šteta kaj nema crysis za ps3
mislim da bi se konzsola dobro namučila 
ono što je pod "haubom" PS3 i Pcja uopće nije bila tema. Tema je bila da je PC s kojim se mogu pokretat igre koje izgledaju isto ili bolje neg PS3 preskup. Ja sam dokazao da nije.
Što se tiče famozne PS3 grafike, očigledno niste nikad igrali PS3 i ovakav PC da bi mogli vidjet razliku. Jučer sam u City Center One gledao malo dok su igrali PES i GT (mislim 4) na PS3 u 1080i. Grafika je onak... loša. LCD je bio neki Sonyev, cca 82cm. U svakom slučaju, AA i AS filteri ne postoje ili nisu vidljivi na PS3. Sve izgleda nazubljeno, pa čak i auto na GT je bio neispoliran. Naspram TOCA-e se može sakrit. A okoliš da i ne pričam. To je moj davni Athlon XP još gutao bez problema...
u svakom slučaju, jedina prednost PS3 su fixne performanse za svaku igru, no niti to nije usporedivo jer na PCju niti jedna igra nije ista. Najbolji primjer je Crisys-a koji je došao sa svojim totalno neoptimiziranim za današnje PCje engine-om, dok npr. FarCry (koji se na spomenutoj Pc konfiguraciji može igrat u MAX detaljima) izgleda i radi PREDIVNO. I da, grafika na PS3 je u rangu one u Farcryju BEZ AA i AS filteringa. Stoga, znatno lošija neg što ju može probavit ovaj PC
Što se tiče budućnosti, to su isto napisane gluposti: pa ovaj PC će za 3 godine isto moć pokretat igre u rangu današnje grafike u njihovoj punoj rezoluciji. Jednako kao i PS3 sa svojim igrama. Neće igre na PS3 za 3 godine izgledat kao stvarnost, već će i dalje izgledat identično današnjim osim uz više poligona. A sa ovim PCjem ćeš barem imat priliku zaigrat igre slijedeće generacije, pa makar i u manje FPS-a neg bi trebalo, ali ćeš moć! na ps3 moraš gledat istu grafiku sve do PS4 :P
Sve u svemu, jedino zašto se PS3 isplati su tučnjave (aka K1 World Grand Prix) i EyeToy. Ama baš sve ostalo postoji na PCju i mnogo je bolje na PCju...
Molim Vas Sve ukucajte u google "Is the GPU holding the PS3 back?" ili idite na ps3news.com pa se malo zapitajte...friška vijest..
nabacite pogled na PS3 igre Heavenly Sword i Uncharted. Drake's Fortune. identično najjačem PC-u (da, jako dobro znam šta može intelov quad cpu i geforce 9800GX2 ili radeon hd3870).
na pitanje iz naslova nije lako dati odgovor .. a i cijena nije faktor kako vidim da pisete .. sto je najbolje za igranje?
pitanje ne sugerira problem cijene .. ali cijena i nije bitna ..
jerbo ..
igrati se zavaljen u trosjed s bezicnim kontrolerom na tv od 42 ili vise incha dok subwoofer grmi .. nemjerljivo je iskustvo i neusporedivo s PC-om
ali .. nisu sve igre za igranje na konzolama .. ali one koje jesu .. wooow .. tko nije probao neka ne shizzi ..
a sada koja je kozola bolja .. u to ne bi ulazio .. imam ps3 i meni dobra .. ali x360 nije losa po nicemu ..
ako nemas nista .. i nemas love kupi si PC ..
ako imas love kupi si PC (potrebniji je u domacinstvu i moza svasta)
ako imas jos love pored PC kupi si konzolu i igraj igre koje se igraju na konzolama
npr. GRID voznja na konzoli i tv'u vs. na pc'u .. nijeee istoooooo .. (ako spojis TV na PC moze biti slicno, opet ostaje jednostavnost i izbalansiranost konzole)
.ez.
Što se tiče budućnosti, to su isto napisane gluposti: pa ovaj PC će za 3 godine isto moć pokretat igre u rangu današnje grafike u njihovoj punoj rezoluciji. Jednako kao i PS3 sa svojim igrama. Neće igre na PS3 za 3 godine izgledat kao stvarnost, već će i dalje izgledat identično današnjim osim uz više poligona. A sa ovim PCjem ćeš barem imat priliku zaigrat igre slijedeće generacije, pa makar i u manje FPS-a neg bi trebalo, ali ćeš moć! na ps3 moraš gledat istu grafiku sve do PS4 :P
Sve u svemu, jedino zašto se PS3 isplati su tučnjave (aka K1 World Grand Prix) i EyeToy. Ama baš sve ostalo postoji na PCju i mnogo je bolje na PCju...
ono što je pod "haubom" PS3 i Pcja uopće nije bila tema. Tema je bila da je PC s kojim se mogu pokretat igre koje izgledaju isto ili bolje neg PS3 preskup. Ja sam dokazao da nije.
Što se tiče famozne PS3 grafike, očigledno niste nikad igrali PS3 i ovakav PC da bi mogli vidjet razliku. Jučer sam u City Center One gledao malo dok su igrali PES i GT (mislim 4) na PS3 u 1080i. Grafika je onak... loša. LCD je bio neki Sonyev, cca 82cm. U svakom slučaju, AA i AS filteri ne postoje ili nisu vidljivi na PS3. Sve izgleda nazubljeno, pa čak i auto na GT je bio neispoliran. Naspram TOCA-e se može sakrit. A okoliš da i ne pričam. To je moj davni Athlon XP još gutao bez problema...

kad je radeon 9600 izašo, negdje 2003.
I crysis bez problema vrti na low, grafika nije nešto ali radi!
to je 5 godina star hardver.
oće reći da konzole nemogu vrtit crysis na high
đabe 7 jezgri kad je grafika već zastarjela
oće reći da konzole nemogu vrtit crysis na high
đabe 7 jezgri kad je grafika već zastarjela
PC je najbolji
Xbox360 i PC.
PC zbog nekih exkluziva, Xbox zbog velikog broja odličnih igra ...
PS3 je ok, osobno mi se ne sviđa vrsta igra koje se prodaju za PS3 a ni sama konzola nije nešto posebno ... kupuj samo ako želiš BR čitač
glupo me je to da puno igra izlazi za PS3 , a ne za PC
Svi se hvataju ps3-a..sve što se može SAD na ps3-u na pc se može godinama radit...kako igrat ut3 na ps3,recite vi meni..dok nekog naciljaš triba ti vremena..a dok ga još pogodiš..joj..
Osobno sam testirao razliku između ps3 i pc..kao što sam rekao pc od 3500kn VS. ps3..i razlika je vidljiva u korist pc..probao sam GRID,DMC4 zasad..i to na HDtv..
GRID trza na ps3 i grafika je lošija nego na pcu(sve na high),DMC4 na ps3 ok ali na pc više frameratea i izgleda predivno što se tiče detalja (na ps3 malo mutno)..nisam vjerovao dok nisam vidio..
još sam bio u kušnji da kupim ps3,ali sad nakon ovog,nema šanse..vidi se da ps3 i ostale konzole kaskaju za pc-ijem,a ionako većina igara što izađe za xbox360 dolazi i na pc, a eto i GT i Burnout paradise..
Pa ko voli nek izvoli..