Što je najbolje za igranje? XBOX 360, PS3 ili PC?

poruka: 218
|
čitano: 61.415
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Što je najbolje za igranje? XBOX 360, PS3 ili
Paolo2612 kaže...
themoviekiller kaže...
Makić kaže...

ko kaže da na ps3 ne trza taj laže, prvenstveno sam vidija kod prijatelja na obilivionu, da trza i to dobro a nekad mu je loadiranje mape bilo duže nego meni na komp, a već je star 4god, on se izvlačija na to da je liku previše diga sposobnosti iako sumnjam u to. po mom mišljenju pc je nezamjenjiv nikakve konzole

Istina, istina... kod frenda igrali na ps3 PES2009 i vidi se trzanje tipa kad pokazuje kartone i takve gluposti...
 Nažalost to nije zbog nedovoljne snage PS3, nego zbog pohlepnih gadova koji žele zgrnut što više para, a boli ih briga što puštaju neoptimizirano i bugovito smeće na tržište

Kao što sami znate ima i mnogo obrnutih primjera: odlične konzolaške igre su neigrivo i neoptimizirano smeće na PC-u
 Da...GTA 4 na primjer...sramotno...
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
protjeran
Raving Rabbid kaže...

najbolji izbor je kod kuće imati PC i X360

istina, xbox je jeftin, služi ti kad ti dođu frendovi, a za komp vam namoram ni pričati...
Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
16 godina
neaktivan

Ništa nije bolje od PS3.

Original igre se mogu naručiti iz UK ili Kanade (SADa) za ~200 kn dok kod nas koštaju po 550+ kn...

Ja sam prezadovoljan, a još jedan razlog (uz to što je to next-gen) je - Gran Turismo 5. Još par mjeseci do 'pune igre' (ovo je Prologue)

Da se Facebook server sruši, 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Svaka čast sauron_15 :D
17 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Ništa nije bolje od PS3.

Original igre se mogu naručiti iz UK ili Kanade (SADa) za ~200 kn dok kod nas koštaju po 550+ kn...

Ja sam prezadovoljan, a još jedan razlog (uz to što je to next-gen) je - Gran Turismo 5. Još par mjeseci do 'pune igre' (ovo je Prologue)

i x360 je next gen a neke igre također ekskluzivno izađu za x360 koje su i bolje od gran turisma. možda je ps3 u svemu jači ali ne možeš niti na jednu ruku nabrojati igre koju cijelu njegovu snagu iskorištavaju.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
  i x360 je next gen a neke igre također ekskluzivno izađu za x360 koje su i bolje od gran turisma. možda je ps3 u svemu jači ali ne možeš niti na jednu ruku nabrojati igre koju cijelu njegovu snagu iskorištavaju.
  Ne mogu nabrojati igre koje ga iskorištavaju u potpunosti, a to je plus... Jer ih (pretpostavljam, nisam informiran za XBox360) na XBOXu ima više.
A Uncharted 2 : Among Thieves (ja mislim da se tako zove) je najavljen kao rijetka igra koja će snagu i moć PS3 u potpunosti iskoristiti.
Da se Facebook server sruši, 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Svaka čast sauron_15 :D
17 godina
neaktivan
TIR669 kaže...
Raving Rabbid kaže...
  Ne mogu nabrojati igre koje ga iskorištavaju u potpunosti, a to je plus... Jer ih (pretpostavljam, nisam informiran za XBox360) na XBOXu ima više.
A Uncharted 2 : Among Thieves (ja mislim da se tako zove) je najavljen kao rijetka igra koja će snagu i moć PS3 u potpunosti iskoristiti.
 a tima najavama se ne može vjerovat (primjer: Peter Molyneux koji je dosta obećao za posebno izdanje Fable II). ja sada samo čekam kada neka igra izađe te ju sam probat. danas ljudi žive od laži.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
protjeran
TIR669 kaže...

Ništa nije bolje od PS3.

joj dajte molim vas sa tim debilnim forama, o tome kak ništa nije bolje od konzole koju ti ima itd. to što ja više volim xbox360, neznači da govorim za njega da je najbolji, nego samo kažem, da se meni osobno više sviđa.
17 godina
neaktivan

Ljudi , dajte se smirite. Ništa nije "najbolje", ipak je sve to samo hrpa nekih dijelova. Sve je to jedno te isto(više manje).

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!
16 godina
neaktivan
I like chineese kaže...
TIR669 kaže...

Ništa nije bolje od PS3.

joj dajte molim vas sa tim debilnim forama, o tome kak ništa nije bolje od konzole koju ti ima itd. to što ja više volim xbox360, neznači da govorim za njega da je najbolji, nego samo kažem, da se meni osobno više sviđa.
  Neću se ni spuštati na tvoju razinu, ne želim opomene i banove bezveze... ;)
17 godina
protjeran
Altair kaže...

Ljudi , dajte se smirite. Ništa nije "najbolje", ipak je sve to samo hrpa nekih dijelova. Sve je to jedno te isto(više manje).

slažem se s tobom.
EDIT:moderatori pls lock, jer će onaj TIR poludit.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 19:24 (I like chineese).
17 godina
neaktivan

Također, lock. Nema šta više nije napisano, a neki odmiču kontroli.

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!
17 godina
neaktivan

kuži ovo LOCK a mene si ne obavijesti hahaha LOL   

25.12 sam DJED MRAZ a preostale dane sam ALKOHOLIČAR i pijem zbog uzaludno potrošene većeri 25.12
17 godina
neaktivan

LOCK !!!!!!!!

Dosadno je više.... šišaš konzole i PC.... Wii najbolji hahaha nema boljeg

25.12 sam DJED MRAZ a preostale dane sam ALKOHOLIČAR i pijem zbog uzaludno potrošene većeri 25.12
16 godina
neaktivan

Od konzola je bolji PS3 jer je opremljen i za buduće generacije igara. Bolje višak nego manjak snage. A PC ko PC... Najbolji za overclckirat pa onda igrat neku zahtjevnu igru i sven na High ili Very High, pa uživaš.Belji seNevinašce

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
neaktivan
themoviekiller kaže...

kuži ovo LOCK a mene si ne obavijesti hahaha LOL   

Sry, jel može jedan lock?Belji se a sto se tiče zadnjeg posta, zašto većina ljudi na ovom forumu na spomen PC-a misli samo na klokanje. Je, zabavno ga je rastavljati, nadograđivati, zafrkavati se sa raznim stvarima, ali nije ni malo zabavno kad krivo klokaš ili zezneš u BIOS-u nešto pa ti procesor odleti u zrak i uništi pol kante(osim promatračima...), mislim, bez uvrede.
16 godina
neaktivan

PS3 se ne isplati jer su igre preskupe.Za dvije poštene igre trebaš min 1000kn.PC je zakon!!!!!

16 godina
protjeran

PC jer ima bolju grafiku, više je igara i jeftinij je.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
16 godina
neaktivan

PS3 kratko i jasno!

Je, je, aha!
16 godina
neaktivan

PC je zakon!!

16 godina
protjeran
themoviekiller kaže...

Svi znamo da je PC najbolje za igranje, ali sad mi je počeo ići malo na živce. Izlaze sve brže i brže novi djelovi i jako su skupi i kad uspoređujem PC, XBOX 360 i PS3 izgleda kako je na konzolama ipak najbolje igrati jer grafika nekako super izgleda isto kao i na jačem PC-u (a budimo realni nemaju svi tolike pare za za tako jake PC-e koji imaju iste preformanse u grafici kao PS3 i XBOX 360)  i nemora se nitko brinuti hoće li mu igra raditi ili ne.

Koja vam je platforma draža za igranje?

Ovi koji misle da su konzole bolje neka kažu koja je onda bolja, XBOX 360 ili PS3

moja procjena na tablici od 3:

1.PC
2.XBOX 360
3.PS3
16 godina
neaktivan

Slažem se.

16 godina
neaktivan

Iako je sada PS3 hit igre za njega su preskupe

16 godina
neaktivan

PS3 je dobro kupiti jer posluži i kao multimedijski stroj, a ako se zna s tehnikalijama, i kao izvrsno kućno kino, da i ne spominjem da ima Blu-ray čitač. Ipak, pošto ga nemam, još uvijek živio PC!Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina

Dvije riječi:

Personal Computer

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Dvije riječi:

Personal Computer

ma dovoljna su dva slova: PC
16 godina
themoviekiller kaže...

Ma bolje je vjerojatno PC jel čujem i vidim da sve to brzo crkava i PC i konzole pa je ljepše kad lupiš nogom PC imaš nešto za lupiti XD a i lakše ga je rastvoriti i lomiti dio po dio hahaha

Potpisujem.

Inace po meni je najbolje imati PC i eventualno PS3. Ja sam protiv x360... Zasto? Zato jer (skoro) sve igre za x360 imamo i na pc-u i to sa ljepsom grafikom i duplo vecom reolucijom, a vise manje kosta isto uzet prosjecan pc ili modificirani x360, mozda malo skuplje no vise se isplati PC. A sto se tice PS3-a, on iako je skup ima par ekskluziva koje vrijedi odigrati te koje (najvjerojatnije) nikada nece doci na PC. Tako da bi po meni bilo najbolje imati prosjecan PC i eventualno kasnije uzeti PS3 kada se cijene malo smire (sto se nadam da ce biti brzo).
16 godina
neaktivan

Po meni je najbolji nintendo wii još ga nemam ali ću ga uskoro imati moj frend ima wii a mogu reći da se wii i 360 mogu modificirati da može primiti piratske igre a kod vidim vaše ps3 nigdje nisam vidio čip da se ugradi za piratske igre, igrao sam na wii metroid prime 3 i mogu reći kad to igraš na wii više nikad neželiš FPS igre igrati na dualanalog mogu mislim da previše idalizirate wii ono uh cell ima 7 jezgri što će toliko jezgri ako ga ne koristi u ponom potjecialu i za par godina grafika će biti stara i pricesor ništa ne vrijedi po i što će blue-ray ako produkcija je skupa i nitko još ne koristi blue-ray plaer ono na blue-ray disk stane 25 gb ajmo ljudi pogledajmo koliko je to puno a igre neuzimaju ni pola diska mislim da je to suvišno što su stavili blue-ray laser bilo bi dovoljno da su stavili dvd laser

za mene najbolje uzmite uzmite

Nintendo WII

XBOX360

pošto oni se mogu modificirati za piratske igre i imaju jako puno igara za razliku od ps3 koji skoro pa i nema igre

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 21:53 (gamer2400).
16 godina
gamer2400 kaže...

Po meni je najbolji nintendo wii još ga nemam ali ću ga uskoro imati moj frend ima wii a mogu reći da se wii i 360 mogu modificirati da može primiti piratske igre a kod vidim vaše ps3 nigdje nisam vidio čip da se ugradi za piratske igre, igrao sam na wii metroid prime 3 i mogu reći kad to igraš na wii više nikad neželiš FPS igre igrati na dualanalog mogu mislim da previše idalizirate wii ono uh cell ima 7 jezgri što će toliko jezgri ako ga ne koristi u ponom potjecialu i za par godina grafika će biti stara i pricesor ništa ne vrijedi po i što će blue-ray ako produkcija je skupa i nitko još ne koristi blue-ray plaer ono na blue-ray disk stane 25 gb ajmo ljudi pogledajmo koliko je to puno a igre neuzimaju ni pola diska mislim da je to suvišno što su stavili blue-ray laser bilo bi dovoljno da su stavili dvd laser

za mene najbolje uzmite uzmite

Nintendo WII

XBOX360

pošto oni se mogu modificirati za piratske igre i imaju jako puno igara za razliku od ps3 koji skoro pa i nema igre

Kao prvo prije svega tema je: Što je najbolje za igranje? XBOX 360, PS3 ili PC?  A ti tu spominjes da je izmedu toga najbolji Nintendo Wii. Ne kazem nista lose protiv te konzole, dapace veoma je dobra, no ako gledamo igre koje igraju malo ozbiljniji a ne casual igraci, skoro sve izlaze na x360 ps3 i pc, rijetko koja dode za Wii.

Kao drugo tema je sto je najbolje za igranje a ne koja konzola ima najvise pirata pa da ti odmah pljujes po PS3-u da nema cip i da ti nemozes igrati tvoje piratske ''igrice''...
Sto se tice cell-a i njegovih 7 jezgri, dosada nije izasla igra koja koristi sve 7 jezgre ali recimo novi Uncharted ce najvjerojatnije koristiti 95% jacine ps3-a. Također za grafiku nemozes reci da ce biti zastarjela, jer pogledaj samo Killzone 2 ili GT5:Prologue pa reci da ps3 ima zastarjelu grafiku...  Blu-Ray nije tolko skup, sada izlaze sve jeftiniji uredaji koji mogu vrtiti blu-ray, a Ps3 ima to vec u sebi ugradeno.
A po tome sto prigovaras da PS3-u netreba blu-ray onda mi reci kako bi stale neke igre, recimo Metal Gear Solid 4, koji ima 50gb...

A ovo zadnje da preporucujes Wii i X360 samo zato jer imaju ''jako puno piratskih igara'' necu ni komentirati, sto se tice igara za Ps3 proguglaj malo i naci ces i vise nego dovoljno igra za igrati te pogledaj samo koje igre dolaze ove godine.

Ukratko napisao si veliku glupost punu gramatickih pogreska.
16 godina
neaktivan

nisam rekao da 360 i wii imaju puno piratske igre nego da oni imaju inače puno više igara nege ps3 i kad več govoriš o smisao temama tama nije koliko cell ima jezgra ili dali je grafička zastarjela nego koji je najbolji aparat za igrice

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 0:42 (gamer2400).
16 godina
protjeran

mene najvise zanimaju x360 i xbox, ali steta sto nemam xbox nego ps3, jedno pitanje, nakon koliko dugo igranja xboxa 360 on rikne?

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice