Slaganje,Ne slaganje zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.220
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Slaganje,Ne slaganje

Htio bih zamoliti forumase nesto,molim vas nemojte mi zamjeriti ako je lose sroceno itd. Radi se u vezi thumb up i thumb down. Draga djeco nije vam ovo fejs i nemorate plakat ako vam netko da thumb down. Sve vise i vise na forumu vidim postove koji su natrpani sa thumb down-ovima odnosno ljudi se ne slazu s tim,i odmah poslije tog posta autor istog se zali na te palce dolje u istoj temi,to je stvarno jadno i djetinjasto. Ovo je forum gdje svatko moze iznjeti svoje misljenje i onaj koji se ne slaze s istim. No ovi kojima toliko smetaju ti thumb down-i unistavaju teme spamom i oftopicarenjem zbog totalno nebitne gluposti... Ono sto bih htio zamoliti je da ne placete oko toga da ne unistavate teme,od thumb down vam nece nista biti nit vam znaci nesto u zivotu jedino znaci da se netko ne slaze s vasim misljenjem i to je to. I to sto pisete na kraju svojih postova ajde sad navalite s TD,mislim cemu to? Mozda nije najbolje sroceno nisam bas dobar u iznosenju misljenja pisanjem ali jbg,imao sam potrebu ovo napisati,nesanica plus patch u igri. {#}{#}

HOW ABOUT NO
14 godina
Slaganje,Ne slaganje

Mene apsolutno ne sekira koliko cu TD dobiti,ali mi je forum nekako bio bolji kada sam mogao vidjeti tko sta daje!{#}

Svaki odgovor na moj post dajem TU,jer mi je drago da se netko uopce potrudio da odgovara,slagao se ja sa njegovim odgovorom,ili ne!

No moram priznati malko,ali zaista maaalko sam se nasekirao zbog TD,koje sam pokupio u ovome postu.

Mislim,ono,gdije je tu logika,pozelis srecu nekome i pokupis toliko TD.Pitam se samo ZASTO?

Sto sam ja to lose napisao u tome postu?

Tih 5-orica(za sada),su po meni cisti primjer Balkanskog debilizma!

Ali opet...neka ih,živili oni meni 100 godina{#}

12 godina
protjeran
Slaganje,Ne slaganje

Ima debila koji lupaju td bezveze ali opet ne zivcirati se zbog toga. Npr lupam bezveze radi se o tipkovnici koja pise sama i sad netko napise uh jako mi se svida jedva cekam da dode i sad mu netko na taj post nalupa 10td i on odmah poslije tog pocne spamat cemu toliko td,pa fkt ste glupi ljubomorni blablabla... Cemu spamat temu jbg to nece promijeniti to sto si dobio td.

HOW ABOUT NO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice