neki kontakt. Nije to to.

Ja bih poruke koristio samo za dogovaranje dejta, ne bih se dopisivao. Sada nemoš' prekinuti. Šta, nemojte se dopisivati do sutra popodne, sutra popodne joj se javi, zovni ju van u petak navečer i sljedeći kontakt neka vam bude uživo.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
win4crazzy kaže...
Dex.pwn kaže...

pa kad si ti taj frend

Nisi valjda zamjenio inzulin s heroinom?

17 godina
win4crazzy kaže...
Dex.pwn kaže...

pa kad si ti taj frend

Najjače mi je kad dex stisne TD na dobru foru na vlastiti račun  :D

icip kaže...

ipak nemogu procjenit jel zagrijana za mene

A što bi cura trebala, skinut se čim te vidi? Zovi ju van i produljite tu ugodnu netišinu. Zaboravite te "ne želim ju forsat" fore, ako cura ne osjeti vibru da vam je napeta, otićići će nekom s kim ju osjeti.

Gledam te!
14 godina
odjavljen
A moram 😂
Budem napisao ono što sam obećao.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nije mu brodo

http://imgur.com/ty9sBG2

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
Ne vjerujem 😆
15 godina
The Friendzone Club
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
The Friendzone Club

ja se sad molim da je istina sto taj prica i da stvarno ode se nac snjom. bit ce zanimljivo vidit rasplet ovog.

14 godina
odjavljen
To je neko dijete. U njegovim postovima prepoznajem sebe s nekih 9-10 godina.
12 godina
Dex.pwn kaže...

koja koincidencija, krca ja vidim

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 15:21 (Del_Boy97).
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Umirem....

Kruha i igala...
9 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

koja koincidencija, pa ja vidim sebe u tebi sa nekih 9-10 godina

Čekaj, vidiš sebe u njemu?

Ili sam nekaj krivo pročitao...

Kruha i igala...
12 godina
fer-de-lance kaže...
Del_Boy97 kaže...

koja koincidencija, pa ja vidim sebe u tebi sa nekih 9-10 godina

Čekaj, vidiš sebe u njemu?

Ili sam nekaj krivo pročitao...

znao sam da ce tako zavrsit hahahahahahaahahhaha

9 godina
neaktivan

I još k tome u njemu s 9-10 godina....

Pedobear is back...

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
🤣
12 godina
The Friendzone Club

[help] pilula za dan poslije

evo novih problema na redditu

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 15:39 (Del_Boy97).
14 godina
The Friendzone Club

Kuda idu ove generacije, umjesto da hebu i muče oni ne hebu i ne muče 

root
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Nešto me hebe. Zašto je ona cura dobila crvenjaka?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice