evo ovako prije sat vremena bio sam preko granice u bih i kad sam se vracao radili su mi pretres auta i nas i nasli su na tapetama 1 cvit trave,pitali su kao odakle je ja sam rekao da sam vodao neki dan neke pi*ke i da je mozda od njih,nudili su mi lizalicu pristao sam ali nisu davali pa me zanima,pustio nas je normalno dali mogu imat neki sranja zbog tog jbnog cvita???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zna li itko
Molim?
a čuj...ako vide da je običan list trave nema šanse da imaš problema... si siguran da je bas bio obican list?
Vjerovatno ces imat nekih manih problema :/
WATAFAK?
nudili su mi lizalicu pristao sam ali nisu davali pa me zanima
Mene ovaj dio toliko zanima da bih sada išao na granicu da upoznam te družejebljive graničare.
Ko da kazes: "Evo, isao sam preko granice i nasli mi tenkovske granate u sleperu, pitali mi odakle mi, ja reko - evo neki dan vozio neke likove mozda njima ispao iz tenka koji"... Poanta je u tome da je je auto tvoj i u njemu nadjen list marihuane. Tesko ces im prodat pricu da je nekim zenskama ispalo :) al nes naebat zbog toga.
cek nije nađen cijeli list nasao je na podu komac trave velicine vrha olovke,i nisu htijeli zao sto mi ujak radi s njima danas sam pricao s njime...a pretresali su auto punih 20 minuta
cek nije nađen cijeli list nasao je na podu komac trave velicine vrha olovke,i nisu htijeli zao sto mi ujak radi s njima danas sam pricao s njime...a pretresali su auto punih 20 minuta
Pa ako vas je pustio da odete onda nebi smjelo biti nikakvih posljedica
Ta priča s voženjem nekoga kome je ispalo rijetko pali, ali ako su te pustili dobro je, da je nekako veće sra*e još bi ti tamo bio.
Anyway, zbog ovoga cvita nečeš nafrkati, ali drugi put pametnije s tim, takve se stvari ne nose preko granice.
Ta priča s voženjem nekoga kome je ispalo rijetko pali, ali ako su te pustili dobro je, da je nekako veće sra*e još bi ti tamo bio.
Anyway, zbog ovoga cvita nečeš nafrkati, ali drugi put pametnije s tim, takve se stvari ne nose preko granice.
nisam ni vozio prek grane ali tako je kad prate
decec nepismen si.. ja sam tak pisao kad mi je bilo 12 godina.
ko te gledao, jel policija ili carina?
cini se da nisi dobio nikakav zapisnik o pregledu, zar ne?
koji su ti, uzgred budi receno, duzni izdati...
nikakva se pravna akcija nece pokretati protiv tebe
bez da je dokumentirana zapisnikom ili nalazom
a to u tvojem konkretnom slucaju znaci samo jedno:
nema zapisnika -> nema dokaza -> nemas brige... :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
decec nepismen si.. ja sam tak pisao kad mi je bilo 12 godina.
ma brawo kako si ti napredno dijete bioo....
policija je pretresala i iza nas je isao neki lik u civilnom autu koji nas je pratio...nikakav zapisnik ni slicno nisam dobio
policija je pretresala i iza nas je isao neki lik u civilnom autu koji nas je pratio...nikakav zapisnik ni slicno nisam dobio
PRETRES NE POSTOJI !!!! i to vec dobrih 20 i nesto godina....
PRETRES NE POSTOJI !!!! i to vec dobrih 20 i nesto godina....
ok nezz kako ti to zoves ali gledali (kopali) su po autu je*enihh 20 min....dojava
dobro je neda mi se svađat