Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.686.553
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

budući da je ova tema moje ispovjedalište...

ja danas pogazio jednog pješaka! Plač užas jedan...

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
samo jednog pesaka? pa dobar si onda :)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
AmazingGrace kaže...

Trebao si ga dobro pogazit, ako je ostao živ može te tužitSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan

lol... a kaj bi trebo? domino efekt izazvat u nekoj gužvi? Šutim

ma i jedan je dovoljan da se užasno osjećam... još frendovi samnom u autu... ma... sad sam još uvjereniji da je dobra ideja ić sutra kupit bijesni komp i odjebat socijalni život i samo sjedat u virtualne aute :P

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
17 godina
neaktivan
AmazingGrace kaže...

lol... a kaj bi trebo? domino efekt izazvat u nekoj gužvi?  Šutim

ma i jedan je dovoljan da se užasno osjećam... još frendovi samnom u autu... ma... sad sam još uvjereniji da je dobra ideja ić sutra kupit bijesni komp i odjebat socijalni život i samo sjedat u virtualne aute :P

NFS,Colin Mcrea,GTA i sl. igre i ako malo hoces pricat s nekim onda Second Life i eto ti zivot ,ne moras ni izlaziti iz kuce :D

K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan
AmazingGrace kaže...

lol...Dobro si prosao samo jedan moglo je biti vise... Sala na strnuPlač
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

kolka je šteta na autu( jadan auto)

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

hehe... a ja tu čekam da mi netko olakša dušu i kaže "ma to se događa svakome!"... al nie tak a? vidim, vi niste nikad nekoga pogazili... pogazio zvuči malo pregadno... više sam ga onak, silovito tresnuo dok sam išo u rikverc...

17 godina
neaktivan
brezonja kaže...

kolka je šteta na autu( jadan auto)

jos ako je Yugo ....njega sigurno sad dusa boli ...mislim na auto....jer yugo ima dusu :)

EDIT: ufff rikverc najgori....uvek sranja...ajd da te utesim mene radarska kontrola uhvatila pre koju nedelju ,istekao mi rok za uplatu kazen sad cu na sud :)

a koliko dugo imas vozacku? i koji auto? 
K'eni pa te vat' ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2008 22:26 (BugSU).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pa kako je osoba koju si udario? Koliko je stara?

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

iam vozačku sad nešto više od 2 mjeseca sad Sramim se tak da... meni je sve kaj nije ispred mene - mrtvi kut Šutim

a iam bezdušnog punta starog... bez serva da stvar bude gora... njemu niš nie...

a lika koeg sam pokupio je ok... bar je tak izgledo kad se pokupio... neka mrga malo veća, tak da iam sreće da me nie odmah likvidirao tamo na licu mjesta Belji se

al da je bilo neko dijete... ajme... palo bi pod auto ziher i ne bi sad tu pisao ovo, nego plako negdje ko mala curica... oni koi su pokupili piješaka znaju da nie lijep feeling...

EDIT: a lik je imo negdje 24,25 godina...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2008 22:40 (AmazingGrace).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pazi se sad da ne završiš ko pukanićBogataš ako si mu se zamjerio

17 godina
neaktivan

servo nema veze ,ako imas servo onda ne moz nikog udariti? :) .... smao praksa....moji mene nisu pustali samog prvih 4-5meseci :D a imam i ranijeg iskustva jos....ako si bio parkiran pa izlazio na rikverc ,sledeci put se unatraske parkiraj tako da kad izlazis vidis ispre sebe ;)

EDIT: ne moze on ko pukanic da zavrsi (na srecu) ...nemaju isti auto a pukanicev je imao i servo :D

K'eni pa te vat' ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2008 22:42 (BugSU).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Je li bila policija ili ti je lik oprostio?

17 godina
Za nespavalice

Promet je sve gušći i gušći, tako da se i događa puno nezgoda! Ja imam vozačku već 7 mjeseci i nisam imao nikakvih problema jer oprezno vozim (naselje uvijek max 50-53km/h), a van naselja nekad i stisnem gas gdje znam cestu (ništa extremno, inače 80km/h jer nikad ne žurim)! Hoću reći, u malim naseljima nema puno prometa ko u većim gradovima, ali ima doslovce budala koje ne znaju voziti i imaju sreće što nisu nikog pregazili, niti im je šta bilo! Samo je pitanje vremena kada će se nešto dogoditi! Nezgode se događaju svakome, nekome manje, nekome veće! Ali sve to prođe...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma reko sam ja liku sori Smijeh mislim stvarno, ono, pogazim ga pa mu kažem sori! lol... al neznam baš kaj se kaže u takvim trenucima... pa mu reko sori, nisam te vidio... on me gledo neko vrijeme pa reko "ma nisi ti chovjeche gledo kam si isho!" i pokupio se... kažem ti... bio je on neki konan od čovjeka, tak da mu nish nie bilo... ma moglo se čak reć da je on pogazio moj auto...Belji se heh... tak da, nie ni zvao murju ni nish, neg jednostavno otisho u nove pustolovine...

al je pravi bed bio pred tom frendicom jednom koja je sjedila iza... nisam ju vidio 2 mjeseca, jer smo se posvađali da sam bezosjećajan, i sad ju vidim i gazim okolo ljude...  what a day... e i još sam ranije danas bio na hitnoj jer mi je frikin kukac ušao u uho pa su ga morali odstraniti... whaaaaat a daaaaay!!!

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Glavno da je dobro proslo!

...E koji kukac, WTF? :D

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobro pa nisi ramba ili segala zgazio bilo bi ti veselo...oni se nešale kad je riječ o gaženju

a šta ćes nije bio tvoj dan.

16 godina
neaktivan
Luka kaže...

Glavno da je dobro proslo!

...E koji kukac, WTF? :D

lol... ma fakin kukac nekakav mi je usho u uho dok sam spavao u noći sa četvrtka na petak, pa me teroriziro... al sam brio ajd, izdrzat cu do ponedjeljka kad doktori opet rade, pa to sredit... al je poceo ko lud zujat i trcat mi gore dole po bubnjicu (ono, citava glava mi je zujala ko da milijun malih nogica trchi po mozgu), da nisam vise mogo izdrzat, pa sam se zaletio na hitnu i reko vadi ga van, vadi ga van :P

EDIT: pa mi gurnuli shpricu od pola litre u uho i stisnuli svom snagom... i tak meni pola litre neke otopine pichi kroz glavu i... isprali đubre paklensko van... još sam ga ja zgazio za svaki slučaj...Viče
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2008 23:48 (AmazingGrace).
16 godina
AmazingGrace kaže...

ma reko sam ja liku sori Smijeh mislim stvarno, ono, pogazim ga pa mu kažem sori! lol... al neznam baš kaj se kaže u takvim trenucima... pa mu reko sori, nisam te vidio... on me gledo neko vrijeme pa reko "ma nisi ti chovjeche gledo kam si isho!" i pokupio se... kažem ti... bio je on neki konan od čovjeka, tak da mu nish nie bilo... ma moglo se čak reć da je on pogazio moj auto...Belji se heh... tak da, nie ni zvao murju ni nish, neg jednostavno otisho u nove pustolovine...

al je pravi bed bio pred tom frendicom jednom koja je sjedila iza... nisam ju vidio 2 mjeseca, jer smo se posvađali da sam bezosjećajan, i sad ju vidim i gazim okolo ljude...  what a day... e i još sam ranije danas bio na hitnoj jer mi je frikin kukac ušao u uho pa su ga morali odstraniti... whaaaaat a daaaaay!!!

LolSmijeh, treabo bi viditi na netu sta se kaze u tim trenucima, jer nastavis li ovako bit ce vise ovakvih trenutaka :), i usput odaklen si, da znam di se moram čuvat auta(da nebi zavrsio ispod auta).

Sta ti je to bilo sa uhom, kakav kukac?, kako je usao?, koliki je? kakav je?, odaklen je?,....(samo ovo u crno)!o!

EDIT: vidim da si vec odgovorio!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2008 23:45 (markoal).
17 godina
neaktivan
AmazingGrace kaže...

EDIT: pa mi gurnuli shpricu od pola litre u uho i stisnuli svom snagom... i tak meni pola litre neke otopine pichi kroz glavu i... isprali đubre paklensko van... još sam ga ja zgazio za svaki slučaj...Viče

xD
trebao si našpricati RAIDa u uho!
There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
16 godina
AmazingGrace kaže...
Eto koja je sreća kad nemate mozak svasta vam moze uć u glavu(lol).

Kako izgleda taj kukac koliki je?
17 godina
Za nespavalice

...danas vrtimo novu priču, nova noć je.

ja nabijam muziku, malo furum/e i spavanac. A nespava mi se, ali se radi ujutro.

هردسري & سبيدسري
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Tako sam se ja prije bojao uholaze. Mislio sam da ce mi uci u uho i grickati me iznutra. Nisam mogao spavati od straha dok sam bio mali. Joj kad se sjetim koje su to gluposti bile.

Sad sam upravo citao vijest na slashdot.org-u o Nexenti. Sistem baziran na OpenSolarisovom kernelu(blagodati zfs-a :)) i Debianu. A sad odoh gledati Svi mrze Chrisa.

Gentoo user. :')
16 godina
protjeran
Za nespavalice

evo baš sam pogledao novog batmana, i mogu reći da sam iznimno razočaran s tim što Nolan radi ovome legendarnom heroju.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Čini se da danas nema puno nespavalica, a valjda i mi moramo ponekad napunit baterijeCool

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
protjeran
Za nespavalice

a što se tiče prometa, i ja sam imao jednu zgodu prije neki dan:

vozim se s bratićem u novom autu, i   trebam da izađem negdje pa reko ajd idem da izađem dok je crveno na semaforu. I sad, mi smo bili u traci skroz desno, al kad sam otvorio vrata (od suvozača), neki lik na skuteru se pojavio niotkud kao zaobilazi nas sve sa desne strane.   I prava je sreća što nisam otvorio ta vrata samo sekundu ranije ili možda kasnije inače bi otišla vrata i ja i čovjek i sve u 3 lijepe.   Ovako je on samo odjednom zakočio naglo baš u tom trenutku kad je već za 5 centimetara bio ispred vrata tako da su na kraju bila čitava vrata, i ja, a i taj ludi lik.   I kad se upalilo zeleno svako ode svojim putem.    Ono, zbilja čudna situacija.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nespavalice move move moveSmijeh

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
16 godina
neaktivan

Sutra cu da igram cod WAW

Idem sada leci da budem odmoran za cod :)

joke..

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 2:01 (ProG).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nikad nisam volio CoD, ali bokte koliko svi pričaju o njemu (ne samo na forumu) kao da je remek-djelo nulte kategorije. sada ga idem pod hitno stavit skidat i moram to isprobat.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice