nisam rekao da 360 i wii imaju puno piratske igre nego da oni imaju inače puno više igara nege ps3 i kad več govoriš o smisao temama tama nije koliko cell ima jezgra ili dali je grafička zastarjela nego koji je najbolji aparat za igrice
heheheheheheh....zašto nitko nije spemenio xbox360 nego pc blablabla ps3 nananana:)meni je najbolja konzola xbox360 premium imam ga i zadovoljan sam imam negdje oko 114 ili 115 igara a ovi koji imaju ps3 imaju 5 do 20 igara u xbox sam stavio ćip,kad sam ga kupovao dobio sam uz njega 3 originalne igre: gta4 pes09 i gt5.Sad igram online multiplayer gta4(multiplayer se kod xboxa 360 plaća ali je grafa super a na ps3 je potpuno besplatno ali je grafa LOWER)hdd mi je 60gb i još onaj blue ray na ps3 je totalno spor pa mu ništane vrijedi a x360 nema br ali je zato brži i kvalitetniji od ps3.ja sam imao i psone i pstwo a ove sam se godine odlućio za xbox jer sam vidio na netu da je po cnetu bolji xbox360 od ps3 a ja uvijek gledam mišljenje cneta i to nije samo mišljenje nego su ljudi valjda glasali il ništo.ja imam kompić s konfiguracijom:2gb grafićka,8gb ram-a,8 jezgri 3.2 GHz u njemu imam igre gta4 dead space prototype moh airborne...itd i opet mi dosadi, imam toliko jak komp a samo surfam po netu...pozz...hvala:)MOŽE ODGOVOR...
ja imam ps3 ali imam i pc koji star bog zna koliko...prednst kod ps3 je sto ima mnogo mogucnosti slusanje glazbe itd i pes,a mana su mu skupe igre a nema pirata,a svoj glas ipak dajem pc-u jer je mnogo kompatabilniji i neke igre kao cod ili ga iv meni jednostavno nije isto igrati na pc-u i ps3... pc je pc...
misliš xbox je xbox i imaš grešku napisao si ga iv a piše se gtaIV:)
ne nego se piše Grand Theft Auto IV (Velika Pljačka Auta Četiri)-ali neću se svađat...
nije neg "pc je pc"bar za mene a mislim i da nisam jedini...a kad bi svi tako ispravljali greske dokle bi dosli...
Drzite se teme a ne pravopisnih gresaka!
ps3 JE ZAKON,imam ga ja slim 320 giga,LCD 82 inc,HDRedy kao uzivo kad igras super stvar...