Pretres...

poruka: 22
|
čitano: 4.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pretres...

evo ovako prije sat vremena bio sam preko granice u bih i kad sam se vracao radili su mi pretres auta i nas i nasli su na tapetama 1 cvit trave,pitali su kao odakle je ja sam rekao da sam vodao neki dan neke pi*ke i da je mozda od njih,nudili su mi lizalicu pristao sam ali nisu davali pa me zanima,pustio nas je normalno dali mogu imat neki sranja zbog tog jbnog cvita???

errando discimus Make your choice
16 godina
neaktivan
Pretres...

zna li itko

14 godina
neaktivan
Pretres...

Molim?

bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
14 godina
neaktivan
Pretres...

a čuj...ako vide da je običan list trave nema šanse da imaš problema... si siguran da je bas bio obican list?

[url=http://profile.xfire.com/superdox123][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/superdox123.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Pretres...

Vjerovatno ces imat nekih manih problema :/

LoL acc THCJoshi
17 godina
neaktivan
Pretres...

WATAFAK?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
Re: Pretres...
laki-cakija kaže...

nudili su mi lizalicu pristao sam ali nisu davali pa me zanima

Mene ovaj dio toliko zanima da bih sada išao na granicu da upoznam te družejebljive graničare.

ZOTAC: It's Time to Play.
18 godina
Pretres...

Ko da kazes: "Evo, isao sam preko granice i nasli mi tenkovske granate u sleperu, pitali mi odakle mi, ja reko - evo neki dan vozio neke likove mozda njima ispao iz tenka koji"... Poanta je u tome da je je auto tvoj i u njemu nadjen list marihuane. Tesko ces im prodat pricu da je nekim zenskama ispalo :) al nes naebat zbog toga.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
neaktivan
Pretres...

cek nije nađen cijeli list  nasao je na podu komac trave velicine vrha olovke,i nisu htijeli zao sto mi ujak radi s njima danas sam pricao s njime...a pretresali su auto punih 20 minuta

15 godina
laki-cakija kaže...

cek nije nađen cijeli list  nasao je na podu komac trave velicine vrha olovke,i nisu htijeli zao sto mi ujak radi s njima danas sam pricao s njime...a pretresali su auto punih 20 minuta

Pa ako vas je pustio da odete onda nebi smjelo biti nikakvih posljedica

17 godina
neaktivan
Pretres...

Ta priča s voženjem nekoga kome je ispalo rijetko pali, ali ako su te pustili dobro je, da je nekako veće sra*e još bi ti tamo bio.

Anyway, zbog ovoga cvita nečeš nafrkati, ali drugi put pametnije s tim, takve se stvari ne nose preko granice.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ta priča s voženjem nekoga kome je ispalo rijetko pali, ali ako su te pustili dobro je, da je nekako veće sra*e još bi ti tamo bio.

Anyway, zbog ovoga cvita nečeš nafrkati, ali drugi put pametnije s tim, takve se stvari ne nose preko granice.

nisam ni vozio prek grane ali tako je kad prate

14 godina
protjeran
Pretres...

decec nepismen si.. ja sam tak pisao kad mi je bilo 12 godina.

17 godina
neaktivan
Pretres...

ko te gledao, jel policija ili carina?

cini se da nisi dobio nikakav zapisnik o pregledu, zar ne?

koji su ti, uzgred budi receno, duzni izdati...

nikakva se pravna akcija nece pokretati protiv tebe

bez da je dokumentirana zapisnikom ili nalazom

a to u tvojem konkretnom slucaju znaci samo jedno:

nema zapisnika -> nema dokaza -> nemas brige... :)

15 godina
neaktivan
ovako ako su te uhvatili sa bilo kakvom kolicinom opojnih sredstava koja su kao takva na sluzbenoj listi, duzni su postupati i sastaviti najmanje sluzbenu zabiljesku. Btw pretres NE POSTOJI.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Robi700 kaže...

decec nepismen si.. ja sam tak pisao kad mi je bilo 12 godina.

ma brawo kako si ti napredno dijete bioo....

vatefak is going on :D
16 godina
neaktivan
Alen2 kaže...

policija je pretresala i iza nas je isao neki lik u civilnom autu koji nas je pratio...nikakav zapisnik ni slicno nisam dobio

15 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...
Alen2 kaže...

policija je pretresala i iza nas je isao neki lik u civilnom autu koji nas je pratio...nikakav zapisnik ni slicno nisam dobio

PRETRES NE POSTOJI !!!! i to vec dobrih 20 i nesto godina....

16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
laki-cakija kaže...
Alen2 kaže...

PRETRES NE POSTOJI !!!! i to vec dobrih 20 i nesto godina....

ok nezz kako ti to zoves ali gledali (kopali) su po autu je*enihh 20 min....dojava

15 godina
neaktivan
ovako po tvojoj prici bi se reklo da to malo trave je ostalo u autu zapravo ostatak veci kolicina koje si prethodno potrosio pa si cjelu pricu zapravo halucinirao.... :P btw. Za jedno obicno legitimiranje policajac je duzan ostviti pisani trag, i tebe upoznati s istim, a da ne pisem vise roman u temi sto je se tebi"mozda" dogodilo ukucaj pojmove pregled i pretraga u google i zakoni ce ti sve razjasnit. A pretres ti moze uradit samo cura ili starci kod kojih moze proci isprika kao ona sto si napisao:P
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
ovako po tvojoj prici bi se reklo da to malo trave je ostalo u autu zapravo ostatak veci kolicina koje si prethodno potrosio pa si cjelu pricu zapravo halucinirao.... :P btw. Za jedno obicno legitimiranje policajac je duzan ostviti pisani trag, i tebe upoznati s istim, a da ne pisem vise roman u temi sto je se tebi"mozda" dogodilo ukucaj pojmove pregled i pretraga u google i zakoni ce ti sve razjasnit. A pretres ti moze uradit samo cura ili starci kod kojih moze proci isprika kao ona sto si napisao:P

dobro je neda mi se svađat

15 godina
neaktivan
nije ni meni do svadje... Samo ti zelim pomoc jer to sto ti govoris da ti je se dogodilo je nemoguce jer bi zavrsio u buksi bar 12h nasli oni nesto ili ne. Tebi je se mogao dogoditi rutinski PREGLED vozila, a za ostalo sve tu ti je google, da ne pisem ovdje vise roman. Tako da je ova tema skroz promasena.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice