Nema nikakvih novosti ili se ceka sutra neka festica povodom famoznog dana zena?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema nikakvih novosti ili se ceka sutra neka festica povodom famoznog dana zena?
Mislim da si na pravom tragu....
Evo, susjeda se baš friško pofarbala na crno i kupila šešir, a na ulazu u podrum hrpa metli (250 kubika pa na više).

Imam ja jednu poznanicu kaj prakticira Wiccu, baš ću probat nabavit njezin broj mobitela, da saznam jel muljaš ili....
Jer, po onome kaj je ona uvijek tvrdila, ona sve te aktivnosti "implementira" u svakodnevni raspored.

Kaj bi te muljala, sutra je Samhain i još je k tome početak mladog mjeseca. Samhain je vješticama jedan od najvažnijih sabata. Veo između svjetova je najtanji pa se slave mrtvi, radi večera i pale ritualne svijeće(neke plešu na metlama). A pošto je početak mladog mjeseca pravo je vrijeme za čarolije čišćenja i blagoslova. Rijetko koja vještica će ti na Samhain lunjat okolo i tražit frajere. Samo možda one koje vole reć da su vještice zato jer su si u supermarketu kupile šešir
Kaj bi te muljala, sutra je Samhain i još je k tome početak mladog mjeseca. Samhain je vješticama jedan od najvažnijih sabata. Veo između svjetova je najtanji pa se slave mrtvi, radi večera i pale ritualne svijeće(neke plešu na metlama). A pošto je početak mladog mjeseca pravo je vrijeme za čarolije čišćenja i blagoslova. Rijetko koja vještica će ti na Samhain lunjat okolo i tražit frajere. Samo možda one koje vole reć da su vještice zato jer su si u supermarketu kupile šešir
Lijepo je ovak čuti informacije iz prve ruke, budući da se zadnja Wiccanka odselila iz mog sela prije par godina, pa nisam više informiran (a i bio sam zaratio s njom).
Hvala na informacijama
Dex macan
Niste vas dvojica točni.

Dex macan
Koliko si puta iscjedio.....naranču?
povraća mi se na prepiske ove dvojice
@Ne prepirem se ja s njime. Mi se zahebavano ovdje
Sam vi nastavite sa svojim poslom ovdje u temi, ionako je ne pratim više
Mislim to je u redu,prvo malo njene slike stavljas,pa sad svoje.

Mislim to je u redu,prvo malo njene slike stavljas,pa sad svoje.
Ya're next ;)
Hehe
Znate vi, dragi moji, sta je govno?
Govno je kad zoves curu van, dopisujes se s njom, oni koji preate temu ce znati, i ona te odjeve.
I onda na noc vjestica se nasmesis njenoj frendici koju si upoznao tu vecer kada i ovu koja te odjebala i ona ti odzrdavi. I onda se vitide tu noc 10 puta i svaki put razmjenjujete osmjehe.
I onda ti budi pametan. Propalo s frendicom i hoces se njoj javiti jer je em ljepsa em ocito pristojnija ili ne?
Sta sad da chutac radi?
Koliko ti je godina?
Idi putem manjeg otpora. Znači javi joj se.
Dex,nisi li rekao (napisao) da više ne pratiš temu?
Dex,nisi li rekao (napisao) da više ne pratiš temu?
Ne, vidio sam da je Drakula napisao post pa sam morao uči.
Nek joj se javi. Kasnije će ga grist ako se ne javi.
mislim da je u zadnje vrijeme hrpa 17-18 godisnjaka okupirala temu. a to mislim jer po postovima vi ko da ste u zadnje vrijeme pogledali jedno 50 americkih filmova u kojima nakon prve cuge velis curi e imam auto, ajmo se jebat. to tako nejde nit bi trebalo ic osim ako nejdes s namjerom "pojebi pa se vise nikad ne javi". i to je super, al s ovom curom ne zelim to napravit.
Nestrpljivo čekamo njihova jadikovanja ili hvalisanja...bili smo i mi u tim godinama.
Nek joj se javi. Kasnije će ga grist ako se ne javi.
Ako ga odbije neka pošalje komprimirajuće slike.
Zašto imam filing da je ova tema mrtva?
EDIT: sada kada sam pročitao sve tvoje objave, čekamo još SLIKE!
EDIT 2: vidim da je bilo objavljeno i kasnije uklonjeno od admina. FML! Ako tko ima slučajno neka pošalje u PP.
Dosta nas frendzonanih se ili riješilo diskretno takve djevojke ili smo u podužoj vezi s tom aždajom. 'va moja me trpi već pune 3 godine. Prekjučer bila obljetnica i dobila je samo ružu, nažalost ništa od kite cvijeća. Za novopečene forumaše ili sudionike ove teme, možete kliknuti na "nadporuka" za sve moje objave.
Jhg, moram pitat haha
Boldao sam ti. Nisam još sve pročitao, cca 55 stranica ste napisali u ovoj temi od početka 6 mj otkako sam otišao na sezonu. Ostalo mi još 20str za pročitati.
Dobar si, meni je preostalo još "samo" 200-tinjak stranica....
Ali, ono kaj sam prije registracije povremeno prolistao, bilo je kvalitetnijeg humora.
Ah, ništa, kad budem prisilno hospitaliziran, dat ću si truda i pročitati sve.
Pa kaj je to, nekih pišljivih 6500 poruka, pa Kugu sam smazao u 3 dana....

Ah, ništa, kad budem prisilno hospitaliziran, dat ću si truda i pročitati sve.
Mislim da u tim ustanovama nemaš omogućen pristup internetu.
Mislim da u tim ustanovama nemaš omogućen pristup internetu.
Ima pristup internetu, samo ovisi kakav je signal na kojem odjelu.
Bum se ja već snašao, šarmantan sam momak....

Ako si prisilno hospitaliziran onda si na onom odjelu na kojemu nema niti interneta niti metalnih predmeta