Što je najbolje za igranje? XBOX 360, PS3 ili PC?

poruka: 218
|
čitano: 61.415
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Što je najbolje za igranje? XBOX 360, PS3 ili
gamer2400 kaže...

nisam rekao da 360 i wii imaju puno piratske igre nego da oni imaju inače puno više igara nege ps3 i kad več govoriš o smisao temama tama nije koliko cell ima jezgra ili dali je grafička zastarjela nego koji je najbolji aparat za igrice

Da si procitao 2 posta iznad mene vidjeo bis da sam vec rekao svoje misljenje o tome koja je konzola po meni najbolja. Ovo ispod toga sam odgovorio na neispravnu glupost koju si napisao.
16 godina
neaktivan

heheheheheheh....zašto nitko nije spemenio xbox360 nego pc blablabla ps3 nananana:)meni je najbolja konzola xbox360 premium imam ga i zadovoljan sam imam negdje oko 114 ili 115 igara a ovi koji imaju ps3 imaju 5 do 20 igara u xbox sam stavio ćip,kad sam ga kupovao dobio sam uz njega 3 originalne igre: gta4 pes09 i gt5.Sad igram online multiplayer gta4(multiplayer se kod xboxa 360 plaća ali je grafa super a na ps3 je potpuno besplatno ali je grafa LOWER)hdd mi je 60gb i još onaj blue ray na ps3 je totalno spor pa mu ništane vrijedi a x360 nema br ali je zato brži i kvalitetniji od ps3.ja sam imao i psone i pstwo a ove sam se godine odlućio za xbox jer sam vidio na netu da je po cnetu bolji xbox360 od ps3 a ja uvijek gledam mišljenje cneta i to nije samo mišljenje nego su ljudi valjda glasali il ništo.ja imam kompić s konfiguracijom:2gb grafićka,8gb ram-a,8 jezgri 3.2 GHz u njemu imam igre gta4 dead space prototype moh airborne...itd i opet mi dosadi, imam toliko jak komp a samo surfam po netu...pozz...hvala:)MOŽE ODGOVOR...

Pici
16 godina
neaktivan

ja imam ps3 ali imam i pc koji star bog zna koliko...prednst kod ps3 je sto ima mnogo mogucnosti slusanje glazbe itd i pes,a mana su mu skupe igre a nema pirata,a svoj glas ipak dajem pc-u jer je mnogo kompatabilniji i neke igre kao cod ili ga iv meni jednostavno nije isto igrati na pc-u i ps3... pc je pc...

16 godina
neaktivan

misliš xbox je xbox i imaš grešku napisao si ga iv a piše se gtaIV:)

Pici
16 godina
neaktivan
RE: Što je najbolje za igranje? XBOX 360, PS3 ili

ne nego se piše Grand Theft Auto IV (Velika Pljačka Auta Četiri)-ali neću se svađat...

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
16 godina
neaktivan

nije neg "pc je pc"bar za mene a mislim i da nisam jedini...a kad bi svi tako ispravljali greske dokle bi dosli... 

17 godina
neaktivan

Drzite se teme a ne pravopisnih gresaka!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
15 godina
neaktivan

ps3 JE ZAKON,imam ga ja slim 320 giga,LCD 82 inc,HDRedy kao uzivo kad igras super stvar...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice