ko kaže da na ps3 ne trza taj laže, prvenstveno sam vidija kod prijatelja na obilivionu, da trza i to dobro a nekad mu je loadiranje mape bilo duže nego meni na komp, a već je star 4god, on se izvlačija na to da je liku previše diga sposobnosti iako sumnjam u to. po mom mišljenju pc je nezamjenjiv nikakve konzole
najbolji izbor je kod kuće imati PC i X360
Ništa nije bolje od PS3.
Original igre se mogu naručiti iz UK ili Kanade (SADa) za ~200 kn dok kod nas koštaju po 550+ kn...
Ja sam prezadovoljan, a još jedan razlog (uz to što je to next-gen) je - Gran Turismo 5. Još par mjeseci do 'pune igre' (ovo je Prologue)
Ništa nije bolje od PS3.
Original igre se mogu naručiti iz UK ili Kanade (SADa) za ~200 kn dok kod nas koštaju po 550+ kn...
Ja sam prezadovoljan, a još jedan razlog (uz to što je to next-gen) je - Gran Turismo 5. Još par mjeseci do 'pune igre' (ovo je Prologue)
Ništa nije bolje od PS3.
Ljudi , dajte se smirite. Ništa nije "najbolje", ipak je sve to samo hrpa nekih dijelova. Sve je to jedno te isto(više manje).
Ništa nije bolje od PS3.
Ljudi , dajte se smirite. Ništa nije "najbolje", ipak je sve to samo hrpa nekih dijelova. Sve je to jedno te isto(više manje).
Također, lock. Nema šta više nije napisano, a neki odmiču kontroli.
kuži ovo LOCK a mene si ne obavijesti hahaha LOL
LOCK !!!!!!!!
Dosadno je više.... šišaš konzole i PC.... Wii najbolji hahaha nema boljeg
Od konzola je bolji PS3 jer je opremljen i za buduće generacije igara. Bolje višak nego manjak snage. A PC ko PC... Najbolji za overclckirat pa onda igrat neku zahtjevnu igru i sven na High ili Very High, pa uživaš.

kuži ovo LOCK a mene si ne obavijesti hahaha LOL
a sto se tiče zadnjeg posta, zašto većina ljudi na ovom forumu na spomen PC-a misli samo na klokanje. Je, zabavno ga je rastavljati, nadograđivati, zafrkavati se sa raznim stvarima, ali nije ni malo zabavno kad krivo klokaš ili zezneš u BIOS-u nešto pa ti procesor odleti u zrak i uništi pol kante(osim promatračima...), mislim, bez uvrede. PS3 se ne isplati jer su igre preskupe.Za dvije poštene igre trebaš min 1000kn.PC je zakon!!!!!
PC jer ima bolju grafiku, više je igara i jeftinij je.
PS3 kratko i jasno!
PC je zakon!!
Svi znamo da je PC najbolje za igranje, ali sad mi je počeo ići malo na živce. Izlaze sve brže i brže novi djelovi i jako su skupi i kad uspoređujem PC, XBOX 360 i PS3 izgleda kako je na konzolama ipak najbolje igrati jer grafika nekako super izgleda isto kao i na jačem PC-u (a budimo realni nemaju svi tolike pare za za tako jake PC-e koji imaju iste preformanse u grafici kao PS3 i XBOX 360) i nemora se nitko brinuti hoće li mu igra raditi ili ne.
Koja vam je platforma draža za igranje?
Ovi koji misle da su konzole bolje neka kažu koja je onda bolja, XBOX 360 ili PS3
Slažem se.
Iako je sada PS3 hit igre za njega su preskupe
PS3 je dobro kupiti jer posluži i kao multimedijski stroj, a ako se zna s tehnikalijama, i kao izvrsno kućno kino, da i ne spominjem da ima Blu-ray čitač. Ipak, pošto ga nemam, još uvijek živio PC!
Dvije riječi:
Personal Computer
Dvije riječi:
Personal Computer
Ma bolje je vjerojatno PC jel čujem i vidim da sve to brzo crkava i PC i konzole pa je ljepše kad lupiš nogom PC imaš nešto za lupiti XD a i lakše ga je rastvoriti i lomiti dio po dio hahaha
Inace po meni je najbolje imati PC i eventualno PS3. Ja sam protiv x360... Zasto? Zato jer (skoro) sve igre za x360 imamo i na pc-u i to sa ljepsom grafikom i duplo vecom reolucijom, a vise manje kosta isto uzet prosjecan pc ili modificirani x360, mozda malo skuplje no vise se isplati PC. A sto se tice PS3-a, on iako je skup ima par ekskluziva koje vrijedi odigrati te koje (najvjerojatnije) nikada nece doci na PC. Tako da bi po meni bilo najbolje imati prosjecan PC i eventualno kasnije uzeti PS3 kada se cijene malo smire (sto se nadam da ce biti brzo).
Po meni je najbolji nintendo wii još ga nemam ali ću ga uskoro imati moj frend ima wii a mogu reći da se wii i 360 mogu modificirati da može primiti piratske igre a kod vidim vaše ps3 nigdje nisam vidio čip da se ugradi za piratske igre, igrao sam na wii metroid prime 3 i mogu reći kad to igraš na wii više nikad neželiš FPS igre igrati na dualanalog mogu mislim da previše idalizirate wii ono uh cell ima 7 jezgri što će toliko jezgri ako ga ne koristi u ponom potjecialu i za par godina grafika će biti stara i pricesor ništa ne vrijedi po i što će blue-ray ako produkcija je skupa i nitko još ne koristi blue-ray plaer ono na blue-ray disk stane 25 gb ajmo ljudi pogledajmo koliko je to puno a igre neuzimaju ni pola diska mislim da je to suvišno što su stavili blue-ray laser bilo bi dovoljno da su stavili dvd laser
za mene najbolje uzmite uzmite
Nintendo WII
XBOX360
pošto oni se mogu modificirati za piratske igre i imaju jako puno igara za razliku od ps3 koji skoro pa i nema igre
Po meni je najbolji nintendo wii još ga nemam ali ću ga uskoro imati moj frend ima wii a mogu reći da se wii i 360 mogu modificirati da može primiti piratske igre a kod vidim vaše ps3 nigdje nisam vidio čip da se ugradi za piratske igre, igrao sam na wii metroid prime 3 i mogu reći kad to igraš na wii više nikad neželiš FPS igre igrati na dualanalog mogu mislim da previše idalizirate wii ono uh cell ima 7 jezgri što će toliko jezgri ako ga ne koristi u ponom potjecialu i za par godina grafika će biti stara i pricesor ništa ne vrijedi po i što će blue-ray ako produkcija je skupa i nitko još ne koristi blue-ray plaer ono na blue-ray disk stane 25 gb ajmo ljudi pogledajmo koliko je to puno a igre neuzimaju ni pola diska mislim da je to suvišno što su stavili blue-ray laser bilo bi dovoljno da su stavili dvd laser
za mene najbolje uzmite uzmite
Nintendo WII
XBOX360
pošto oni se mogu modificirati za piratske igre i imaju jako puno igara za razliku od ps3 koji skoro pa i nema igre
nisam rekao da 360 i wii imaju puno piratske igre nego da oni imaju inače puno više igara nege ps3 i kad več govoriš o smisao temama tama nije koliko cell ima jezgra ili dali je grafička zastarjela nego koji je najbolji aparat za igrice
mene najvise zanimaju x360 i xbox, ali steta sto nemam xbox nego ps3, jedno pitanje, nakon koliko dugo igranja xboxa 360 on rikne?