Nositi nož u avion zaključana tema

poruka: 53
|
čitano: 18.911
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nositi nož u avion

Pozz svima !

krejem 6 mj. letim za frankfurt i ostajem dosta dugo gore... a gotovo uvijek sa sobom nosim preklopni nož tako da ne bih u frankfurt bez njega, pa me zanjima kakva je procedura kad idem s nožem u avion... gdje ga mogu nositi, dal trebam možda neku dozvolu zatražiti.. dali ga mogu staviti u kofer.. oče li tako upaliti da mi ga ne uzmu,, jel koliko znam provjeravaju i kofere ili ga smijem imati u koferu *?

Ovo mi je relativno važno :D

16 godina
moderator
Re: Nositi nož u avion

a oni tamo nemaju noževa?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan
Nositi nož u avion

Ja sam prenio mac iz SAD-a sa presjedanjem u Frankfurtu, I proslo je bez problema.

Ali za nosenje takvih stvari na avion su paranoicni ...oduzet ce ti bilo sta sto je potencijalna opasnost npr. skare,staklene boce,...itd.

Znaci po pravilu ga mozes nosit u koferu ali ne sa sobom u avion.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 9:08 (fade).
14 godina
neaktivan
fade kaže...

Ja sam prenio mac iz SAD-a sa presjedanjem u Frankfurtu, I proslo je bez problema.

Ali za nosenje takvih stvari na avion su paranoicni ...oduzet ce ti bilo sta sto je potencijalna opasnost npr. skare,staklene boce,...itd.

da,da to znam da u ručnoj prtljazi nema šanse, nego me zanjima dali ga u koferu mogu nositi bez problema ?

17 godina
Apple or Alien kaže...
fade kaže...

da,da to znam da u ručnoj prtljazi nema šanse, nego me zanjima dali ga u koferu mogu nositi bez problema ?

u prtljazi mozes nositi ali moras reci da imas, nemoj skrivat...u avion nema sanse da ces unjet...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
14 godina
neaktivan

dobro sad reć, ako me pitaju ću im reći, ako ne nište. jel tako ?!

Hvala pozz

15 godina
neaktivan
koliko sam ja primjetio, u hr lukama su dosta blazi sto se tice 'opasnih' stvari.
npr na povratku iz nizozemske mi je oduzelo vodu za lece koju sam uredno ponio iz hr. ima i jos primjera slicnih od poznanika.
za noz ne znam, u najgorem slucaju mozes ostat bez njega.
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
18 godina
Nositi nož u avion

U prtljagu mozes sigurno, a sa sobom u avion mozes probat. Ako im neces izgledati ko taliban koji ce kidnapirat avion, mozda te puste. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
neaktivan
Nositi nož u avion

Gledaj, ako ti ne treba nož na aerodromu (a ne vidim zašto bi) frkni ga u prtljagu (kofer) i to je to.

Šta sam ja sve u prtljazi nosio {#}, vjerujte mi da sam se par pua zapitao je li oni ono uopće pregledavaju.

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Gledaj, ako ti ne treba nož na aerodromu (a ne vidim zašto bi) frkni ga u prtljagu (kofer) i to je to.

Šta sam ja sve u prtljazi nosio {#}, vjerujte mi da sam se par pua zapitao je li oni ono uopće pregledavaju.

sutra putujem pa cemo viditi sta svabe kazu na hladno oruzje :D

17 godina
apoteka kaže...
koliko sam ja primjetio, u hr lukama su dosta blazi sto se tice 'opasnih' stvari.
npr na povratku iz nizozemske mi je oduzelo vodu za lece koju sam uredno ponio iz hr. ima i jos primjera slicnih od poznanika.

Smiješ ti uredno do 100ml tekućine unijeti u avion, samo ju prije kontrole moraš staviti u onu prozirnu vrećicu i to je to.

SupremeCommander kaže...

U prtljagu mozes sigurno, a sa sobom u avion mozes probat. Ako im neces izgledati ko taliban koji ce kidnapirat avion, mozda te puste. {#}

Ako je nožić drveni, proći ćeš kroz detektor metala, inače ćeš ići na detaljniji pregled. Oprosti, ali šta će nekome stalno džepni nož sa sobom? Si lovac ili? Jer zbog likova koji i nose noževe u grad se i događaju sranja (ne mislim pritom na autora).

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
16 godina
neaktivan
Nositi nož u avion

Ja sam se sa povratka iz Norveške neugodno iznenadio, u Oslu sam kupio lančić sa čahurom metka iz WW II i na aerodromu su mi ga zaplijenili i pred mojim očima bacili u smeće. Budite oprezni što nosite, od sada sve, ama baš sve trpam u kofer.

ZOTAC: It's Time to Play.
13 godina
Pero Dinamit kaže...
apoteka kaže...

Smiješ ti uredno do 100ml tekućine unijeti u avion, samo ju prije kontrole moraš staviti u onu prozirnu vrećicu i to je to.

SupremeCommander kaže...

Ako je nožić drveni, proći ćeš kroz detektor metala, inače ćeš ići na detaljniji pregled. Oprosti, ali šta će nekome stalno džepni nož sa sobom? Si lovac ili? Jer zbog likova koji i nose noževe u grad se i događaju sranja (ne mislim pritom na autora).

Misliš na to da je i drška i oštrica drvena!? WTF? S takvim će "nožem" sigurno proći kroz detektor {#}

I ja nosim sa sobom poluautomatskog nožića (10 cm oštrica) uvijek pa makar i do trafike išao. Nikad ne znaš u ovom Zagrebu kada će te netko zaskočiti.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
pr0n_addict kaže...
Pero Dinamit kaže...
apoteka kaže...

SupremeCommander kaže...

Misliš na to da je i drška i oštrica drvena!? WTF? S takvim će "nožem" sigurno proći kroz detektor {#}

I ja nosim sa sobom poluautomatskog nožića (10 cm oštrica) uvijek pa makar i do trafike išao. Nikad ne znaš u ovom Zagrebu kada će te netko zaskočiti.

i kad te neko zaskoci ti ces s tim nozicem sto? ubost tog covjeka? da nisi gledao previse filmova?

13 godina
Nositi nož u avion

Ako me dođe pljačkati da, probat ću ga barem u ruku ili nogu ubosti da odyebe - ne bi ga htio ubiti, bože sačuvaj.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
Nositi nož u avion

jesi ti normalan? jel ti kuzis da on onda moze otic na policiju i prijavit te za napad, ti odes u zatvor a njemu nebude nista. to ti je nas zakon, sranje da, ali takav je. nemoj se igrat bezveze. ti po zakonu osobu koja te napadne mozes napast istom mjerom, nemozes ako te neko gurne recimo nokautirat ga.

13 godina
mar123 kaže...

jesi ti normalan? jel ti kuzis da on onda moze otic na policiju i prijavit te za napad, ti odes u zatvor a njemu nebude nista. to ti je nas zakon, sranje da, ali takav je. nemoj se igrat bezveze. ti po zakonu osobu koja te napadne mozes napast istom mjerom, nemozes ako te neko gurne recimo nokautirat ga.

Ispod 10 cm oštrica (ja imam 9,9 ili tako nešto) je legalna koliko znam i imam pravo na samoobranu. Ako on meni dođe nožem, valjda i ja na njega mogu potegnuti isto.

16 godina
Apple or Alien kaže...
PLASMAorLCD kaže...

sutra putujem pa cemo viditi sta svabe kazu na hladno oruzje :D

Da ga malo ugrijes {#}

Softwer
17 godina
Nositi nož u avion

steven seagal filmovi itd, da ako on tebe ubode nozem onda mozes i ti njega, a ako on potegne noz, promasi, ti njega ubodes, spremaj kofere i u zatvor, znam ovo sa sigurnoscu. i rijetko ce te ko napast nozem.

16 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Znam točno kako se osjećaš

U posebnoj torbi, čak i do trafike U posebnoj torbi, čak i do trafike
It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
15 godina
neaktivan
Nositi nož u avion

I ja uvijek nosim za svaki slucaj noz sa sobom u djepu..zbog istih razloga..u iznimnim situacijama, nikad neznas sto ti se moze dogoditi, previse je idiota..pogotovo kad idem s curom negdje..

Nikad ga nisam morao koristiti, zasad, osim za guljenje voca :D, naravno ne bi ga za svaku stvar potegao..u iznimnim situacijama..samoobrana, nista drugo..

17 godina
Nositi nož u avion

ok samo vi nosite nozice, nozeve, i ostalo oruzje ali vam savjetujem da procitate zakon.

13 godina
brane47 kaže...

I ja uvijek nosim za svaki slucaj noz sa sobom u djepu..zbog istih razloga..u iznimnim situacijama, nikad neznas sto ti se moze dogoditi, previse je idiota..pogotovo kad idem s curom negdje..

Nikad ga nisam morao koristiti, zasad, osim za guljenje voca :D, naravno ne bi ga za svaku stvar potegao..u iznimnim situacijama..samoobrana, nista drugo..

Nisam ga ni ja nikad morao koristiti, ali ja inače izbjegavam potencijalno nasilne situacije - ovo je samo "u slučaju najgoreg" rekli bi.

13 godina
forzzuk kaže...
pr0n_addict kaže...

Znam točno kako se osjećaš

Leatherface, FTW!

18 godina
brane47 kaže...

Pobogu ljudi, je li vam jasno da vam nož neće pomoći u takvim situacijama protiv ikoga tko zna što radi, ne dao Bog da ga ozlijedite?

O zakonskim posljedicama po vas da ne govorim. Idiot vas bukvalno može ubiti i nikom praktički ništa.

Samoobrana kod nas nije kao u američkim filovima.

13 godina
Old Iggy kaže...
...

Pobogu ljudi, je li vam jasno da vam nož neće pomoći u takvim situacijama protiv ikoga tko zna što radi, ne dao Bog da ga ozlijedite?

O zakonskim posljedicama po vas da ne govorim. Idiot vas bukvalno može ubiti i nikom praktički ništa.

Pa što bi trebao napraviti - dopustiti mu da me se opljačka, osakati ili čak ubije!?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 18:36 (pr0n_addict).
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
apoteka kaže...

SupremeCommander kaže...

pa ja ne kažem da ga hoću u avijon nositi, nego u kofer, i koliko vidim to mi nece uzeti,,, daj molimte objasni kako noz moze biti drveni hahahaahahah !!!!!!!!!!

18 godina
pr0n_addict kaže...
Old Iggy kaže...
...

Pa što bi trebao napraviti - dopustiti mu da me se opljačka, osakati ili čak ubije!?

Ako želiš išta, dobra samoobrambena tehnika je bitno bolja nego nož, posebno kod neobučene osobe.

Pokušati smiriti situaciju je bitno bolje nego glupirati se s nožem.

16 godina
protjeran
Nositi nož u avion

To mi nikad nije bilo jasno nošenje preklopnog noža sa sobom.

Nismo u filmu sa Steven Segalom pa da te svaki čas može netko napast -.-

Ako te i napadne netko nećeš ga ni stići izvući a ovaj ćete već namlatiti ako neznaš neke osnove samoobrane.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
16 godina
Nositi nož u avion

Možeš nositi u kuferu, ja sam u Ženevi imao švicarski nož u kuferu. Također je bio u kuferu i u Munchenu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice