njet, CoD 3 je samo za konzole. Šteta, dobro bi bio prikratio vrijeme od dvojike do četvorke....
Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 116.250
- |
- čitano: 9.686.514
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema.
Imal ko da igra Unreal Tournament, zanima me kako se odbijat od zidova i te ostale akrobacije koje se mogu izvodit u igri?
Koji UT? Najnoviji?
Ja sam prije igrao 2k4 na netu. trebaš puno koristiti "dodge" (brzo dvaput stisneš tipku za ljevo ili desno. Spoji ovo sa skokom blizu zida, tako se odbiješ od njega u suprotnu stranu. Mali tip: ja sam si uvijek stavljao na slovo "C" Flak Cannon, a na "V" Shock Rifle, tako da brzo mijenjaš izmegu kratko-dometnog oružja i onog na daljinu.
Evo malo sam se naigrao CoD:WaW...
Došao sam do neke misije kada uništavam brodove i avione...između ostalog spašavam i neke ljude...
Ma uglavnom kako idem dalje igra se čini sve bolja hehe.
A tu me još čekaju i ostale igre, no neda mi se sada...
Šta ima kod ostalih nespavalica?
Baš pogledao novu epizodu Fringe-a, i pogledao trailere i preview-e za nove epizode Prison Break-a, House-a i Dexter-a.
Nema i nikada nece biti, COD 4 ti je bolji, nije ni COD 5 los...
Nema i nikada nece biti, COD 4 ti je bolji, nije ni COD 5 los...

ajme... sad će 4... zijev... neznam dal uopće ima smisla ić spavat sad... totalno mi sjeban unutarnji sat a zašto? jer mi je sinoć neko đubre od kukca ušlo u uho dok sam spavao, pa sam se probudio u 5 ujutro i sve do 8 ga pokushavao uzvadit, ubit, pritvorit, optužit za genocid, spalit, sjebat nekako, ali ne...:( jel imate vi pojma kolko je to neugodno imat fakin kukca koji ti pleše po bubnjiću? aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :P heh... uglavnom, na kraju sam googlao da tream zagrijat maslinovo ulje i napunit si uho time da utopim gada... i odlično... sad imam mrtvog kukca u uhu i nemrem spavat
Koji UT? Najnoviji?
Ja sam prije igrao 2k4 na netu. trebaš puno koristiti "dodge" (brzo dvaput stisneš tipku za ljevo ili desno. Spoji ovo sa skokom blizu zida, tako se odbiješ od njega u suprotnu stranu. Mali tip: ja sam si uvijek stavljao na slovo "C" Flak Cannon, a na "V" Shock Rifle, tako da brzo mijenjaš izmegu kratko-dometnog oružja i onog na daljinu.
šta se radi ?
pogledao upravo dokumentarni film "Frag" o progejmerima i mogu reći da mi je vrlo loš. A sad idem vidjeti zašto svi toliko kritiziraju novi NFS.
jesam samo ja budan il ima jos nekoga tu.............slusam mjuzik
šta se radi ?
pogledao upravo dokumentarni film "Frag" o progejmerima i mogu reći da mi je vrlo loš. A sad idem vidjeti zašto svi toliko kritiziraju novi NFS.
da, inače ne razumijem ljude koji mogu istovremeno govoriti za GRID da je super a za NFS da je smeće, a takvih ima puno
znaci igra ipak valja??
a ja vec odustao od instalacije
Ja mislim da NFS nije toliko loš koliko ga kritiziraju.. nisam ga još probo čekam da neko od društva skine i dadne mi pošto ja više nemam mb za skidanje
Pozdrav.
evo danas kupio nintendo wii i u sat vremena sam se umorio ko da sam neznam sta radio.Fora je!
Sad umirem iz dosade. Malo se dopisujem na IRC-u s nekim Linuxasima. Malo igrao na mojim windozama Cod:WaW multiplayer i nije nesto tesko. Prvi put igram i medju prvih 5 na hc serveru. Jel igra jos k'o taj WaW u mp-u?
glavno da ti imas thermaltake kuciste
tux igram ja
onak od oka bi rekao da je armor LCS ako se ne varam
Igram ja CoD5 MP, al sam više igrao dok je bila beta sad me nešta mrsko...
Thermaltake VD4000BWS big tower Kandalf LCS, ugrađeno vodeno hlađenje!
tux igram ja
ma meni se pricinjava armor , nisam ni skuzio da mu svjetli onaj tunel na prednjoj masci...
tux:hc , crackirani serveri
A malo je losa slika.To bi mogo sutra malo popravit da se bolje vidi.
tux igram ja
Ja evo gledam je li mi iko odgovorio na post za program za izradu samopokretajućih CD pa nije niko... tuga... a učio do sad!
tux igram ja
ja izmedu ostalog skidam novi iTunes i novi sofware 2.2 za iPod