Što je najbolje za igranje? XBOX 360, PS3 ili PC?

poruka: 218
|
čitano: 61.415
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Što je najbolje za igranje? XBOX 360, PS3 ili
themoviekiller kaže...
Paolo2612 kaže...
Mislim da se je Ges mislio reći za konfiguraciju koja pokreće igre približno istom snagom kao PS3 hardver, a tu BluRay ne čini nikakvu razliku. A ti si zaboravio da Sony gubi na prodanom PS3 hardveru (daje ga ispod stvarne cijene), pa se ne može opet uspoređivat cijene dok se ne dozna prava cijena PS3 hardvera.
 Pa sad da se njegova knofa može uspoređivati s ps3 nije točno... ps3 ima 7 jezgri, ima grafu koja ima snagu poput ovih jačih za pc ali se nemože s njima uspoređivati jer ju je soni sam izmislio i napravio baš za ps3 i s tom knofom koju je ovaj napisao nemožeš imati preformanse kao na ps3 jer ps3 grafika se uspoređuje s najboljim grafičkim karticama.... i samo ljudi govore pa što je ps3 poseban kad ima grafičku od 256 MB ali zato je ta grafa nabrijana do ja*a.... vjerujte da je ugođaj veći igrati ps3 na 82 cm ekranu nego ovo na pc-u ali ipak pc je No.1 za sve ostalo i za igre tipa COD, UT, CS itd.
.
Ali počele su izlaziti tipkovnice i miševi pa sad dolazi do velike konkurencije za pc.... sve dok pc ne postane kao što su rekli da će napraviti... svi djelovi se mijenjaju i neče više odgovarati ni utori itd jer će biti kako kažu puno kompatibilniji i jači i osiguraniji i da ima ništa neće biti ravni...
.
Mi smo u Hr  i mi ćemo tu tehnologiju malo kasnije dočekati nego ostatak svijeta.... rekli su da će biti iznenađenje i da PC ulazi u novu generaciju... PA NEK NAS IZNENADE...
.
A najgluplje mi je to što sad i konzole imaju media centre kao i komp (slike i ove ostale gluposti) i to nije fora... jer konzole postaju kompovi kojima nemožeš niš mijenjati
 Zabluda je da ti igras igre u HD rezoluciji. Mozes ti spojit PC na televizor i igrat isto ko PS. Mogu ja igrat na LCDu 900" na 1024x768 pixela to nema veze, velicina slike ce bit ista al nece bit tolko pixela na slici. Mislim ima vise od 1024x768 pixela kad igras PS3 naravno al to nije prava HD rezolucija, samo je slika tolko rasirena prek ekrana.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan

šteta kaj nema crysis za ps3

mislim da bi se konzsola dobro namučila Belji se

17 godina
neaktivan
themoviekiller kaže...
Paolo2612 kaže...
Mislim da se je Ges mislio reći za konfiguraciju koja pokreće igre približno istom snagom kao PS3 hardver, a tu BluRay ne čini nikakvu razliku. A ti si zaboravio da Sony gubi na prodanom PS3 hardveru (daje ga ispod stvarne cijene), pa se ne može opet uspoređivat cijene dok se ne dozna prava cijena PS3 hardvera.
 Pa sad da se njegova knofa može uspoređivati s ps3 nije točno... ps3 ima 7 jezgri, ima grafu koja ima snagu poput ovih jačih za pc ali se nemože s njima uspoređivati jer ju je soni sam izmislio i napravio baš za ps3 i s tom knofom koju je ovaj napisao nemožeš imati preformanse kao na ps3 jer ps3 grafika se uspoređuje s najboljim grafičkim karticama.... i samo ljudi govore pa što je ps3 poseban kad ima grafičku od 256 MB ali zato je ta grafa nabrijana do ja*a.... vjerujte da je ugođaj veći igrati ps3 na 82 cm ekranu nego ovo na pc-u ali ipak pc je No.1 za sve ostalo i za igre tipa COD, UT, CS itd.
.
Ali počele su izlaziti tipkovnice i miševi pa sad dolazi do velike konkurencije za pc.... sve dok pc ne postane kao što su rekli da će napraviti... svi djelovi se mijenjaju i neče više odgovarati ni utori itd jer će biti kako kažu puno kompatibilniji i jači i osiguraniji i da ima ništa neće biti ravni...
.
Mi smo u Hr  i mi ćemo tu tehnologiju malo kasnije dočekati nego ostatak svijeta.... rekli su da će biti iznenađenje i da PC ulazi u novu generaciju... PA NEK NAS IZNENADE...
.
A najgluplje mi je to što sad i konzole imaju media centre kao i komp (slike i ove ostale gluposti) i to nije fora... jer konzole postaju kompovi kojima nemožeš niš mijenjati
 btw. playstation 3 koristi nvidia graficku karticu "The RSX is based on Nvidia's GeForce graphics technology. It's a 550-MHz, 300-million-transistor graphics chip" znaci ekvivalentno nekakvom geforceu 7900<...
17 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...
 btw. playstation 3 koristi nvidia graficku karticu "The RSX is based on Nvidia's GeForce graphics technology. It's a 550-MHz, 300-million-transistor graphics chip" znaci ekvivalentno nekakvom geforceu 7900<...

8800 kartica koju imam ima 700 milijuna tranzistora. Duplo jača od ove iz PS3.
Samo da još igre optimiziraju kako treba....
17 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...
 Točnije ona je 7800GTX koja je jako modificirana. CEO nVidie je rekao da je ona negdje 1.5X jača od dvije 6800 Ultre spojene u SLI.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina

ono što je pod "haubom" PS3 i Pcja uopće nije bila tema. Tema je bila da je PC s kojim se mogu pokretat igre koje izgledaju isto ili bolje neg PS3 preskup. Ja sam dokazao da nije.

Što se tiče famozne PS3 grafike, očigledno niste nikad igrali PS3 i ovakav PC da bi mogli vidjet razliku. Jučer sam u City Center One gledao malo dok su igrali PES i GT (mislim 4) na PS3 u 1080i. Grafika je onak... loša. LCD je bio neki Sonyev, cca 82cm. U svakom slučaju, AA i AS filteri ne postoje ili nisu vidljivi na PS3. Sve izgleda nazubljeno, pa čak i auto na GT je bio neispoliran. Naspram TOCA-e se može sakrit. A okoliš da i ne pričam. To je moj davni Athlon XP još gutao bez problema...

u svakom slučaju, jedina prednost PS3 su fixne performanse za svaku igru, no niti to nije usporedivo jer na PCju niti jedna igra nije ista. Najbolji primjer je Crisys-a koji je došao sa svojim totalno neoptimiziranim za današnje PCje engine-om, dok npr. FarCry (koji se na spomenutoj Pc konfiguraciji može igrat u MAX detaljima) izgleda i radi PREDIVNO. I da, grafika na PS3 je u rangu one u Farcryju BEZ AA i AS filteringa. Stoga, znatno lošija neg što ju može probavit ovaj PC

Što se tiče budućnosti, to su isto napisane gluposti: pa ovaj PC će za 3 godine isto moć pokretat igre u rangu današnje grafike u njihovoj punoj rezoluciji. Jednako kao i PS3 sa svojim igrama. Neće igre na PS3 za 3 godine izgledat kao stvarnost, već će i dalje izgledat identično današnjim osim uz više poligona. A sa ovim PCjem ćeš barem imat priliku zaigrat igre slijedeće generacije, pa makar i u manje FPS-a neg bi trebalo, ali ćeš moć! na ps3 moraš gledat istu grafiku sve do PS4 :P

Sve u svemu, jedino zašto se PS3 isplati su tučnjave (aka K1 World Grand Prix) i EyeToy. Ama baš sve ostalo postoji na PCju i mnogo je bolje na PCju...

17 godina
neaktivan

Molim Vas Sve ukucajte u google "Is the GPU holding the PS3 back?"  ili idite na ps3news.com pa se malo zapitajte...friška vijest..

17 godina
neaktivan

nabacite pogled na PS3 igre Heavenly Sword i Uncharted. Drake's Fortune. identično najjačem PC-u (da, jako dobro znam šta može intelov quad cpu i geforce 9800GX2 ili radeon hd3870).

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
17 godina

na pitanje iz naslova nije lako dati odgovor .. a i cijena nije faktor kako vidim da pisete  .. sto je najbolje za igranje?

pitanje ne sugerira problem cijene .. ali cijena i nije bitna ..

jerbo ..

igrati se zavaljen u trosjed s bezicnim kontrolerom na tv od 42 ili vise incha dok subwoofer grmi .. nemjerljivo je iskustvo i neusporedivo s PC-om

ali .. nisu sve igre za igranje na konzolama .. ali one koje jesu .. wooow .. tko nije probao neka ne shizzi ..

a sada koja je kozola bolja .. u to ne bi ulazio .. imam ps3 i meni dobra .. ali x360 nije losa po nicemu ..

ako nemas nista .. i nemas love kupi si PC ..

ako imas love kupi si PC (potrebniji je u domacinstvu i moza svasta)

ako imas jos love pored PC kupi si konzolu i igraj igre koje se igraju na konzolama

npr. GRID voznja na konzoli i tv'u vs. na pc'u .. nijeee istoooooo .. (ako spojis TV na PC moze biti slicno, opet ostaje jednostavnost i izbalansiranost konzole)

.ez.

17 godina
Ges kaže...

Što se tiče budućnosti, to su isto napisane gluposti: pa ovaj PC će za 3 godine isto moć pokretat igre u rangu današnje grafike u njihovoj punoj rezoluciji. Jednako kao i PS3 sa svojim igrama. Neće igre na PS3 za 3 godine izgledat kao stvarnost, već će i dalje izgledat identično današnjim osim uz više poligona. A sa ovim PCjem ćeš barem imat priliku zaigrat igre slijedeće generacije, pa makar i u manje FPS-a neg bi trebalo, ali ćeš moć! na ps3 moraš gledat istu grafiku sve do PS4 :P

Sve u svemu, jedino zašto se PS3 isplati su tučnjave (aka K1 World Grand Prix) i EyeToy. Ama baš sve ostalo postoji na PCju i mnogo je bolje na PCju...

To ja cijelo vrijeme govorim, drago mi je da neko shvaca.

Sto se tice toga da se mos zavalit u kauc s PSom, meni moja kozna(prava koza) anatomska stolica je bolja od bilo kojeg kauca na svijetu, hehe.
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Ges kaže...

Sto se tice toga da se mos zavalit u kauc s PSom, meni moja kozna(prava koza) anatomska stolica je bolja od bilo kojeg kauca na svijetu, hehe.
 Vidim da sam ostao neshvačen. Ko igra Crysis na tri godina staroj grafičkoj, mislim da stvarno igra?
17 godina
neaktivan
Ges kaže...

ono što je pod "haubom" PS3 i Pcja uopće nije bila tema. Tema je bila da je PC s kojim se mogu pokretat igre koje izgledaju isto ili bolje neg PS3 preskup. Ja sam dokazao da nije.

Što se tiče famozne PS3 grafike, očigledno niste nikad igrali PS3 i ovakav PC da bi mogli vidjet razliku. Jučer sam u City Center One gledao malo dok su igrali PES i GT (mislim 4) na PS3 u 1080i. Grafika je onak... loša. LCD je bio neki Sonyev, cca 82cm. U svakom slučaju, AA i AS filteri ne postoje ili nisu vidljivi na PS3. Sve izgleda nazubljeno, pa čak i auto na GT je bio neispoliran. Naspram TOCA-e se može sakrit. A okoliš da i ne pričam. To je moj davni Athlon XP još gutao bez problema...

Stvarno si tu nas*o svega. GT4 je ps2 igra. Pogledaj GT5 Prologue u 1080p i onda pričaj o nekakvoj grafici. Kako svi teraju vodu na svoj mlin pa to je strašno.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
Perica kaže...
Psiho246 kaže...
Ges kaže...

Vidim da sam ostao neshvačen. Ko igra Crysis na tri godina staroj grafičkoj, mislim da stvarno igra?
 Ko igra Crysis na bilo kojoj konzoli? Biraj koju oces, znam da nije izdan za konzole, al nijedna ga nemoze igrat na high, kamoli na ultra high 100%. Zato i nije izdan. Prema tome, mogucnosti PCa>mogucnosti PSa Smijeh
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Perica kaže...
Psiho246 kaže...
Ges kaže...

Ko igra Crysis na bilo kojoj konzoli? Biraj koju oces, znam da nije izdan za konzole, al nijedna ga nemoze igrat na high, kamoli na ultra high 100%. Zato i nije izdan. Prema tome, mogucnosti PCa>mogucnosti PSa Smijeh
Neshvačen i dalje, ko spominje Crysis i konzole?
Riječ je o igranju Crysisa na tri godine staroj grafičkoj kartici za PC.
Edit:
Da je i izdan za PS3 vjerojatno bi ga igrao na full hd.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2008 19:46 (Perica).
17 godina
Perica kaže...
Psiho246 kaže...
Perica kaže...
 Neshvacen indeed.
Diskusija je Sto je najbolje za igranje, i trenutno debatiramo PS vs. PC tako da ne kuzim tvoj argument. Ne nemoze se igrat Crysis na 3 godine starom PCu na high, da i?
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Perica kaže...
Psiho246 kaže...
Perica kaže...
 Neshvacen indeed.
Diskusija je Sto je najbolje za igranje, i trenutno debatiramo PS vs. PC tako da ne kuzim tvoj argument. Ne nemoze se igrat Crysis na 3 godine starom PCu na high, da i?
 Yes, ne možeš igrati najnoviju igru na tri godine starom PC, ok. Za tri godine izlazi nova igra za PS3, kupiš, staviš, igraš.
17 godina
Perica kaže...
Psiho246 kaže...
Perica kaže...
Psiho246 kaže...
Perica kaže...
 Neshvacen indeed.
 Yes, ne možeš igrati najnoviju igru na tri godine starom PC, ok. Za tri godine izlazi nova igra za PS3, kupiš, staviš, igraš.
 Crysis je igra za sebe, i sto sam vec i reko, koja to konzola moze pokrenuti Crysis? Niti jedna.
Znaci Krizu nemres pokrenut sa 3 godine starim PCom, ali nemozes ni sa jednom konzolom, pogotovo ne sa PS3 tak da si opet na nuli.
Bilo koja druga igra se komotno igra na 3 godine starom PCu. Ja osobno do donedavno sam imao PC koji je bio star 4 godine i igrao sam sve nove igre (osim Krize koju sad fala bogu vrtim na high :P).
17 godina
neaktivan

kad je radeon 9600 izašo, negdje 2003.

I crysis bez problema vrti na low, grafika nije nešto ali radi!

to je 5 godina star hardver.

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
 Crysis je igra za sebe, i sto sam vec i reko, koja to konzola moze pokrenuti Crysis? Niti jedna.
Znaci Krizu nemres pokrenut sa 3 godine starim PCom, ali nemozes ni sa jednom konzolom, pogotovo ne sa PS3 tak da si opet na nuli.
Bilo koja druga igra se komotno igra na 3 godine starom PCu. Ja osobno do donedavno sam imao PC koji je bio star 4 godine i igrao sam sve nove igre (osim Krize koju sad fala bogu vrtim na high :P).
 Argumentiraj mi svoju izjavu da Crysis nemogu vriti ni xbox360 ni ps3. Inace Far Cry 2 nije ništa manje atraktivan od Crysisa pa će izaći i za xbox 360 i ps3.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

oće reći da konzole nemogu vrtit crysis na high

đabe 7 jezgri kad je grafika već zastarjela

17 godina
PROTECTOR kaže...
Psiho246 kaže...
 Argumentiraj mi svoju izjavu da Crysis nemogu vriti ni xbox360 ni ps3. Inace Far Cry 2 nije ništa manje atraktivan od Crysisa pa će izaći i za xbox 360 i ps3.
 Pitanje kako ce izgledat i kako ce se vrtit na konzolama. Pogle temu: http://forum.bug.hr/forum/topic/is-the-gpu-holding-the-ps3-back/4778.aspx?sort=asc&view=flat

Far Cry 2 nije u rukama Cryteka ko Crysis ili Far Cry, tako da nista ne garantira da ce igra izlgedat bolje od Crysisa. Sve sta sam dosad vidio je Screenshot neke suhe trave i palmu.
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
 Za koju je konzolu napravljen Crysis. Za nijednu, znači nemožeš je ni pokrenuti jer nije napravljen za konzolu, ali da su ga napravili za konzolu mogao bi ga bez problema pokrenuti i nebi morao razmišljati dali ti tvoja kartica može to vrtjeti na high.
nadimak888 kaže...

Nije nešto ali radi, ako PS3 poživi 5 godina nova igra će se vrtjeti na high. Za pet godina nova igra na današnjem PC-u če se vrtjeti na low, grafika neče biti nešto ali radi.
17 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

oće reći da konzole nemogu vrtit crysis na high

đabe 7 jezgri kad je grafika već zastarjela

Tražim argument toj tvrdnji. Ovako je sve to na razini rekla-kazala. Razbacujete se tvrdnjama i teorijama bez ikakvog argumenta da podrži bilo koju od navedenih tvrdnji.
17 godina
Perica kaže...
Psiho246 kaže...
 Za koju je konzolu napravljen Crysis. Za nijednu, znači nemožeš je ni pokrenuti jer nije napravljen za konzolu, ali da su ga napravili za konzolu mogao bi ga bez problema pokrenuti i nebi morao razmišljati dali ti tvoja kartica može to vrtjeti na high.
nadimak888 kaže...

Nije nešto ali radi, ako PS3 poživi 5 godina nova igra će se vrtjeti na high. Za pet godina nova igra na današnjem PC-u če se vrtjeti na low, grafika neče biti nešto ali radi.
 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA poludit cu!
Pa za 5 godina na PS3 ce igra izlgedat ko danas i to uopce nema veze jel ona na high il neznam kaj. Na PCu za 5 godina igra na low ce vrlo vjerojatno izgledat bolje nego danasnje na PS3u...

Btw. Povlacim argument iz prijasnjeg posta da ko zna kako ce Far Cry izgledat, sad sam vidio neke novije screenove i izlgeda super.
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Pa za 5 godina na PS3 ce igra izlgedat ko danas i to uopce nema veze jel ona na high il neznam kaj. Na PCu za 5 godina igra na low ce vrlo vjerojatno izgledat bolje nego danasnje na PS3u...

Btw. Povlacim argument iz prijasnjeg posta da ko zna kako ce Far Cry izgledat, sad sam vidio neke novije screenove i izlgeda super.
 Super još malo i jedan manje.
Igra na low ne može nikako biti bolje nego danas na high, sad ni za 5 godina.
17 godina
Perica kaže...
Psiho246 kaže...

Super još malo i jedan manje.
Igra na low ne može nikako biti bolje nego danas na high, sad ni za 5 godina.
 Omfg, kako ne.
Crysis - low Crysis - low
Max payne 2 high Max payne 2 high
Halo: combat evolved Halo: combat evolved
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2008 21:51 (Psiho246).
17 godina
protjeran

PC je najbolji

17 godina

Xbox360 i PC.

PC zbog nekih exkluziva, Xbox zbog velikog broja odličnih igra ...

PS3 je ok, osobno mi se ne sviđa vrsta igra koje se prodaju za PS3 a ni sama konzola nije nešto posebno ... kupuj samo ako želiš BR čitač

17 godina
protjeran

glupo me je to da  puno igra izlazi za PS3 , a ne za PC

17 godina
neaktivan

Svi se hvataju ps3-a..sve što se može SAD na ps3-u na pc se može godinama radit...kako igrat ut3 na ps3,recite vi meni..dok nekog naciljaš triba ti vremena..a dok ga još pogodiš..joj..

Osobno sam testirao razliku između ps3 i pc..kao što sam rekao  pc od 3500kn VS. ps3..i razlika je vidljiva u korist pc..probao sam GRID,DMC4 zasad..i to na HDtv..

GRID trza na ps3 i grafika je lošija nego na pcu(sve na high),DMC4 na ps3 ok ali na pc više frameratea i izgleda predivno što se tiče detalja (na ps3 malo mutno)..nisam vjerovao dok nisam vidio..

još sam bio u kušnji da kupim ps3,ali sad nakon ovog,nema šanse..vidi se da ps3 i ostale konzole kaskaju za pc-ijem,a ionako većina igara što izađe za xbox360 dolazi i na pc, a eto i GT i Burnout paradise..

Pa ko voli nek izvoli..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice