Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.685.949
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice

njet, CoD 3 je samo za konzole. Šteta, dobro bi bio prikratio vrijeme od dvojike do četvorke....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nema.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Imal ko da igra Unreal Tournament, zanima me kako se odbijat od zidova i te ostale akrobacije koje se mogu izvodit u igri?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Koji UT? Najnoviji?

Ja sam prije igrao 2k4 na netu. trebaš puno koristiti "dodge" (brzo dvaput stisneš tipku za ljevo ili desno. Spoji ovo sa skokom blizu zida, tako se odbiješ od njega u suprotnu stranu. Mali tip: ja sam si uvijek stavljao na slovo "C" Flak Cannon, a na "V" Shock Rifle, tako da brzo mijenjaš izmegu kratko-dometnog oružja i onog na daljinu.

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo malo sam se naigrao CoD:WaW...

Došao sam do neke misije kada uništavam brodove i avione...između ostalog spašavam i neke ljude...

Ma uglavnom kako idem dalje igra se čini sve bolja hehe.

A tu me još čekaju i ostale igre, no neda mi se sada...

Šta ima kod ostalih nespavalica? Osmijeh

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Baš pogledao novu epizodu Fringe-a, i pogledao trailere i preview-e za nove epizode Prison Break-a, House-a i Dexter-a.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nema i nikada nece biti, COD 4 ti je bolji, nije ni COD 5 los...

16 godina
neaktivan
Luka kaže...

Nema i nikada nece biti, COD 4 ti je bolji, nije ni COD 5 los...

Da tako je, zato kad ne igram CoD5, prašim CoD4 u MP Osmijeh
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ajme... sad će 4... zijev... neznam dal uopće ima smisla ić spavat sad... totalno mi sjeban unutarnji sat Plač a zašto? jer mi je sinoć neko đubre od kukca ušlo u uho dok sam spavao, pa sam se probudio u 5 ujutro i sve do 8 ga pokushavao uzvadit, ubit, pritvorit, optužit za genocid, spalit, sjebat nekako, ali ne...:( jel imate vi pojma kolko je to neugodno imat fakin kukca koji ti pleše po bubnjiću? aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :P heh... uglavnom, na kraju sam googlao da tream zagrijat maslinovo ulje i napunit si uho time da utopim gada... i odlično... sad imam mrtvog kukca u uhu i nemrem spavat Smijeh

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
17 godina
neaktivan
niki kaže...

Koji UT? Najnoviji?

Ja sam prije igrao 2k4 na netu. trebaš puno koristiti "dodge" (brzo dvaput stisneš tipku za ljevo ili desno. Spoji ovo sa skokom blizu zida, tako se odbiješ od njega u suprotnu stranu. Mali tip: ja sam si uvijek stavljao na slovo "C" Flak Cannon, a na "V" Shock Rifle, tako da brzo mijenjaš izmegu kratko-dometnog oružja i onog na daljinu.

Ma instaliro si 2k4 nesvidja mi se ovaj novi, jel znaš možda kako bit nevidljiv to mi je jednom uspjelo al neznam kako?

nisam stigao prije odgovorit.....
Share a message or link with contacts.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2008 23:41 (skandalouz).
16 godina
protjeran
Za nespavalice

šta se radi ?

pogledao upravo dokumentarni film "Frag" o progejmerima i mogu reći da mi je vrlo loš.   A sad idem vidjeti zašto svi toliko kritiziraju novi NFS.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

jesam samo ja budan il ima jos nekoga tu.............slusam mjuzik

17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

šta se radi ?

pogledao upravo dokumentarni film "Frag" o progejmerima i mogu reći da mi je vrlo loš.   A sad idem vidjeti zašto svi toliko kritiziraju novi NFS.

Meni je ovaj još jedan od najboljih. Ni ja neznam zašto ga svi kritiziraju (makar ima po meni neke iritirajuće stvari i neke nedostaju).
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2008 1:00 (Paolo2612).
16 godina
protjeran
Za nespavalice

da, inače ne razumijem ljude koji mogu istovremeno govoriti za GRID da je super a za NFS da je smeće, a takvih ima puno

"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

znaci igra ipak valja??

a ja vec odustao od instalacije

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja mislim da NFS nije toliko loš koliko ga kritiziraju.. nisam ga još probo čekam da neko od društva skine i dadne miSmijeh pošto ja više nemam mb za skidanje Plač

16 godina
neaktivan

Pozdrav.

evo danas kupio nintendo wii i u sat vremena sam se umorio ko da sam neznam sta radio.Fora je!

q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Sad umirem iz dosade. Malo se dopisujem na IRC-u s nekim Linuxasima. Malo igrao na mojim windozama Cod:WaW multiplayer i nije nesto tesko. Prvi put igram i medju prvih 5 na hc serveru. Jel igra jos k'o taj WaW u mp-u?

Gentoo user. :')
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

glavno da ti imas thermaltake kuciste

Smijeh

tux igram ja

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2008 1:13 (Kensei).
16 godina
neaktivan
Kensei kaže...

Smijeh

JA?
Da imam,vidis u slici!

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

onak od oka bi rekao da je armor LCS ako se ne varam

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Igram ja CoD5 MP, al sam više igrao dok je bila beta sad me nešta mrsko...

16 godina
neaktivan

Thermaltake VD4000BWS big tower Kandalf LCS, ugrađeno vodeno hlađenje!

17 godina
neaktivan
Kensei kaže...

Smijeh

tux igram ja

Hardcore serveri ili ovi obicni? Takodjer igras stalno na istom serveru(ako da na kojem)?
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma meni se pricinjava armor , nisam ni skuzio da mu svjetli onaj tunel na prednjoj masci...

tux:hc , crackirani serveri

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2008 1:22 (Kensei).
16 godina
neaktivan

A malo je losa slika.To bi mogo sutra malo popravit da se bolje vidi.

16 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...
Kensei kaže...

Smijeh

tux igram ja

Hardcore serveri ili ovi obicni? Takodjer igras stalno na istom serveru(ako da na kojem)?
 A ti igras na?Hc or not?
17 godina
Za nespavalice

Ja evo gledam je li mi iko odgovorio na post za program za izradu samopokretajućih CD pa nije niko... tuga... a učio do sad!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Kensei kaže...
Tux Slave kaže...
Kensei kaže...

Smijeh

tux igram ja

A ti igras na?Hc or not?
 Igram hc. Ali(veliki ALI) nemam original jer se nenamjeravam dugo zadrzavati s tom igricom. Jos par sati i meni dosta.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja izmedu ostalog skidam novi iTunes i novi sofware 2.2 za iPod

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice